[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
VANNAK ITT TÁRNOKI ANYUKÁK?? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzsi
Köszi a tippet :) , de ahogy elnézem ott is csak 6 éves kortól van most. Ovis judo van, de azt meg nehezen tudnám elképzelni az én törékeny kiscsajomról, ráadásul ütközne az angollal.

Eri

Jót mullattam :lol: (persze csak a végén).
Ezek után én is várom az élménybeszámolót!

puszi
Móni

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


sziasztok!

én is jelen csak zajlik az átalakítás ezerrel!!! apa egésznap munkába így rámmarad minden! már azt sem tudom mikor kinek kell jönni, folyamatos időpontegyeztetés mindenkivel! egész szépen haladunk. Az udvarban a garázs áll, a kerítéselemek felhelyezve a helyükön! ma kezdték a kerítést szétverni!! még szerencse, hogy nem hangos levelet írok, lányok eza hangzavar...lehet, hogy Rékababánk ütvefúróval a kezében fog világrajönni :D a szomszédnéni a Solymos Tóni felesége szombaton benyögte, hogy az utcán lévő villanyoszlopot nem rakhatjuk a házuk felé, mert sugároz és különbenis mi fiatalok vagyunk és úgy is elfogunk költözni. nem elég, hogy 170.000,-lenne, hogy arrébb rakassuk azt a szar oszlopot, de még a nénike megvárja míg felépítjük a garázst és utána nyögi be, hogy nem egyezik bele semmibe. lányok én olyan sírógörcsöt kaptam(biztos a hormonok), de hajnali egytől ketőig jógáztam a szönyegen olyan görcseim lettek az idegtől :evil:

Vikianyuja: 2 mazsolát szerettünk volna, csak ne gondoltuk, hogy annyira kicsik a szobáh, hogy nem férnek be szekrények!

Szamóca: mi is voltunk hétvégén a Humanicba ( jó meleg volt! nem ment a légkondijuk) meg a játékboltba és szerintem is nagyon jó áron vannak a cuccok! Bár most láttam, hogy a börsi Baumax mellett nyílik majd a Gulliver nagyker! az még olcsobb és ha válltasz ki vevőkártyát akkor nem csak kereskedők mehetnek be. Múltkor volt az M3-s melletti be és nagyon jókat tudtam vásárólni, nagyon jó áron. Mostmár tudom, hogy hol fogok Karira játékot venni olcsóbban!!!! :D

megyek mert megjött a kertépítész

legyetek jók

üdv: Judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Judith, ne idegeskedj, nem ér annyit az egész. Megkérdeztem párom hátha tud valami okosságot ezzel kapcsolatban, (Elműs) de azt mondja neki erre még nem volt példa, hogy valaki ellenkezett volna az oszlopért. Igaz Ők nem is nagyon kérdeztek. Mentek azt csinálták. De szerinte ez inkább jogi ügy. Egy mamika, akár a Solymos Tóni felesége, akár nem, nem jelenthet ki ilyet. A ti villanyszerelőitek mit mondanak? Gondolom maszek csinálja magát az áthelyezést, nem? Vagy nem tudom igazából hogy megy, mert párom is mint maszek dolgozik, de Elműs ügyintézéssel.
Na mindegy, a lényeg hogy nyugi. Majd lesz valahogy. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy!!
Sajnálom hogy nem tudtam segíteni. :-(((

Üdv:Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 

 
 

Sziasztok!

Móni, Bogi akár jöhet játszani Mircsivel, utána nem lesz olyan sok fölös energiája :-)

Bagaba, ez a jó öreg magyar jószomszédi viszony, szerintem az igazi kibúvó ha te is bele tudsz kötni valamibe és akkor kiegyeztek egy döntetlenbe. Aztán pár év elteltével lesztek olyan jó viszonyban, hogy átmehetsz tojást / cukrot kölcsönkérni. Mindezt persze ironikusan írom, és igazat adok Vikianyujának: az idő majd mindent megold, neked most fontosabb, hogy emiatt ne legyenek görcseid.

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


vikianyuja: köszi, hogy utána kérdeztél, aranyos vagy :D
azt hiszem maszek csinálja ezt férjem tudná megmondani! mi is gondoltunk, hogy nem szólunk csak csináljuk, de annak nem lett volna jó vége! nem lenne jó évekig fasírtban lenni a szomszéddal, főleg, hogy ilyen "híres"! nagy ám ott a hatalom!!!!

legyetek jók!

üdv Judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Bagaba
Lehet, hog ciki a kérdés, de ki az isten az a Sólymosi Tóni??
Egyébként én sem gondoltam volna, hogy az utcai villanyoszlopok elhelyezésébe bele lehet szólni. A szomszédháború tényleg elég gáz, nálunk a kutyák megmérgezésével fenyegetőztek többek között, úgyhogy inkább fejet hajtottunk.
Vigyázz magadra, majd csak rendeződik az ügy valahogy.

Láttam én is a Gullivert, kiváncsi leszek rá én még sosem voltam egyikben sem.

Zsuzsi
Mi még nem jutottunk el a hátsó szomszédékkal a tojás kérésig :wink:
Igazság szerint néha jókat derülünk a párommal, azon morfondírozva, hogy malacólat kellene telepíteni a hátsó kerítéshez és akkor hallgathatnák a röfögést :D vagy vannak olyan kakasok, amik extra sokat kukorékolnak :D

Szívesen átmennénk majd egy kis hancúrra .

Ezt most elküldöm mielőtt eltűnik

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


Képzeljétek tegnap összetörtük a kocsinkat. Be kellett mennünk Bp-re, ráadásul 11-re a Batthyanyi-hoz. Persze késve indultunk, a városban tömeg. A délinél az Alkotás uton a férjem bentragadt egy kereszteződésben és sávot akart váltani. Ez nem igazán jött össze neki, ugyanis jött egy busz , amit nem sikerült észrevennie (tuti hogy szemüveget cserélek neki :) ) . Szerencsénkre az utolsó pillanatban visszarántotta a kormányt így ütést nem is éreztünk csak a jobb eleje tört meg a kocsinak.
Hazaérve úgy döntöttem , hogy a férjem túrós palacsintába fojthatja bánatát (ez élete első okozott balesete) mit nekünk fogyókúra .
Ja a legjobb az volt, amikor az ütközés után megálltunk és odajött hozzám egy igazi részeges , csöves nő, hogy Ő aztán látott mindent és hajlandó tanuskodni is!! Én meg beszóltam neki, hogy mégis mit hiszen mi voltunk a hibásak. Erre aztán elhúzta a csíkot.

puszi
Móni

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


sziasztok!

szamóca: nem ciki! én sem tudtam, míg ide nem költöztünk :oops:
Énekes, olyan mint a Zalatnai! az a korosztály lehet! hát Ő piciny falunk nagy nagy híressége....

képzeljétek, a hétvégén éreztem, hogy nagyon feszít a alhasam jobb oldala. megtapogattam és találtam egy dudort! sérvet kaptam :cry:
már műtöttek 7 évesen így a heg az megvan és a heg alatt van egy pukli! ma voltam a dokinénimnél és elkűldött egy sebészhez! holnap negyed kilencre kell mennem, hogy eldöntse műtik e, vagy az utolsó 3 hónap viszintes testhelyzet :cry:
el vagyok keseredve, mi jöhet még?

legyetek jók vigyázzatok magatokra!!! és a mazsolákra

ja Szamóca: az a lényeg, hogy a férjednek nem lett semmi baja!!! a kocsit mindig meg lehet javítani!!!

üdv: judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

judith
Na igen, a férjemnek nem lett semmi baja, meg szerencsére nekünk se, ugyanis a busz az én oldalamon húzott végig, illetve mögöttem a Dorci ült. Azért nem is vettem, olyan tragikusra a dolgot, mert bele sem merek képzelni mi történhetett volna....
A kocsi meg le van sz**va. Mellesleg már javítják.

Nem is tudom mit írjak Neked, talán azt, hogy KITARTÁS, úgy látszik a szokásos módon a baj csőstűl jön.

puszi
Móni

Kép

Kép

Kép
szamóca
 
 


sziasztok!

Szamóca: azt nem is fogtam fel, hogy ti is ott űltetek a kocsiban :oops:!!!!

Tegnap voltam doki bácsinál! megállapította, hogy nem sérv, műteni nem kell!!! de visszakűldött ultrahangra a dokinénihez!

Hát nem hazudok egy óráig nézegették ketten a dokinénim meg az ultrahangos orvos! nem tudták megállapítani, hogy mi van ott, csak annyit hogy látnak valamit a hasfalamon! azt mondták, hogy lehet, hogy ciszta, de nem biztos!!! lehet, hogy a hasfal valamitől bevérzett! akkor tudnák meg, hogy mi is az igazából, ha feltárnának! könyörgöm nem vagyok én bánya!!! azt mondták, ha úgy érzem, hogy nől menjek vissza!!! ha meglesz a császár akkor majd megnézi a dokinéni belűről ennyi!!!

na megyek mert megjöttek a lakatosok! legyetek jók!!!

üdv Judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Szamóca! Örülök, hogy csak a kocsitoknak esett baja.

Judith! Elég ám egy púpot növeszteni! Nemcsak bánya nem vagy, de teve sem! :) :P Pihizz!! Ez parancs! :twisted:
Ovibeiratkozás megvolt?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


sziasztok!

Eri: Meg volt a beíratás! apa elment kitőltötte a papírokat és most várunk és remélünk!!!

Phizek én ha tudok, de egy építkezés mellett elég nehéz!!! mindig jön valaki, hol a villanyosok, hol a kertépítők, hol ezt hozák hol azt! így nehéz, de majd csak készen leszünk már!

Nem tudtok valakit akinek kellene fa járóka? eladnám ami volt. megkímélt állapotban lévő 120*120-as + szivaccsal 10.000,- lenne! ha tudtok valakit szóljatok légyszi! köszi előre is!

meséljetek lányok miújság van még? nagy a csönd!


legyetek jók
judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!!!

Bálintnak nagyon Boldog Szülinapot!!!! A 3 az már nagyon komoly kor.

Neked meg Judit a legjobbakat az uccsó 3 hónapra!

Eri, te még nem mondtad, hogy ki is lakik odabent vagy én nem vettem észre amikor írtad?

Szamóca, hát nagy mázli, hogy ilyen "jól" megúsztátok. Idén már nem kezditek el az ovit?

Réka
Vendég
 


Sziasztok!

Visszatértem, igaz egy településsel arrébbról. Ide meg a régi e-mail címes azonosítóval/jelszóval nem tudtam bejelentkezni, ezért újra regisztráltam magam.

Judith: ha végképp nem tudsz megszabadulni a járókádtól, van Érden 2 bizományos bolt, az egyikbe én is beadtam a miénket. Ha érdekel, meg tudom adni, hol vannak. Én hosszú hónapokig sem kaptam érdeklődét a járókára, ide ttem fel hirdetést a Babanetre. De felkészítelek, hogy pl. mi kb. 22000 Ft-ért vettük a Kikában 1 éve, és feleannyiért lehet eladni.

Eri: mostanában aktuális még a meghívásod? Bár már régen volt, most jutottam el odáig, hogy majdnem minden rendeződik körülöttem, és délutánonként ráérek/érünk Zsanival.

Köszi!

Sziasztok:

Andi

Andi
kulcsár andi
 
 


Sziasztok!

Kriszta vagyok. 92 óta lakom Tárnokon (kisebb megszakitásokkal). Most találtalak meg titeket. 2006 dec 21-én született a kisfiam Peti. Remélem nem baj hogy csatlakoznék hozzátok.

Sziasztok

Kriszta

Kép
krizo
 
 


Szia Kriszta!

Üdvözlünk, üdvözöllek a tárnokiak körében, téged és családodat is! Természetesen nem baj, hogy csatlakoztál! Legyünk minél többen!

Andi
kulcsár andi
 
 


sziasztok!

Cinicini: köszi a jókívánságokat!!!! :D

Andi: hova költöztetek? annyira nem fontos eladni, jó lesz majd a hugoméknak valamikor! csak azért akartam elcserélni egy másikra mert ennek az alját nem lehet felemelni, és friss sebbel a hasamon nem szívesen hajolgatnék! hát ennyi!

Krizo: Légy üdvözölve marék csapatunkban!!! :D
mesélj merre laktok?

meséljetek lányok kivel mi tőrténik mostanság!!!

legyetek jók!!!

Üdv: judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Hát csajok Én kivagyok!
Sosem hittem hogy velünk ilyen előfordulhat. Papám 85 éves, egyedül lakik Érdligeten, anyukám ápolja,mert fekvőbeteg, de ő is egyedül él. Péntek éjjel betörtek a papámhoz, szabályosan megkínozták, ütötték ,verték, folytogatták, hogy mondja meg hol tartja a pénzét. Kórházba vitték, kiderült hogy eltörték a csuklóját, meg egy ujját, ahogy tekergették a kezét. Jó hír ebben a sok rosszban, hogy más baja nincsen, pedig a mellkasán térdelt a vadbarom. Persze lehet azért bántották ilyen nagyon,mert nem találtak semmit, nem tartja otthon a pénzét,más meg nem kellett nekik, de lehet hogy ez mentette meg az életét is. Szegényt lelkileg viselte meg, még most is nagyon fél. Nem tartották bent a kórházban, anyuhoz vittem haza, de most attól tartunk nagyon, hogy kifigyelték-e hogy anyu járt hozzá, és nehogy azt hidjék, akkor anyu őrzi a pénzét.
Esküszöm ahogy jött az este, Én féltem, úgy bújtam apához, mintha engem bántottak volna!
Szóval csajok, nagyon vigyázzatok magatokra, akinek van nyitásérzékelős riasztója, az éjjel riassza magára, mert látjátok sosem lehet tudni, mikor történik meg a baj.
Rohadt egy világban élünk!


Eri nem is írtam hogy lesz csatornánk, de gondolom Ti is tudjátok. Végre valami jó is.

Judit, a múltkor itt sétáltam Vikivel, láttam hogy jössz, meg is fordultam hogy köszönjek, Te meg elfordultál. :cry:
Gondolom nem direkt, remélem legalábbis nem bántottalak meg valamivel. Kész vagytok már?

Kriszta üdv itt!!! Merrefele laktok?

Na csajok vigyázzatok magatokra.

Üdv:Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!

Anna, ez borzasztó! Nem tudom, hogy fogok ma aludni, elég vizuális alkat vagyok. Szegény nagyapádat nagyon sajnálom, remélem, tudjátok valahogy rendezni a lelkivilágát meg a helyzetét hogy ne kelljen rettegnie.

Krizo, üdv a topicban!

Bagaba, a múltkor eltekertünk a környéketeken, klasszul alakul a ház! Meglátod, utólag nem lesz jelentősége a mostani kellemetlenségeknek, csak a szép ház és kert marad. Szóval fel a fejjel!

Nálunk semmi különös, Míra dumáitól rendszeresen lehidalok. 2 éves és 2 hónapos, és simán mond összetett mondatokat, meg ilyeneket: "hiába kerestem a kacsákat" (egy mesekönyvben).

Valakinek nincsenek infoi az érdi uszodáról? Elvileg máj. 1-én kellett volna nyitnia, de se hang se kép.

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Mi a vasutállomásnál lakunk az Árpád utcában.

Anna:
Szegény nagypapád, remélem már jobban van. :cry: Olyan brutális emberek vannak. De az ilyenek csak a gyenge, elesett emberekre mernek csak támadni. Gusztustalan. Remélem a rendörök mielöbb elkapják a tetteseket.

Kriszta

Kép
krizo
 
 


sziasztok!

Vikianyuja: NEEEEEEEEEEEE HARAGUDJ!!!! :oops:
NEM VEHETTELEK ÉSZRE !!!!! NEM DiREKT VOLT! TÉNYLEG BOCSÁNATÉRT ESEDEZEM!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Mostanában lótok-futok-intézkedem!!! azt sem tudom, hol áll a fejem!!! már csak 3 hét elméletileg és akkor vége!!! egész jól haladunk. már várjuk a kertépítőt a héten elkezdi hátul. a festő jövőhéten kezdi a hálónkat kifesteni. utána a parkettát rakják le, a bútorok már megjöttek lapraszerelve azt asztalos rakja össze. már látom a végét :? (a pénznek is...)

viki:most megijesztettél! én amúgy is félős vagyok!!! :oops: most, hogy apának elkezdődött a versenyidény minden hétvégén egyedűl vagyok!!! apa múltkor haza állított egy bézból ütővel én meg jól kinevettem! hát lányok lehet, hogy azzal fogok mostantól aludni :evil:
Remélem hamar elkapják a gigájukat! az ilyeneket addig rugdosnám még szuszog :evil: :evil: :evil:


legyetek jók

üdv: judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Hát Anna, ez komolyan bicskanyitogató. Ilyet gondolkodás nélkül lelőnék az tuti. Viszont az is biztos, hogy kifigyelték. rendőrség mit mond?

Szia Krizo!
Az én Márkom 23-án született, szóval majdnem egy idősek.

Te, Judit milyen friss sebbel akartsz te járókába hajolgatni?

Nekünk is olyan van amit nem lehet megemelni, anno nem is igen lehetett olyat kapni, csak horror áron, annyira meg nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.


Kicsit irigy vagyok druszánkra. Mienk Mircsi max. 10 szavas készlettel bír. És persze nagyon idegesítő, hogy egyzserűen nem tudja elmondani, hogy mi baja.

Az M7-es Balaton, azaz Tárnok felé ahol elválik az M1-től hídjavítás miatt 2 hónapra lezárják a belső sávot, marad a külső és a leálló sáv és a 60 km/órás sebességkorlátozás. Ma kezdték.

Réka
Vendég
 


szia!

cinicini: a dokinénim császározni fog! így tudom, hogy mi vár rám! tudom, hogy azzal a sebbel nem fogok tudni hajolgatni!!! :cry: ezért keresek olyan járókát aminek fel lehet emelni az alját!
majd szerdán megyek doki nénihez akkor derűl ki mi van a hasfalammal! reméljük a legjobbakat!

legyetek jók!

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Krizo!

Én is üdvözöllek köztünk!

Andi!

Persze, hogy áll még a meghívás, tudod még a számom?

Anna!

A csatornának nagyon örülünk, csak kezdjék már el. Úgy tudom, hogy ha minden simán megy, akkor is legkorábban csak szeptemberben lesz belőle valami.

Nagypapádnak pedig a legjobbakat kívánom. (Egyszer az én papámat is leütötték pár száz forintért). :(

Holnap délelőtt családi nap lesz a Hétszínvirág oviban. Ha bárkit érdekel, sétáljon el arra, biztos jó mulatság lesz. A tavalyi nagyon jól sikerült, remélem most sem hozunk szégyent magunkra. Lesznek vetélkedők, zsákbamacska, büfé, meseelőadás, ovis táncbemutató, pónilovaglás. És sok-sok móka, vidámság, na meg PALACSINTAAAAA!!!! (aki megh rajtam akar röhögni, feltétlenül legyen ott!!!!)


Ja, én meg ma voltam UH-n meg terhelélses cukron. UH: minden oké, még mindig KITTI! Cukoreredmény majd a jövő héten, de az nem izgat. Mostanra már Moby Dick méreteket öltöttem, dehát így szép az élet (szép kerek) :lol:

Hetti!

Szakdoli? :D

Puszi mindenkinek!

Eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


sziasztok!!!

Mi ez a nagy csönd lányok??!! :?

merre vagytok?

Mi lassan lassan kész vagyunk!!! :D

Már van szép kertem! reggel még semmi nem volt, estére varázsoltak a fiúk nekem gyönyörű füvet, szép virágokat, gyönyörű buszusokat!!! csak győzzem ápolni és rendben tartani :oops:

Jövőhéten összerakják a bútorokat és végre pakolhatok a szekrényekbe. Már látom a végét... lassan az alagútnak is :(

Meg volt az oviba a beíratkozás? hivatalos eredményünk még nincs!!!
ahogy hallom Érden összesen 500 gyereket tanácsoltak el! az azért nagyon sok szerintem!!!

Meséljetek már kivel mi történik mostanság!!!

Eri: én is vetekszem egy bálna méreteivel. elég nehezen viselem a meleget! Bálint egyik reggel kedvesen rám szólt " anya nagy a feneked" válasz: " én is szeretlek drágám!!!" :twisted:
A sógórnőm szereint nagy a fejem, szerinte nagyon be vagyok vizesedve!! mondtam neki amíg a jegygyűrűmet a középső ujjamon tudom csak hordani, hogy el ne hagyjam addig nem hiszem, hogy beszélhetünk vizesedésről... :twisted: kis gonosz!!!
különben is még csak 61-62 kiló vagyok. szerintem ez nem is olyan sok de mindegy!!!

Ja lányok segítsetek!!! juniusban megy ünk egy igazi rongyrázós lagziba(600fős) és valami különleges ruci kellene. valami kis tunikára gondoltam! hol lehet különleges dolgokat kapni?

na megyek mert valamelyik ember már megint keres!!!

legyetek jók!!!

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Judith!

Szerintem sehol sem vagy hozzám képest bálnaügyben... :lol:

Remélem mindenki jól van,sajnos most csak ennyi időm volt netezni. :(


Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Hova tűntetek csajok?????

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Mi megvagyunk. Míra szája be nem áll, egész nap magyaráz megállás nélkül. Jól szórakozunk, mert naponta elereszt 1-2 aranyköpést. Tegnap viszont már azon kaptam magam, hogy estére ugyanúgy nincs kedvem beszél(get)ni, mint anno amikor a munkahelyemen kellett az idő 80%-ában a telefonon lógni. Emellett van hébe-hóba egy kis hiszti, de alapvetően tök jól vagyunk.

Összejárunk Hettiékkel és Andiékkal, nekem velük van sok közös témám, és azokat személyesen tárgyaljuk, nem itt a fórumon. Ezeken kívül itt nem sok minden felvetés volt, amihez hozzá tudtam volna szólni. Viszont szinte naponta benézek, szóval érdeklődve várom, hogy valaki feldobjon valami témát.

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok csajok!!!

Hahóóóó! Hol vagytok? Kérdezem Én aki szintén ezer éve járt erre!!
Pocakosok hogy bírjátok a meleget, meg ezt a hülye időjárást? Kitaratás, már nincs sok hátra, és a kezetekben tarthatjátok a kis jövevényt. Úgy irígyellek benneteket!! Terv szerint jövő ilyenkorra már Nekem sem lesz sok hátra.

Egyenlőre most a meló van ezerrel! Eri biztos láttad a nagy fakupacot elől. Volt hátul egy sufniféle, azt most elbontottuk, egy bácsi elviszi tüzelőnek, de úgy nézünk ki mint egy cig...putri. Hétvégére rendelünk konténert hogy rendbe tegyük az udvart, máramennyire egy építkezés mellett rendbe lehet. Tényleg nem tudtok jó konténerest? Sajnos már nagyon megszabják nekik mit lehet rakni, aztán esküszöm a múltkor hülyét kaptam mikor vitettünk sittet. Nem lehetett beletenni a papírzsákot, ki kellett borítani. De jó hogy minden sittünk be van zsákolva. Se nylon, se papír.Nem is ez a lényeg de olyan nyomi sofőr volt hogy nem bírta behozni, lerakta a kapuba, oda kellett talicskázni mindent, pedig egy jó sofőr tuti behozná hátra. Lassan de biztosan közeledünk a burkolásig, remélem sikerül idén kész lenni.

Képzeljétek Viki lányom olyan ügyesen szól hogy pisilni kell, hogy nappal már nincs pelusunk. De a kakival gondban vagyunk. Azért nem szól, csak épp amikor már nyomja is. Adjatok tippet mit csináljak? Először ügyesen belekakilt a bilibe, de meglátta és megijedt tőle. Azt mondta rá: béka. Elmagyaráztuk neki hogy semmi baj, ügyes, így kell csinálni, de akkor sem akarja. De ha bekakil tudja hogy rosszat csinált, és olyan keservesen sír hogy csak na. Ti hogy voltatok ezzel? Ment simán? És mikortól nem kell adni rá éjjelre sem pelust? Segítsetek anyukák!

Na nem tartalak fel titeket, írjatok pár sort, ha időtők engedi!!
Puszka mindenkinek, és további szép nyarat!!
Aztán írni ám ha megvannak a babák, és képet is szeretnék látni!!!!

Üdv mindenkinek:Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Szia Anna!

Fel a fejjel, Mircsi valamivel idősebb Vikinél, de abszolút nem jelzi, ha pisilnie kell. Kakilásnál meg utólag szól, hogy bilire akar ülni. Szóval mérföldekre hamarabb vagytok. Én most a brendonban kapható textil pelusokkal próbálkozom, hátha azokkal jobban tudatosul, hogy mikor csurran-csöppen valami. Az érdekesség az, hogy ha kint a gyepen vagyunk csupasz popsival, akkor tudja, mikor kell kiszállni a pancsolóból vagy a homokozóból és leguggolni a fűbe, de bent a házban ez nem működik. Amúgy már szóban körbejártuk a témát, és megbarátkoztunk a mászóka jellegű WC-szűkítővel is, de még nem használjuk tudatosan.

Nem tudom, ezzel segítettem-e, mindenesetre talán értékelheted jobban Viki teljesítményét.

Kedves Többiek!

Engem is érdekel, hogy kivel mi van.

Rövid státuszriport:

Az utóbbi időszakunk nem volt egy diadalmenet.
Rólam is kiderült, hogy pcos vagyok, de mostmár legalább értem, hogy miért nem jön a kistesó. És hogy esetleg tudnak rajtam segíteni, ahogy berkin is. Míra valószínű nem fog beférni az oviba márciustól, úgyhogy később tudok visszamenni dolgozni. Egy hete csak a postára és a sárga ABC-be mentünk Mircsivel (15 perces séta), de közben valahol ellopták a mobilomat a combközépig érő nadrágzsebemből (vagy elvesztettem, és utána lopták el). Most szombaton pedig beleszaladt egy konyhakés a lábfejembe, és az így támadt 1cm-es kis nyílást legközelebb a János kórházban tudták kezelni. Most lábadozom, szó szerint.

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Szia Zsuszi!

Természetesen nagyon büszke vagyok Vikire, csak hát tudod az ember mindig többet akar. :roll:
Nagyon könnyen ment a bilire szokás, szinte egyik napról a másikra, ezért nem értem hogy a kaki miért ekkora gond, de türelmes vagyok, egyszer csak eljön az ideje annak is. Addig meg mosom a bugyikákat mint a mosómaci. :lol:

Igen olvastam valahol Én is hogy a mai pelusoknak az a hátránya, hogy nagyon jók, és ezáltal a gyerek nem érzi kényelmetlennek ha belepisil, és így nem is akar leszokni róla. Hát a textilpelus tuti nagy változás lesz neki. Vagy szólni fog inkább hogy kell, vagy Te is moshatod a pelenkát, mint Én a bugyit. :D

Megkérdezhetem mi az a pco? Ha nem tartasz tolakodónak miatta!
Aztán vigyázz magatokra, veled mindig történik valami baj!
Te estél el múltkor a bicóval is, nem?
Na jobbulást Neked, és köszi a hozzászólást!
Szép Napot, bár ez ma nem jön össze úgy látom. Nem akar elállni az eső. :(

Szia!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Szia Anna!

Igen, a biciklis balhé tavaly volt. Most biciklizni már jól tudunk, már csak a többi veszélyforrásra kell jobban odafigyelni.

PCO: nézd meg a pcos.hu-t, ott minden infot megtalálsz.

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Ufff! Megnéztem. Már értem miért linket adtál, és nem elmondtad. Csak beleolvastam, hát elég bonyolultnak tűnik.
Kívánom hogy lábalj ki belőle minél előbb. Már ha ki lehet.

Üdv:Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!

Végre itt is történik valami!

Hát Zsuzsi, tényleg mindig történik veletek valami. Mondjuk inkább veled, mint Mircsivel történjenek ilyen balesetek.
PCOS, csak kb. tudom, hogy mi, de olvasataim szerint jól kezelhető, úgyhogy hajrá kistesó.
Ovoda elég gáz. Mi nem is idejárunk mát Tárnokra, mert a Kossuth utcaival nagyon befürödtünk. Csak egy rövid példával jellemezném, Mátét volt, hogy nem engedte ki az ovonéni pisilni, merthogy versolvasás van. Persze bepisilt a lelkem.

Anna a bilizéssel még mi is csak most küzdünk, egész jól megy a dolog, viszont tényleg ez olyan, hogy a gyereknek megkell érnie rá, nálunk mostanra sikerült.
Viszont én Mircsim még mindig nem beszél, van ugyan egy 40 darabos szókészlete, de a felét nem is értjük, szóval nekünk meg ezzel van gondunk.
Megyek mert Miru kiengedte törpördögöt és már jön is a kis drága.

Pocakosok hogy vagytok???,


Réka
Vendég
 


sziasztok!

Jelen vagyunk mi is! Végre befejeztük az építkezést épp ideje volt :roll:
Az utolsó pár hétben ki is élveztem!!!!
Nálunk Bálint egyik napról a másikra lett szobatiszta anyáéknál!!!
Hál istennek szeptembertől felvették a dózsai oviba!annyira örülök neki!!!

Holnap gondoljatok rám csajok! holnap szülünk!!!

Megyek mert apa egyedűl unatkozik locsolás közben!

puszi mindenkinek!!

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Réka köszi, türelmes vagyok, majdcsak szól a nagydolognál is időben, nem amikor már úton van. :lol:
ÓÓÓ az Én Vikimnek be nem áll a szája egész nap. Elég szépen , érthetően mond sokmindent, de van amikor rájön a habratyolás, akkor aztán semmit nem érteni.

Judit Neked minden jót holnapra!!! De jó, holnap már a kezedben tarthatod!!! Miért programozott a szülésed? Mert az első is császár volt? Hallottam hogy aki az elsőt császárral szülte, annak a másodikat is úgy kell? Vagy gondolom a hasfal állapotától függ! Van ismim aki a másodikat simán szülte. Na mindegy, száz szónak is egy a vége. Sok sikert!! Vagy mit kell ilyenkor mondani!? :shock:
Várjuk a kis jövevényről a képeket! Úgy irigyellek!!

Üdv mindenkinek: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!
Hazajöttünk pár napra, de elviselhetetlen itt a meleg.
Judit ezzel a holnap szülünkkel jól megleptél. Mondjuk mire ezt leírom, már túl is vagy rajta. Gratula a kicsilányhoz!
Eri akkor most te jössz!

Réka
Vendég
 


Sziasztok!

Jelentem, Míra júl 17. óta csak alváshoz használ pelust. A WC kultúrája hipp-hopp addig fejlődött, hogy szó nélkül megy a WC-re, ahová a mászókás szűkítőre felpattan, dolga végeztével kitörli ahol kell, aztán félreállítja a mászókát, lehajtja az ülőket és a fedelet, aztán lehúzza a WC-t úgy, hogy még a víz-stoppot is használja. Nem hittem volna, de tényleg működik a hirtelen átszokás. Azt még nem tudom, mikor fogunk pelus nélkül aludni, de lehet, hogy előbb-utóbb azt is megkockáztatom.

Amúgy tippelem, hogy sokat segítenek a brendonban kapható textil pelusok, amik csökkent komfortérzetet okoznak átnedvesedve, mint a spéci kristálygéles papírpelenkák, amikben a gyerek észre sem veszi, hogy termelt valamit.

Akinek van Judithról infoja, jelentkezzen! Amúgy mindenkinek kívánok kellemes hűsölést, amennyire csak lehet.

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


sziasztok Lányok!

Pont egy hete írtam, hogy gondoljatok rám és tessék ez a hét csak úgy huss elrepűlt! Bár a kórházban nekem nem tünt ilyen gyorsnak! a szobába gyakorlatilag megfőttem (non-stop 33 fok).
Hát mégegy császárt be nem vállalnék ez 5 ször jobban fájt mint az első!!! :cry:
Ha mégegyszer valaki arról próbál meggyőzni, hogy mennyivel könnyebb császárral szűlni állítom én leharapom a fejét!!! bocsi lányok, de azért még nagyon fáj!!!

a baba 3500g és 54 cm vel jött a világra! szép egészséges!!! Bagaméri Anna Réka nevet kapta. egész nap csak alszik, nekem fura mert a Bálint már ilyenkor is 2 óránként evett!!! sajnos tejcsi még nincs nagy bánatomra!!! :cry:
Ma jön a védőnéni hátha Ő tud rajtam segíteni! ha nem hát belenyugszom, hogy nekem ez adatott meg! jó nagy cici aránytalanul kevés tejjel...ez van!

Meséljetek kivel mi tőrtént míg elvoltunk!

puszi judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!!!

Szia Judith!!

Nagy nagy gratula a kis druszámhoz!!! Szép nagy baba!
Szeretnék látni róla képet!!!! Tegyél fel lécci lécci! :lol:

Üdv Mindenkinek!!!

Eri mi van veled? Hahó, egyben vagy még??? Hogy bírod? Valaki tud róla valamit?

Írjatok!!!

:idea: :?: :roll: :| :wink: :D :P :o 8) :lol: :roll:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Kedves tárnoki Anyukák!

Tudtok nekem gyerekorvost ajánlani?
Szombaton költözünk Tárnokra (már alig várom :-)), a kisfiam 13 hónapos. Janóczki Katalinról már olvastam, hogy kedves és aranyos. Jó szakember is?
Kit ajánlatok? Manókám érzékeny bőrű (most is épp kiütésektől szenved :-(), szeretném, ha tényleg jó orvoshoz tudnánk járni.

Csütörtök estig van még internetem (aztán majd lesz Tárnokon is, de csak kicsit később :-(), ha addig tudnátok válaszolni, akkor azt megköszönöm! :-)
Üdv.: Dina
fedina
 
 


Szia Dina!!!

Üdvözöllek itt közöttünk!!!! Elárulod merre fele költöztök? Én itt ligeti részen lakom, az orvosi rendelő, iskola közelében. Van egy 2 éves kislányom, Viktóriának hívják.

Orvos téma: Nekünk is a Janóczki a dokink, nyugodt szívvel ajánlom Neked is. Nekünk soha nem volt problémánk, igaz nem is járunk sűrűn, hál istennek, Viki nem beteges fajta. Mi is sokat szenvedtünk a pöttyöktől. Vagyis nem szenvedtünk, csak ott voltak mindig. Először allergiára gyanakodtunk, de szépen elmúltak, mikor már ott tartottam elviszem bőrgyógyászhoz. A Kati valószínűleg azért nem küldött mert Ő látta hogy ez csak valami melegkiütés, vagy ilyesmi. Soha nem jövök rá mitől lehetett. A léyeg hogy elmúlt, a dokinéninek van saját kenőcse erre a célra kevertette, és tényleg nagyon használ.Meg Fenistil cseppet kaptunk, és rendbe jött.

Szóval Én elégedett vagyok vele, de Te is meglátod, csak találkoznod kell vele. Szerintem tuti szimpi lesz Neked is!

Honnan jöttök?Ja látom Pestről! Miért? Írd meg amit szabad tudni!! Már ha nem tartasz tolakodónak!! :roll:

HAhó csajok többiekkel mizu?

Üdv:Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!


Judith gratulálok!!!
Közben már biztos volt nálatok a védőnő és talán adott jó tanácsot, nekem anno nem nagyon. A tejcsim Ábellel a második hét végére indult el, addigra Magdika csak a tápszert emlegette érdemben nem jutottunk előre. Volt egy nagyon kedves La Leche Ligas nő akit fel tudtam hívni és igazi jó tanácsokkal szolgált, ha majd gondolod elküldöm a nevét, telefonon segít nem kell menni sehová. Végül a nehézségek ellenére szopizott Ábel 10 hónapig és Janka is még mindig, aki most szintén 10 hónapos. No de gondolom a második gyereknél már te is tapasztalt vagy, nem kell az okoskodásom:).
Amúgy anno mikor a kerítést csináltátok a férjed járt nálunk, a mi kerítésünket nézte meg, úgyhogy őt már ismerjük személyesen is, de a család többi részét még sajna nem. Nagyon szép lett a házatok!

Üdv egyébként minden új fórumosnak!!!!

Mi meg vagyunk, közben meg van a diplomám is, így már elmondhatom végre, hogy közgazdászt lettem:). Nagyon nagyon jó hogy végre nem kell tanulni!!!! Most szülinapoztunk Ábellel, aztán a héten indulunk nyaralni Horvátországba. Remélem jó lesz! Amúgy minden oké, éljük a kis életünket Zsuzsiékkal és Andiékkal szoktunk találkozgatni. Gyerekek nőnek, már tudnak együtt játszani, elég viccerek. A várakozásokkal és ijesztgetésekkel ellentétben jól boldogulok velük, és közben nem evett meg minket a kosz és éhen sem haltunk:). Persze pihenni nem sokat kell napközben, de mivel 8kor már alszanak, így utána azért van a saját dolgaimra idő. Nem bánom a pici korkülönbséget. Erikával pedig kb 2 hete beszéltem akkor jól érezte magát és még bőven a pocakban volt az új kis családtag.

Anna! Vikinek boldog szülinapot, majdnem egyszerre születtek Ábellel.

Üdv Mindenkinek

Hetti
hettus
 
 


Szia Anna!!

Nagyon köszönöm a válaszodat! Köszönöm, örülök, hogy csatlakozhatok hozzátok!

A Tél utcába fogunk költözni, az az Újtelepi rész, ugye? :-)
Pestről jövünk, de alapvetően vidékiek vagyunk, így családi házba vágytunk mindig is! :-) Szerintem Manó is jobban érzi majd magát a kertes házban!
Ti mióta laktok Tárnokon? Szeretitek?
Azt jól tudom ugye, hogy nincs játszótér? :-(

Vikidnél végül nem is derült ki, hogy mitől vannak/voltak a pöttyök?

Én elvittem a mostani gyerekdokihoz, ő is Fenistil cseppet írt fel, meg egy keverős kencét (azt hiszem szteroidos), ami majd ma készül el. Azt mondta, hogy szúnyogcsípés lehet és arra alakult ki ez az allergia. Persze szúnyoghálónk van és még soha nem láttam szúnyogot a Manón, én akkor inkább a lakásban lévő hangyákra tippelnék, azt már a polojából is szedtem ki! :-( Mindenesetre nagyon csúnya mindkét karja. Most éppen, mert eddig a füle, az arca és a fejecskéje volt irtóra vörös, és pöttyös. Én már most rohannék vele a bőrgyógyászhoz!

Felkeressük akkor majd a doktornőt! Most úgy tudom, hogy szabin van, de amint visszajött megyünk is hozzá! :-)

Mennem kell, még sehogy nem állok a csomagolással! A héten még próbálok írni, aztán meg Tárnokról jelentkezem, amint lesz net.
Szia: Dina
fedina
 
 


sziasztok!

Ígérem teszek fel képeket csak még nincs letőltve a fgépről!!! apa lusta volt :(

Szia Dia! Légy üdvözölve piciny falunkba :D
Mi a Testvériség utcában lakunk a szép sárga színű "üzletközpont" utcájába! merre fogtok lakni? építkeztetek v, meg lévőt vettetek? Nekünk is a Katalin a doki nénink és egy tündér, AJÁNLOM BÁTRAN!

Mennem kell mert jön a doki nénim varrat szedésre!
legyetek jók lányok és vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben!

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!!

Hetti nagyon köszönöm, és így utólag Én is Boldog Szülinapot kívánok Ábelnek!!!! Ja és persze jó nyaralást is, és vigyázzatok magatokra, meg a csemetékre!!!

Dina: Igen a Tél utca az Újtelepi részen van, az azt jelenti hogy átellenben lakunk egymással, csak elválaszt minket egy patak! :lol:
Én nagyon szeretek itt élni, előtte Érden laktunk, csak itt vettünk telket és itt építkezünk. majdnem minden van, ami nincs és már valaki felvilágosított, az a játszótér. Vagyis az állomásnál van egy kis hinta, meg homokozó, csúszda talán, ha még nem tették tönkre. Nem tudom hogy fent a faluba van-e! De igazából a mai világban majdnem minden háznál van saját kis játszótér! Nem is egészséges már a köztéri. Mikor belepiszkítanak a macskák, ami nagyon veszélyes a gyerekre, meg kitudja milyen alkesz, drogos dobálja el ott a tűjét.
A másik ami nincs az a bölcsi. Sajna. Minket most még nem érint, mert mi is szeretnénk tesót, de hogy azután mi lesz, ha vissza kell mennem dolizni???
Nem derült ki Vikinek mitől voltak pöttyei, a mai napig nem tudom. Nem váltottam mosószert, nem volt izzadt, egy tippem van, talán a tejtermékek valamelyik összetevője. Mert mintha akkor erősödtek volna ki ha evett valamit. De nem minden tejterméknél, csak pl. a tejszínes kajáknál. De elmúlt hál istennek.
Nektek most jöttek ki a pöttyök? Vagy pici kora óta vannak? Nem vezettél be valami új kaját? Ha nem komoly a fenistil csepp tuti rendbe teszi ne izgulj!! Nekünk is már pár nap alatt használt!!

Igen a dokinéni 10-éig szabin van. Van honlapja is: www.janoczki.hu
Mi is megyünk 15.-én a 2 éves státuszra.
Majd írj ha van időd a nagy csomagolásban!!
:shock: :D

Judith várjuk a fotókat!!!! :wink:

Üdv mindenkinek!!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!

Judith, gratulálok! Kívánok Nektek nagyon sok boldogságot és egészséget!

Edina! Üdv a társaságban! Alapvetően én is elégedett vagyok Janóczky doktornővel, de nálunk volt már olyan helyzet, hogy nem volt teljesen igaza a diagnózisban. Szerintem bízz az anyai megérzéseidben, és ha legszívesebben bőrgyógyászhoz vinnéd a kisfiad, akkor vidd is el. Tudok egy nagyon jó bőrdokit, aki mellesleg allergológus és immunológus is, Dr Nagy Lídia, 395-1865, ill. 30/252-2701. Korábban Tárnokon rendelt péntekenként (így ismertük meg), most már Sasadra kell hozzá járni.

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Dina:
Persze ha nagyon akarod vidd bőrgyógyászhoz, de szerintem ha ezek a pöttyök most jöttek ki nemrég akkor felesleges. Én is mindig nagyon megijedek, és vinném mindenhova, de aztán rájövök hogy megint túlreagáltam a dolgot. Persze hogy a csemeténk mindennél fontosabb, de akkor is. Gondold át, jó-e ha elviszed a 13 hós kisfiadat, és össze vissza szurkálják, mert gondolom csak így állapíthatják meg konkrétan mi áll a háttérben. Ha esetleg egy hét múlva semmi változás, akkor irány a doki, de lehet hogy akkor már a körzeti is küld!

Velünk a múltkor az történt, hogy a mamánál voltunk, Viki hátrament megnézni a pipiket. Mikor előrejött pici piros folt colt a kezén. Már este látszott hogy dagadt, de aztán reggelre kétszer akkora lett szegénykém keze. Adtam neki fenistil cseppet, meg be is kentem neki fenistil kenőccsel. Elvittem a dokinénihez, mondtam neki mi történt, és hogy nem tudom mi lehet, nem láttam bogarat, esetleg csalánba nyúlt! Nem, mondta a dokinéni ez szúnyog. Sajnos annyiféle szennyezett szúnyog van manapság hogy csak na. De mondta hogy már rutinos vagyok, és jól el is láttam, Ő is ezt mondta csak, tovább a fenistil. Én is kétkedtem egy picit, mert nem láttam abszolút csípésnyomot! Aztán másnapra, mikor apadt a dagadás neki, előjött a pötty is tehát tényleg csípés volt!

De tényleg Te döntöd el mit csinálsz!!! Ebbe nem szól bele senki, én is csak azért írtam le ezt, mert most jutott eszembe, hogy lehet tényleg nálatok is a szúnyog a hibás, és a Te kisfiad így reagál. Azelőtt mielőtt Vikivel történt volna ez, akkor ismim fiát a fülénél csípte meg a szúnyog. Úgy bedagadt neki is szegénynek a feje, füle. Tehát védekezzünk a szúnyogok ellen ahogy tudunk!

Na ez lesz a végszó!

Üdv:Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!!

Köszönöm az üdvözlést mindenkinek! :-)

Judith: Én is gratulálok neked a pici babához! Jó egészséget nektek!
Tél utcába megyünk, meglévő házat vettünk. Egyszintes, ilyet szerettünk volna! Itt a harmadikon lakunk, elég felcipelni a babakocsit és a benne ülő Manót! :-))) Emiatt is várom már, hogy kinn legyünk!

Anna: Köszi, hogy leírtad a sztorit! Igazából én nem vagyok annyira aggódós. Párom annál jobban. De most annyira csúnya a Manó keze, és alig javult valamit. Pedig már homeopátiás kenőcsöt is vettem, meg a dokiféle kence is van..... és a cseppek. Nem egyszerű a dolog, voltunk mi már kórházban is csalánkiütéssel, akkor még csak 4,5 hónapos volt, nem derült ki, hogy mi okozta, valószínűleg én ettem olyat, ami ártott neki. :-( Valószínűleg ma elmegyünk egy bőrgyógyászhoz.

Zsuzsi: Köszönöm a bőrdoki ajánlást! Már van egy, akihez a barátaink járnak a kisfiúkkal, könnyű hozzá eljutni, ami ebben a városban fontos feltétel. :-)

Már nem fogok írni, Tárnokról majd újra jelentkezem! Ma kezdem a csomagolást! :-))))

Üdv mindenkinek! Edina
fedina
 
 


SZiasztok!

Mégis itt vagyok! :-)
Jól tettük, hogy elmentünk a bőrdokihoz. Manókám ekcémás! :-(((

A dokinéni elküldött minket egy gyerekbőrgyógyászhoz, holnapra kaptunk időpontot! Remélem, hogy elnövi majd!

Most már tényleg megyek csomagolni! Csak meg akartam osztani veletek a rossz hírt!

Minden jót nektek, további jó nyarat! Valószínűleg csak a nyár végén lesz újra internetem!
Dina
fedina
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: