Cuki : Hát Te aztán jól meg vagy áldva mindenféle téren !
Én évekig dohányoztam ( 8 éve abba hagytam és nem vagyok rá büszke , mert sportoltam is közben) , de a cigifüstöt , és az intoleráns embereket UTÁLLOM!!!!!!!!!
Tökéletesen egyetértek a kiakadásoddal és remélem azért jó dolog is történik Veletek a hétvégén
Missi: Hát én nem láttam szemből a hasamat , de biztos ,hogy nem így dudorodott .
Szerintem is elég kicsi a valószínűsége, hogy ez egy valós kép lenne, a mai modern technikák mellett sok az átverés , de persze soha nem lehet tudni ....
" Apát haza várás " szerintem az egész terhességes itthonlétben a legeslegrosszabb dolog !!!!!!
Szívesen támogatnám a leendő szülők szülővéválós időszakára eső, kötelező munkaidő csökkentésére tett törekvéseket
Ami a ruhaméreteket illeti , a ma beszerzett pólókba 9 hónapos kor van beleírva, de addig forgattam ,amig találtam egy belevarrott címkét is ,amin a méret EUR 72, H 71.
Nem értek hozzá , de szerintem ha 56-os a kezdő méret, ezt egy jóltáplált 9 hónapos gyerek csak nagy nehézségek árán fogja felvenni .
Tavaszra remélem még jó lesz .
Találtam egy mérettáblázatot is :
0-1 hónapos: 50-es, 1-2 hónapos: 56-os, 3-5 hónapos: 62-es, 6-8 hónapos: 68-as, 9-11 hónapos: 74-es, 12-14 hónapos: 80-as, 14-18 hónapos: 86-os, 18-24 hónapos: 92-es, 2,5-3 éves: 98-as, 3-3,5 éves: 104-es.
Ez gondolom nem szentírás , inkább csak útmutatásnak jó.
Az biztosan elég szubjektív dolog,hogy ki mekkora lesz . Igaz anyukák ?????
Sógorom 6 kg -al született, ill. már írtam az ismerős " óriásbébikről " , akik alig 2 évesen 19,5 ill. 20 kg-os iker babák.
Bogyó : Nekem tetszik a hordozós megoldás , de télen ! ? Télikabátra , vagy alá ?
Ezért szavaztam le, pedig olcsóbb és praktikusabb lenne, mint a dög nagy babakocsit rángatni. Gondolom azért megvan a trükkje, mert sokan használnak hordozót.
Biztonság kedvéért és lesz rá keret , lehet,hogy én is beszerzek 1-et, max. csak a lakásban fogom használni.
Na lelövöm magam és megyek falat pucolni meg almát rágcsálni alvás előtt .