utólag is nagyon szépen köszönöm a tanácsokat oltás és kúp ügyben.
Kedden voltam emlõ UH-n és kiderült, hogy a csomó, ami a mellemben van az 2db ciszta. Egy nagyobb 2-2,5cm és egy kisebb 7mm, még nem tudom, hogy mi lesz velük, holnap hívom a sebészt, ugyanis a vizsgálat után már nem volt bennt.
Ezügyben is köszi MINDENKInek a drukkot.
Egyéb iránt jól vagyunk, csak épp semmire sem jut idõm a gyermek mellett. Nagyon sokat fejlõdött az elmúlt 2 hétben. Elkezdett oldalrafordulni és fogni is, még nem tökletes a technikánk, de nagyon igyekszünk.
Sokat vigyorog és dumál és úgy általában nagyon jókedvû
Már 57cm és 5kg és csak tejet kap.
Kedden itt járt a védõnõm és mondta, hogy 3 hónaposan ha már nem lesz tejem, nyugodtan kezdjem el adni Bencének az almát.
Miért gondolja, hogy nem lesz elég tejem??? és mikor közöltem, hogy 6 hónapos koráig szoptatni szeretném csak és kizárólag, akkor nem helyeselte.
Szerinte jobb elõbb hozzászoktatni a kanálhoz, gyümölcsökhöz és hozzátette, hogy a doktornéni is így látja jónak.
Továbbá azt kérdezte, hogy mikor 6 hónaposan már nem lesz elég tejem, mit kezdek majd a babával, mit fogok adni neki, ha nem fogadja el az almát? Jobb addig hozzászoktatni.
Ma az anyósom szintén azt mondta, hogy adjak neki almát, mert kell neki a vitamin.
Most kicsit hülyén érzem magam, amiért naivan úgy gondolom, hogy ráérünk még...persze, ha nem lesz tejem, akkor majd elgondolkodom, hogy tápszer vagy alma?
Szerintetek???
Azonkívül nagyon megkösszöném, ha segítenétek abban, hogy mit érdemes a nyári gyümikbõl, zöldségekbõl lefagyasztani és milyen állapotban. Ugyanis, ha abból indulok ki, hogy 6 hónapos koráig csak szoptatok(augusztus), akkor addig egy jó pár gyüminek lesz idénye. Jó lenne, ha kaphatná ezeket õsszel, nem? Vagy, hogy van ez??? HELP ME PLEASE!!!
Húú, jó hosszú lettem, bocsánat érte.
Igyekszem majd gyakrabban jönni, addig is kérlek adjatok tanácsokat! Köszönöm és pussza
Timici
u.i.: jöhet e-mailben is
fules7@freemail.hu