A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ÚÚÚ csajok,én már el is képzeltem lelki szemeim előtt,ahogy majd megyünk a babakocsikkal és babáinkkal egy megbeszélt helyre és milyen jó lesz együtt babázni,megosztani a tapasztalatokat,örömöket :)
hanyatka

Tényleg csajok. Mikor lesz a 2. topiktali??? Ha elmegy a nyár, akkor majd megint pokrócos-kiülős-teázás lesz- melegítő lámpa alatt:))
cyprus

Hát szerintem aug végén tarthatnánk egyet!
Ági28

Yamita,

hidd el a legjobb helyen vagy! Én is úgy megnyugodtam, amikor a lányok írtak nekem Dévairól, mielőtt először mentem hozzá.

Így jellemezték:

"No para! doki aggódós, lebaszós, de egy tündér!!! "

"a Dévai doki tényleg egy jó kis husis tüündér"

" Hát egy tündér, na, tényleg. Már ha el tudsz képzelni egy pocakos tündért, virsliszerű ujjakkal, lapáttenyérrel "

És ez mind így igaz. Tényleg egy tündér. A tenyerét pedig majd jól jegyezd meg, mert az a húsevési mértékegysége. hihihi :D :D

Bébé
bébé2007

Részemről az jó. Én aug-ban szabin leszek és ki tudja merre császkálok majd, de 21-től elérhető leszek, mert akkor jelenésem lesz apánknál.

Akkor hirdessük meg az aug. végét, utolsó hete?
cyprus

Igen, én már mondtam is dévainak, hoyg joban örülnék, ha az ágika tenyerét mutogatná húsevési mértéknek:)))
cyprus

Igen-ige, dévai a mi ki smorgós macikánk, igaz lányok?
cyprus

Hihi :D virsli ujjú Tündér! köszi bébé, most hangosan nevettem :)

Összeadtam a számokat és el is küldtem egy disztingváltan anyázós levéllel és odaírtam, hogy igazán örülök, hogy segíthettem...

hanyatka ezt nekem is könnyű volt elképzelni! :))

De jó!!! lenne találka?? Énisénis! :)
yamita

Persze, hoyg lesz találka. És mindenki jöjjön:)) Jó kis buli volt az első is:))
cyprus

Az biztos is, hogy jó volt. Emlékeztek hogy kiürült körülöttünk a kávézó? :-)

Yamita majd te is megtapasztalod.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ági28

Na elmentem enni.
Ági28

Emléxem ági:))) tuti mindenki őrültnek nézett minket, hogy miről beszélgetünk. Szerintem olyanok voltunk, mint az ufok:))))

Jó étvágyat!
cyprus

Ufók???Ez jó :)))
Aug.vége?? nagyon teccik :)
Én is megyek,mennék.Jaj de jó,már úgy várom.
Én 12én jövök meg a nyaralásból és utánna végig ráérek.

Jó étvágyat mindenkinek.Én is nemsokára felmegyek a konyhába,majd1 kor lépek.

Ha már nem írnék,akkor jó hétvégét,majd hétfőn du.án jövök.
Puszi nektek :-)
hanyatka

aug.12 én
hanyatka

Sziasztok csajok!

Mit hallok? Topiktali? Én is szeretnék, mert kimaradt az előző sajna. Hova tervezitek?

Kép
cseka

cseka még csak elméleti síkon megy a dolog, de nyugi nem maradsz le! :-)
Ági28

Sziasztok! :D

Ma voltam apánknál, nem voltak sokan de azért vártam így is bő 1 órát! jó kedve volt és az UH után nekem is 9 tüszőm van!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi még nem volt és egyformák, mondtam is neki a fogi gátló biztos segített.
termeltetek bőven, :)
Cyprus nagyon aranyos volt a csizmás történet! bocsi, de elképzeltem és ki buggyant egy-egy nevetés. Bocsi :D
Cseka! Mikor van a legközelebbi jelenésed apánknál?
Ági! Tudod, hogy a közeletekben van egy isteni pékség, fantasztikus péksütemények vannak, a kifli,zsömle az olyan, hogy utoljára gyrekkoromban láttam és ettem hasonlót. Egy-két forinttal drágább mint a bltban, de megéri. Szerintem oda jár fél kőbánya! :D

manoka
manoka71

manóka hol is van ez a pékség?
Ági28

Sziasztok!

