Sziasztok!
Pattogóbolha hogy vagy?????? Visszaolvastam a tegnapi napot, de hogy jobban lennél azt nem láttam!!!!
Én is nagyon szarul voltam ma, soha nem volt eddig hányingerem, ma viszont reggel óta kiakar jönni vmi belőlem a számon át
Tegnap voltunk Lukász bácsinál, Hanga baba nagyon jól van, lenn van a feje már a puncusnál, lóg a gyerek

:D:D a feneke meg a két mellem között.
2750gramm a feje 8,5 cm. Kicsit nagy az átlaghoz képest, nem baj majd anya szenved vele egy jó nagyot! Amúgy sem dobtak még semmit könnyen hozzám az életben.
Most leállt nálam a fészekrakási ösztön, elegem van már abból hogy minden nap azon töröm a fejem hogy ép mit hagytam még ki.
Ha valamit elfelejtettem volna, majd apa meg a nagyiék megveszik amig én a koriban vagyok. A ruhákat majd utolsó pillanatban fogom mosogatni, de nem fogok direkt ezért vmi másfajta mosóport venni.
Elkezdtem olvasni egy nagyon jó könyvet Suttogó titka I., mindenkinek nagyon ajánlom. Aztán itt van a nyakamon a nyelvvizsga is, még arra is készülnöm kell. AMúgy is még van hátra közel 6 hetem

:D:D:D azt kihasználom teljesen.
Jövőhét csütörtökön Snoop Dogg koncertre megyünk a párommal, picit kikapcsolódni.
Ma milánói volt, tejszines káposztalevessel, de én már csak a gyümölcsöt birom letolni a torkomon. Alig van étvágyam.
Mikegirl: úgy vettem meg a melltartót, hogy egy számmal azaz egy kosármérettel vettem nagyobbat ,TRIUMPH 3940Ft, és megbeszéltem a nőcivel, hogyha vmi gáz lenne vele akkor visszavihetem-e
Jó pihit mindenkinek:
Pusz SZilvi