Nuk

Új vonalzó rulez

Masszázst én is bevállalnám, bár nekem jó dógóm van: apa meg-megmaszizza a nyakam, hátam, amikor fáj a sok dedcipeléstől

Dumáláshoz gratula, olyan jó hallgatni az ilyet, Bencus mostanában kezdett gügyögni, teljesen odavagyok, amikor magyaráz és mosolyog hozzá
Móni

Megbecsült alkalmazott

Peti füle hogy van? Rendbe jött már? Poirot rulezzz
Hát nem tudom, mennyire vannak tisztában a gyerkőcök a halál fogalmával, mindenesetre Bálintom egy bogár-terminátor

Tegnap hallom, hogy mondja, hogy "hangya" (minden bogarat így hív), és amikor odanézek, látom ám, hogy egy igen tekintélyes méretű pók gyalogol át a padlón, ő meg puszta kézzel csapkodja

bennem megállt a szusz, apa tüntette el a soklábút, de még ő sem kézzel, akkora példány volt... Most próbálok örülni, hogy még nem "ragasztottam át" rá a fóbiámat
Barbi

Részvétem

Angi igazán szép ajándékot adott a "Napapának"! És nagyon szívesen látnánk ám Titeket!
Szrek

penész

Ábel milyen ágyat kap? ifjúságit? Megvan már?
Gabi

6hetes pötty

hányingerhez kitartást++++++++
Votiv

Nagy gratula Istinek a wc-be pisiléshez!!

NAgyon szuper, hogy ilyen szép lett Liliróza bőre!!

(akkor most a bcg volt a ludas, vagy csak rossz hatással volt?)
Curse

Akkor drukkolok, hogy apa kapjon király melót és ne kelljen dolgoznod még!!

Mikor derül ki, hogy megkapja-e?
Johi

Mikortól lesz Fannika beszoktatása? És az idegeneket vezeted meló mellett is? (hogy győzöd?) Védőnőnek 1x próbáltam pénzt adni, mert mondta, hogy azért jön gyakrabban, mert előbb jöttünk haza a kórházból, így gondoltam, illik vmivel honorálnom a pluszmunkát, de nem fogadta el, így egy doboz desszertet kapott. A vicc az, hogy Bálintnál összesen 1x járt, most meg már volt vagy 4x (pedig nincs Bencussal semmi gond, mindig megdícséri milyen szépen fejlődik, úgyhogy nem értem minek). Egyik szomszédos barátném viszont adott neki pénzt és tőle elfogadta, szóval passz... De ha vmiért nagyon akarsz neki adni vmit, sztem a desszert megteszi
Fibi

Hogy csinltad, hogy Ábel elfogadta a cumit? vagy csak simán odaadtad és rácuppant? Bencus is rengeteget lóg cicin, próbáltam már én is a cumit (feladva elveim

), de kiköpi... Nagynénid azért tudott segíteni? Egyébként én is azt vettem észre, hogy hiába van vki (nagyi, apa, stb.), aki foglalkozzon Bálinttal, akkor is ugyanúgy igényli anyát, sőt a kistesó óta talán még jobban is, és ha megkapja a "magáét", akkor sokkal jobban "kezelhető". Napirend: Bencusé már változott az első hetekhez képest (sajna a kevesebb alvás irányába

) úgyhogy ami "beállt" akkor, most már nem érvényes

valszeg Ábelé is fog nemsokára. Altatás nálunk úgy megy, hogy Bencus szopizik vagy csak ölben van, egyik kezemben a mesekönyv, a másikkal simizem Bálintot és így mesélek, a vicc az, hogy a két gyerek sokszor egyszerre alszik be

csak Bencus nem hagyja magát letenni

Vhogy meg kéne próbálnod odavenned Ábelt is... és máshogy nem hajlandó Bálintod elaludni (pl. ha mellette ülsz az ágyon)? Ha esetleg Te is megpróbálnád a mesét, és az tetszene neki, akkor lehetne mondani, hogy csak így tudsz olvasni?
Leni

Hogy vagytok???
Vica

Nálatok mi újság???
Arwennek sok ++++++++++++
Rylie

Köszi a látogatást!

Remélem nem bánod, ha teszek fel 1-2 képet!
Ilyen szépséges vendégeink voltak ma

:
Rylie Bencével:
Bencus igencsak megkedvelte Ryliet, mosolyogva gügyögött neki

(eddig csak engem tüntetett ki ezzel

)
Bálintot viszont Kamilla bűvölte el, meg is kínálta ropival

:
Odavitte neki a labdáit

:
És együtt csavaroztak

: