A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse,
szuper lenne, ha Arwenről tudnánk valamit! Üdvözlöm és kitartást!!!! :D Egyébként szerintem abszolút nem gáz, hogy nem fertőtlenítetted, "csak" kimostad, elvégre nem a veteményesben vágta meg magát :lol:

Gabi,
nehogymá azt a hozzászólást bánd meg :mrgreen:

Johi,
a csap már tényleg tragikomukus :( :D ++++++++++ nektek
kisün

tragikomIkus
kisün

Olyan jó, hogy egyet tudok veletek érteni homo-ügyben. :D És talán ez azt is jelenti, hogy megérett a helyzet az ilyen bejelentésekre. Szerintem tök jó, hogy van ilyen. Bár csak félfüllel hallgattam, de úgy is lejött, hogy nagy rá a visszhang. Már kezdett kicsit herótom lenni a nagy konzervatív hangzavarból. Elnézést mindenkitől, de utóbbi időben már mást se hallani a tévében, mint a jobboldal "kirohanásait". Végre van valami másmilyen "kirohanás" is. :wink:
Á, lehet, hogy nem kellett volna írnom ezt a jobboldal dolgot...
Na mindegy, a lényeg, hogy engem pl. a felvonulás sem zavar, főként, mert nem megyek oda megnézni. :mrgreen: De én is voltam bulizni néhányszor az Angyalban és ott haláli jól szórakoztam a műsoron, úgyhogy nem zavarnak a polgárpukkasztósok (sem).
Zárójelben: nekem a legdöbbenetesebb élmény az volt az Angyalban, hogy mennyire agressziómentes volt a légkör. Nem tudom jobban elmagyarázni, de nekem akkor nagy élmény volt, lévén, hogy akkoriban sokat jártam bulizni mindenhova, szóval volt összehasonlítási alapom.
Na de pszichológusként azért ódzkodom a meleg pár általi gyerekneveléstől. Persze az intézetnél minden csak jobb lehet.

Kép
Kép
tinu

Ja és a kedvenc filmem a Síró játék. 8)

Kép
Kép
tinu

Macs,
én tudom, h TE lennél az uccsó, aki meleg mókusokkal dobálná meg az OLYANOKAT!!!! :wink:

Vera,
és akkor sem lesz semmi baj, ha B történetesen Dóci helyett Marcit választja.... :lol: :wink:

Johi,
akkor lehet,h ez ÚJ üzletpolitika, nekünk még nem mondta...
mi tegnap mentünk vissza, és akkor is rákérdeztem, és mondta, h most nem kell fizetni, mert visszahoztam...de mi előtte sem fizettünk, sőt, amikor kijött akkor sem, szóval lehet, h rólunk azt hiszi, h sóherek vagyunk, és már nem is kér... :wink:
(egyébként még mindig k. szarul érzem magam azért, mert akkor elmaradt a fizu... :oops: )

képek naon jók, Bálint igazi ezermester, és nekem kifejezetten tetszik, ahogy a pókkal való játszásnak véget vet...:mrgreen:

Gabi,
neked lesz majd vmim, csak most el kell mennem sütit csinálni, mert megölnek, ha nem lesz kész mire hazajönnek... :twisted:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

itthon vagyunk, és már túl vagyok 2,5 idegrohamon, mire sikerült lefektetni az 1. sz. gyereket :roll: hiába, mindig nyaralni kellene...

meleg témához annyit, hogy engem is értek óóóriási meglepetések, mikor a baráti körből, gyerekkori játszótársak közül v a családból jött egy-két coming out :shock: szóval én nem tudok különbséget tenni meleg és heteró emberek közt, ez már tény :wink:
és pont emiatt én is picit mindig érintettnek érzem magam, ha buziznak - miért bántják az én barátaimat, rokonaimat? :x

egyébként meg olyan is volt már, hogy egy házaspár egyik tagja jött rá idő közben, hogy meleg, és választott azonos nemű élettársat, és attól még nem szűnt meg a gyerekei szülőjének lenni, szóval elég sok meleg pár nevel ám most is gyereket :wink:

és még annyit, hogy az egyik legjobb barátnőm biszex - fiúval kezdte, aztán rájött, hogy "más", aztán volt még pár kilengése, de végül egy lánnyal házasodott össze - nem törvényesen, de a ceremónia pontosan olyan volt, mint bármely másik, csak kicsit viccesebb, még meséltem is róla annó itt.
most ők is gyereket szeretnének, úgyhogy belelátok kicsit a dolgokba. van néhány ország, ahol simán megcsinálják a mesterséges megtermékenyítést nekik, pl. Spanyolo., Cseho., vagy Ausztrália, persze ehhez pénz kell, nem is kevés. De itt garantáltan nem kérdez senki semmit, és itthon se derül ki sose, hogy fogant a gyerek - apa ismeretlen és kész. a másik lehetőség, amivel az ismerőseik közül sokan éltek, találni egy szimpatikus fiút "donornak", aki hajlandó lefeküdni az egyikükkel, de lemond az apai jogokról. Ebbe se köthet bele senki, hogy ki kitől, hogy lesz terhes.
Szóval meg lehet oldani, hogy melegeknek saját vér szerinti gyerekeik legyenek, és meg is oldják jelenleg is (bár a fiú pároknak azért jóval nehezebb), DE miért ne lehetne ezt legálisan?? szóval a filozofálás, hogy lehessen-e gyerekük stbstb már túlhaladott az élet által. innen már csak egy icipici (de óriási) lépés lenne papíron is megadni nekik a lehetőséget, meg az egyenlőséget...

votiv 8)
votiv

Curse:
Többiek mikor mennek? Mert mi sztem olyan fél1-1 körül tudnánk!

nukada

ja és sztem az egyik legnagyobb disznóság, hogy a ffiak nagyrésze totálisan homofób, miközben a leszbi csajokat meg baromi szexinek és izgatónak találják, és ez persze már nem gáz :twisted:

na én például ezért nem jártam az Angyalba, mert qrvára zavart, hogy a heteró pasik ott csorgatják a nyálukat, és marha csúnyán nyomulnak... (vagy csak én fogtam ki mindig? :roll:) viszont az Alibibe szerettem járni, életemben nem szórakoztam máshol olyan felhőtlenül, mint ott! egyrészt senki sem indult rám, másrészt én csípem a nagydumás, túlgesztikuláló, színpadias melegeket is, nagy kedvencem a Birdcage (aliasz Madárfészek, aliasz Őrült nők ketrece) is :mrgreen:

húúú, Johi, ez így kombóban elég durván hangzik, remélem ma már nem vár rád több ilyen extrémsport! és végülis mit mondott Fannira a doktornéni? és cseppet se aggüdj, biztos nem fogod megbánni, hogy őt választottad!

votiv 8)
votiv

"ÚJ FEJEZET TÁRSASÁGI ÉLETÜNKBEN
Amikor a kisbaba eléri a három hónapos kort, életünk egy kicsit rendszeresebbé válik, és kialakulnak bizonyos rituálék, szokások. Ilyenkor lehetőségünk nyílik arra, hogy újból felfedezzük a családi élet néhány egyéb, jóval kellemesebb oldalát. Szervezzünk egy kisebb kirándulást hármasban! Vagy menjünk el párunkkal kettesben valahová! A szülővé válás nem jelenti azt, hogy teljesen véget kell vetni a társasági életnek. Ebben a hónapban már igazán meg lehet próbálkozni párkapcsolatunk régi közelségének felidézésével. A kisbaba már nyitott és barátkozik is, így bárkit is kérünk meg, hogy vigyázzon rá, a baba biztosan élvezni fogja az osztatlan figyelmet!"

idézet a Pampers hírlevélből :D

votiv 8)
votiv

OK, pampers, akkor most itthagyom a gyerekem a szüleimre és elmegyek a Corába vásárolni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Johi,
Ez a csapos dolog :evil: Most már télleg rátok férne nem egy kis, hanem sok-sok jó!!!

Votiv,
Ugye milyen jó lenne állandóan egy jó kis tengerparton heverészni :wink:

Nuk,
Eddig Johit tudom biztosan, mikor jönnek. Fannikát 1-kor veszi fel a játszóba és utána jönnek hozzánk :D

Arwent próbáltam felhívni, de nem vette fel. Nem akartam sokszor megcsörgetni, mert ilyenkor már a vége felé szerintem az embernek még beszélni sincs kedve :? Sms-t küldtem neki, h sokat gondolunk rá és drukkolunk nekik nagyon.
De az is lehet, h azért nem vette fel, mert nem tudta, mert....... :wink: :D

Kép Kép
curse

Haliho,
most csak gyorsan, mert 2 percem van.....

Macs,
köszi a képeket, nagyon teccccccik :D és jó hogy itt voltatok :wink:

Többieknek köszönjük a dicséreteket :P

Deni és Rylie és gyerek fotok nagyon jóóóóóók :D

Deni,
cumit Ábel sem mindig fogadja ám el... Néha kiköpi, de ha ingerlem vele a száját, akkor van hogy ö maga rácuppan. Ha benyomom, csak öklendezik, szal türelemjáték. De ma pl ö is csak cicit akart, kb oránként, fel van borulva kissé.... :roll:
Mesélés jo ötlet, de mi az ágyban mindig fejböl mesélünk neki (fürdés után van könyvböl a földszinten), igy szeret közben hozzánk bujni. De majd csak lesz valahogy. Jo kis kihivás, az biztos.

Votiv,
köszi :) akkor probálom inkább elfogadni, hogy egy ideig kissé kaotikus lesz az életem 8)

Homokos témában tök jokat irtatok, nekem sincs semmi bajom velük, mindenkinek joga van azzal és ugy élni, ahogy akar. csak az a fura nekem, hogy miért kell ezt nagy dobra verni, föleg ha politikárol van szo, akkor vmi manipulativ dolog állhat a háttérben :roll: de lehet h félreértettem, sajna nem tudom mostanság követni a közéleti eseményeket... :?

KépKép
fibi

Fibi :) Képek nagyon jók Rólatok!! :D :D Ábel hiperédes, Bálintod meg szuperpasi :wink: és az új fotel is rulez :D Köszi, próbálkozni fogok még a cumival, hátha... mondjuk ma nagyon jó napunk volt, Bencus sokat aludt és nem csak cumizott rajtam, de vannak nagyon gáz napok, akkor igazán jól jönne egy cicipótló...

Curse :) Sérüléshez +++ Adélnak! Mi is Betadint használunk, de van itthon alkohol is, azonban ha csak horzsolás, akkor Bepanthen plus krém (az fertőtlenít is) vagy Neogranormon. Ja és nem árt, ha van otthon ragtapasz is (én múltkor jártam úgy, hogy nem volt :oops: :mrgreen: ). Talira mi is szívesen mennénk, de párom már dolgozik, így bajos az odajutás, de majd irigykedem :wink: :lol:

Vera :) Cumi rendeltetésszerű használata :lol: :lol:

Rylie :) Kamilla és a kuki :lol: :lol: Tényleg szupi, hogy Kamilla és Bálint ilyen jól egymásra találtak a barkácsolásban :D vagány csajod van :wink: És unokát én is én is akarok!! :lol:

Barbi :)

Zsan :) Igi füle hogy van? És Meme hasfájása?

Barbi :) Talit bmikor szívesen :D szólj, amikor úgy érzed, hogy belefér az időtökbe és összehozzuk! :wink:

Johi :) zuhanycsap :evil: Múlt hétvégén jártam úgy, hogy amikor Bálintom belerohant az autójával a bokámba, akkorát rántottam a mosogató csapján (épp kinyitottam a vizet), hogy átszakadt... úgyhogy a csillagok mellett ömlött a víz is :mrgreen: szerencsére apa gyorsan elzárta a főcsapot, de vennünk kellett másik csapot. Mondjuk én tudom, hogy B. ezt csak azért csinálta, mert imád az Obi-ba járni :mrgreen: :lol: (és apa is megnyugtatott, hogy valszeg már el volt repedve a csap, nem én vagyok ilyen bivalyerős :lol: )
denizsa

"Most ide csúnya szavakat képzeéljetek, jó sokat!!!"

19:56-ig lehetett licitálni, 19:49-kor még én voltam a nyerő, 50-kor rálicitáltak... Sajna nem lett az enyém... Viszont 14300ért ment el :shock: Lehet, hogy annyit nem adtam volna érte...

nukada

Apukámat meg úgy "kiborította" lelkileg a Réka (elmentem és végig sírt, hazajöttem, felvettem és rámmosolygott 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: ), hogy amikor meglátta, hogy én is sírok a hülye kendő miatt, azt mondta, hogy hozat egyet Németországból, ha ez kell, hogy ne sírjon ennyit... Olyan aranyos, de mondtam, hogy nem kell, ez egy lehetőség lett volna, jó lesz nekünk a Nandu is (főleg, hogy a Kismamásat most adtam oda egy ismerősömnek...)

nukada

Curse,
Én még nem fertőtlenítettem ( a seb körüli vízes lemosás ugye nem az?). Túl nagy esések se voltak. Egyszer volt egy pár hétig látszódó (pofára esett szegénykém, orrocska, áll vérzett eléggé).

Móni
Kép
Kép
monisa

Nuk! én most láttam mi történt :( van ez így, hogy vki lesben áll, s az uccsó előtti pillanatban bedob vmit. sajnálom.
velem is volt így, de az élet végül úgy hozta, hogy egy sokkal jobbat, sokkal jobb árban találtam :wink:
gödibarbi

Zsanci,
Örülök a jobb alvásodnak!

Zsugyu,
Én mostanság egyfolytában P-t vizslatom, hogy nem lelki sérült-e. A - megbízható - barátaimat is kérdezgetem, de senki szerint nem az. (Utcán nézem a szemét, nem-e magába forduló, a hangja miért olyan magas, nem-e szorong.... Jó nagy hülye vagyok, a gyerekemnek egyszerűen még pár évig kell várnia a férfias baritonra.) Mit rontottál el?
Én pár napja vettem egy dackorszakról szóló könyvet és nagyon jutányosnak érzem érte az 1800 Ft-ot. Ugyanis már hetek óta azt érzem, hogy a gyerekemnek már most belépőt adhatnának a deviáns elkényeztetett úrifiúk bulijába. Nagyon gyakorlatias könyv, szépen leírva egy csomó gyerek-roham. Hát rájöttem, hogy P.-nek még van mit tanulnia és annyira nem szúrtam el semmit. De tényleg hetekig agyaltam rajta. Amióta megvan a könyv P. egy angyal. Gondolom érzi, hogy minden megy a megszokott kerékvágásban, nem lesz új nevelési rsz. (ami jó szar lenne neki, tekintve, hogy most kb. mindent szabad neki, ami nem veszélyes vkire és nem piszok zavaró). Ha nincs kedved elmondani miért érzed, amit érzel ne mondd, nem akartam nagyon indiszkrét lenni, csak én annyit tudok hasonlókból tanulni (pl. amikor Neet írt Esztiről és persze a többiek ... )

Akata,
Tápi nem eszik olyasmit - ez annyira jó!!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni,
Peti füle teljesen ok, csak még az én idegrendszerem nem ok. Nagyon megijedtem. Attól, hogy mit fogok csinálni ha egyszerre üvöltenek!

Deni, Fibi,
Marci kb. 3-4 hós volt (inkább 3), mikor úgy éreztem nem etetem egyfolytában. Most már akár 4-5 órákat is elvan kaja nélkül. Persze aztán bepótolja :lol: .
Cumis próbálkozásokat megértem (bár én kivárnék, csak ne vedd Fibi beszólásnak, de komolyan!!!).
Vagy csak irigy vagyok? Tényleg hogy lehet egy két és féléveset cumira szoktatni?? Vagy bebuktam? (Tényleg úgy el tudok bizonytalanodni P. egy-egy zűrösebb órája után.)
(Asszem itt hasznosabb volt az olyanok tanácsa, akiknek cumizott a gyereke. Mégis csak jobban értenek hozzá, mint én.)
Képeken gyerekek nagyon szépek!!!

Jaj, még annyi mindent akartam írni, de szétszórt vagyok és elfelejtettem. (Votiv, nem mondod, hogy vörös haja lesz a lányodnak? Az úgy passzol a nevéhez!!! Bár gyönyörű vörös hajjal akár Euláliának is hívhatnák..., Neet, én pl. tényleg gazdagodom. Mondd meg nekik nyugodtan. Kb. 6 éve hónap utolsó hétvégéjén anyámékhoz mentünk, mert untam a vajas kenyeret. Vagy a sima kenyeret. Amire az ösztöndíjból futotta. Most viszont a gyesből még bio margarinra is jut!!!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Tinu! Esetleg megvan neked a crying game dvd-n? úúúúúúúúúúgy szeretném! :lol: légycíííííííííííííííííííííííí

Johi! ++++++++++++

Deni! :lol:

Akartam mesélni, hogy csajom úgy hisztizik, amilyet sehol nem olvastam/hallottam :shock: . Pl.: megkérem valamire amit tudom, hogy nem szívesen tesz meg, akkor először megteszi, s utána hisztizik? :lol: :mrgreen:
gödibarbi

Fibi! én ugyan egygyerekes anyuka vagyok, de arra gondoltam, hogy majd amikor egyedül lesztek akkor is biztos van mindig megoldás. no ez jó idétlenül hangzik! :oops: no amire gondoltam, hogy biztos hogy Ábel rendszere annyira fix? mégha igen akkor is ugye tuti változni fog! :wink:
gödibarbi

Gabi,
ez a cuki kiscipő pár már alig várja,h találkozhasson következő tulajdonosával:

Kép

:wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Arwentől hírek :D :
még mindig várakozó üzemmódban, viszont most már szűk két ujjnyi a méhszáj. Ma volt oxitocin terheléses vizsgálaton és az komoly fájásokat generált. Du is és este is nst volt és most már azok is mutatnak fájásokat. :D szóval lassan beindul a dolog :D és kér még sok-sok drukkot :wink: :D

HAJRÁ ARWEN!!!! :D

Kép Kép
curse

Csajok,
mindenkinek igaza van, de az én családmodell elképzelésem akkor is egy nagy k.... :D egy nagy p..... :D és egy csomó pici vegyesen. (na jó segítek :mrgreen: : Papa, Mama gyerekek.....) És ezen kívül persze minden ok, ha - Indi! :D - egyébként normális. (pl. köszön nekem is, nem úgy mint egy homo kollégám :? ) és nem írja a homlokára az aluljáróban..... megmegmeg

Barbi, :)
hisztikorszak nálunk is elindult :shock: hátrafeszítéssel, toporzékolással, nem semmi :D

Votív,
a vörösekért odavannak a férfiak (is :roll: ) :) :lol:
és mikor lesznek fotók a gyönyörű kislányról és világsztár fiúcskáról????

Ryli,Den
jó fotók! :)

Arwen?

Kép
akata

Moni,
és mi annak a könyvnek a cime? én most olvastam, hogy a Hisztimesék c. könyvböl is nagyon jokat lehet eltanulni :)
2 és félévesen már szerintem bebuktad a cumit :lol: én Bálintnak semmi pénzért nem adtam volna, de most ugy érzem, nem boldogulnék másképp, mert (jövö héttöl egyedül leszek velük), és B csak akkor fogad szot meg nem piszkálja Ábelt, ha vele játszok, ill. foglalkozok vele. És azt nem lehet hogy oránként szopi, és közte meg dajka, mert akkor a nagyobbnak mi marad belölem... :roll:

Barbi,
á, nem, még nincs fix rendszere Ábelnek :wink: és pont emiatt tuti lesz olyan, hogy pont egyszerre fognak igényelni, és meg kell oldani valahogy.

Deni,
köszi a bókokat :)

Nuk,
kendöt sajnálom, de ezért ne sirj 8)

Curse,
csakugy mint Moni, én sem fertötlenitettem még sebet :oops: ill. néha használunk aloe spray-t, meg Arnica kenöcsöt horzsolásra.
fibi

Arwennek akkor mennek a drukkok nagyooooooon!!!!!+++++
fibi

fibi! és tuti, hogy ügyesen meg is fogod oldani! :wink:

még egy régi "adósságom" tarpalekvár ismertetéséről:
http://www.tarpa.de/magyar/aufstriche.htm

és hiába írtam magamnak emlékeztetőt nem találom a szüléssztorikat :( Deni, Zsána, ha véletlenül emlékeznétek... :oops: egy fél órát lapozgattam, de csak a szemem káprázik :(
gödibarbi

jó éjt! :lol:
gödibarbi

Nuk! ugye nem vagy szomorú?
gödibarbi

Sziasztok!

Csak gyorsan: Arwennek drukkok! :D

Kisün, Indi, Rec,
sztem félreértjük egymást, én nem a melegek ellen írtam, csak arról, hogy nagyrészt akik ott felvonulnak, nekem nem tolerálhatók, és ilyen magamutogatást heteróktól sem tartom elfogadhatónak (mint ahogy pl a habpartyt meg erotikus partykat sem, nem is beszélve az erotika kiállításról); nézzetek be ötkenyér közösség oldalára, van különbség a között illetve transzveszti Amanda műsorvezető között
van meleg ismerősöm, barátom, rokonom - egyiknek sem jutna eszébe felvonulni, sőt, nemi s azonosulnak a felvonulókkal, mint ahogy én sem azonosulok a színpadon enyelgőkkel
(ugyanakkor pl a melegeim :D családot alapítani sem szeretnének)

tudom, ott mások is felvonulnak, lehet, hogy épp az ötkenyér is, bár nem tudom; illetve beszélni kell róla, persze, de pl Nádasdy Ádám se azzal kezdi az előadásait, hogy kiáll és közli, hogy meleg
kit érdekel?
a bejelentés meg aztán nem gaypride-ot tükrözött hanem egy szenvedést, hogy szegénynek most ki kell állni ezt elmondani (azért valljuk be, ez inkább pr-fogás, mint ahogy az is pl hogy legyen meg a megfelelő számú női képviselő stb mert azt úgy kell)

szóval én nem érzem magam intoleránsnak meleg-ügyben - én szex-ügyben vagyok intoleráns :mrgreen: de azért Macsnak igaza van abban, hogy ez nem a legtermészetesebb, mint ahogy a hetero csonkacsalád sem az - bár ugye ha megnézzük a történelmet meg a természetet, a család mint olyan elég érdekes, képlékeny fogalom :D

meg Feldmár bácsi is leírta a könyvében, hogy ókori Görögországban megtiszteltetés volt az ifjúnak illetve a családjának, hogyha valami nagy államférfi a szeretőjének, pártfogoltjának választotta - ez azért manapság nem így van :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Hajrá Arwen!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek (nemi hovatartozástól függetlenül :lol: :lol: :lol: )

nukada

Szrek:
én nem szeretném a leendő fiamat Gyurcsány/Orbán/vagykitudja karjaiban látni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Jó estét!

Leni csókol mindenkit. Indi is :wink:

Kata :) teccik a családmodelled :wink: különösen a sok vegyes apróság :)

HAJRÁ ARWEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

indianyo

Sün,
én tök így vagyok vele, hogy mindegy, hogy Ábel kit talál magának,csak boldog legyen meg tőlem nevelgethetnek együtt gyereket - de ennek mi köze van ahhoz, hogy félmeztelen vagy épp transzveszti emberek magamutogatnak valahol? szegények, ezzel pont az ellenkezőjét érik el, nem elfogadást vagy egyebet hanem ellenérzetet (meg nem is hiszem, hogy ott mindenkinek ez lenne a cél, hanem csak a frocli) - vagy itt is a megosztás a lényeg meg a másikra mutogatás, hogyha ez nem tetszik neki, akkor bunkó intoleráns fasiszta? bocsánat, sarkítok :?
és az meg, hogy bármilyen politikai párt ebből tőkét kovácsol, illetve ennek fordítottjaként egyeseknek az hoz ismertséget, hogy párthoz dörgölőzik - na ettől is sugárban kell hányni
itt pont a lényeg vész el; jó, ha vki felvállalja, segíteni kell a homo fiataloknak elfogadni magukat stb stb stb de ez az egész nem hiszem, hogy erről szól most

Nuk,
:mrgreen:
igen, de a leendő lányomat sem szeretném vmi nagykutya szeretőjeként látni; a kihasználás esetleg megalázás ugyanaz

bár görögéknél ez pont a pártfogásról is szólt (Feldmár legalábbis ezt állítja) :D

jajajaj bocsánat, nagyon ráállt erre az agyam :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

a sokat emlegetett öt kenyér oldala: http://www.otkenyer.hu/
(keresztény-meleg portál - igen, ilyen is van :mrgreen: )

meg megnéztem a programot (http://www.budapestpride.hu/), van színházi előadás, film stb
ez mind király

(meg persze, általában véve tudjuk, hogy mi a különbség transzszexuális és transzvesztita között)

cool tv-n pedig ment az A fiúk a klubból c. sorozat, érdekes :)

szóval melegséggel semmi baj (de azért mert nincs vele baj, ne csináljunk belőle ajánlott, kívánt dolgot; illetve ne csináljunk belőle politikai ügyet), nekem explicit szexualitással van a bajom, legyen az akár hetero akár homo :)

Kép

Kép

szrekuc

Barbi: megnéztem, elvileg megvan a Síró játék, de nem tudom, milyen állapotban. Ugyanis Kínában vettem, ott meg ugyebár minden dvd kalóz. :mrgreen: Vagyis egyrészt magyar tuti nincs rajta, de nem emlékszem, milyen a minősége, és hogy jelenleg akad-e. Majd megpróbálok belenézni és akkor kitudom. :) (Bár úgy rémlik, hogy rendben volt.)

Szrek: szerintem a politika azért jött ide, mert a politika nélkül nincs törvényhozás, márpedig a melegek szeretnének olyan jogokat, amik még nincsenek. Vagyis kénytelen arra törekedni, hogy a politikát is bevonják. Legalábbis én így okoskodok. De lehet, hogy csak naiv vagyok. :wink:

Na el gyorsan, mert készülödni kell, megyek drámázni.

Kép
Kép
tinu

Indi:
Azt elfelejtettem, hogy az említett teológus srácról (a nevét nem keresem viszza, bocsi) megy egy dokumentumfilm a PAXtv-n (na, nekünk ilyen is van 8) 8) ), már 2x megnéztem, annyira érdekes és elgondolkodtató. De sztem ő pl soha nem vonulna fel a gaypride-on, vagy max a szolidak közt...

nukada

Tinu,
igen, ebben igazad van :D én nem is teljesen erre gondoltam, hanem a pr-szagú coming outokra meg a ló túlsó oldalára való esésre ;) :D

Nuk,
PAX tv? :shock: :lol:
(nekem 3 földi adó, az is csak mákosan mert a betonyon nem jön át rendesen a jel - újépítésűnek is vannak betony részei ugyanis)

Kép

Kép

szrekuc

Tinu,
milyen dráma? wow! :D (mármint drámapedagógia? vagy ilyen terápiás izé?meséééééééééééélj!! :D )

Kép

Kép

szrekuc

Fibi, te hasonlóan látod a dolgot, mint apafejem, őszerinte is manipuláció van a háttérben, mert ha vki felkarolja a melegeket, az kb. félmillió szavazat, és ezzel már választást lehet nyerni! (mármint koalícióban ill a parlamenti bejutás is tuti) szerinte egyértelmű, hogy a szadesz erre játszik rá.
van benne valami, bár ennek ellentmondani látszik, hogy ők pont egy politikailag nem túl aktív kisebbség - ahogy a romák se...

káming áut: sztem sokszor nem szabad akaratból vállal vki egy ilyen bejelentést, mint mondjuk az Ungár Klára, hanem kényszerből, hogy ez még mindig jobb, ha ő mondja el, mintha megírják róla, vagy ezzel zsarolják...
de Sugár Berci a Struccban pl. azért mondta el, mert "megkérdezték", és mert ő egy őszinte, önazonos ember, de esze ágában nincs a melegeknek vmi példaképe vagy zászlóshajója lenni... (egyébként ő is iskolatársam volt, rajta se látszott semmi "más", legalábbis én nála se tudtam :mrgreen:)

egyszer voltam Varsóban szivárványos felvonuláson, tök szolíd volt, nálunk a Budapest Parádé is sokkal komolyabb. De annál agresszívebbek voltak a polák szkinhedek, akik meg akartak verni bennünket, és rendőrkordonokkal tartották őket vissza :shock: én ugyan nem értek lengyelül, de a barátnőm lefordította, hogy épp Auschwitzba zavartak bennünket...

votiv 8)
votiv

Vot,
én is a Sugár Berci dologra gondoltam, hogy egyrészt ugye az nem az esti híradóban szerepel, másrészt kicsit más
(tényleg, arra viszont nem gondoltam, hogy zsarolás stb; viszont én egyértelműen ettől a politikai csatoltságon bírok kibukni :? azon a bizonyos explicitségen túl )

Kép

Kép

szrekuc

Biztos van a dologban politika és sajnos lesz olyan, aki azért szavaz majd a szadeszre, mert "buzipárt", de a normális meleg az ettől még nem fog pártot/gondolkodást/eszmét/valást stbstb váltani. Ez ugyan olyan, mint a nyugdíjasok beetetése... Sajnos van, aki a 10%os nyugdíjemelésért megy el szavazni (uram boccsá' a buta, vagy kilátástalan emberek), de van sok olyan, aki dupla nyugdíjjért sem szavazna egy másik pártra...

Én Sugár Bercit két szám közt hallottam a rádió1-en és tök jó fej volt a riporter csaj, egyrészt mondta, hogy ő még így is lefeküdne vele, mert jó pasi, másrészt meg semmi extra nincs benne, hogy most meleg-e, vagy sem.

Nekünk a háziorvosunk meleg, egy pasival él együtt és ezt mindenki tudja. Biztos van, aki ezért nem hozzá jár, de állítom, hogy Mo. egyik legjobb háziorvosa. (és hozzáteszem, hogy amikor megszültem és itthon voltunk, eljött meglátogatni és megnézni a gyereket...)

nukada

Üdülési csekket nem fogadta el a MOL. Nincs rajta, h üzemanyagra is jó lenne. :roll: Ahova nyaralni megyünk, szintén nem fogadják el. Any idea?
neet
neet

Milyne jól eluzizunk itten :lol:

[quote]( írta:meg persze, általában véve tudjuk, hogy mi a különbség transzszexuális és transzvesztita között)

Hát szerintem meg pont hogy nem. Igen kevés ember tudja.

A magamutogatós fesztiválnak meg a figyelemfelhívás a lényege: ez egy újabb ok és ha kell ürügy arra, hgoy a melegek, travesztik, transszexuálisok társadalmi szerepéről (szereptelenségéről) beszéljünk. Mert nincsenek információink, az általános ember semmit se tud, fogalma nincs erről az egészről. A sok beszélgetés vége az, hgoy egy-két - remélhetőleg egyre több ember megérti: a társadalom minden egyes tagját egyenlő jogok illetik meg. Így kezdőik az ügy, annak idején a nők, a feketék és az összes kisebbség így harcolt a választójogokért. És bocs, de nekem a szépségkirálynőcskék - akikkel és társaikkal tele midnen média minden percben - sokkal gusztustalanabbak, mert őket csinálják és üres kirakati bábuk, míg például a travesztik csak bizonyos alkalmakkor "paradicsommadárkodnak " - okkal és céllal.
No, és persze nem muszáj ezen a felvunuláson részt venni, ugye...
Én egyébként voltam már és jó volt ott lenni. Csupa kedves ember volt körülöttem, szerettem.

És a híres emberek,politikában élők kámináutolása az a szükséges rossz,. ami egyrészt a saját zsarolhatóságukat előzi meg, másrészt pedig a többi melegnek nagy segítség. Mert rengetegen élnek ebben az országban olyanok, akik bujkálnak. És rengetegen élnek házasságban. Hazugságban. Miattunk, akik ítélkezünk felettük és lehetetlenné tesszük a "normális" életet számukra.

Politika pedig mindenben van és ez egy olyan hely, ahol csúnyán van. (a melegek többnyire eddig se a jobboldalra szavaztak, talán nem ok nélkül :wink: ) Jó lett volna, ha előbb teszi a fiú - de tudjuk mindannyian, hogy akkor nem lett volna államtitkár. Talán 10 év múlva már képviselők, miniszterek, uram bocsá miniszterelnökök is lehetnek melegekből. A britek ebben is példaképeink lehetnének, nemcsak a demokráciafelfogásukban. Elképesztően toleráns népség.

Arwenről mi hír?

Vöröshajú Liliróza (na ilyen névvel, ugye :wink: ) hogy van?
És Kamilla meggyógyult teljesen?

Csókolat.
Patisszonos lecsó van nálunk bazsalikomos rizzsel ebédre. És görögdinnye a desszert, meg babalábcsókolás :)

indianyo

Neet :) Én semmit se tudok az üdülési csekkeről úgy egyáltalán. Azt se, hogy kinek jár, meg miért. Lehet, hogy nekünk járna? És az nem csak üdülésre váltható be?

Tudatlanindi

indianyo

Indim,
én idén már meg se igényeltem, mert tavaly is olyan zsírgazdag voltam (gyeden..), h nem kaphattam. De most a munkahelyem adta (biztos jobban járnak így, mint egyéb juttatásokkal), de nem ismerem. Beleolvastam a fórumjába (üd.csekk) de kiderült, h van egy csomó csalás és visszaélés ezzel is. Azért lennék kíváncsi biztos helyekre, amik már másoknak beváltak és nem b..szták át a palánkon az embert, ahol tuti elfogadják és nem kell ráfizetni. Pl zoo vagy tropikárium? Szal aki tud tuti helyet az szóljon lécci. Köszi :)
neet
neet

Indike,
nem vitatkozni akarok, de igazi transzszexuálisok sehol nem kapnak teret, tv-ben se; egyetlen egyszer hívtak be egyet a mokkába, mert vmi probléma volt a műtétjeivel; ők komoly testi-lelki kezelésekre szorulnak saját maguk elfogadása miatt; Amanda néni/bácsi aki a tv2-ben szokott szerepelni, nekem a bicskanyitogató kategória; az a baj, hogy itt most ez keveredik a hsz-ekben. heterókból sem bírom se a pornósoka, se a plájmáteket, se senkit és senki ne akarjon meggyőzni arról, hogy de, pedig el kéne

igen, rengetegen élnek, akik bujkálnak, de legyen több olyan műsor, mint a Strucc, több film stb, hogy a melegséghez az ember ösztönösen ne az erkölcstelenséget stb csatolja - legtöbben valószínűleg ezt teszik

és mondjuk kíváncsi lennék, hogy Amanda néni/bácsi micsoda - ugyanis ő transzveszti, de a mellei meg vannak csináltatva, ellenben alul nem kívánná átalakíttatni magát; ő pl nem transzszexuális, nem? bár a lelkébe nem látunk bele, de mondjuk összehasonlítva az igazi transzszexuálissal, ég és föld a különbség

szóval itt is az a baj, mint hetero országban: olyan arcokat kap egy-két fontos dolog, maitől az egész visszataszítóvá bír válni....
továbbra is csak azt tudom mondani, hogy bezzeg az ötkenyeresek vagy más, normális buzi....

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) Én nem tudom, kicsoda Amanda, így hozzászólni se tudok.
De látod, már mennyit beszéltünk a "nem normális buzik" kapcsán, ha ezen néhányan elgodolkodtak, akkor már megérte. Ők csak a felszín, de segítenek, hogy mélyebb rétegekbe is eljussunk.

Neet :) Zsírgazdag gyeden lévő :lol: Na msot már megnézem magamnak ezt az oldalt, még a végén kiderül, hogy nyaralhatnánk a Balcsin is akár :wink:

indianyo

Indi,
Balcsin tuti, de nem mindenki fogadja el, annak utána kell járni. Nekünk viszont a Balcsi igen-igen kedvezményes, szal most éttermek, szórakozóhely-szerűségek után kajtatok. ;)
neet
neet

na, ujabb adag rokony távozott imént..... mehetek takaritani :roll:

Nuk, Szrek,
PAX TV-t láttam Gárdonyban anyosnál, és nagyon joooo, Müller Péter is volt benne :D :lol:

Tinu biztos pszichodrámázni ment, de jo lehet neki :P

Votiv,
biztos azért gondolom ugy, mint apafejed, mert Zsoló megfertözött a politikai nézeteivel 8) :lol:

Barbi,
köszi a biztatást :) bár épp ma dorgolt le apjuk, hogy az nem sikerélmény, ha Ábel beszivja a cumit..... Majdnem mondtam neki, hogy akkor probálja meg Ö elaltatni majd a kettöt egyszerre...... ehh, pasik.... :roll:

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: