A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

sziasztok!

FElöltöztettem a gyerkőcöt, mert akartunk menni sétálni, de még jó, hogy kimentem az erkélyre, ooooolyan szél fúj... így itthon ülönk, MÁrk most elaludt, remélem, hogy legalább fél órát fog aludni...

nikky,
Én is úgy tudom, hogy ugyan azt a pénzt fogod kapni... Ha beleszülsz a gyedbe, akkor táppénzre nem mehetsz, hanem t-gyásra, és utána megint gyedre.. legalábbis én így tudom... a gyás, és a gyed az egyébként ugyan annyi lesz, az egyik barátnőm most szülte meg a második gyerkőcöt, és nála is úgy van.
Nálam tök sz.r a helyzet ilyen téren. Én most passzív jogon vagyok jogosult mindenre, mivel határozott szerzivel voltam a munkahelyemen, és ha esetleg jönne a tesó 2 év múlva, akkor nem lennék jogosúlt t-gyásra/gyedre. Bár nem tervezünk tesót (de aztán ki tudja, Márk is meglepi volt :lol: )

vitte,
Ezt nem is tudtam, hogy a tb támogatja a dévényes terápiát. De hogy kell ezt elintézni, vagy hogy működik ez a támogatás??!?!?
Nálunk úgy néz ki, hogy tökéletes állapotban van a Márk izomzata( pedig mondták már hipotonnak is, meg mittoménminek), azt mondta a dévényes nőci, hogy tök jó erős, fejlett izomzata van, és nem érti, hogy miért nem forog még...
Ti már régóta jártok? Hogy viseli Noah? Márk az első 10percet jó viselte, aztán végig üvöltött...

Kép
dijcsi

akira,
Nagyon sajnálom, hogy fáj a hátad. De ha esetleg még is véglegesen tápszeres lesz Kirus, hidd el nem lesz semmi baja!!! Nem olyan szörnyű a tápszer... Felnőttünk rajta egy páran, én is többek között, pedig 30 évvel ezelőtt még nem voltak oylan jó minőségű tápszerek, én még a régi szovjet gyártmányu tápit ettem...
Az a lényeg, hogy Te jól érezd magad, és hogy a hátfájásod már a múlté legyen. Kirának egészséges, boldog anyukára van szüksége első sorban! Jobbulást Neked!

berzkat,
Nagyon szomorú ez a történet :cry: Ilyen fiatalon elmenni... szegény három gyerkőc...

kilók:
rajtam van még 5 kg. Már annyira nem látszik, én meg oly büszke voltam magamra, hogy leadtam már egy csomót, hogy most bünözök ezerrel :lol: és mindig eldöntöm, hogy majd hétfőtől fogyókúrázom :lol: Persze a hétőből lesz szerda, a szerdából péntek, és így halogatom :lol: na de most már tényleg bekeményitek, és ha törik, ha szakad leadom ez az 5 kilót. Bár most azért vagyok olyan kényelmes, mert az eredeti terveimben karacsony szerepel, és addig még van időm, addig még tuti leadok annyit :lol:

Na megyek mosogatni, amig az én kispasim alszik.

Kép
dijcsi

Jaj ezt még gyórsan elmesélem.
A barátnőmnek, aki nemrég életet adott egy kisfiunak, már van egy 2 éves kislánya. Bement az apukával a korházba meglátogatni az anyját, és ugye üvegen keresztül nézték az öcsit, akin kivül volt ott még egy pár baba. Mondja az apja, hogy: nézd, ott az öcsike! A kiscsaj körülnéz, lát egy jó pár babát, és így szól: Jaj, mennyi öcsike! :lol: :lol: Édes ugye? :lol:

Kép
dijcsi

Dijcsi,

Mi eddig 1x voltunk, es meg 1x kell mennunk. Nalunk ugy volt, h. a gyermekorvostol kertem beutalot gyogytornara. A gyogytornasz pedig tudja a Devenyes modszert. Hat ennyi. Bar, ha nektek sem kell gyakran menni, akkor meg csak kibirhato, de igazabol szerintem gyogytorna beutaloval ingyenes lenne.

Az, h. mikor forog, kuszik stb nem a baba koratol fugg. Egeszseges, ep izomzatu babaknal is nagy kulonbsegek vannak.
A forumon belul is latszik, Nika Gegeje pl. mindent nagyon hamar csinalt stb. Annyira babafuggo es ha minden rendben van, akkor semmi ok aggodalomra. Majd eljon az ideje, ha Mark is ugy gondolja. En nem paraztam egyaltalan emiatt, Ausztriaban kaptam meg egy tablazatot, amiben benne, h. a bebik mikor kezdenek el dolgokat. Tag intervallumok vannak minden mozgasra.

Noah elkepeszto, h. az elmult 2 hetben mit produkalt, eddig lustizott, most meg nagyon beindult. Mark is befog!

5 kg van meg rajtad? Minden elismeresem!!!! Nekem mar lement mind, de azert a sport hianyzik meg az alakomnak az latszik :roll:

KépKép
KépKép
vitte

Nikky

Ez tuti. A törvényben tényleg az van amit te mondassz, de nézdd meg a kedvezményszabályt!!!! És ha gyed alatt is elmehetsz táppénzre, ha lemondod a gyedet. Gyes alatt is, csak le kell mondani a gyest. ( Én is így voltam) ja, és a gyest a férjed igényelheti 8 órás munkaviszony mellett . :lol: Te meg szépen elvagy táppénzen, aminek az alapja a mostani alap, amiután kaptad a táppénzt és a thgys-t is. Ez tuti így van.

"A kedvezményszabály 2001. óta nem változott.
1997. évi LXXXIII. törvény a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól, egységes szerkezetben a végrehajtásáról szóló 217/1997. (XII. 1.) Korm. rendelettel Ebtv. 48. § (1) (2) A táppénz összegét a táppénzre jogosultság kezdő napját közvetlenül megelőző naptári évben elért, pénzbeli egészségbiztosítási járulék alapját képező jövedelem (a továbbiakban: jövedelem) naptári napi átlaga alapján kell megállapítani. (3) Ha a biztosított a (2) bekezdésben megjelölt időtartam alatt nem rendelkezett legalább 180 naptári napi jövedelemmel, a táppénz összegét a táppénzre jogosultság kezdő napját megelőző 180 naptári napi jövedelem napi átlaga alapján kell megállapítani. A 180 naptári napi jövedelmet legfeljebb a táppénzre jogosultság kezdő napját közvetlenül megelőző naptári év első napjáig lehet figyelembe venni, ha a biztosítási idő folyamatos. A folyamatos biztosítási idő [46. § (7) bek.] megszakítása esetén a táppénz alapjaként a megszakítást megelőző jövedelmet nem lehet figyelembe venni. (4) Ha a biztosított a (2)-(3) bekezdésben (irányadó időszakban) táppénzalapként meghatározott jövedelemmel nem rendelkezik, táppénzét - az (5) bekezdésben foglaltak kivételével - a jogosultság kezdő napján érvényes minimálbér alapulvételével kell megállapítani, kivéve, ha a szerződés szerinti vagy a tényleges jövedelme a minimálbért nem éri el. Ez esetben a táppénz alapja a szerződés szerinti, ennek hiányában a tényleges jövedelem. (5) Ha a biztosítottnak azért nem volt a (2)-(3) bekezdés szerint figyelembe vehető jövedelme, mert táppénzben, terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban részesült, a táppénz naptári napi összegét a korábban folyósított ellátás alapját képező összeg figyelembevételével kell megállapítani, ha az a (4) bekezdés szerint megállapított összegnél kedvezőbb.

berzkat

Hú de édik vagytok köszi a segítséget:):)

Berzkat,Dijcsi

ezekszerint amit leírtálBerzkat,tényleg jár ugyanaz a táppénz...
márcsak azt nem értem hogy Dijcsi meg azt írta h nem vagyok jogosult táppénzre ha beleszülök a gyedbe,csak tgyásra...de akkor mit kapok amíg kihordom a babát???és mi az a GYÁS???

Köszi a segítséget,csajok... :wink:

Dijcsi
ez a story haláli :lol: ,nagyon édes...

na elteszem magam holnapra,jó éjt mindenkinek..
húú tévedtem jön a Sex és New York..azt nem hagyhatom ki :lol:

Kép
nikky

Na sziasztok!

Hátfájás...hát az még istenes (de már sajnos több mint egy hónapja szenvedek, csak most mentem el dokihoz, eddig megpróbáltam minden természetes módszert, de nem múlt el... :cry: )
Szóval nem is a hátfájás amit nem bírok tovább, hanem a forgóim a faromba...már bocs a kifejezésért! Szóval ha lépek fáj az egész farom! Hol a jobb félteke, hol a bal! De néha már annyira, hogy sírok! Szóval ez a nagyobb probléma nem is a hátam! Olyan érzés mint egy nagyon durva izomláz amitől nem tudsz moccanni se, vagy olyan mintha egy izom, egy ideg becsípődne a csontok közé (valószínűleg ez is történik, ahogy rendeződnek vissza a csontjaim)!

Szóval ezért kell, hogy kapjak gyógyszeres kezelést, amit valószínűleg egy injekciós kúra kisér majd (napi 1x minimum 3 héten át)!
Szóval a tejemet azért kell elapasztani, mert ez minimum 3 hét de ha végigcsinálom a gyógyszeres kúrát akkor az 3 hónap! Addig meg hiába fejem!
Most persze fejem, de csak mértékkel, csak hogy ne gyulladjon be! Ha már nagyon feszül, nagyon tele van akkor lefejem, de ki is kell sajnos borítanom! Szóval így talán lassan megy el, de talán nem gyullad be, és így kíméletesebb! Sajnos nem hiszem, hogy 3 hónapig meg tudom tartani a tejemet, és lehet ha meg is tudnám Kyra már meg se inná! :cry:

A gyógyszer nevét köszönöm, azt hiszem ki fogom próbálni! Ja, és egy Dona nevű készítményt kaptam rá egyenlőre! Szerdán megyek majd a Jánosba szakvéleményért!

Milyen irónikus a helyzet! Két hete még azon harcoltam, hogy visszajöjjön, mert nem volt elég Kyrusnak, most meg, hogy visszajött azon harcolok, hogy elmenjen, mert nem ihatja! :?

Nikky, teljesen igazad van a mai világnézettel kapcsolatba, én is utálom! Sőt, hihetetlen, de én már kvázi belenyugodtam a helyzetbe, erre jön az egyik ismerősöm, hogy ez borzasztó, és ennek egyáltalán nem örül, és igenis szenvedjek, és ne szedjek gyógyszert, mert 6 hónapig köteles vagyok etetni a gyereket!...
:evil:

Berzkat ez a szüléses-halásos story rémes! Jesszusom! Hogy a mai világba ilyenek még megtörténhetnek! Borzalmas!
Ja, és meg tudod nekem mondani, hogy hogy van ez a gyás meg ilyenek? Mert ugye mi ugy tervezzük, hogy Kyra két éves kora elött megszületik a kistesó és akkor kapom tovább a gyedet amit most! De mi van ha ez csak terv? Akkor mit kapok? Akkor mennyi lesz? És mennyire van lemaximalizálva?
Bocsi a sok kérdésért, remélem érthető voltam! Csak mostanában a tervezgetés miatt gondolkozom ezeken a dolgokon!

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
Nekem is volt ilyen "popsi" fájásom, csak nekem terhesen, és csak a jobb oldalon. Iszonyatos volt, alig tudtam néha menni, illetve ránehezedni a jobb lábamra. Nagyon féltem, hogy feküdnöm kell végig, de aztán elmúlt, vagyis csak néha jött elő. A nődokim szerint lehet van egy kis csípőficamom, amit egyébként nem érzek, csak a hirtelen súlynövekedés hozta ki. Akkor ugye nem lehett röntgenre menni, de lassan lehet ki kellene vizsgáltatnom, de ugye most nem fáj, és van elég más dolga az embernek egy bébi mellett. Neked ugyan biztos nem az, mert mindkét oldal fáj, és hát ugye a csipőficam csak egy oldali lehet. Vagy a fene tudja... Nagyon nem irigyellek az injekciókúra miatt, de ha elmúlik az iszonyatos fájdalom, akkor megéri kibírni. A tápszer miatt ne aggódj, biztos megtalálod a Kyrusnak leginkább megfelelőt. És pont a múltheti Babavilágban volt, hogy a mai tépszerek, már nagyon jók, összetételében nagyban hasonlítanak az anyatejre!

Nikky
Te is Szex és New York függő vagy??? Én is! Már minden részét láttam vagy háromszor, de azért még nézem esténként újra én is!!!

Szerintetek, hogy tudnak a bébik álmukban csuklani??? Marci épp ezt csinálja. Nemrég kezdett csuklani, de nyöszörgött is, hogy álmos. Gomdoltam leteszem aludni, hátha a csuklás is elmúlik. Erre a szeme már csukva, meg sem mozdul, de csuklik tovább :oops: Hű, most néztem rá, elmúlt!!!
Ja, és nektek nem szokták félrenyelni a nyálukat??? Marci naponta többször is, és úgy megijed tőle, hogy nagyon! Nem tudom mitől lehet ez :roll:

GYED
Én is úgy tudom, hogy akkor jár a ember a legjobban, ha visszamegy 6 hónapra dolgozni a két gyerkőc között, de azért az sem olyan rossz ha nem, csak akkor úgy jó csinálni, hogy mikor letelik a 2 év, tehát már csak azt a nevetségesen alacsony gyes-t kapná az ember már terhes legyen, és akkor elmehet táppénzre, amint két éves az első bébi! A nővérem is így csinálta!

Kép
Kép
nikole

Csajok
Na, hogy érthető legyen:
Ugye ti is így kapjátok ( kaptátok): táppénz a szülésig., aztán terhes gyermekágyi segély( THGYS vagy GYÁS), Gyed, aztán majd gyes.

gondolom a második gyerek a gyed ( 2 éves koráig)vagy a gyes ( 2-3 éves korig) alatt van tervezve sokatoknál.
Ha gyed alatt leszel terhes,és a gyerek megszületik az első gyerek 2 éves koráig, akkor vagy maradsz gyeden, vagy lemondod a gyedet és elmész táppénzre. ( Kvázi olyan mintha visszamennél dolgozni, ekkor nem jár a gyed.) Ha jó magas volt a béred, akkor jobban megéri táppénze menni, mert annak nincs maximum összege. Gyed max összeg 2007-ben 91700Ft. Ha te elmész táppénzre, a férjed 8 órás munkaviszony mellett igényelheti a gyest, ha az első gyerek már elmúlt 1 éves.( Addig elméletileg csak 4 órában dolgozhatna gyes mellett). Ez nem sok pénz, de plusszba jól jön.
Szóval ezt kapnátok : férj fizetése, te táppénzed, és a gyes( ha az első gyerek elmúlt 1 éves.

Gyes alatt leszel terhes: mivel ennek összege nagyon alacsony( 26.830 Ft), mindenképpen táppénzre kell menni. De akkor a gyest le kell mondanod, mert gyes és táppénz együtt nem kapható. Viszont a férjed ugyanúgy mint ahogy fent is írtam, 8 órás munkaviszony mellett igényelheti a gyest ( itt már tuti elmúlt az első gyerek 1 éves, így gyes mellet 8 órás munkaviszonyt vállalhat.
Szóval kapjátok: férj fizetése, te táppénzed, gyes.

És ha gyedbe vagy gyesbe szülsz bele, mindenképen azt a pénzt fogod kapni, amit az első gyerekkel kaptál.

Remélem ez így érthető volt, és tudtam segíteni. Ja, még annyi hogy ha a férjed a munkaviszony mellet kapja a gyest is, és beteg lesz és táppénzre megy, akkor arra az időre nem kaphat gyest. Mert ugye gyes és táppénz nem jár együtt, azért is nem igényelheted te a táppénzed mellett. De ezt majd úgyis elmondják az államkincstárban.

berzkat

Nikole

Mi az hogy!!!Ha 1000szer nem láttam akkor egyszer sem:):)
tegnap el is döntöttem hogy megrendelem vhonnan mind a 3 vagy 4 nemtudom pontosan hány évadot!!!remélem megtalálom vhol..nekem ez eredtiben kell!!!
ezt nem lehet nem szeretni...
a másik a született feleségek!!!Mi a csajokkal minden kedden partyztunk amíg ment..mindig másnál voltunk és együtt néztük..közben kaja,pia,trécs..stb!!!Imádtam!!!:)

Nekem Dóri baromira sokszor csuklik..én már nem zavartatom magam...kb 20perc nála mire elmúlik..szóval én lerakom csuklás közben is..mindig elmúlik neki,és nekem úgy tűnik őt nem zavarja..csak engem :oops: :roll:

Akíra
Mondd meg az ismerősödnek h rosszul tudja,a gyereket addig kell etetni amíg nem képes magát ellátni,6hónap az édeskevés,egyébként meg szüljön egyet és avval azt csinál amit akar!!!szoptasson 10évig,senkit nem érdekel...
húúú vagy add már meg neki a telefonszámom...hát kivagyok az ilyen emberektől!!!
Egyik füleden be másikon ki,remélem!!!!

Kép
nikky

sziasztok!

hát én begolyózok!!!!!!ezt a humana baby fittet is visszabukja.sőtt ezt olyan állagban mint a turó.asszem mek dokinénihez vele.remélem nincs baja és csak azért van mert egész nap megy.forog,ugrál,kapálózik.de azért inkább nézze meg a doki.

VOLT VALAKINEK ILYEN???

HELP
kismama18

vitte igazad van az öcsém kisfia pl 7 hónaposan fordult meg elöször szóval tényleg babafüggö.Mondjuk lehet Gege van amit hamar csinál de van amit meg más csinált elöbb szóval szerintem senki nincs elmaradva senkitöl tényleg csak baba függö meg hát nekünk elönyünk hogy Gegeg nagy baba erösebb ezért tudja hamarabb csinálni de ezzel nem akarok kérkedni mert mostanában sok újal nem lepett meg minket :):):):): sikongat ,köpköd stb ezek most az új dilijei :):):):) ja és tegnap egy csomó fött kruplit evett meg anyatejcsivel amivel egy szopit kiváltott tegnap:):):):):)

Rajtam van vagy 20-25 kg felesleg de az már megvolt szülés elött is igaz a szülés elöttire már visszafogytam a szülés után egy héttel de ez is szerintem egyéni függö.Hiába vagyok súlyban kevesebb nem érzem magam annak :D:D:D a hasam is elég nagy még stb de amig szoptatok baromira nem érdekel. Majd utána tornázom " talán :P "

Akíra : sajnálom hogy ennyire rossz ez a hátfájás és remélem hamarosan rendbejössz.Amiatt meg ne aggódj hogy nem tudsz neki anyatejet adni , Nikkyvel értek egyet ez is csak korunk kényszerképzete hogy 6 hónapig anyatej és stb emiatt meg görcsöl minden anya akinek esetleg nem adatik meg vagy mint nálad a kezelés miatt nem is szabad. Ettöl még nagyon is jó anya leszel és vagy is ....
Dona: én is szedtem por alakban nagyon sz**r íze volt de ez porc építö gyógyszer.Én a térdemre kaptam de sajnos nekem nem sokat segített igaz a dokinö aki felírta azt mondta olyan izületi problémákon segített már ez a gyógyszer amire már más nem volt hatással szabályosan a porcot építi fel újra és ezzel renbe hozza a porcrendszert.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nikky nekem megvan a sex és new york összes évad 77 rész / 5 évad ha jól tudom /. Én is imádom, de én sorozatfüggő vagyok. Megvan a Melrose Place, Jóbarátok, született feleségek és még egy pár.
Na megyek visszaolvasok aztán még írok.

KépKép
rena10

Sziasztok! :D

Akíra:
Nagyon sajnálom,amin keresztülmentek mostanában! Nem tudod,mitől van ez??? A Napsugárral nekem is volt ilyen. Annyira fájt a hátam,hogy levegőt is alig kaptam.. De 1-2 hét alatt elmúlt.. Ja a kedves ismerősöd elmehet valahova. Nem normális komolyan mondom. Nem kérdezted,nem akar-e szenvedni helyetted kötelességből,és te meg szépen szoptatnád a Kírust..

Berzkat:
Hát erre a császáros story-ra nem is tudok mit mondani. Jó ég.. Szegény párja,meg a gyerekek!!! Megdöbbentő.

Mostanában a Peti fiammal volt probléma,nem akart enni. Már a laborba is el kellett vinnem vérvételre (ezt nem részletezem,úgy bőgtem,mint egy elefánt,mikor már harmadszor szúrták meg).
A vérképe tökéletes. Azt mondta a dokink,hogy egyszerűen sztrájkol. A Bogi miatt. Na,tök jó..
Azért még mindig jobb,hogy velem "bosszul",mintha a Bogival tenné. Őt folyton puszilgatja,meg mellé fekszik,tündériek!
Esténként meg a nővéréhez bújva alszik el. Úgy szeretem a srácaimat! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Lekicsinyítettem pár képet..

Így alszanak (tegnapi és tegnapelőtti kép):
Kép Kép

Ezt nagyon szeretem :D Napsugár is odajött mellém,és ő meg a nyuszikáját szoptatta :D Közös anya-lánya szoptatás:
Kép

És Bogi..
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Végre most már van 1 kis időm írni,mivel eddig csináltuk a fürdőszobánkat,de végre valahára készen van.Ha nem bánjátok akkor majd teszek fel róla képet meg a picurról is.
Vissza olvasni még nem volt időm,de majd bepótolom.
De azért a babás képeket megnéztem és egytől egyig tündériek!!!! :D

Majd jövök ha visszaolvastam!
Vendég

sziasztok!!

hát én a falnak megyek,hogy milyen értetlen emberek vannak.ma párom áttment a LAKÁSUNKBA de csak a nő volt otthon az meg neméppen IQ mester.mondja neki párom hogy akkor jövő héten elkéne menni áttiratni a számlákat a mi nevünkre.és err mit mond neki a nő?még kell minimum 2(!!!!!!!!!!)hét és csak utánna tudnak kiköltözni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a héten már az ügyvéd is beszélt velük neki azt mondták hogy 15.-én kimennek.erre tesék.párom hivta is a faszit hogy felejcsék el a 2 hetet,jövő vasárnap megyünk és kész.azmeg elkezd fenyegetőzni!hogy milyen rendes volt velünk meg mi utaltuk később a pénzt :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x na erre elvettem a telefont páromtól és jól kiosztottam a pasit.

basszus azért mert fiatalok vagyunk nemkell minket madárnak nézni!!!!!!!!!!!!

holnap megyünk átt(már énis megyek)azt ha nagyon fenyegetőznek meg bunkók akkor a kezükbe nyomjuk azt a 750000-et amit vissza tartottunk pont az ilyen esetekre aztán hétfőn szépen eltünik!!

jaj bocs hogy ide irogatok ilyeneket de marhára kivagyok akadva!!!

képzeljétek játszottam a Patrikkal úgy hogy a kiságyban felültettem és megfogattam vele a rácsot.3 szor csak pár másodpercig bírta de 4 edszerre már úgy maradt percekig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de nem fogtam ám csak mögötte volt a kezem hogy ha borul akkor ne verje be a buksiját.de nagyon tetszett neki.a végén már próbálta magát felhúzni.ugyhogy mikor költözünk már lejjeb teszem a kiságy alját.

egy kérdés:

nálatok a gyerkőcök nincsenek beindulva a billentyüre?????????????mert a Patrik olyan hisztiket le tud vágni ha nem kapja meg hogy csak na. :shock: :shock: :shock: :shock: remélem ezt a hisztit kinövi és nemlessz az hogy még a boltba se tom bevinni magammal :roll: :roll: :roll: :roll:

na eldugulok.szép estét mindenkinek!
kismama18

Kismama: nem semmi rúgd tökön a fickót:D:D:D nehogy már ne költözhessetek az már a ti lakásotok.Ne add oda neki a zsét addig amig ki nem pakolt a lkásból és el nem pucolt onnan a pereputtyával.A számlák átírásánál nektek is ott kell lenni legalábbis én igy tudom . Vagy ez nálatok nem igy megy? itt mikor a föbérlövel rendeztük a számlát nem akartak végszámlát adni mert nem volt ott a z új tulaj. Gege is fogja a rácsot már de felhúzni nem tudja magát :)

nika70
Salgótarján

nika:

tudom hogy ott kell lennünk,azt akarta párom megbeszélni velük hogy nekik mikor jó.a pénzel meg az a gond hogy amíg mi nem fizetjük ki az uccsó forintig neki a lakást addig nem kell kimennie.ha kifizetem akkor pedig másnap átt kell adnia a kulcsot.szóval szar ügy met ha kifizetem nemtom mivel sakkban tartani ha viszont nem fizetem ki akkor meg nem verhetem a nyálam hogy húzzon a p.csába.mer peres uton kb 3 hónap lenne.ki meg nem tehetem erőszakkal mert feljelenthet.ez MAGYARORSZÁG!!!!!!!!sajnos ez van :cry: :cry: :cry: :cry: az a szerencse hogy az ügyvéd anyósom egyik legjobb barátja,mindig eggyütt mennek 4 esben nyaralni meg vacsizni.ugyhogy ha nekünk nem sikerül "szép" szóval,akkor majd ő áttveszi az ügyet.csak az a szar hogy mi már egy havi törlesztőt kifizettünk aztán összesen kb 30 percet voltunk a lakásban. :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
kismama18

Gergő nem 21.-én született??csak mert ugyanazt mutatja a vonalzónk,de Patrik 20.-ai
kismama18

de igen jan. 21-én én nem látom egyformának a vonalzót egy nap különbség van :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

miért neked nem 5 hónap,2 hét,3 napot ír????????mert nekem mindkettőnké ezt írja :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: moft akkor mivan??????
kismama18

Húúú..
nahát rákerestem még délelőtt a Sex and the Cityre..hát 60.000körül megtudom venni az összes évadot..6van-nem is tudtam!!!

Rena
Neked eredetibe van meg,vagy letöltötted a gépről!!!??ha eredeti honnan szerezted be??
Ne is mondd Merlose Place..a másik nagy kedvenc,most újra adják a viasaton délután fél 3 körül..szigorúan akkor van szopi..:)

Barbamami
Édesek a gyerekeid nagyon..
reméelm nem tart soká az "éhségsztrájk" Petinél..vigyél haza egy csomó tiramisut..na azt nemhiszem h kibírja már :wink: !!!
Hát és a lányod ahogy szoptat..annyir aranyos..persze a Bogi is nagyon édes..szóval egytől egyig mind..jhaaaj úgy irigyellek h már van 3 gyereked..előttem még áll minimum egy terhesség.. :roll: nem akarom semmiképp h Dóri egyke legyen..

Na ma kedvenc sorozataim hiányában megyek boxot nézni..épp most kezdődik..

Ja Dica
Várjuk a képeket a fürdőről na meg a kis Bencéről.. :wink:

Kép
nikky

Barbamami,

Napsugar imadnivalo a nyuszival :lol: :lol: :lol: es a kepek is edesek mind! Bogi tunemenyes! Hatalmas babanak tunik a kepen, mintha mar feleves lenne. Tenyleg nagynak szamit vagy csak a fenykep csal ennyit?

Nika,
Persze, en is igy ertettem. Egyikunk sincs lemaradva a masiktol, max. az egyik vmit hamarabb csinal, a masik kesobb, de ez semmiben nem hatarozza meg a kesobbi fejlodest.

Noah is nagyon ki akarja valtani a deli szopizast, tegnap mar alig akarta abbahagyni az evest (krumpli+sutotok), utana mar csak alig szopizott... 6 napja egeszitem ki a deli szopit. Felkeszultem, h. kb 2-3 het lesz... :roll:

A bubifujast mi is muveljuk, nagyon edes... meg egyfolytaban purcogo hangokat ad ki a szajaval, neha olyan hitelesen, h. a multkor boltozni voltunk es mar lassan elpirultam... :lol: :oops:

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Csak dobok fel néhány képet amit megígértem.
De majd még jövök!!!!

Kép Kép Kép Kép

Pussz mindenkinek!!!
Vendég

dicamama: nagyon szép lett a fürdötök :)

nika70
Salgótarján

dicamama: nagyon szép lett a fürdötök :)

nika70
Salgótarján

NA heló mindenki!

Remélem még nem elejtettetek el minket :cry: 8)
kb 2 hónap után van interneteünk...persze ismerős segítsége kellett hozzzá.... jó kis "szolgáltató" mi???

Na de a lényeg!! Dalmi aaanyit de aaannyit fejlődött!! Kész kishölgy!!! Éééééés egy hete MÁSZIK!!! Úgy frankón ahogy a nagykönyvbe meg van írnva, egyik térd aztán a másik... :lol: NA de azóta nincs nyugtom.... több a kis 'baleset" is... a szája is felrepedt már .... Ja és voltunk balcsin egy hetet!! Taliztunk REKANNÁval és Niki baájával!! :D Marha jófej, ari és csini Rekanna Niki meg nagyon szép édibaba!!!

LEzsnek képek is hamarosan :wink: :wink:

Remélem mindenki jól, van nem igérem, hogy mindent visszaolvasok... :oops:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

Ezek a legfrissebb képek :D Kicsit sok lett, de igérem nem fogom naponta bombázni a babanetet a képeimmel :wink:
Vendég

Szépek a babók..:-) Régen írtam, de Kevin mellett ez nem igazán lehetséges.. olvasgatni azért szoktam persze csak ha engedi a fiatalember :D :D :D
Van egy felesleges iwiw-meghívóm ha érdekel valakit...
Puszka mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Éééédesek a babák!

Dica!
Bence nagyon nagy fiú és tök sokat változott szerintem!
Ja, és nagyon szép a fürdőtök!!!

Bacilivi!
Dalmaci tényleg kis hölgyemény! Aranyos a nyelvkidugdosós képen! És boldog 6 hónapot! Remélem ünnepeltek!!!

Képzeljétek, voltunk tegnap lagziban. Vagyis ebéd volt, nem rendes lakodalom. 11-kor esküvő, 2-kor kaja, 6 után jöttünk haza. Balázsom oooolllyyyan tündérien viselkedett! :lol: :lol: :lol: Mindenki a csodájára járt, hogy milyen csendben elvan. Tényleg jól elnézelődött. Kétszer szopizott amíg ott voltunk és ha tele a pocija, akkor sosincs baja.
Dobok fel képeket is, csak még le kell kicsinyítenem.

Tök érdekes volt ez a lagzi. Ennyi kismamát én utoljára a nőgyógysznál láttam. :shock: Minden csaj vagy nagy pocakkal volt ott vagy 3-4-5 gyerekkel. Ugyanis mindenki baptista volt. Mi úgy kerültünk oda, hogy a közvetlen szomszédunk lánya volt a menyasszony, aki már Pesten él. Elég furi volt, nem volt zene sem (gondolom nem lehet?), szépen csöndben kanalazta mindenki a levesét. Errefelé nem ilyen szokott lenni a lakodalom, hanem olyan jó kis falusi-féle. Na, de azért nem volt rossz ez sem, csak furcsa. Azért jól bekajátunk, adtam a "fogyókúrának"! :cry:

sch.judit

Itt vannak a képek is:
Kép Anya+Balázs
Kép Elaludtam...
Kép Apával
Kép Amikor álmos vagyok...

sch.judit

Akíra!
Privi ment!

sch.judit

Dicamama:
Nagyon jó lett a fürdőtök!!! Megérte várni rá :roll: :D :D :D

Vitte:
Hát az az igazság,hogy a 3 hónapos méretet (62-es) egy hónapos korában pakoltam össze. Most a 6 hónaposakat nyűjük (68-as),de épp tegnap néztem,hogy a bodyk..,hát megint pakolás lesz :shock:
Szereti a hasát a csaj :wink:

Nikky:
Hát,tudod én épp arról ábrándozom,hogy talán lehetek még egyszer terhes :roll: .. Ha sok-sok pénzünk lesz :roll: Istenem,de örülnék neki :roll: :D :D

Bacilivi:
Hogy Dalmi MEKKORAAAAAAAAAAA!!!! Gyönyörűűű! :D :D :D

Timcsi:
Én örülnék a meghívónak,nemrég kerültem fel én is,de a párom is nagyon szeretne felkerülni az IWIWre.. :D :D

Tényleg,mamik,megírnátok nekem,hol talállak titeket az IWIWen???
Vagy jelöljetek be légyszíííííííííí!!! Tollasné Leicht Andrea "néven" vagyok fent (Ez most úgy hangzik,mintha több nevem is lenne :D )

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Csak egy pillanatra jöttem!

Sex és new York függők!!!

[size=24]Nekem megvan mindegyik évad!!!
[/size]

Szóval ha kell valakinek ne rendelje meg sok pénzért, elmondom inkább hogy lehet hozzájutni ingen :wink:

Megyek is, a többit holnap elolvasom, csak ezen megakadt a szemem :)
:wink:

KépKép
KépKép
akíra

Ja, Barbamami bejelöltelek ismerősnek :)
(Flaskayné Ihász Orsolya) :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Köszi Akíra,visszajelöltelek :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

barmamami,akíra:

jelöltem.(ha nem gond :oops: )
kismama18

Sziasztok!

Berzkat
nem semmi a történeted, nagyon kiakadtam rjta, hogy ez 2007-ben előfordulhat. Borzalmas lehet a családnak, de az anyának a legrosszabb, hogy nem lehet a gyerekeivel. Iszonyú!!!!!!!
Köszi, hogy leírtad ezt a gyes gyed dolgot így már én is értem. Nálunk is lesz majd terveink szeret a felállás. Jövőre szeretnénk másik babát.

Nikky
én is szeretm nézni a szex és new york-t, meg a született feleségeket+dr. house +barárok közt.

Akíra
sajnálom, hogy áttértetek tápszerre és hogy ekkora fájdalmaid vannak nagyon rossz lehet, jobbulást kívánok.
Tudósíts bennünket az állapotodról, hogy vagy? Kyra miatt szerintem ne aggódj megfelelő táplálék lesz neki a tápszer is.

Bacilivi
nagyon jó, hogy jelenkeztetek.
Dalmi nagyon édes és hatalmas baba, biztosan jó volt a Balatonnál én is nagyon imádom, minden évben lemegyünk. Az idén szerintem csak egy napot tudunk ott lenni.

Sch.Judit
nagyon helyesek és csinosak vagytok a képeken. Hát elég fura lehetett egy ilyen esküvő. Mi is a jó bulizós "parasztlakodalomhoz" vagyunk szokva.

Kép
Kép
bbeti

Azt lehagytam, hogy Nikinek jön a 3. foga. Már napok óta kínlódunk vele. Nem tud rendesen elaludni csak kínlódik, nyöszörög. Így persze én sem pihenem ki magam :cry:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket!!!!

Akíra!
Nagyon sajnálom ami most veled történik és hogy nem tudod szoptatni Kyrust. Én csak 2 hétig tudtam szoptatni Bencét(visszagyulladt a csaszi sebem),de ezen most már nem rágódok,eleget agyaltam hogy úristen!tápszert fog kapni, de egy idő után már beletörödtem és ami vigasztal hogy tápszeren is ugyanúgy felnőnek mint anyatejen!

Barbamami!
Nagyon aranyosak a gyerköcök.
Bejelöltelek az IWIW-en (Viziné Dia).
Ja,igen megérte kivárni még kész lett, de most a nappalink van soron. Azt is már csak festeni kell és lerakni a lamináltpadlót.

Sch.Judit!
Nagyon helyesek vagytok mind a 3an. Balázs is már kész legény!
A párod fog dolgozni halászléfőzőkor? A Robi igen,szombat este 6-tól másnap reggel 6-ig.

Egyébként mint mindig minden baba gyönyürű!
Vendég

barbamami
bejelöltelek iwiw-en!

berzkat

Mi is már szépen növögetünk.Kedden voltunk méreckedni és Bence már 6,5 kg és 60 cm.
Most 17-én megyünk a 3 hós szurira és valamikor még az ortopédiára.

Lenne egy kérdésem azokhoz akiknek már nagyobb a babája Bencétől:
2,5- 3 hónaposan napi hányszor ettek és mennyiket a babócák?
Vendég

barbamami,
bejelöltelek az iwiw-en (Bakajenkó Diana) :lol:
Nagyon helyesek vagytok!!!!!

Én is nagyon szeretem ezeket a sorozatokat, a Jóbarátok a kedvenc. Minden részét láttam vagy háromszor.

bacilivi,
Nagyon szép a Dalma baba! Nagyon ügyesen ül! Boldog fél éves fordulót a kiscsajnak!! :lol:

dicamama,
Bence baba milyen szépséges nagylegény már! Téged is bejelöltelek az iwiw-en, ha nem gond.

Lányok, képzeljétek Márk ma megfordult a hátáról a hasára :lol: :lol: csak egyszer csinálta meg, és úgy hogy én nem is láttam. Az ágyába volt háton, én kimentem a szobából már hason volt, és nyöszörgött, mert nem tudta kivenni a kezét... KÁr, hogy nem láttam a produkciót :shock: :lol:

Kép
dijcsi

na ezt jó hülyén fogalmaztam. Szóval: Az ágyban volt háton, kimentem a szobából, és mire visszajöttem, már hason volt.

Kép
dijcsi

Dijcsi!
Nem, Nem gond!!!
Gratula Márk megfordulásához! :D
Vendég

Na, én is nézegettem az iwiw-et. Nekem megvan
Bacilivi,
Bacsbern,
Bbetti,
Vitte,
Benkoka (tényleg, vele mi lehet :?: ),
Akíra,
Gyanixi,
Boszibaba,
Babzsák,
Nanett,
Chrissy,
Fenix és
Dicamama.
Most jelöltem be Dijcsit.

Hát nekem ennyi!
Ha valaki engem keres (esetleg), akkor Juhászné Schweibert Judit néven talál meg.

Ja, nem tudjátok ő kicsoda? Pedig innen, a babanetről jelöltem be.
Madácsiné Maár Kriszta (jan 14-én született Noel kisfia-de nem tudom ő kicsoda :oops: )

Na, eldugulok.
Jó éjt!

sch.judit

sziasztok!

nagyon szarul vagyok :( :( :( :( :( :( :( :( alig tudok nyelni,beszélni meg eggyátalán nem tok annyira bedurrant a torkom meg náthás is lettem.tegnap még semmi bajom nem volt ma meg tessék.ugyhogy ma szerintem hanyagolom a Patrik puszilgatását meg a cumi nyaldosását.meg sétálni se valószinű hogy én viszem :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( hogy lehet ilyen jó időbe ennyire megfázni :? :? :? :? utóljára kb 2 éve voltam ennyire szarul.na mindedgy a lényeg hogy hogy JÖVŐHÉTEN SZERDÁN KÖLTÖZÜNK!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jajj én alig várom.olyan jó lessz,nemkell csendben lenni délutánonként,meg este,meg reggel,meg még sorolhatnám.(tegnap aláirattunk egy papírt a régi tulajokkal hogy 15.-én 4-ig
áttadják a lakást,ha nem minden megkezdett naopért -20 ezer.)persze hogy belementek :P :P :P :P gonosz mi?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

dijcsi:

gratula a forduláshoz!!!!akkor már ti se hagyhatjátok egy pillanatra se egyedül a nagyágyon a kis lurkót :D :D :D :D az első párat mi se láttuk,csak azt hogy hason van mikor mi hanyatt tettük le. :lol: :lol:

dicamama:

ha jól emékszem Patrik ennyi idősen napi 4-5 ször evett.bár inkább 4 szer.olyan 200 körül evett meg egyszerre.

csajok!akinek van energiája az jelöljön de engem is iwiw-en.Karczagné Lattenstein Eszter a nevem.köszi szépen előre is.
kismama18

akíra, barbamami,dijcsi,sch.judit,kismama: bejelöltelek benneteket az iwiwen (Gürtler Mónika)

Kismama: nagyon sajnálom hogy igy elkaptad ezt a náthát jobbulást :) Hála istennek hogy ez a kis "ráijesztés" hatással volt rájuk és juhé szerdán költöztök :):):):):):):):):) addigra tuti meggyógyulsz :D:D:D:D:D:D:D

Bacilivi: Dalmi baba nagyon édes :)

sch.judit : szépek vagytok érdekes hogy egy esküvöi kajcsi zene buli nélkül. De azért a lényeg hogy jól éreztétek magatokat :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!Mindenkit bejelöltem akinek ezen az oldalon fent volt a neve ha nem baj???!!!én Vercsik Viktória néven vagyok fent!

A babák egyszerűen tüneményesek és a mamik is nagyon csinik!!!

Tegnap ismét felhecceltem magam az anyósomon...Egy baráti társaságnál voltunk mire megjelentek ők is(senki nem hívta őket)és se szó se beszéd elvitte a lányom babakocsival,úgy kellett érte menni(nem én hanem a barátnőm(mert én tuti olyat mondtam volna)mert kaja idő volt)és ő ült(egy másik társaságnál)és piázott.kész voltam teljesen...

KépKép
vicuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: