A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Manoka! Lehet, mert ott voltam kb 1/2 2-től 4-ig:)))
Akkor ezek szerint én is láttalak:)
cyprus

Hát a fene tudja Ági! Én tuti nem akartam gyereket 22éves koromban. Igazából kb 2 éve akarok, mióta el is kezdtünk próbálkozni. És nem érzem úgy, hogy kifutottam így 30 körül az időből.
cyprus

csak pörögnek..pletyiznek...pörögnek....nagyon benne vagytok ma:-)))

Üdv köztünk Yamita:-)))
modrooka

...én meg csak dolgozok...hát normális vagyok én?:-)))))
modrooka

Morooka te meg csak kukkolsz? :-)

Hát cyprus én kb23-24 voltam, mikor elkezdtünk dolgozni a babán!
Ági28

Komolyan????? Hú, akkor hozzám képest te is jó korán érezted a baba utáni vágyat.
cyprus

Modrooka!
Azért ne vidd túlzásba:))))

Közben felhívtam dévait a lista miatt, de holnap kell újar hívnom, mert már mindenki hazament az asszisztensek közül. :(

Csak ki ne menjen a fejemből reggel :shock: :shock:
cyprus

Ez sztem sem korfüggő. Tegnap egész nap a barátnőmnél voltam (talán már írtam is) három lánya van, az elsőt 22 évesen szülte.. Én még nem láttam ilyen talpraesett, rettenet szeretettel teli, energikus, kiteljesedett nőszemélyt mint Ő. Ha csak fele ilyen leszek anyaként, mint ő... :D

Megyek tovább.. (két helyen dolgozom sajnos)
Nagyon köszi mindenkinek a fogadtatást és az infókat, tök jól esik! :)
Sziasztok!
yamita

Na, lassan én is lépek. 6körül még benézek,hátha nagy buli lesz a topikon. :)

puszi
cyprus

Hát akkor sziasztok. Én sajnos 5.-ig itt maradok! :-(
Ági28

Igen, kukkolok, mert a nagyfőnök ki be járkált a szobámba, oszt a monitorom meg az ajtónak van szembe....
modrooka

Ági, kedves,akkor csevegünk ketten----nagyfőni hazament:-))))9
modrooka

Modrooka benne vagyok! :-)
Ági28

Ja valaki kérdezte, azt hiszem Manóka, a tekerős bizgentyűt! :-) Nem már nem járok, lejárt a bérletem!
Ági28

használtsz?
modrooka

akarom mondani...használt? :oops:
modrooka

Hát ha fogyiztam volna mellette, akkor biztos használt volna! :-)

Na de most én is lelépek! Puszi
Ági28

Visszajöttem jo sokat irtatok azóta.
Már alig várom hogy mehessek a konzira szerintetek mikkorra kaphatok majd idöpontot a lombikra kb?
zsembi

Ági jó pihenést!

Zsembi, minden attól függ, mikorra van meg minden leleted.
modrooka

modrooka a doki mondta hogy hozzam át a Nyiröböl a leleteimet de ilyen hogy hormon azt kb tavaly juliusban csinált a dokim. Az tuti kell.
zsembi

Látom most mindenki eltünt majd jövök késöbb.
zsembi

Sziasztok! Yamita, Zsembi, üdv az újaknak! Látom pörgött ma is a topik, bár tegnapról nemigen volt mit visszaolvasni.

Bébé! Megjött! Megbeszéltük a párommal, hogy adunk magunknak még egy hónapot, megvárjuk, amikor Apánk vissza jön a szabiról, és utána úgy számolom, hogy szeptember elején kezdődhet az irányított, állunk elébe! :lol:
:cry: Délelőtt ezt meg is beszéltem telcsin Apánkkal, aki addig is jó házi kivitelezést kívánt, jó kedvű volt. Szóval akkor többetekkel együtt indulok majd én is, csak ki így, ki úgy! Lombik-inszem-irányított! És szeptemberben mindenkinek összejön! :D
finch

Sziasztok csajok!

Hétfőn délelőtt nem jön valaki apánkhoz?

Kép
cseka

Szia Cseka!
Most nézem, hogy már majdnem a vonalzód felénél vagy! :D
finch

Szia Finch!

Hááát, igyekszem! Növesztem a kis Macit:))))

Kép
cseka

hát csajok, én megmondtam, hogy a szeptember tuti nyerő :wink:
beber

Helló!

Szia beber!!! Olyan jó, hogy be-be nézel hozzánk. Gondolom nincs sok időd, de mesélj Pistikéről. És majd hozhatsz még képeket is.:)

Finch! Sajnálom, de helyes, amjd szeptemberben mindenkinek sikerül.
cyprus

Sziasztok lányok! :D

Nahát, mennyit írtatok!!! Fú, lesz mit visszaolvasnom! Látom vannak újak is, üdv nektek!!!

Na, gyorsan mesélek, ma voltam dokinál, hát képzeljétek, nálam is minden valahogy úgy zajlott, mint Cyprusnál: terhes voltam!!!!! :D :D :D Tiszta hülye vagyok, hogy ennek így örülök, dehát ezek szerint akkor sikerült megtapadnia a kis drágának! Így utólag kiderült, hogy kedden reggel pottyant ki belőlem szegénykém egészben, egy óriási szövetdarab formájában... Meséltem a dokinak, hogy akkor reggel mit találtam a betéten, erre rögtön mondta, hogy ez akkor bizony korai vetélés volt, és valóban, látta a sárgatesteket is UH-n, meg mindent!!! Úgyhogy egy lépéssel ismét előrébb vagyunk, már csak a terhesség időtartamát kell kicsit megnyújtani két-három hétről kilenc hónapra... :lol: Októberben próbálkozunk újra! Már előre megkaptam a receptet a progiinjekcióra, úgyhogy októberig lelkileg a fenékszétszúrkodásra is fel kell készülnöm... 8) dehát oda se neki, ez legyen mostmár a legkevesebb...

Na, megyek, a párom munkára fogott még így estére... :D
Szép estét!
noczi

Szia noczi!

Jajj, de jó!!! Most ez hülyén hangzik, de azért ez tényleg biztató. Hidd el én is örültem neki. És én is láttam a szövetdarabot:(((
Na, de ez biztató, legközelebb sikerülni fog.:))))
cyprus

Megint itt vagyok.

Cseka neked hanyadszorra sikerült.
Finch mi az az irányitott?
Noczi hogy hogy terhes voltál? Spontán?
Bocs a sok kérdésért csak szeretnék képben lenni.
zsembi

Nóczi! Ez tényleg biztató. A legközelebbi lesz a befutó! :D
Cseka! Nálam holnap kiderül, hogy hétfőn megyek-e?

manoka
manoka71

Sziasztok!

Üdv az ujaknak :)

Hanyatka köszönöm kérdésed jol vagyunk és még egyben :)
Egyik barátnöm a héten megszült ö egy héttel járt elöttünk ugy hogy most én következem :) ,már nagyon kiváncsiak vagyunk a kis csöppségre,minden készen áll a fogadására,meg van mindene,kiságya.ruhái rendben vannak,ugy hogy most már kibujhat bármikor ha ö is igy gondolja!

Olvasgatni szoktalak titteket itt a háttérben és mindenkinek nagyon ,nagyon szurkolok,és sokat gondolok azokra akik éppen akcióznak!

Puszi

Kép
póci

Sziasztok!

Noczi, nagyon sajnálom, de egyben nagyon örülök annak, hogy elindult valami. Legközelebb biztosan sikerülni fog mindannyiotoknak:)

És akkor csupa kismami és vonalzó lesz itt a topik :lol: Már annyira várom ezt, csajok :wink: Nagyon szurkolok Nektek és figyelek ám Rátok, ugye nem baj???

Zsembi: üdv itt a cseten! Nekünk a harmadik lombik sikerült. Most itt növekszik egy Macika a pocakomban :D

Manoka: akkor lehet hogy talizunk? Veled most mi történik Dévainál?

Kép
cseka

Sziasztok jó reggelt! :-) átom este még csacsogtatok egy nagyot.

Du jön valaki ma apánkhoz!!
Ági28

Jó reggelt!!!!

Ági! Ha ma sem sikerül telefonon elintéznem a listát, akkor du beugrok feliratkozni és akkor találkozhatunk. Ezt majd még délelőtt folyamán kiderül:)
cyprus

Szép reggelt lányok!

Ági ugy emlékszem hogy nálad olvastam hogy jártál vagy jársz szálbeültetéses akupunkturára?
Én is voltam már 3szor de eddig sajna még nem segitett.
Ha nem te akkor bocsi.
zsembi

De jól olvastad. Én még csak egyszer voltam, de már láttam változásokat a mensimben.
Ági28

De jóóóóóóó én 14.00-ra megyek. Ja és mit tesz Isten ma reggel mikor jöttem dolgozni elszakadt a szandálom. :-( De megragasztottam, remélem kitart estig.
Ági28

Tudom, hogy 2re mész. Majd úgy időzítek, ha be kell ugranom.
Most, hogy nagyon kevesen dolgoznak dévaiék egyszerűen sosem jókor telefonáltam:) Van amikor felvette ági, de épp bent volt az uh-nál és nem tudott írni. Mire visszahívtam foglalt volt, aztán meg már csak apánk volt bent. :))) Ezért is gondoltam, hoyg ha már úgyis ott megyek el előtte, akkro egyszerűbb, ha bemegyek és személyesen intézem el. Lehet, hogy 1 próbát még teszek a telefonnal, de aztán többet nem.

Látom tele van a topik bátor csajokkal, gondolok itt a cérnás akupra.
cyprus

Sziasztok!!!
Na végre,beindultak az ujjacskák :)Volt mit visszaolvasnom :)

Finch!Sajnálom!De tudod,a következőnek már sikerülnie kell.!!!

Nóczi,Cyprus!!Szerintem is van aminek örülni,hisz ez nagyon bíztató és lehet,hogy már a következőnél kaptok más utasítást vagy gyógyot ami tutti sikert hoz.

Póczi!!Örülök,hogy jelentkeztél és jól vagytok.Várom már nagyon,hogy újabb babás képek kerüljenek fel :)
Könnyű és problémamentes szülést kívánok Neked!!

Yamita,Zsembi üdv.köztünk!!!
hanyatka

Egyébként már én is jártam így ági, csak csizmával. Robogtam dolgozn és e2 lépés között elhagytam az egyik sarkamat. Ráadfásul tök cikinek éreztem megállni és keresgélni, így mivel hosszú nadrág volt rajtam megtehettem, hoyg úgy teszek mintha mi sem történt volna. Persze baromi fárasztó volt:))) Aztán mikor elment a tömeg visszasomfordáltam a sarkamért, de sajna haza is kellett mennem. :))))
cyprus

Szia hanyatka:))))

Hogy vagy?
cyprus

Ági nekem nincs változás :( de azért lehet hogy majd még megyek. Mondjuk azt mondta a doktornö hogy nekem több kezelés kell.

Cyprus hát elég fájdalmas van amikor alig tudok utána hazabicegni.
zsembi

Á szerencsére még bírja, mert két pánt van rajta. Max nem sietek úgy, egyszerüen, csak úgy megyek majd, mint aki be....sz... :-)
Ági28

Szia Hanyatka.
zsembi

Hát akkor megahősök vagytok. Én már a gondolattól is hidegrázást kapok. örülök, hogy kibírom a stimu alatti sok szurkálást, én már ettől is hősnek érzem magam:)))
Egyébként zsembi, lehet, hogy nálad később fejti ki a hatását, nem? Tényleg nem vagyunk egyformák.
cyprus

:lol: :lol: :lol: Jól van ági, de azért vigyázz magadra:)
Szerintetek mikor tegyek 1 próbát a telefonnal?
cyprus

Jó reggelt!

Micsoda pörgés van már kora reggel!Szupi :D

Finch, sajnálom, de szerintem jó ötlet,hogy nyáron pihentek és majd szeptemberben start!

Én drukkolok mindenkinek nagyon nagyon a szeptemberi sikerhez, de csendesen megjegyzem én speciel a július/augusztust jelöltem ki magamnak sikeres hónapnak! :D :D :D

Hanyatka, Nálad mi újság? Nemsokára kiderül, sikeres volt-e a munkaidő alatt orvosi utasításra végzett házasélet :wink: :wink:

Amúgy szerencsére (nem gondoltam, h valaha ilyet is írok :roll: ), negatív lett reggel a teszt, így nincs méhenkívüliség. Holnap kezdhetem újra a clostyt szedni.

Mindenkinek szép, napsütéses nyári hétvégét (remélem ez az őszi hangulat csak átmeneti képzavar)

Bébé
bébé2007

Zsembi és te hova jársz? Nekem a kezem fájt inkább utánna két napig.
Ági28

Szia bébé!

Akkor hajrá-hajrá a 2. inszemhez. Neked drukkolunk a júliusi sikerhez!!!

Neked is szép hétvégét, ha már nem jönnél ma többet:)
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: