A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Számtalan előnye van az 1 ágyasnak..apa addig lehet bent ameddig akar, ott is alukálhat, nyugiban leszünk Samuval..
Ha lesz gátseb akkor szellőztethetem..nem kell alkamazkódni máshoz a rokonyaihoz..stb..
Ági meg rendes lesz mondta, hogy majd elmondja, hogy melyik csecsemős a jó fej..és szól is nekik, hogy jobban odafigyelni ránk..
Halkan jegyzem meg, azért örülök a protkónak..

Nálatok meg alap lesz ez!
torolve_20131003125716

nem programozott mütyür, vagyis egyelőre nem az...

na menek is sziasztok

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Aludtam egy kicsit... nagyon fáj a hasam. Szeretném, ha már vége lenne ennek a fájásnak, mert nyűgös vagyok tőle. :cry:
Ráadásul Panna meg sem moccan, amióta hazaértem, úgy megviselte a mai túra és a hasfájásom. :cry: :cry:

Valamit nem értek... Miért nem akarnak Dorkának EDA-t adni? A Szt. Imre az elsők között alkalmazta ezt az eljárást, a Péterfyvel egyetemben. Előadást tartanak róla, stb, stb. Szegény Dorka, remélem, azért mindent megkap. Lehet, hogy valami gügye anesztes van ott most? Hmmmmm. :roll: :roll: :?

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!
Én is úgy tudom, hogy nem nagyon preferálják az EDA-t a Szt.Imrében...nálunk szerencsére igen..pedig hogy nem akartam de sikerült rábeszélni.

Nagyon fáj a pocod babuska??? Simizd meg kicsi Pankát, feküdj oldalra..nekem Samuka olyankor mindig jelez..
Ne sírjál kicsi Zsuzsi!! Mert akkor én is sírok ám..
torolve_20131003125716

Én nem szeretnék egy ágyasba menni, de ha nem lesz két ágyas akkor rákényszerülök, mert hármasba biztos nem megyek, akkor hazajövök.

Dorkánál nem értem ezt az EDA kérdést, mi az hogy nem adnak, ha kér?

Én úgy elfáradtam ebben a giga vasalásban. Jajj!!!

kispiskóta

Szivvikém: rólam beszélsz? Hát ki aggódik énértem? Minden okés, koncentrálok-meditálok-nyilogatok- aztán remélem szülögetek is nemsokára!

Gurgikám: szerintem befigyel majd az a légzésfigyelő.... :wink:

Zsuzsikám: jobbúlást mégegyszer neked, pihengessél, egyél valami fincsit, hátha Pankácskád felébred.

Andrea
Kép
kindernay

Hú én nagyon-nagyon szeretnék egyágyasba lenni, remélem sikerül! Meg szülni is egyágyasban szeretnék! Nem bírok senki elviselni magam mellett, amilyen dög vagyok!

Andrea
Kép
kindernay

Kinderke!
Nem hiszem, hogy befigyel, hogy miért azt majd ecce elmondom.. :lol:

Nálunk csak egy ágyas szülőszobák vannak. 4db--> ebből kettő nagyon tuti..

Miért a Jánosban neeem???????? :shock:
torolve_20131003125716

Andi, nem vagy te dög!

kispiskóta

Zsuuuuuu!
Nevetek, akkor haza jövök-ön.. :lol:
No majd meglátjuk mi jut..nekünk..
torolve_20131003125716

Pedig az tuti, én ciggel nem fogok feküdni.

kispiskóta

Sziasztok!

Bocsi hogy egy picit bepofátlankodom, csak szoktalak titeket olvasgatni. :)

gurgula: azt hiszem te jósolgattad mindenkinek születési nap szerint, hogy mikor fog szülni. Ha rosszul tudom akkor bocsi, csak felkeltette valami a figyelmemet. Hogy skorpió-nyilas párnak nem oroszlán, hanem rák babája lesz. Ha jól emléxem. Hülyén hangzik tudom, de ez általánosítva is lehet? :D Mert ha igen akkor sügősen összepakolom a kórházi motyómat.

Ja és nagyon-nagyon szépek a babák, és soksok örömet és boldogságot kívánok az újdonsült anyukáknak. :)

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Én is aludtam egy kicsit, jól jött.

Gurgi: én is nagyon agyalok az 1 ágyason, ha lesz hely, én bevállalom. Ezer okom van rá, egy jópárat már felsoroltatok ti is. Nekem igazán azért lenne jó, mert így is nagyon rosszul alszom a melegben, és ha épp hőség lesz, akkor nem hiszem hogy sokat fogok aludni éjszakánként, majd viszek könyvet, rejtvényt, viszont azt nem szeretném ha emiatt a lakótársam beszólna...(ami érthető lenne, ha ő aludni akar) ellenkező esetben, azt meg pláne nehezen viselném, hogyha végre sikerülne elaludnom, akkor ő, vagy a babája felébredne, és akkor megint lőttek az alvásnak. De lehetne még sorolni az okokat... tudom, hogy sok mindent ki lehet bírni ( anno 6 ágyas szobána voltam, 4-en voltunk akkor épp) nem szeretnék kényesnek tűnni, de ha van ilyen lehetőség, akkor élni kell vele. ( majd a dokin, meg a szülésznőn megspórolom az árát :wink: -ez csak vicc volt)
A Szent Imrében úgy tudom, hogy az egy ágyasba sem jöhet be apuka, ez egy kicsit gáz szerintem... bár nem biztos az infó, erről esetleg tudtok valami biztosat? Zsuzsi?! Hétfőn mindenképp rákérdezek a kórházban.

Zsuzsi: vigyázz magadra, pihenj nagyon sokat!!!!!

Ezt az EDA kérdést Dorka esetében én sem értem, azért remélem sikerül/sikerült neki....Erre is rákérdezek hétfőn, érdekel, hogy mi lehet az oka, hogy elutasítják...bár én alapból nem tervezem, de nem mondom hogy semmiképp sem, de valami nagyon nagy gáz helyzetnek kell lennie, hogy kérjem.

Gurgi: az én orvosom abszolút nem ellenzi az EDA-t, és ha jól tudom Zsuzsié sem.

lynia: örülök hogy jelentkeztél, kitartás, már a finisben vagy. Pihenj te is sokat.

Megyek mindjárt az eredményemért, majd jövök. Remélem minden rendben lesz, izgulok!!!!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Zsú: csatlakozom ciggussal én sem szülök, és nem is fexem egy szobába, akkor én is hazajövök.... :roll: Nem és nem! Inkább ha van hely fizetem a kétágyast duplán, csak egyedül legyek!!!!!! :wink:

Gurgi: a Jánosban 1 db egyágyas szülőszoba van, a másik nagy szülőszobában 8 ágy és zöld függönnyel elválasztott szülőágyak.... :cry: parázok rendesen... a múltkor egy cig leány szült és a férje (?) ki-be járkált a kopogós cipőjébe és bámult rendesen, ahogy a CTG-re tettek... nos rá kellett szólni, hogy húzza már fel a cipőjére (frissen fényesített kopogós cipő szerintem új lehetett mert nagyon büszkén viselte) ilyen kék izét... elképzeltem, hogy ha én egy másik ágyon vajúdnék tuti befigyelne a lábam közé... na akkor kicsikét ideges lennék, és biztos nem állnám meg szó nélkül... TEHÁT ÉN NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK MAGAMNAK AZ EGYÁGYASÉRT VAGY AZ EGYEDÜLLÉTÉRT+++++++

Andrea
Kép
kindernay

Hát ebből a szempontból nekünk szerencsénk van, hogy egyágyas vajúdók vannak. De elgondolkodtam már azon, hogy mi van, ha egyszerre 6-an szülnek. Akkor kettő a folyosóra kerül? :roll:

A jósló az rendszertelen ugyi. És, mi van azokkal a keményedésekkel amik rendszeresek, de nem fájnak (csak néha). :shock:

kispiskóta

Hali!

Babdorkának hajráááááááá!

Voltam ctg-n. SEMMI. Legalább most nem egy hét múlva próbálkozhatom újra, hanem kedden. Bár ezt nem az eredménynek, hanem a terhességem korának köszönhetem... Pedig én akartam a következő lenni a szülő-sorban. :oops:

üdv.: ckat
ckat

Csajok mi az hogy hazamentek??? :shock: Csak mert itt Szegeden nem lehet ám csak úgy hazamenni.... (vagy csak poénból mondjátok?? :) )
Mert akkor a kölkét viszik a gyerekkórházba és gyámság alá helyezik.... Nem úgy megy ám az ahogy aztat Móricka elképzeli :shock:

Tapasztalatból tudom, mert mi 10 napig voltunk bent Violával (kis súly miatt) és én is totál kivoltam,már hetek óta nem láttam a nagyobbikomat ( a szegedi klinikára 12 év alatti gyerek nem mehet be látogatni -gratula annak, aki ezt kitalálta :evil: ) és haza akartam menni.... És befenyítettek, hogy jól van anyuka, mehet, de akkor a gyereket gyámság alá helyezik :shock: :x
Úgyhogy maradtam!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, én vicceltem, vagyis hát... 72 órát kötelező bentlenni én úgy tudom. De ha ciggel akarnak összerakni akkor a folyosón alszom, vagy az orvosiban. :roll:

kispiskóta

Móni: Én sem biztos, hogy rendeltetésszerűen használom az olajat, de használom.....És én úgy érzem segít.....Mondjuk nekem azért elég laza a kötőszövetem......
Én július 30-át álmodtam, és még 21-én esküvőre mennék.......Szóval szívesen kihúzom addig!!!!!(csak ne csússzak át augusztusba.....)

Zsuzsi:Ne kenődj el, minden rendben lesz!!!!!!

Dorka: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(az engem is érdekel, hogy miért nem kap EDA-t!!!!! :shock: :shock: :shock: )

Kép
barbuli

Sztem nem tesznek össze....
Amúgy megértelek... :oops: Én sem vágyom ilyen jellegű társaságra, se vajúdás közbe, se a gyermekágyon (sem sehol másutt :oops: :? :shock: ). Brrrrrrrrrrrr

ceniko
Szeged

Gurgula Lécci nekem is tippelj egyet!!!!!!!! BP., 1981.02.10. 11.55 (az is érdekel, hogy szerinted, rák, vagy oroszlán lesz a béb....) Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbuli

Hát lányok irigyellek benneteket, komolyan. Most, hogy már nálunk is itt az idő, közeledik a napos napja, részben várom is a nagy találkozást, részben úgy érzem, hogy minden itthon töltött nap valahol egy kis előajándék is egyben. Nagyon rossz ez a kettősség, néha már lelkiismeretfurdalásom is van. De tudom, hogy mi vár rám!!!!
Na, nem nyafogok tovább. Akik szülnek, azoknak is és mindenkinek sok-sok erőt és kitartást és persze jó pihit.
Tücsi
mtücsi

Sztem figyelnek arra, kiket raknak össze!!! Mindenkinek úgy a jobb!

Az istvánbsn külön vannak a szülőszobák, de a kiabálás így is áthallatszik. Erre készüljetek fel. Bár, ott természetes volt a másik csaj "bánata".

Tücsi! nekem is volt ilyen lelkifurd-om, és nem múlt el!!!! ez is elfogadandó változás ;)
Vendég

Lányok, ti ilyen Tena hálósbugyit vetettek? Mi a pontos neve? És hány darab kell, ezt már az anyuciktól kérdem, lévén ők tudják kb.

kispiskóta

Bori, teljesen igazad van, El kell tudni fogadni, csak éppen korábban nem hittem volna, hogy ilyen ambivalens érzéseim lesznek. Hát nagyobbat magában ne csalódjon az ember lánya! :lol: Apropó! Enikő, hogy vagy?
Tücsi
mtücsi

Tücsi! Sztem minden egészséges önértékeléssel rendelkező nőnek vannak ilyen kétségei! Nyugodj meg, ettől még jó anyuka leszel!

Bugyi. Én papírbugyit vettem, nem hálósat. 8 db fogyott el, kb 5 napig használtam azt. Azóta torpedóbugyi van ;)
Vendég

Pattogobolha
Gurgi nekem írta hogy nem lesz oroszlán babám, de mi nem skorpió nyilas pár vagyunk hanem én horoszkópom skorpió nyilas aszcendenssel, és ebből Gurgi azt látta hogy jelentsebb esemény várhatóan azokon a napokon fog velem történni...

Cenikő
Hát jól megijjesztetek téged ott Szegeden. Én eddig kétszer a DEOEC-en szültem mindkétszer másodjára akadtak gondjaima hazajövetellel, mivel Gréti 4100g-al született pénteken délben nekem hétfőn reggel kivették a varratokat a doki elengedett, Gréti is egészséges volt de a súlya 400g-ot esett. Mondta a doktornő hogy tuti nem tud szopni meg mindent és hogy nem engedi haza. Én meg hogy saját felelősségre megyünk haza, ha tetszik ha nem. És igaz hogy mondta a magáét a doktornő, de kiadata a zárójelentés meg alá kellett írni valamit, de eljöhettünk. (ja az a legérdekesebb hogy másnap visszatelefonáltam a szobatársunknak hogy mi újság van vele, erre kiderült hogy a mérleg rossz volt amivel mérték a babákat lehet nem is fogyott annyit. mert elvileg 23 nap alatt másfél kg-t hízott, addig nem mértem)

Nadine
KépKépKép
nadine

Zsu! Tena-fix a bugyi hivatalos neve, és úgy emlékszem, hogy egy méretben lehet kapni, de javítsatok ki, ha már nem így lenne. Nekem anno elég volt a 2 db. A mosás, szárítás hamar ment. Jól kicsavartam, majd ezután törülközőbe bugyolálva megismételtem mégegyszer eme műveletet és már szinte száraz is volt.
mtücsi

Bori köszi a vígasztalást. Tényleg jól esett, mint ahogy az is, hogy mások is éreznek így. Vagyis nem mondható egyedi problémának. Talán csak nem beszélnek róla, mert valahol szégyenli az ember még maga elött is ezt a dolgot. Nagyon lelkis napon van? Lehet, hogy én is terhes vagyok? :D
mtücsi

Én anyósomtól kaptam papírbugyeszokat, amit váratlan ötlettől vezérelve fel akartam próbálni, jó-e, és kicsi. :oops: Így vennem kéne... .

kispiskóta

Sziasztok!

Csak érdekeségképpen írom le: én a Nyírőben 4 ágyas szobában feküdtem (öten voltunk a szobában). Az egyik szobatársam, ahogy ti neveztáétek "cig" volt.

A mellettem feküdt, ő volt a legaranyosabb és legrendesebb szobatársam. Egy fiatal csaj volt, ő tanított meg pelenkázni, vele beszélgettem a legtöbbször.

Ja, és volt egy "magy" szobatársam, aki meg akkora cefet bunkó volt, hogy megkeserítette az egész ottlétünket. Mindenkiét.

30 fokban sem engedett ablakot nyitni, állandóan cseszegetett mindenkit, és persze osztotta az észt kéretlenül is, mert ő volt az egyetlen másodikgyerekes, mindenki más elsőgyerekes volt.
Ez nem lett volna baj, csak a stílusa volt rettenetes, meg valahogy nem igazán tetszett, hogy fűnek fának hangoztatta, hogy itt a szobában csak ő tud szoptatni, nézzük már, hogy spriccel a teje, meg azt is mondogatta állandóan, hogy ő el akarta vetetni ezt a gyereket, de végül a 10 éves nagyobbik fiára bízta a döntést, és hát sajnos a angyfia arra szavazott, hogy tartsa meg.

Néha a látszat csal. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Zsú : én a Brendonban, meg a Kenguruban vettem eldobható bugyit (hálósat) nekem a barátnőim azt javasolták, mert elég jól fogja a betétet és kicsit shortos, így nem irritálja a sebet, aztán a végén le lehet szakítani magadról.... :wink: Nekem a barátnőm a kórházban csak ezt használta, sima bugyit nem is nagyon vitt be, meg itthon az első napokban míg vérzett. 5 db / csomag én 2 csomagot vettem.
Na jó kimerítő voltam, egyébként valamiért tiszta ideg vagyok!

Andrea
Kép
kindernay

Tücsi: Köszi jobban... (altájon is :D ) meg lelkileg is. Én is túllennék már rajta, viszont tudom, hogy nem tudok majd 3 sőt, 4 fele szakadni :cry: nekem is lelkifurim van már előre....meg félek a szülés utáni depitől, a túlterheltségtől, attól, hogy ingerült leszek a kialvatlanság miatt a gyerekekkel...ááááááá szar ám ez mindenhogy... Ha egybe vagy azért, ha már külön akkor azért :shock: :lol:

Nadine: Lehet, hogy ez kórházanként /vezetőnként másképp van... Itt sajna nem engedtek haza (2 éve) :(

Zsú: 2 csomag (4 darab bugyi) bőven elég. Nem drága utána max kihajítod, ha már nem kell.... De télleg nagyon klassz mert gyorsan megszárad, szellős, tartja a betétet...stb Mondjuk nem hátrány ha apa nem látja rajtad :lol: Rettenetes :lol: :lol: Én csak bent a klinikán használtam :oops:

ceniko
Szeged

Uxi: nem is mindig az anyukával van a baj, hanem a látogatókkal... meg aztán szerintem neked szerencséd volt... bocsi nem vagyok fajgyűlölő, foglalkoztattunk is "cigusokat" (bocsi de jobb, mint a cigány kifejezés) nincs is baj, amíg az ember nem kerül velük "testi közelségbe" én őszíntén megmondom nem szeretnék sem szoptatni, sem zuhanyozni sem semmit csinálni, de nemcsak előttük nem senki előtt sem! Egyébként nekem a szülésznőm mesélte, hogy ilyenkor az egész család betódul, köpködik az újszülött babát (szemmelverés ellen) ráülnek az ágyadra, és ha nincs szerencséd elviszik a cuccaidat is...
Igen ez előfordul(hat) magyar emberekkel is, de valahogy velük könnyebb szótérteni...

Andrea
Kép
kindernay

Uxi, csak az a baj, hogy "néha".

Andi, nyugi!!! Lehet az időtől!

kispiskóta

Andi, tökéletesen egyetértek veled.

kispiskóta

Hi
Dorkáékról nincs hír??? Dorka Papa hahhóóó!!

A tena bugyesz L-XL-XXL-es méretben van, hálósszerű és sortos fazon. Asszem 3 db volt egy csomagban.

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok

Uxi

irnal a Nyirorol, ma hivott a doki, h. csak ott tudja megoldani a szulest (neki raer kesobb is fizetni:(), hat igy is eleg nagy az ervagas. Ezt tudta intezni egy het alatt :(. Ahogy olvasom, alig lezengenek ott betegek...

Zsu
szerintem nem raknak ossze c-vel, amikor en szultem (pedig a 7-kerben is nyuzsognek) egy c mamaval sem talalkoztam.

Dorkarol vannak hirek? En ugy tudom csak x ujjnyi tagulas utan nem adnak EDA-t normal szulesnel, nekem 3 ujjnyinal beadtak, szal nem ertem mi lehet (igaz csaszar volt), 2 ujjnyinal nem ertem, mi lehetett az orvosi indok.

szomorkodom tovabb...

sziasztok
M.

mandarka

Kép
Kiccsajunk...

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Megjöttem dokitól, babóca oké, ctg jó, most 3 kiló körül van, még mindig csajszinak néz ki! :)

Hétvégén nem lesz dokim szóval nem szülhetünk, bár nwem nagyon bíztatott vele, hogy már jönne kifelé. Most nem vizsgált, szerintem azért nehogy megbolygasson valamit, és elinduljon holnap. Békésre utazik vonattal, így nem érne fel ha szülés lenne!

Kicsit elkenődtem, valahogy azt hittem már szülünk, de most már azt hiszem követem Manó példáját és kihúttuk a kiírt időpontog! Már csak azért is! :D

na most ennyi, fáradt vagyok megyek pihizni, majd holnap bővebben!

Mindenkinek jó éjt!!!

KépKépKép
dikó1

Szivvi: De megpuszilgatnám a kis nyakacskáját.... De édes, Istenem! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Tudnád milyen selymes az szörmi..Megyek is megcsócsálom..
Veletek minden ok?

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Édes kis Szőrmók! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt figyeld! Szappanoperahős Don Tömzsi:
Kép
Vendég

Szivvi: De drága :)
Violám (ő is korábban született) is ilyen kis szőrös volt, csak mivel ő világos tónusú, ezért nem látszott ennyire :) A kis fülecskéin rendesen szinte bodorítani lehetett a szőrikét :)
Aztán kihullott :) Ebből látszik, hogy korábban jöttek... :roll: Éééééééééédes :)

Annee: Milyen elégedetten alszik, cukker :) Nagytesók segítenek a kicsi körül???

ceniko
Szeged

Enikő: Sokat segitenek. A lányom pl minden pelusozásnál már profin adja a kezembe a cuccokat egymás után. :D :D :D
A fiam meg pattan és kiviszi a tele pelust. :D
Vendég

Jaj csajok, olyan tüneményesek a Gyerekek! Igazi Angyalkák! Imádnivalóak!

Hú én ma mindent összeírtam amit lehetett, amíg kórházban vagyok a férjemnek mit kell még megvenni, meg elintéznie...

Zsuzsikám: minden okés?

Andrea
Kép
kindernay

Andikám: Igen, jobban vagyok, pihiztem! Most jobb a pocim.

Annee: Hát ez kéész :D Don Tömzsi :D Nagyon-nagyon édeeees!

Kép
zsuzsi**

Huh!

No..
Pattogóbolha Nadine jól mondja..én azt írtam, hogy Nadine skorpió, nyilas aszcendenssel..
A skorpió-nyilassághoz pedig egyáltalán nincs köze, hogy rák vagy oroszlán lesz..valamit félre érthettél Pattogóbolha ( jó a neved amúgy :lol: )
Általánosítani pedig nem lehet!!!!!! Mindenkinek meg van a saját képlete, amiből lehet következtetni.. de attól még összepakolhatod a kórházi motyódat.. :lol:

Barbuli!
Én rákot mondanék 20ika környékét..

Szivvi!
Milyen kis szörcsis Lilike..cukibéb..simisimi

Annee!
Don Tömzsi vajon miről álmodik? Finom anyatejciről biztosan.. :lol:

No, pihengettem..aztán elmentünk a Tescsóba..venni ezt-azt..
Én most tök jól vagyok..lájtosan..
Na majd iccaka..

Jajj, mindenki el van ájulva, hogy mekkora a pocakom, ikreeeek? :shock:

Na várjatok dobok egy képet.kicsit homályos. Kép
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Meg van a reggeli labor eredmény, szerencsére minden okés. Van 2-3 csillag, de minimális eltéréssel mind. Aminek örülök, hogy a pisi teljesen okés, ettől tartottam a legjobban.

Édesek a babák, úgy megdögönyözném őket.

Látom a betét- bugyi téma örök, bár nem is csoda, mert ha jól választ az ember, jelentősen megkönnyítheti vele a saját dolgát. Ami ugye nem mellékes a kórházban eltöltött napok alatt.
Én igazából nem tudok jó ötletet adni sajnos. Nekem anno a kórházban adtak helyi gyártású cuccot ( ha jól emlékszem vatta volt gézbe tekereve, és óriási méretben nyomatták) viszont nem volt rossz, sőt.... szerencsére én nem sokáig véreztem, legalábbis brutál módon csak 2-3 napig, utána már jó volt a sima betét.
Nekem most a gyógyszertárban bugyival "egybeépített" betétet ajánlottak, olyan mint egy nadrágpelenka, és elég széles a bugyi része, szerintem jól fogja tartani a pocakomat is / illetve a helyét.
A bugyi része egyébként jó légáteresztő, legalábbis ezt írják róla, illetve ezt mondta a nőci is a gyógyszertárban. 12 darab van egy csomagban, mutattam a védőnőnek, szerinte jó, és azt mondta, hogy szerinte elég is lesz a kórházban töltött napokra. Remélem így is lesz, én nem is vettem tenát, hanem always éjszakait vettem még egy csomaggal. Max ha nagyon gáz lesz a helyzet, veszek a kórházban tenát. Eldobható papírbugyit én is vettem.
Na ezt a témát jól kiveséztem.

Egyébként pedig jól vagyok, bár egy kicsit depis hangulatban, de szerencsére nem annyira gáz.

mtücsi: az érzéseid teljesen normálisak ilyenkor, ne aggódj....és abszolút nem vagy ezzel egyedül. Sőt....Én ezt már így a második terhességem alkalmával sokkal jobban kezelem, de szegény Blankámmal....hát voltak érdekes gondolataim, amibe inkább most nem mennék bele. De jó hír, ez elmúlik!!!! Ezt az időszakot át kell vészelni, és kész. Kitartás!!!!

Andi: : nem csodálom ha feszült vagy. Lakásfelújítás a köbön, időjárásváltozás oda-vissza, és hát ugye az sem mellékes, hogy ma holnap jön a bébi. Neked is csak azt tudom írni, hogy ez sajnos természetes, tudom ez nem vigasztal most, de valahonnan meríts még egy kis energiát, mindjárt itt lesz Samu, és minden rendben lesz....

Már olyan kiváncsi vagyok, hogy mit mond nekem hétfőn a doki, folymamatosan arra gondolok, hogy azt hallom majd tőle, hogy szépen be van helyezkedve a bébi, méhszáj nyitott, 1 héten belül szülés van.... aztán majd jól bilibe lóg a kezem. No mindegy, majd kiderül, de már nagyon várom.
Megvettem ma a homeós bogyókat, hétfőtől elkezdem szedni, gondolom akkor már lehet.

Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Gurgi: tényleg jó nagy pocid van, de nagyon helyes, és látom neked is csak a pocakod nőtt, egyébként pedig semmi súlytöbblet.
Ügyes vagy, és szerencsés, szülés után már alig látszik majd valami :wink:

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: