sziasztok!
megint annyit írtatok hogy alig győzöm olvasni
a hétvégénk egész jó volt szombaton itt aludt barátosném úh traccspartiztunk vasárnap pedig anyósék meghívtak bennünket a maradék üdülési csekkükön egy dunaparti étterembe ebédelni

ez a jobbik variáció...Barbi látom Te anyósod is javíthatatlan optimista
Lea tegnap délután 6-os kajcsit kihagyta ennek köszönhetően hajnali 3kor riadót fújt a pocija
pedig nem árott volna az alakjának ha 1 kajcsi kimarad de neeeem

a tegnap esti netto súlya 6610g +240g a héten

most már igazi kis husis csajszi
a hétvége koronázásaként felhívott a húgom az USA-ból hogy mehívjon Leát és engem Vegasba októberben 2 hétre

mindent fizet

apa maradna

de még lehet hogy összekaparjuk a repjegy árat...
mamma mia!!!!elkezdtem gondokozni Lea akkor kb 7 hónapos lesz de hogy viselik az ekkorka kölykök ezt a hosszú utat nem beszélve az időeltolódásról

?! vagy pl a múltkor beszéltétek hogy a babynek az anya ölében kell utazni

egy 20 órás úton is?

na mindegy majd utánajárok de akinek van esetleg tapasztalata légyszi ossza meg...
róki? lorca? ti utaztatok már ilyen messzire a törpillákkal?
nagy gratula az ügyeskedő kis artistáknak!!!!
lora
úgy látzik ez a gyerekből punkot csinálunk az apukák mániája!!

nálunk is ez megy
bigsis
én nem dumálok szopi közben mert főleg most már akkor csak vigyorog vissza és dumál úh nincs evészet...olvasni nagyon ritkán ha alszik szopi közben vagy legalábbis csukott szemmel szopizik...TV megint a zavarás miatt nem igazán megy mert akkor megint nem eszik...
tükör
Lea imádja! hatalmasakat sikongat, dumál csodálkozik ha idétlenkedünk a tükör előtt
barbus
keresztelő+esküvő?!!!szuper!!! a dínom-dánom miatt szerintem ne aggódj ez a ti napotok olyan lesz amilyennek ti szeretnétek!a rokonságnak szerintem semmi köze hozzá!
nálunk nagy buli volt és engem nem zavart hogy mi vagyunk a középpontban végigtáncoltuk az egész éjszakát hosszú ruha ide vagy oda

mondjuk mi mindketten táncoslábúak vagyunk Atival
nanica
nekünk is orkános játszószőnyegünk van elvileg ki lehet mosni még nem csináltam de épp most néztem hogy 1-2 nyálfolt ezen is van már...
ennek az az átka hogy nem lehet ráteríteni semmit mert akkor csak csúszkál lea rajta leginkább még zokni sem lehet rajta...
lin
a tejcsi miatt tényleg ne aggódj!!!lásd ágiboldit!
ágiboldi
csúcs ez a turbános frizkó

és azok a kék szemek!!!!!