Sziasztok!
Ma jöttem először dolgozni, és kb. mostanra olvastam végig a múlt heti termést. Huhh. Zajlik az élet.
Üdv az újaknak, a lehető legjobb helyen vagytok. Dévainál főleg, de itt, a topikban is. Nekem borzasztóan sokat segítettek a lányok, a topiktalálkozó meg egészen fantasztikus volt, annyit röhögtünk, közben röpködtek a hüvelykúpok (képletesen persze), meg egy csomó hasonló téma, ami egy lombikost foglalkoztathat, hát nem csoda, hogy nagyokat néztek a népek körülöttünk. Jut eszembe, nem is annyira képletesen röpködtek a hüvelykúpok, mert Modrooka meghívta Kispintyet két Utrogestanra

Jó volt, na. De a reggeli UH előtt is jókat lehet szórakozni, ha olyan társaság verődik össze.
Jut eszembe, üzenem annak az olvasó üzemmódban lévő fiatalasszonynak, akinek 3 embriót ültettek vissza, mikor én a leszívás után lábadoztam (vagyis unatkoztam végtelenül, amíg mellém nem került), és már van egy kisfia, hogy remélem, minden rendben van velük, és megtapadtak a babák (a megfelelő létszámban…:) )
Noczi, nem csodálom, hogy örültél a hírnek, én is így voltam vele a múltkor. Reméljük, legközelebb már tényleg „csak” az időt kell kitolni 9 hónapig. Most nem kaptál progeszteron injekciót?
Velem eddig minden rendben, semmi ronda barna folt, vagy más csúfság. Egy dolog aggaszt, ami már a múltkor is gond volt, hogy változatlanul nagyon fáj a vizelés. Éjszaka borzasztóan görcsöltem minden pipilés előtt, de ma délelőtt alig tudtam kimenni a wc-re, úgy görcsölt a hasam, aszittem, elájulok. Pipi után mintha elvágták volna. Lehet, hogy különösen durván felfáztam? Muszáj volt borogatni a hátsómat, mert az injekcióktól elég szörnyen néz ki. Most is ki kell rohannom, mert ha tartogatom, még rosszabb…