De jó, hogy nekem már nem kell dolgoznom! Én már itthon tengetem napjaimat 3 hete, mert a dokim nem enged dolgozni. Azt mondja, épp eléggé megszenvedtünk ezért a babáért, ne akarjam ezt kockáztatni.

Cseka!
Kérésedre jelentkezem! Nem tűntem el. olvasgatlak titeket, csak éppen nem volt miről írnom. De ma mindenképp jelentkeztem volna. Elmesélem mi történt ma velem. Kb.2 hónapja kijött a szemem alá egy szemölcs (most már tudjuk, hogy az volt). Kb.3 hete elég nagyra megnőtt. Mivel engem is zavart és a családom is nyaggatott, ma elmentem a bőrgyógyászatra. Doktor bácsi közölte, hogy ez szemölcs és most gyorsan lekapjuk. Gondolom látta az ijedt képemet és megnyugtatott, hogy nem fog fájni, elérzésteleníti, és még az arcomat is megsimogatta. Tök aranyos volt. Tényleg nem fájt! Azt mondta, hogy a terhesség és a hormonok okoznak ilyen hirtelen növekedét a szemölcsöknél. Elküldi szövettanra is. Szóval kb.fél órája jöttem haza, szemem alatt egy ragtapasszal és megműtve.
Kedden megyek 12 hetes uh-ra a nődokihoz, még dvd-re is felveszi nekünk. Tegnap pedig elintéztem a 12 hetes vérvételt, ma el is hoztam az eredményt, amit vinnem kell majd a dokihoz. 2 eredmény majd a 16 hetes vérvételes kapok meg a terhesgondozóban.
Cseka! Te voltál már védőnőnél? Remélem elintézted!!!

További szép napot mindenkinek! És kitartás a dolgozóknak, már nincs sok hátra a mai napból!
bodjas

A Richter patika mellett, az árkádok alatt.

manoka
manoka71

jaj tudom, ugyan még soha nem vásároltam ott semmit.
Ági28

Szép hétvégét mindenkinek! :D

manoka
manoka71

Na én is elköszönök még 1x.
Sok puszi és kellemes hétvégét !!!
hanyatka

Na csajok én elköszönök. Mindenkinek jó hétvégét kívánok! Puszika!
Ági28

Jaaaj, de nagyon széép! :)
Tündér babája!
yamita

Hú Bodjas szia! Nekem sem volt miről írnom mikor terhes voltam, aztán mégis mindig teleírtam egy fél oldalt egy hozzászólásban :oops: Kellemetlenül is éreztem magam néha, dehát olyan jó itt!

És igen Cyprus, annyira hülyén hangzik és csak anyunak mertem megmondani mert tuti hülyének néznek, hogy valamennyire hiányozni fog az egész, már 1 éve járok a Dévaihoz és tényleg jó oda járni, gondolom értitek , hogy mondom na. És aug. 21-én megyek utoljára és olyan fura belegondolni, teljesen az életem része volt. Mint, ahogy a terhesség is picit hiányzik pedig, hogy vártam, hogy vége legyen, úgy izgultam, hogy már PIstike meglegyen kint fizikai valójában, addig olyan hihetetlen volt az egész.
beber

köszi, aranyosak vagytok, hogy így örültök ti is PIstinek, persze teljesen elfogulatlanul mondom, hogy szerintem is édibogár büfibálna csodabéka ő :lol: A haja mondjuk mindenkit levesz a lábáról, ezt aszem' tényleg elfogultság nélkül állíthatom, mert a kh-ban a katonatiszt csecsemősök is odavoltak érte és a hajasbabájuknak szólították :lol:
Én meg, hoyg milyen neveket találok ki neki csak úgy...hát, majd meglátjátok mennyire meghülyül az ember, dől belőlem a sok hülyeség mikor beszélek hozzá :lol:
beber

Sziasztok Csajok!:-)))

Beber, csodahelyes ez a kismanó!!!!:-))))
modrooka

Beber!
csak gratulálni tudok ehhez a kis herceghez, nagyon helyes. tényleg. :D

manoka
manoka71

Sziasztok!

Manoka: én hétfőn 10re megyek apánkhoz uh-ra. Te nem jössz? Ezer gratula a 9 tüsződhöz, ez nagyon jó hir! :lol: :lol:

Szia Bodjas! Én szerdán voltam védőnéninél, bár nemtom minek, mert semmi újat nem tudtam meg tőle. Dehát mentem, mert kellett.

Kedden megyek az Istenhegyi klinikára megcsináltatni a kombinált szűrést.

Én még dolgozom, de mindenki kérdezgeti, hogy miért nem maradok otthon. Mostmár meg is kérdezem Dévisztől hétfőn, hogy mit gondol erről az egészről. Nem biztos, hogy jót tenne az, hogy otthon vagyok, mivel abszolút módon társasági lénynek tartom magam, itthon pedig betokosodnék, elkényelmesednék nagyon. :oops:

Beber: Pistike egyszerűen gyönyörű!!!Nagyon büszkék lehettek rá!!!Neked magától indult be a szülés vagy Dévisz beinditotta?

Puszilok mindenkit!!!

Kép
cseka

Cseka, magától indult be, kiírt időpont előtt 1 héttel szültem.
Azért kérdezik sztem, mert sokan azt hiszik, h a lombikos terhesség veszélyeztetett , pedig nem az, mert teljesen ugyanolyan a 12. héttől mint egy normál terhesség, nem tudom miért van ez a tévhit mindenkiben, hogy ez más "típusú" terhesség! Csak a "készítés módja" más :wink: Aztán ugyanaz minden, mi is lehetne más? Nyilván akkor ha eleve nincs valami baja az anyának ami befolyásolhatja a terhesség kihordását, de az meg nem a lombik miatt van, hanem anélkül is. Sztem dolgozz ameddig jónak érzed, ha nem stresszes a melód vagy fizikailag megerőltető, ha nekem nem jött volna a vérzés én is dolgoztam volna a7. hónap végéig. Még így is majd' meghülyültem itthon az első 5 hónapban, hát mág úgy, hogy szerencsére semmi gebasz nincs. Szóval úgy tegyél, ahogy jólesik neked!
beber

Cseka, most látom, én pedig neked gratulálok, látom holnap betöltöd a 12. hetet :lol:
beber

Sziasztok Lányok!

Beber csodaszép ez a gyerköc. büfibálna ez nagyon tetszik.

Lányok olyan jókat derültem azon amiket irtatok Dévai dokiról.
Nem féltek hogy olvassa? :)

Képzeljétek hogy a fönöknöm tegnap felhivott hogy megszüntetheti e közös megeggyezéssel a munkaviszonyomat a betegállományom alatt.
Mondtam neki hogy mondjon fel de akkor beperelem.))
Azt is mondtam hogy nem majd akkor ha lejár a betegácsim mert már én sem akarok visszamenni nagyon szemét banda.
zsembi

Marha jó fej főnököd van Zsembi. Hát nem szüntetheti meg, úgyhogy ezt jól megszívta :lol: :lol: :lol:
beber

sziasztok, köszönöm a gratulációkat, kívánom nektek, hogy minél előbb egy ugyanilyen csöppséget tarthassatok a karotokban.

Kép Kép

beber: szép a kisfiad, mégegyszer gratula hozzá! :)
boszti

Köszi Boszti, én is Neked!
beber

Beber! Köszi az instrukciókat, megfogadom a tanácsodat. Úgyis mindenki mást mond, igy hát magamra hallgatok és majd csak magamat szidhatom bármi miatt :lol: Úgyis érzem majd szentem, ha már gáz a meló, addig pedig legalább a légkondis szobában ülhetek :wink:

Boszti! A Te babád is gyönyörű!!!Ezer gratu hozzá! Te is Dévai apánknál szültél?

Kép
cseka

Sziasztok!

Hát Beber, boszti gratula gyönyörűségekhez! :-)

Na pénteken megjártam apánkat, nem voltak sokan, de így is két órát vártam.
Szóval augban kezdünk,és Cyprussal kb két hely különbséggel a szeptemberi listán ott csücsülünk! :-)
UH-val megvizsgált ( már nagyon hiányzott ám a készüléke! :oops: ) Minden rendben van, csak a bal petefészkem kicsit nagyobb.
A kövi mensinél meg kell csináltattnom a vérvételeket, teljes labor, meg a hormonok.
Az UH-n meg nem az Ágika, hanem a Zsuzsi volt benn, beírja a nevem a gépbe, a Dévisz meg elkezdi diktálni neki, hogy endometrium.... mire Zsuzsika értetlenűl hátrafordul, hogy de hát ő terhes, nem! :-( Hát mondtuk, hogy sajna az rég volt, most új lap indul!
Szóval az a lényeg, hogy rendben ment minden.
Ági28

Sziasztok Lányok!

Boszti igy ismeretlenül is gratulálok a csöpségedhez nagyon édi.

Lányok a lista az a lombikos lista hogy kinek mikor lessz?

Ági az jó ha rendben van minden.
zsembi

Sziasztok!
De jó Ági,Cyprus a listán! :) királyság! :D
Mindig új hormon, meg vérkép kell?? vagy már régiek voltak Ági?
yamita

Zsembi ez a lista a dokinál van, hogy hány punkciót csinálnak az adott hónapban. :-)

yamita nem voltak régiek, de a februári sikeres lombik miatt muszály megismételni a vérkép és a hormon vizsgálatokat.

Szingli vagyok egy hétig, apa elutazott horgászni! :-(
Ági28

na mi van megint mindenki hallgat :-(
Ági28

Itt vagyok, csak reggeliztem. :)
Egyedül vagyok az irodában... :(( és semmi dolgom..ráadásul még dr.House sincs nálam.. szóval telerámoltam az asztalkám és falatoztam :)
Hova ment a párod horgászni? egy hét egyedül? jaaj.. de sebaj ilyenkor lehet keresztben feküdni az ágyon! ;)
yamita

Á a kutyák kitúrnak! :-) Valami Merenye a hely neve, a Román határ közelében azt hiszem.
De nem örülök ám neki, mert most leszek középidőben pont! :-( Na mindegy.

Sajnos én nem vagyok egyedül az irodába, és munkám is van! :-(

Ha nem titok, megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol?
Ági28

Sziasztok!

Más én is itt vagyok.

Ági,
örülök, hogy minden rendben van. Meglátod, az augusztus hipphopp itt lesz és Cyprussal együtt lesz babátok!

Beber, Boszti,
édibédik a babák. Szerintem mindenki nevében mondhatom, szívesen látnánk még több fotót róluk :D

Hanyatka,
mi a helyzet???

Február,

és Nálad?

Mindenkinek drukk, a nyaralóknak csudijó pihenést, használják(juk) ki, mert ez az utolsó nyarunk csöppségek nélkül! :wink: :wink:

Beber,
egyébként én teljesen megértem, amit írtál, hogy hiányozni fog az Intézet meg drága Dévai dokink, pedig még csak 3 hónapja járok hozzá, de nagyon oda tud nőni az emberhez és tényleg az életünk fontos részévé válik.

Zsembi,

nem hiszem, hogy van ideje a topicot olvasgatni apánknak, de ha mégis, szerintem csakis azt szűrheti le belőle, hogy mennyire szeretjük. :D Azért a TÜNDÉRként jellemzés szerintem éppen elég hízelgő egy középkorú férfiúnak. :D :D

Bébé
bébé2007

SZia Bébé!
Hát a próféta szóljon belőlled! :-)

Ja ma megyek a második cérnázásomra! :-)
Ági28

Persze.. egy gazdasági havilapnál dolgozom (marketing/sales). és összevont szám van júl-aug.. most teljes uborkaszezon van. Nem jó ilyenkor, mert ha nincs munka olyan lassan megy az idő. Jobban szeretem, ha mire feleszmélek már mehetek is! :) De elvileg már csak holnap jövök.. utána szabiiii :D :D
Két hét nyaralás! már alig várom!
Nem csodálom, hogy nem örülsz..gondolom egyébként sem jó Nélküle.. :(
Milyen kutyákok? :D Nekünk vadászgörényünk van. Kis tündérbogár.
yamita

yamita júli 2.-án tettem fel képeket az ebuszokról! Nézd meg nyugodtan! :-) Euek szerint időd is van visszalapozni! :-)

És hol lesz a szabi?
Ági28

Szép jó napot!

Vagyok ám én is!:-)

Boszti, gyönyürű az a drágaság!!!:-)
modrooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: