A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

gil!
Zsálya vagy zsurló,nem tudom pontosan melyik a gyógynövényes tudja!Cickafarkfű és kamilla tea keveréke.Az is jó ha megiszod és az is ha ülőfürdőnek megcsinálod!
Nekem a tengerisós víz még bejött!Vagy sima só!2-3 kg egy lavor vízbe és ott csücsültem benne mindennap!A teát meg megittam inkább,hogy belülről is ostromoljak!A sónak hihetetlen erős gyulladáscsökkentő hatása van!

Ballagyó!
Napi egy folsav kell a 12.hétig,mert addig fejlődik ki a baba gerince!A folsavat szedő anyák körében kevesebb az esély a nyitott hátgerincre,mit akik nem szedték!Ja és az én dokim csak 2 naponta engedi az elevit szedését,pedig ikreim lesznek!
Vendég

Na, akkor egy friss tábla.....Már ott vagyok a szerencsehozó 2. helyen...de nem sokáíg....Ba vagyok........rendesen!:lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Köszi Lányok a biztatást, vigasztalást!

Kriszti
Azért szólj, ha mégis tesztelsz! Mit jelent, hogy "ba vagyok rendesen?"
Jó hátra kerültem megint :cry: . De miért öregedtem egy évet? :shock:

Bibar
Ja, ha majd már ott tartok, más lesz visszanézni, de most még...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil,
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Próbálj szerintem most egy kicsit pihenni, aztán ha úgy érzed majd belevágsz! Nem egyszerű a babóhoz vezető út, de megéri! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Benszi,
Megnéztem a képeket a babás topicban.
Nagyon szép kismami vagy! Tuti jók a képek! :lol:
Gratula!!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gil! :oops: :oops:
Most olvastam vissza....Én szülinapnak véltem egy beírásod, még köszöntöttelek is.... :oops: :oops: Bocsika.....javítom....
Igaz, h hátra kerültél, de utolsókból lesznek az elsők!!!Ne feledd!!!!!!!!!!!!
Nem hiszem, h tesztelek...csak olyan kíváncsiságból vettem...A ba vagyok .......rendesen az az lett volna, hogy be vagyok tojva rendesen...Még most látom, rosszul írtam.... :roll: HIába még reggel van nálam! :lol: Én is várom nagyon a pénteket, h nincs e ciszta, és mehet e a stimu..... :roll:
Vendég

Gil, sajnálom nagyon, tényleg nagyon drukkoltam :(

Bibar,
olyan jó hogy ezt írtad, hog ya short volt sikeres.Én is gondolkodtam hogy mitől függ a short vagy a long, elvileg nálam "csak" endometriozis volt.... Párom eredményei is jók, van pé-sem stb stb.
Na majd meglátjuk. Az első szuritól számít vahanyadik napon van a leszívás? És utána a beültetés?
Még azt szeretném kérdezni hoyg nekem pontosan augusztus 1-jén kell bevenni az Orgametrilt ( ez ami nem engedi működni a petefészket)
Kb rá 3. napra meg fog jönni. Szóval 7-én amikor mennem kell még biztos meg lesz, szerintetek a shortnál ez baj?

Még egy kérdés a párom volt múlthéten bent vlt :oops: persze nem kérdezte meg mikor van eredmény :evil: Sztek mikor kezdjek el telefonálgatni mert ugye tudjuk hogy nem egyszerű "bejutni "oda. nEm szeretnék előbb odaszólni

Köszi LÁnyok!
madrin

Mindenkinek szép Kép -ot!

Kriszti
Ilyenkor is lehet ciszta?És ha van akkor mit csinálnak?Hiába szúrod magad 2hétig?Ne haragudj,hogy kérdésekkel bombázlak :oops:

Madrin
Én úgy emlékszem egy hét alatt van kész.

Rebe
Mi lehet,hogy együtt kezdünk? :D
gabicsibe

Estrella
Jók a képek,de lehet ezek az utolsók ilyen vékonyan :D Nincs is még pocakod!

Benszi
Azt hiszem a versenyen te fogsz nyerni pedig még most le vagy maradva :lol: Viszont a te pocid sokkal szebb :lol:
gabicsibe

Mandrin,
Engem is Orgometrilre állitott Konc, mondjuk nekem nem volt semmi női bajom elötte, inkább csak a ciklus tolása volt a cél. A lényeg, hogy ne számits normális menstrire, inkább barnázgatás lesz, mint menstri ( bocsi :oops: ). Az utolsó tabletta bevétele után 7. napon kellett kezdenem a szurizást, és csak a 4. stimus napon mentem ellenörzésre (uh, vér), igaz én antagonista protokollt csináltam.

Kép

csibe
csibe32

Rebe, Madrin

Kösziiii Aranyosak vagytok...

Kriszti
Á, így már értem! Remélem, neked nem lesz cisztád! Nálam úgyis kettő van. Megy a drukk péntekre!

Benszi
Na, annyian írtak rólad, hogy én is megnéztem. Nagyon jól nézel ki, csini vagy, és férjed is nagyon jóképű! :wink:

gil

Gabi,
Lehet! :wink: :D
Számolgattam, és ha pontos lesz a mensim, akkor augusztus 20-22 körül kéne kezdenem a szurizást! De nem akarom elkiabálni, úgyhogy nem is mondtam semmit! :oops: :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gil!

Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!! :cry: Szoritok neked nagyon,ne gondolj arra ,hogy nem fog sikerülni ,könnyü mondanii de próbálj meg pozitív maradna amennyire lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :roll:

Jezsoerika!!!!!!Örülök! :wink:

Lányok megint eltünök de olyan 15-fele jövök!
nyunyi82
Békéscsaba

Gabi!
Nekem is volt cisztám évekkelezelőtt, és mikor tavaly is mentem a 2 hét deca szúrás után UH-ra akkor mondta a doki, h szerencsére nincs ciszta, kezdhetünk....Gondolom, aki hajlamos rá, annál előfordul!De nem törvényszerű!!!!!!!!
És akkor igen, leállunk, úgy tudom! :(

Gil!
ÉN csak csúnya cisztaűzőt küldök neked!Semmi gyógyírem nincs rá..... :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Gil nagyon sajnálom :cry: !Szorítok,hogy a ciszták mihamarabb eltűnjenek és folytathassátok!

Lippa

lippa

Csibe, Gabicsibe :)

Köszi a válaszokat.
Féltem h rosszul értettem mikor kell menni bevenni csinálni, nekem kicsit túl pörgös a BMC félig már tuszkolnak ki az ajtón, már jön be a másik ember a vizsgálatra neked meg mondják hoyg mit kell csinálni.
Sokszor a Moszkva térnél kezd kitisztulni a fejem és fogom fel mi is van:)

Benszi én is megnéztem a fotókat nagyon helyesek vagytok:)

Estrella nagyon szupik a képek, kcist nosztalgiáztam mi nem ott voltunk hanem a közelben ( kb 7 éve) Lloret de MAr-ban, akkor nagyon bejött ma már ki lennék az állandó bulizástól:)

NEkem sajna a topik találkozó nem jó, ugyanis dolgozom, most sajna kell minden pénz:(
Ráaádul amikor Konc mondta h lombik egyetlen értelmes kérdésem nem volt csakhogy szeptemberben mehetek-e nyaralni? :oops: :oops:
Tök gáz, de végülis megoldódott mert lombik miatt nem lesz rá pénzünk :cry: :cry: :cry:
madrin

Madrin!
Ezzel mi is így voltunk...vagy belevágunk most, vagy elmegyünk EStrelláékkal nyaralni....A végén a belevágás melett döntöttünk, no meg aztán a páromat sem engedték el annyi szabira.....Így bántam, de ez sokkal fontosabb...
Nem véletlenül dolgozom végíg a stimu alatt is..... :roll: :roll:

Benszi!
Én is megkukkoltalak!!!Nagyon szép kismami vagy!!!Szép a pocakod!!!!És a pocaknövesztő versenyes kép nagyon bejön!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Estrella!
Így már kicsit irigy vagyok......Nagyon szép helyen jártatok!!!!És kettesben ez volt az utolsó, jövőre már 3-an mentek!!!! :wink:
Aztán pedig ha ismét mentek, megyünk veletek, családostól..... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Madrin
nekem az elsö szuritol számitva a 12. nap volt a leszivás,mert nagyon értek a tüszöim,és már nem mertek tovább várni,és a 15. napon volt a beültetés :oops: :oops: nagyon gyors volt minden,szinte észre sem vettem és már itthon feküdtem :oops:

bibar

Hu ez tényleg jó gyors:)
Nem is baj kezdem nagyon unni már hogy nem történik semmi:)
Ez a 3 hónapos várokozás nagyon kezd kikészíteni.

Egyébként Kriszti nekünk is olyannak kéne lennünk mint a "kedvenc" sogórnőmnek, szarni mindenbe bele.
Csak magával foglalkozik, nem megy vissza dolgozni egész terhességét végig feküdte (mind a kettőt) mert hogy annyira beteg (semmi baja nem volt ), azt meg leszarja miből élnek meg teremtse meg a férje... Persze márkás cucc, meg naponta bio piac az megy.

Én is hazamegyek, lefekszem, majd amikor a hulla fáradt férjem hazajön követelem a gyógyteámat. :) :)
madrin

Madrin:
Hát nagy bulizások azért nem voltak, nem bírtam volna.
Gabi:
Köszi a bókot, de van ám hasam, csak a képen nem látszik. :?
Kriszti:
Oké, legközelebb együtt nyaralunk, én benne vagyok.
Csüt. 3 óra a tali, ugye? Ha változik írjatok!
Vendég

Kriszti!

Nyugi! Pénteken minden kiderül, ne izgulj!

Benszi!

Köszi, nem tudtam, hogy a folsavat is a 12. hétig kell szedni. Én nem Elevitet eszem, hanem Gravidát, de csak minden 2. nap 1 szemet, mert iszonyú székrekedést "csinál". Egyébként nagyon szépek a képek, GRATULÁLOK! Az én poci még nem akar nőni :(
ballagyo

Sziasztok!

Úgy vagyok még itt, és ne haragudjatok, hogy betörök közétek.
Csak eléggé le vagyok lombozódva, és bátorításra van szükségem...

15 ciklus óta próbálkozunk sikertelenül, és ebben a hónapban kezdtük meg a kivizsgálást a BMC-ben. Még nem vagyunk mindenen túl, nekem pl. még nem volt átjárhatóságim, hiányzik még a 24. napi hormonvizsgálatom is. A férjem az első vizsgálaton már átesett, és most tudtuk meg az eredményét, és nem valami jó. :(
10 millió/ml a minimális 20 helyett, amire az orvos azt mondta, hogy valószínűbb, hogy lombik kell majd, mert ez nem elég az inszemhez.
De még lesz egy vizsgálata, ha akkor jobb (és én átjárható vagyok), akkor lehet róla szó...

Ráadásul a férjem most utazott el 5 napra, úgyhogy itthon ülök egyedül, és próbálom megemészteni.
:(
Ahogy itthon utánaolvastam, az inszem egyik indikációja pont a rosszabb minőségű sperma. Miért kell akkor vajon lombikkal kezdeni?
Persze majd lesz megbeszélgetés, ott majd kérdezek, de az még sokára van...
Van valami szokványos határértéke a sp. koncentrációnak az inszemhez?
Tudtok erről valamit?

Köszönöm előre is, ha válaszol valaki.

bikmakk
bikmakk

Rebe!Gabicsibe!Madrin!Gil!Kriszti!Ballagyó!

Nagyon köszönöm nektek a dícsérő szavakat!Kedvesek vagytok igazán!

Ballagyó!
Majd megnő a pocid!Ez miatt ne aggódj!Elevit vagy Gravida az mindegy sajna mindkettő hihetetlen székrekedést csinál!

Gabicsibe!
szerintem is az enyém kerekebb,olyan fiús,a Tomié meg olyan lányos!Majd meglátjuk neki mi bújik ki,mert nekem mindkettőből lesz egy!
Vendég

Szia Bikmakk,

Üdv köztünk! Hát sajna inszem témában én nem tudok segíteni.
A páromnál hasonló az eredmény mint nálatok, csak nálunk még rosszul is mozognak, így csak lombik lehetséges.
Elhiszem, hogy elkeseredtél, de gondolj arra, hogy legalább kiderül miért nem sikerült eddig a babót összehoznotok, és itt tudnak segíteni ebben!
Amúgy a párod esetleg elkezdhet C és E vitamint szedni, hátha segít. Nekünk is ezt írták fel nagy dózisban lombik előttre.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szia Rebe!

Köszönöm a választ.
Tudom én - vagyis remélem-, hogy inkább előre visz ez az egész, mint hátra, és ha nagyon kicsi a spontán baba esélye, akkor jó, ha kiderül a baj, hogy segítsenek rajta... Csak még olyan nehéz elfogadni, hogy nincs minden rendben. :cry:
Én is olvastam az E vitaminról meg a C-ről, meg mintha cinket is olvastam volna, hogy jót tesz. Bár egy hét alatt - akkor lesz a következő vizsgálata - gondolom nagy változás már nem lesz.

És ez az egész inszem / lombik hogyan megy itt? Mennyi idő alatt? Várólista? Mintha olvastam volna olyat is, hogy vannak olyan protokollok, ahol a lombik előtt fogamzásgátlózni kell egy ideig, más esetben meg nem. Ez mitől függ vajon?
Tanítottak engem erről az egyetemen, de a gyakorlatról mégsem tudok semmit... :(

bikmakk
bikmakk

bikmakk!!!!!!!

Üdv köztünk!!!!Én is ugy tudom,hogy az inszemnél nem akadáj a sperma szám!Azt hiszem! :roll: Ird be a keresőbe ,hogy inszemináció,és ott van egy kaális ,rész,ott írnak le a legjobban mindent!Én is inszemre megyek hamarosan kezdek ,csak jönne meg ,elvileg a hétem megjön,és akkor kezdhetünk mi is remélem! :wink: Sehol sem biztos ,hogy nem inszemmel kezdtek!Ki a dokid?

Most megint eltünök egy darabig,de majd jövök! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Bikmakk

Üdv közöttünk!Fel a fejjel,itt jó kezekben vagy!
Az inszem úgy zajlik,hogy a menszesz első három napjának valamelyikén csinálnak egy hüvelyi uh-ot.Ha ekkor mindent rendben találnak felírják a petike növesztő szurit.Ez lehet Puregon vagy Merionál.Azt 8-9 napig szúrod aztán csinálnak ismét egy uh-ot,ha már szép érettek kapsz egy tüszőrepesztő szurit.Aztán 2 nap múlva megcsinálják az inszemet,17 nap múlva pedig vizeletet kell vinni és megmondják sikerült e.A lombikról én még nem tudok sokat mondani,mert én csak most fogom kezdeni azt meghagyom a többieknek.Magát az inszemet,hogy hogyan zajlik leírom inkább akkor,ha tényleg erre lesz szükséged.Inszemre nincs várólista,a lombikra elvileg van.
Mielöbbi pocakosodást kívánok neked és gyere máskor is!Szívesen látunk!
gabicsibe

Sziasztok!

Először is, Gil, nagyon sajnálom :( Én is csak ilyen cisztaűzőket tudok küldeni, de ebből amennyit csak akarsz. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Fel a fejjel! Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb folytathassátok.

Estrella, nagyon klasszak a képek. Jól tettétek, hogy elmentetek nyaralni.

Házassági évfordulósoknak pedig sok-sok boldogságot!

Bikkmakk, üdv közöttünk!! Inszemben én sem vagyok jártass. Lombikkal kapcsolatban kérdezz bátran. Igyekszem/igyekszünk segíteni.

Ma megjártam a BMC-t. Ahhoz képest, hogy fél 1-re értem oda, így is kellett 1 órát várnom. Mindegy... Nem értem én ezt a várólistás dolgot. Simán kezdhettünk volna augusztusban, de én mondtam Szűcs dokimnak, hogy szeptemberben szeretnénk. Vagy lehet, hogy a régi "kuncsaftokra" nem vonatkozik olyan szigorúan? Lényeg, hogy ha a ciklusom továbbra is ilyen pontos lesz, akkor kb. szeptember 10-12 körül kezdem szúrni a Decá-t :D
Ja, Irénke ismét bizonyította Tündérségét :D
süni76

Kedves Nyunyi82, Gabicsibe, Süni76!

Nektek is köszi a választ!
Már egy kicsit vidámabb vagyok azért... Nagyon jól esik, hogy ilyen kedvesen fogadtok.
:)
És köszi az inszemináció taglalását.
Nagyon nem akarnék egyből lombikot, persze ha meg azt mondják, nincs másképp sok esély, akkor az időhúzás sem jó... Nehéz döntések ezek. Bár persze ha várakozási idő van, akkor azalatt lehet inszemezgetni gondolom, vagy esetleg egy spontán is összajöhet?

Rebe, kéredezted, ki az orvosom. Szűcs doktor. De még nem találkoztunk sokszor, csak kétszer...
Irénke tényleg nagyon kedves, ez nekem is feltűnt :).

bikmakk
bikmakk

Sziasztok,

Bonya,
Mizu Veled? Hogy vagy?

Estrella,
Jaj, nagyon jók sikerültek a képek, szép helyeken jártatok :D

Drága Gil,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, és azt is, hogy most nem tudtok kezdeni a szenya ciszta miatt :( :(
Erős csajszi vagy! Sírd ki magad, és újult erővel hajrá roham a ciszta ellen, aztán hajrá babó! :)

Bikmakk,
Üdv itt! Mielőbbi babásodást!!! :)
Iszem-ügyben sajnos nem tudok neked segíteni.

Puszi lányok!

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi, Lippa, Süni, Zsókuci
Nektek is köszönöm, hogy ilyen kedvesek és együttérzők vagytok!

Lányok!
Nagyon jó, hogy "megismertelek" Titeket! Sokkal könnyebb így elviselni a szomorúságot!

Nyunyi
Ezek szerint még mindig nem jött meg??? Húú!

Zsókuci
Örülök, hogy tegnap jó volt a film! Jó is néha elvonatkoztatni a valóságtól :lol: :lol:

Bikmakk
Üdv közöttünk! És sok sikert! Úgy tudom, azért bizonyos mennyiségű, minőségű sperma kell az inszemhez, a 10millió szerintem még belefér.

Süni
Így már könnyebb talán, hogy tudod, mikor kezdtek pontosan. Ha nem kéne várni, hidd el, nem is lenne olyan "hangulatos" a BMC! :lol:

gil

Gil!

Nagyon-nagyon sajnálom, :cry: :cry: :cry: pedig annyira megérdemelted volna már. Nem is tudom, én hogyan dolgoznám fel ezt, de Te erős lány vagy és ha most el is keseredsz, hamarosan újult erővel fogsz nekivágni a dolgoknak!
Csak azt tudom mondani, amit Gabinak, most jöjjön egy kis kikapcsolódás, az hátha segít!
És küldöm a cisztaűzőket... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gabi!
A lombik során biztosan sikerül megérlelni néhány petécskét. És az sem baj, ha csak néhány érik, hiszen abból is lehetnek babócák! Nekem annak idején 5 ért meg, abból 1 nagyon pici volt, 1 pedig nem érte meg a másnapot, így 3 jött vissza és kettő pedig azóta itt rugdosódik a pocakomban. :wink:
De úgy emlékszem Naposoldal sem dicsekedhetett sok-sok érett petikével és Nóra baba ott mocorog az ő pocakjában is. :)
Szóval próbálj nem aggódni az érett petécskék mennyiségén. És ami a legfőbb, ne félj a lombiktól. A leszívás ami kicsit kellemetlen, a többit viszont meg sem érzed.

Bikkmakk!
Üdv. a csapatban! Neked is csak azt tudom mondani, amit Gabinak, hogy ne félj a lombiktól. Persze kicsit költségesebb, mint az inszem és nagyobb a magadba adagolt hormon mennyisége is, de hátha ez hozza meg a várva várt kisbabát-kisbabákat. Mi egyébként egyből lombikkal kezdtünk, mert Apának igen kevés kiskatonája volt... :roll:

Lányok!
Szorítok Mindannyiótoknak és remélem hamarosan a szomszéd topik lakói lesztek!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Szia Gica!
Egyszerre írtunk! :D Hát így jártunk Gabival, de nem adtuk fel az "együtt a szülőszobán" tervet! Így legalább nem leszek ott egyedül... Erős lennék??? Voltam egykor... Már kevésbé. Hihetetlen, hogy már itt tartasz! Remélem, jól vagy! :wink:

gil

Gil!Még nem jött meg!De meg fog!És akkor irány a bmc! :wink:

Örülök hogy kezdesz megnyugodni!!!!!!! :P

Lányok! Mára elköszönök!!!!!Jóccakát mindenkinek!Pusza!
Reggel jövök! :wink: Kép puszaaaaaaaaaaaa
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok LÁnyok!
vendégeink voltak, most mentek el, így nem tudtam jönni...De állítólag a melóhelyen visszakaptuk a netet..Holnap reggel osztályátadás után le is tesztelem...Most nem olvasok vissza, korán kelek....

Mensi még nincs, már nem is várom...4 nap, és kiderül minden!Vagyis csak 3, mert pénteken reggel már okosabb leszek! :wink:

Jó éjt nektek!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a fogadtatást, jól esik, hogy külön köszöntök nekem :)

Eddig ezt a topicot nagyon sokat nem olvastam, ezért nem nagyon ismerlek benneteket, de ahogy látom, Krisztinél és Nyunyinál van most miért drukkolni...... Én is gondolok rátok!

Az pedig külön jól esik Gil, hogy nekem is írtál, amikor annyi bajod van. Köszönöm, és igazán drukkolok, hogy hamar megoldódjon a ciszta-baj.

Gica1! Gratulálok a babákhoz, látom rögtön kettő is. Hányadik beültetésre sikerült? A hormonkezelés nem viselt meg nagyon?

Jó éjszakát mindenkinek,

bikmakk
bikmakk

Kép JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!

Bikmakk!

Végül is értem ,nem nagyon kell szurkolni,max azért ,hogy végre megjöjjön és indulhassak én is! :wink: De azért köszike! :wink:

Krisztike!Hajrá,reggeli net! :wink:

Hát nekem ,még nem jött meg ,pedig vasárnap szedtem be az utolsó bogyom! :oops: Jó a dokikám azt monta ,hogy 10 napon belül meg kell jönnie,!Csak már türelmetlen vagyok :evil: nagyon!!!!!!!! :roll: Fájdogál a pocim ,hát majd meglátjuk!
nyunyi82
Békéscsaba

Drága Gil! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Reméljük a következőnél minden rendben lesz és növesztheted a pocakodat!

Bikmakk! üdv köztünk. Ha lombikra kerül a sor, ne aggódjál! Nálunk is Apával vannak a gondok, és egyből lombik lett. Bár én a decatól cisztás lettem és azt le is kellett szívni, de még mindig nem adtuk fel a reményt, hogy saját gyerekünk legyen és ha minden jól megy, ősszel mi is megyünk vissza.

Mindenkinek mennek a babatapik akiknek kell és jó pacokosodást a kismamiknak!

Benszi, annyira édes a pocid!

Nefke
nefke

Bikmakk:

Üdv. itt nálunk.
A C-E vitamin mindenképpen jó, akár 1 hét alatt is javulást hozhat, szóval csak egye a párod nyugodtan, ártani nem árt.
Az egyik alkalommal nekünk is azt mondta a doki, hogy olyan sz..r a spermaeredmény, hogy csak lombik jöhet szóba és ott is csak az az ICSI-módszeres vagy mi. (hogy egyet választanak ki és azt fecskendezik bele a petesejtbe) vagy valami ilyesmi.
Meg műteni is akartak cisztákkal, meg megvolt az összes inszem is, meg 10 éves várakozás.... és hát láss csodát: SPONTÁN BABA! :shock:
Még nem hittem el én sem.
Szóval csak hajrá, hurrá, előre!
Sok sikert kívánok neked, és írj ha bármi kérdésed van, itt mindenki szívesen segít! :)
Vendég

Szia Nefke!!!!!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Akinek a héten/múlt héten volt/van a házassági évfordulója, annak [color=darkblue]BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT MINDENKINEK![/color]

Úgy látszik ez a július tetszett mindenkinek, mert nekünk is a héten van a 4. (csütörtök ) és anyukáméknak a 34 (szombaton).

Nefke
nefke

Gil!
Igenis, erős lány vagy! Én azt hiszem már rég összeomlottam volna... Épp ezért minden sokadszorra próbálkozó lányra feltekintek.
Köszönjük jól vagyunk (legalábbis remélem), bár a véreredményeim hagynak némi kívánnivalót maguk után... :roll:

Bikmakk!
Mi azon szerencsések közé tartozunk, akiknek az első lombik sikerült. :) (Inszemünk nem is volt.) És az is mázli volt, hogy a kezelés során nem volt semmi gondom. Talán a fejem fájt egy picit és már a beültetés után, amikor már kiderült, hogy két babóca megtapadt, akkor volt hogy eléggé fel volt a hasam kb.2-3 hétig puffadva. Kívánom, hogy nektek és persze a többieknek is ilyen szerencséje legyen!

Gica

Kép
gica1

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy idáig nem ítrtam, én már tökre ki vagyok.

Mindenkinek küldöm a tapikat és én is kérem ám:: :D

Szia Gil!

Jobbulást neked és gondolok rád!

Szia Bikkmakk!

Az inszemről én sem tudok sokat, mert egyből lombikkal kezdtünk. Múlthét hétfőn ültettek be nekem 2 embriót most nagy az izgi.
Én személy szerint nem tudok semmilyen várólistáról. Nekem meg volt az összes kivizsgálás kb 1 hónap, nálam majdnem 2 volt a ciklusom miatt és mi egyből kezdtünk.

puszi Mindenkinek Anita
dugo41

hmmmm Gica!

Most vidámabb lettem :D :D :D akkor van remény!

puszi Anita
dugo41

Gica!

Kérdeznék valamit, volt valami előjele annak hoyg sikerült, amit észrevettél magadon, még mielőtt visszamentél a két héttel késöbbi vérvizsgálatr?

köszi Anita
dugo41

Sziasztok lányok!

Még új vagyok itt,hálistennek sokat írtok,így lehetetlen visszaolvasni titeket!:)
De próbálkozom.Gratulálok a pocaklakósoknak és persze a babaváróknak mielőbbi sikert kívánok!
Én is a Bmc-be járok 5 évet vártunk,de természetes úton nem jött össze a babó,egy vetélés + méhenkívüli terhesség után jutottam el odáig hogy valahova menni kell.Volt 3 sikertelen inszemem,aztán 1 lombik,amiből hálistennek megszületett a kisfiam,aki augusztus végén lesz 2 éves!Akkoriban én sem hittem el ,hogy valaha sikerül,de mégis!:)
Most tavaszal próbálkoztunk a tesóka kérdéssel, fagyibaba beültetésem volt 2 de sajna nem sikerült.
Most 2 hete voltam fent a dokinál hogy szeptemberben szeretném folytatni mivel maradt még 3 embriónk,gondoltam felíratkozom a várólistára.Erre mondta a dokim,hogy augusztusig biztos hogy nincs várólista /A Nyírő Gyula Kórház/ miatt úgyhogy menjek nyugodtan.A gond csak az hogy a párom legközelebb szeptemberben kap szabit,így úgy gondoltam augusztus végén felmegyek,de mintha azt olvastam volna nálatok hogy Wiegandt aug 20-tól megy szabira,hát ilyen az én szerencsém.Nem tudjátok ilyenkor megcsinálja más?
Előre is köszi a segítségeteket.Szép napot mindenkinek!
sehike

Sziasztok!

Kriszti, NAGYON drukkolok péntekre,de tudom, hogy minden okés lesz :lol:

Kép
numato

Szia Sehike!!!!!!!

Üdv köztünk!!!!!!! :wink: Én is Wiegandt dokihoz járok ,mármint 1x voltam nála,ő csinálja majd nekem az inszemet,nem is tudtam hogy szabira megy? :roll:

Gabicsibe!!!Lányok!

Mikortól megy szabira Wiegandt doki??????????? :shock: :shock: :shock:

Hajrá Krisztike!!!!!!!!!Szurkolok ,hogy minden oké legyen!!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziassssszzzttttoookkkk!!!!!

Jó borús az idő Kép Kép

Ehhez mérten nincs is semmihez kedvem!!! Jelentem túl vagyok a 6. szurimon!!! :D

Dugóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!
1000+1 babatapi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
torolve_20130114141731

Köszi Vikkata!

Én is dögledezem az idő miatt. Momentán azt sem tudom eldönteni mit főzzek. Tipp????
dugo41

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: