Csak azért tudok jönni, mert Bogyesz kipurcant és ma már negyedik napközbeni óráját alussza át.

Szerintem nagyon elfáradt a nyaraláskor.
Kincsecske, tegnap itt voltam ugyan, de csak félig.. épp, hogy a talit istenítő hozzászólások feléig jutottam, meg a múlt heti termés harmadáig visszafele, aztán pótolgattam ma napközben...
Próbálok visszaakklimatizálódni, de ölég nehéz...

töltött paprikát főztem ma, közben egyre Kavicsra gondoltam... az az igazság, hogy Opatijában valamelyik éjszaka azt álmodtam, hogy terhes. Én vártam a + tesztjét és úgy hittem, tegnap fog tesztelni. És nagyon szomi voltam, hogy nem írt, sem sms-t, sem a fórumba. Én lüke, valahogy elszámoltam a napokat. Aztán ma reggel, a WC-ből kijövet láttam hogy ott az ő sms-e, és tudtam, hogy SIKERÜLT.

Miért van az, hogy valahogy meg se lepődök? Micsoda ronda dolog.
Képek később lesznek, le kell szedni őket, lekicsinyíteni, s még valahogy nem áll rá a kezem, annyi mindent kéne csinálni.

A nyaralásunkról szólva, úgy kezdődött, hogy elmentünk a Hotel Admiralba, és nem kaptunk szobát. Kiderült, hogy a Netes foglalásos akcióm közben vagy én, vagy az intéző csajszi összekeveredett, s a város másik végiben, az Ambasadorban foglaltak nekünk szobát.

Közben addigra Bogi már kiordította a lelkét, mert unta a 6 órás utat meg az éhséget, csak házikekszet ropogtatott.... a férjem nagyon elégedett volt, mondhatom. Gondoltam magamba, Admiral vagy Ambasador, hát nem mindegy? Ez is jelzi, milyen kutyafáradt voltam már az elmúlt hetekben, ez sem tűnt fel. Ja, a szép az, hogy mi nem is tudtuk volna, egyáltalán hova kell menni, ha egész véletlenül nem kérek egy visszaigazolást mailben a csajtól, és nem nyomtatom ki, merő véletlenségből.

Úgy kapartam elő a kocsink hátsó ülése mögül, miután Boginak hajtottam belőle egy csónakot.
Aztán megérkeztünk, és kiderült, hogy a szálloda medencéjét éppen javítják.

A tengerpart mindenhol köves.

Sőt! Az útikönyv megírta, hogy Crikvenica környékén idézem: "2 km hosszú homokos tengerpart található, ahova a kisgyerekes családok szeretnek menni illetve a magukat fiatalnak képzelők". Képesek voltunk felfele autózni északnak bő egy órát (majd vissza), s kiderült, semmilyen homok nincs. Valószínű álmodta a tisztelt szerző. A horvátok iszonyú lenyúlósok, számomra a normális vendéglátás ott kezdődik, hogy csak normális parkolóban kérnek parkolódíjat (és nem közterületen önjelölt parkolóőrök), kávéhoz ásványvíz jár és nem kérik számon tőlem, hogy milyen széles területet foglalkok el a fizetős strandon Bogi sátorkájával (merthogy nem marad elég hely a szomszédos napozóágyaknak). Engem az ilyesmitől a hideg kiráz.
És most a jó. Jó időnk volt, szerda kivételével (akkor Pulát néztük meg, bár mintha akkor egész Isztria odatódult volna a rossz idő miatt), a víz tényleg tiszta, 25 fokos volt, és ami fő, hogy Bogi rettentően élvezte a pancsolást!

Majd ha teszek fel képet, látni fogjátok. És milyen kis szerencsés bőre van, egyet sem égett le, csak kapott egy kis füstös pírt a bőre. Amire rászokott ez idő alatt:
- sült krumpli
- Ice Tea minden mennyiségben
- ennek következtében nem evés
- szállodai utazóágyban nem alvás, illetve onnan fülrepesztő hang kíséretében a cumik kidobálása
- étteremben flörtölés az összes emberrel, legyen az vén, fiatal, nő, férfi, már-már cikis szinten
- a cicim és hastetoválásom fogdosása és csipkedése, "Puka!" kiáltások kíséretében
- a bikinialsóm lehúzgálása, p.szőröm húzgálása
- saját köldökének és lábaközének vizsgálgatása
- telefonálás a mobilunkkal és a szállodai telefonnal
- ordítás a babakocsiban, hogy engedjük ki, iszonyatos tempóban való mászás (gyorsabban mászik, minthogy futok)
és így tovább. A gyerekem nagyon sokat fejlődött a tenger mellett, mondhatnám, kamaszodott.
És most nem szeretnék kistesót végképp.

Majd.
Arra azért jó volt a kikapcsolódás még, hogy most megint van pár tervem. A honlapba szeretnék életet lehelni, kicsit feldobni. Meglátjuk, nemcsak rajtam múlik.
na jó önző voltam... pusz nektek