Zsanci,
Az idilli kávézás tényleg ott kezdődik és végződik, hogy az egész család körülöttem de más ugrál a kölkök után. Nálatok csak Igi után kell ugrálni?
Nuk,
Akkor a férjed se a Kismama magazinból szedted? Még ilyet. Biztos elfogyott - sajna egyik bnőmnek se jutott a szexi férj, odaadó és fáradhatatlan édesapa, ezermester milliomosból.
Én sört iszom - bár sajnos nem eleget. De a mai este után lehet, hogy többet kellene. A nagyobbik fiam nem akart elaludni, többször felébresztette a kisebbik vérszipolyt és úgy éreztem hamarosan elég lesz. Beteszem őket a gyerekszobába, én kiülök az erkélyre, felbontok egy dobozost és utána kihajítom a fenyőkre (mint szomszéd jó fej kamaszfia). Persze nem tettem meg és valszeg így fogok megöregedni, hogy se a fiaimat nem zárom be ordítani a kisszobába, se amstel dobozokat nem dobálok több 10m magas fenyőkre. Mer nem tudok élni!!!
Sztem a visszaemlékezéses-sírásos izé Réka 1 éves korában tetőzik és onnan kezdődik a dackorszak. Hát addig! (Már ha így értetted és a meghatottságra gondoltál.)
M-t nem fürdetném. Úgyse élvezné annyira, vagyis inkább azt mondanám, hogy nem hiányzik neki egyáltalán. Akkor meg minek rizikózzam? (Peti fürdött pár hete, lehet a fülfájása is ettől lett. De ő annyira élvezte a fürdést, hogy még az ordítása alatt is arra gondoltam, megérte. M. nem élvezte volna annyira. És ha medencét vinnétek? Neki pont ugyanaz. Ja, ha mégis beleviszitek tuti semmi baja nem lesz. Vagy legfeljebb vmi apróság, amit egyébként is elkaphat bármikor. Szóval tök mindegy!!!!
Votiv,
Imádom a fiamat (most a nagyobbikról lesz szó) és baromi sokat gondolkoztam, embereket kérdezgettem... nna, arra jutottam, hogy nem csinálom túl rosszul. Viszont olyan szintre tudja feltornázni az adrenalinomat vagy mit. Tehát annyira fel tud idegelni, ahogy nem emlékszem, hogy volt-e már ilyen személy. Olyankor úgy nézek a kis Buddha-Marcira, mint egy időzített bombára. Ugye nem lesz olyan, mint Peti?! Közben meg egyrészt olyan lesz, mert megtanulja, másrészt nekem így tetszik Peti. Csak kiborít, de annyira!!! Persze utána jön a legmélyebb lelkiismeret furdalás és megbánás. Azt hiszem nincs kiállhatatlanabb egy 2.5 éves eleven kölöknél (legalábbis Petinél). Talán csak Isti? Lehet, hogy túl jó akarsz te is lenni, meg ugye ez most nekik se könnyű (kistesó meg ilyenek, bár kistesó nélküli 2-3 évesek is elég gázosak - bocs, ha vki gyereke a normálisok kasztjába tartozik). Biztos egyszerűbb lenne, ha nem próbálnám meg megérteni, jól csinálni, hanem egyszerűen az lenne, amit én akarok. (Lehet az még rosszabb lenne...)
A legmagasabb magasságokból (mert annyira jó fej és szép és minden), a legsötétebb bugyrokba tudunk hullani 2 perc leforgása alatt.
Ha megszabadulok tőle hiányzik. Ha ott van hiányzik a nyugalom.
Ezzel együtt az óvoda vagyis vmi hasonló megoldás sztem nagyon jó lenne nektek. Nálunk anyukám, barátnők és Elvira-szitter baromi nagy segítség. (Jaj, olyan jó nézni, ahogy pl. Elvirával játszik én meg csak gyönyörködöm az okos és szép fiamban. És próbálok nem gondolni arra, hogy 3 óra múlva újra hatszemközt maradok Petivel. Most azt csinálja, hogy vegyem ölbe. De nem ám csak úgy, hogy ölbe veszem és elalél. Hahá, ő mászik egyre följebb, simogatja a hajam, már ami megmaradt belőle, tekergeti a fülemet és közben susogja, hogy bocs, móni, bocs. Aztán kicsit belémrúg, mert még közelebb akar bújni. Egy idő után elegem lesz, leteszem. Akkor ordít, hogy móni vegyéfööööl. Sétájjjvelemmmm. És ha megteszem újra a hajamat birizgálja, a lábaival a csípőcsontomon tapos. Hiába tudom, hogy idegesíti, hogy M-t sokat veszem fel, de akkor is kiborulok pár óra múlva. Együtt olvasás néha bejön, néha nem. )
Curse,
Fülfájás - kövirózsa csepp napi 3x1, Sterimar orrba nap 5-6x. És elvileg a melegítést, de az csak akkor ment, ha fájt a füle. Igazából 1 napig fájt - 1 hajnal és 1 este. De engem ez is kiakasztott!!! Gyenge az idegrsz-em.
Fibi,
Barna sört és vörös bort is iszol? Szted mennyit lehet? Hogy M. ne rúgjon be!!! Csak kicsit kábuljon el

.