A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Gurgi! :D
Jó éjt mindenkinek!!! Pusszantás!
molkata

Sziasztok!

Nahát, mit látok! Rózsa, kerek két nappal vagy idősebb nálam.:)
Majdnem egy napon születtünk.
Drukkolok nektem, hogy ne legyen gond. Most már tényleg elég idősek, ha megszületen sem lenne baja!

Bori, határozottan vékonyabb az arcod, mint szülés előtt. Jól látom?

KépKépKépKépKép
uxi

molkata: nem is tudtam, hogy te is vegetáriánus vagy!!! Én is.... és épp ezért, én is triplán odafigyelek, hogy egyek mindenfélét.
Jó hogy írtad, hogy a laktoherb teát nem lehet inni, csak szülés után 3 nappal. Én már becsomagoltam a kórházas bőröndbe, de akkor kiveszem. Köszi az infót.

Most már tényleg megyek én is, jó éjt.

Móni

Kép
Kép
moni1973

sziasztok

Mutyurke, olvasom a szabolcsos topikot, de oda nem szeretnek irni :(. A te dokid monogrammja hasonlit az enyemre (Sz.Gy.((K)), azonos emberrol van szo, vagy csak hasonlit? Mert nekem tegnapelott azt mondta, h. hetvegere kesz lesz minden dokinak a szerzodese, mindenkit atvesznek.
Mar en se tudok ugralni 3 hettel szules elott, igy talan marad a Szabolcs, de elhataroztam, h. irasban megtiltom a cumiztatast, hatha bevalik.

Gurgi
koszi az informaciot Nenokerol. Hat igen, "apos" tud csetelni :), a temak neha igen uncsik (egesz hetes idojaras elorejelzes). Bar vannak nagyon jo dolgaik is (pl. kuldtek penzt jatszoterre:)). A jovo heten kesz is lesz) azert ezt keves nagyszulo teszi meg (meg ha megteheti is).

Rozsa
ne aggodj, nekem csak szules elott volt UH-s sulybecslesem, a teraranytalansag miatt is, és -500 gramm volt a tevedes (plusz/minusz 500 gramm tevedes lehet), hatha nalad is rosszul mertek.

Eminek drukkolok!

joejt

jo ejt

mandarka

Sziasztok!

Christine! Tudom nem kellemes dolog korhazban fekudni, de ott legalabb biztos kezekben lesztek! Biztos nincs semmi baj a babaddal s mar tenyleg ha megszuletik is eleg fejlett hozza! Megy a drukk termeszetesen, hogy valoban minden rendben menjen! Kitartast!

Emi! Jo hallani az eredmenyekrol, drukkolok!!!

Bori! Nagyon edik a kepek!
Hehe, nekem mindig karikasak a szemeim, akkor milyen lesz babazas kozben?!? :lol:
Vendég

Sziasztok Kismamik, Babdorka párja vagyok!

1:00-kor elfolyt a magzatvíz, utána rögtön 5 perces fájásokkal indított Dorka. Azt üzeni Nektek, hogy a jóslófájásokat nem lehet összetéveszteni a szülési fájásokal.

Majd jelentkezem.... :D

kétfiús anyuka
babdorka

Nyákdugó elment, 3-4 perces fájásokkal elindulunk a kórházba.

kétfiús anyuka
babdorka

Hú Dorka, hajrá hajrá :) +++++++++++++++++++++++

Emi: Neked is drukk hegyek :wink: Én még nem szülök (mondjuk még van időm), pedig tegnap már nagyon kivoltam :( :shock: . De a méhszájam 2.1.1.0 még mindig. Vettem homeós golyókat felbuzdulva Kismanó brutálgyors szülésén :lol: :wink: Caulophyllum thalictroides nevűt adott a patikus. Kimondottan méhszájizom lazító, aztat írta a könyvbe! Hát majd kiderül.... :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok, megyek viszem a kocsit műszakiztatni :? Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja és a dokim javallatára egy szem seduxennel aludtam, így sikerült 3 teljes órát hunynom egyhuzamba, ami nem is tudom mikor volt utoljára...... Összesen úgy kb 4,5 órát aludtam... :roll: Azért még mindig kivagyok purcanva.... 8)

ceniko
Szeged

sziasztok!

Még egyben vagyunk! Este 8-10 perces elég intenzív fájásaim voltak, de reggelre enyhültek, így még várunk. Reggeli hasmars megvolt, kiscsaj is már készülődik, a fájások most is megvannak csak még nem ötpercesek, de már eléggé érzem őket. A magzatvít is az átlagosnál kevesebb volt tegnap, így már egyre jobban érzem mikor keményedek, tényleg nem lehet őket összetéveszteni a jóslókkal.

Dorka megy a drukk+++++++++++, már lehet hogy babázol????????

Párom azt szeretné ha holnap születne mert akkor 2007.07.07. és az milyen jó dátum, hát kíváncsi leszek :lol:

Mindenkinek további szép napot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok Csajok!!!
Hát, nem semmi!!! Mostmár minden nap folynak az események.

Dorka! Kitartást és nagyon szurkolok neked!!!! Nemsokára babázol!!! Ez olyan jó!!!

Csajok! Ez a sírás sosem múlik el, már megint bőgök... :oops:

Ja! És készüljetek, hogy van egy 3.-napos nagy sírás (szülés után 3.-nap, de utánna, és nálam előtte is :D ), amikor mindenen sírni tudtok majd. Ez már a pszichológiában egy megfigyelt dolog, szakneve is van. Én tudtam róla és pont ezért nem akartam sírni...hát, nem jött be...mindenkivel sírtam. Sírtam, mikor vizit volt, mikor a nővérekell kellett beszélni, ha telefonon hívtak és egyedül is... :oops: És persze, rendkívül érzékeny időszak ez, elég egy félre sikrült szó és máris... és nálunk a csecsemős nővérek nem voltak túl kedvesek...sokszor kiborítottak....állandóan azt éreztették, hogy semmit sem csinálok jól...és hát, az elején valóban idétlenkedik az ember...
Nem tudtam, hogyan kell szoptatni, ezért lett sebes a mellem, de ezért is kaptam és mondták, hogy egy bababarát kórházban vajon mi lenne velünk...mintha én nem lennék a saját gyerekemmel bababarát (azért mondták, mert végül véres lett a tejem és Egon kihányta, kellett tápszert kérnem.Mostmár tudom, hogy csak a plusz munka, ami a melegítéssel járt, fájt nekik és egy bababarát kórházban nem találkoznék velük....). Még csak meg sem tudtam szólalni, csak sírtam... Szóval, vannak ilyen élményeim is, de nem csak, szerencsére...

Lányok! Tapasztalat! Vigyetek be szilikonos bimbóvédőt. Ha kezd kisebesedni a melletek, azzal lehet szoptatni és nem kell megvárni, hogy rosszabb legyen. Nekünk bevált. És a Garmastan kenőcs nem használt, helyette a doki javaslatára bepantent vettünk és az sokkal jobb. Egy napi szilikonos bimbóvédő és bepanten után, simán tudok szoptatni.

Móni! Akkor nem vagyok ezzel egyedül. Sokan úgy néznek rám, mint valami csodabogárra és azt hiszik ettől nem tudom rendesen táplálni Egont. Mindent lehet már helyettesíteni....és a dokim szerint, még egészségesebb is. Én voltam táplálkozási tanácsadáson is, még terhesen és ott is azt mondták, hogy ez jó, ha eszek elég fehérjét.
Egyébként, attól függ, mikor engednek ki. Mi 6 napot voltunk kórházban. Szal, lehet, hogy mégis fog kelleni...

Enikő! Én is kb ennyit szoktam aludni. Egon egy kis óramű :lol:

Mary! Te végül, hol szülsz? Kórházban vagy abban a szülő-házban?
molkata

Emi, Dorka mennek a drukkok!!!!+++++++++++++++ Ügyik legyetek!!!

Én nagyon szarul aludtam az éjszaka, egyfolytában fenn voltam. :( Érzem sehogy sem jó!

kispiskóta

Jó reggelt!

Hűha, drukkokat ezerrel Dorkának, Emi neked is!

Ki szeretne még szülni mostanában??? :D

Egész jól aludtam, bár a derekam már folyamatosan fáj, még fekve is, sehogy sem jó! és úgy keltem fel, hogy a tükörben megijedtem magamtól, úgy fel van dagadva az arcom!

Már nagyon unom ezt így, mindenem fáj, alig vánszorgok csak, már sehogy sem jó.. :cry:

na jó most lelépek, lehet hogy doki utánig nem jelentkezem...depis vagyok!!!

KépKépKép
dikó1

Emi! Nagyon szorítok!!!! nemsokára a kezedben tarthatod Picurkat.
molkata

Kata, a Bepanthent le kell mosni szopi előtt a ciciről?

kispiskóta

Húha! Dorka drukhegyek mennek, ügyesek legyetek! Bár már lehet, hogy babázol!

Emi: neked is mennek a drukkok!

Én nagyon jól aludtam, és pisilni is csak 3* voltam!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jó reggelt!Remélem mindenki jól van nekem tegnap óta nagyon fáj a hátam nem is tudtam aludni.Csajok én már úgy túl lennék rajta már olyan nehezen viselem.(Tudom nem vagyok vele egyedül)Ja el kérhetném valakinek majd a mobil számát mivel ha történik valami apa nem tud Magyarul így ö nem tudja be írni ha meg születik béb.(melinda.heise@googlemail.com)erre a címre ha valaki el küldené a számát.Amúgy mindenkinek kellemes napot kívánok.Nálunk nagyon hideg van de holnapra már 30°C mondanak.Legyetek jók később még jövök.Babdorka:++++++++

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zsú! A doki azt mondta, nem kell lemosni. Ezért is ajánlotta. Egy picit azért meg szoktam törölgetni a bimbót. Na, amikor olyan nagyon sebes volt nem ment volna....
molkata

Melinda!Küldtem neked számot, németet is, mert azt is használom.

Puszi
molkata

Sziasztok!

Mi fél 3-ig nem aludtunk,(pedig én jó alvó vagyok) iszonyú keményedéseim voltak, nyöszörögtem..feküdni nem tudtam, Samu nagyon erősen feszítette magát. WC-re Ati kísért, onnan is nehezen álltam fel. Nem tudtuk, hogy mit csináljunk, kerestem a szülőszoba telszámát. Ati beakart menni, szegénykém annyira nem tudta, hogy mi legyen...
Aztán nagy nehezen elaludta a kanapén.
Most jól vagyok, Samuka nagyon lájtos de a keményedések folyamatosak. (görcs nincsen)

Dorkának megy a drukkk!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Én mondtam, hogy be fognak indulni az események innentől!!
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

LAsasn nem csodálkozom,ha reggelre valaki eltűnik :lol: Hajrá Dorka!
Emi, neked is drukkolunk és az a 07.07.07.nekem is nagyon bejön!!
Móni: hogy mit tervezek.... Tegnapot! olyan kiváncsi vagyok már, aztán ha esetleg történik vmi betojok,hogy ténleg ezt akartam-e... És remek álmatlan forgolódós éjszakám volt 2. És az én arcom is dagad, lassan a" kicsinyaka, nagy a hasa, készen van a törökbasa" szintre jutok! Lehet,hogy el fog tűnni a nyakam? Majd köröztethetem a bokámmal :lol: :lol:
Tök jó volt olvasni lányok,hogy hárman is rögtön értékes tanácsokkal láttátok el az épp elakadót! Ez fog nagyon hiányozni augusztusban :?
Vendég

Gurgi: te is nagyon gyanus vagy már :wink:

Orsi: mi fog hiányozni augusztusban? miért? nem igazán értem :oops:

Most én is itt bőgök. A férjem most mondta, hogy szombaton megy lengyelo-ba :twisted: csak vasárnap reggel ér haza, nekem meg vasárnap este kell mennem a kórházba hu-ra. Soha nem fogok hazaérni bkv-val :cry: Meg olyan jó lett volna, ha ott van velem, meg egyébbként is... :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsu!
A Garmastan krémet sem kell lemosni!

Egyébként a sebesedésre az is jó ha anyatejet szétmaszírozod a mellbimbón. Nagyon sok mindent gyógyít az anyatej.
Hideg túróborogatás is jó a gyulladt mellekre.
torolve_20131003125716

Brigikém!
Nemtom Brigi, ilyen iccakánk még nem volt ilyen extra keményedésekkel..fél 12-től fél 3-ig..még van 2 napom.

Ohh basszuskulacs és senkit nem tudsz megkérni, hogy vigyen be a kórházba?? Valami jó, jobb fej szomszédot esetleg???
torolve_20131003125716

Brigi: Nem leszek gépközelben augusztusban! Vagy csak ritkán,mert a z előszobafelújítása miatt kimenekülünk a telekre a bébbel. A legjobb,hogy úgy volt, hogy a férjem is ki tud venni aug.-ban szabit,de új beosztásbn próbaidő 2 hónapig, ott a max. 5napnak is örülni kell :(
Sajnálom az UH-t! Próbáld meg vmelyik szomszédot,bár ez elég nehéz,mert kell egy,aki vigyáz a srácokra meg egy másik is aki bevisz... és nem rég költöztetek! Drukkolok!
Vendég

Megkérdem majd a szomszédot, bár biztos van jobb dolga szombat estére mint engem furikázzon a kórházba :oops: fél 8 ra kell mennem, és ha várni is kell a dokira, hát nem tudom... Meg én már szültem is volna, na de így :roll: :lol:

brigi73

Orsi: értem :cry: Azért ha valami gondod van telefonon elérhető vagyok, szivesen segítek: 30/5000445. Szomszédot majd megpróbálom megkérni. Azt már mondta, ha szülni kell menni és férj nincs a közelben akkor visz, bármikor, akár éjszaka is, nade csak egy uh-ra. Hát nem tudom :roll: A srácokhoz jön anyós. Na még neki is haza kell utánna mennie, tényleg érdekes lesz :roll:

brigi73

Figyusz Brigi! Szerintem ne érezd maga hülyén emiatt, hogy megkéred, ez nekem magától értedődő lenne..Látja, hogy mi a helyzet nálatok, biztosan segít.
torolve_20131003125716

Köszi Brigi!! Egy angyal vagy!Négy gyeerek mellé még befogadni engem is... De én szerintem augusztusban Mátéddal leszek egyenértékű, a miért? ez most mi? Kérdésekkel! Elmentem a számod! És köszi! Mert hiűba van itt anővérem nem vagyunk olyan viszonyban,anya meg elég rég volt anya! Most a nagyik világát éli! Veszélyes :wink: :lol:
Vendég

Babaus meg kirúgja az oldalam,tegnap annyira látszott is,hogy rászolt a férjem: Ne szívasd már anyádat! :lol: Persze Babust nem hatotta meg de nekem nagyon jól esett! :lol:
Vendég

Igazad van Gurgi, és biztos segít is, csak én meg olyan vagyok, hogy nem szeretek senkitől kérni semmit :oops:

Orsi: ha tudok szivesen segítek. Tudom milyen jó lett volna nekem is, ha annak idején van valaki akihez fordulhattam volna a kérdéseimmel, de sajnos senki nem volt :cry: Szivesen megosztom a tapasztalataimat másokkal, ha ezzel segítek :wink:

brigi73

Brigi!
Én is ilyen vagyok, de most azért egészen más a helyzet!! Bakker..nem szabad szégyelni, kérni kell! :lol:
torolve_20131003125716

Hali lányok!
Megjöttünk, baba jól van, szinte egyfolytában kellett volna nyomni a gombot annyit mocorgott. A méhtevékenység is felment néha 90-re, de csak csúcsosan.
Tegnap azt hittem végem van. Este fél 8-tól fél 10-ig egyfolytában éles, fasító fájdalmam volt a hasam alján, ami néha átment a derekamra és egy másodpercre sem hagyott alább. Gondoltam, h ez nem a szüléshez tartozik, inkább felfázás jellegű. hát bejött. megint hüvelygyulladásom van, ismét kúpozhatunk. Már nem tudom mit kellene tennem, h elkerüljenek ezek a nyavaják?

Na most visszaolvasok.

Kép
szücsi

Ohh Szücsi!
Sajnálom a hüvelygyuszit, a lényeg, hogy a baba jól van!
Mielőbbi gyógyulást.

Most egy lájtos szülés előtti takarítás következik..
torolve_20131003125716

Helló mindenki,

Bori: a karikák szerintem most hozzád tartoznak, és nem is az a lényeg, hanem a kisugárzás....

Dorka: HHAAAJJJRRRÁÁÁ!!!!

Emi: remélem nálad is beindulnak a dolgok... :wink:

Emi 25: mit mondott a dokid a fájásokra? Mennyi időd van még? Érezted a fájásokat a keményedésen kívül? Milyen időközönként jöttek?

Brigi: szerintem vágd be magad egy taxiba és ne foglalkozz senkivel! :wink: kérd meg egy barátnődet, hogy kísérjen el, így nem leszel egyedül sem!

Móni: helyzet változatlan, nem túl jól alszom, viszont dagadás "nagyjából" lement, dinnye nekem is fogyóban, úgyhogy ma újabb adag... :lol: hú lányok irigykedem a kitartásért, hogy nem esztek husit, én húsevő vagyok, de nagyon!

Andrea
Kép
kindernay

sziasztok

Dorka
mennek a drukkok!!! Vegul melyik korhazba mentek vajon?

Emi
szerintem a hasmenes a resze a szulesi fajasoknak, vagyis nalam is volt.

Brigi
szerintem neked jar egy oda-vissza taxi ut, nem lehet olyan draga, foleg ha vissza kell sietni a gyerekekhez. (Miota itt lakunk en is 20 percet gyaloglok az allomasig es 50 percet vonatozok, de ott legalabb nincs tomegnyomor, jogsim is van, de minek, felos vagyok sajna. Ezt szerettem Pesten a buszsavban cikazo taxikat). Beszeld meg a ferjeddel.

Kata
nekem is veres lett a tejem, de nem tudtam h. ki kell dobni, kivul nem is volt sebem. De nagyon fajt a szoptatas (neha uvoltottem is :() Nekem a bimbovedotol mellgyulladasom lett majdnem, vigyazni kell vele (de lehet, hogy rosszul raktam fel). (Ja es mi popsikenoccsel furdettuk a gyereket elso nap es furdetokremet hasznaltunk pelenkazashoz).

Na dolgozom egy kicsit:)

udv
:M

mandarka

Beszéltem Ágival a szülésznőmmel. Elmondtam mi volt az éjszaka.
Azt mondta, hogy ez normális de bármikor beindulhat és nyugodjak meg észre fogom venni..

Mindenkinek szép napot!

Kinderke!
Dinnyeevő..nyamm..
torolve_20131003125716

Nadine: nem tudom mitől nem bírod a málnalevelet, de nagyon felkészült vagy, úgyhogy lehet, hogy már a szervezetednek elég a homeós bogyó. :wink:

Zsuzsikám: minden rendben?

Szücsi: jobbúlást, én is rettegtem, de hála az égnek semmit nem találtak, bár nekem is fáj a hasam alja meg a derekam, de azt mondták ez jósló... :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Vagyok, csak vasalok!!! :?

Hát szerintem én fogok utoljára szülni. Nálam keményedéseken kívül semmi. Néha egy lájtos derékfájás, azt annyi.

Gurgi szerintem te előbb megtapasztalod a szülőszoba milyenségét mint én.

Apósom felesgének ma azt mondta doktorbácsim, hogy már bármelyik pillanatban várja a hívásom. Hát nem tom mire alapozza, amikor tegnap aszonta tök zárt vagyok. Vagy ilyen gyorsan is történhetnek az események?

Na megyek és elmerülök a gyűrött ingek világába.

Ja láttam ma gátmasszásolajat (Weleda) a dmben. Tehát ott is lehet kapni! És én Avent mellbimbi ápolót vettem végül.

kispiskóta

Dorka: remélem azóta babaázol, de megy a drukk

Bori: Nagyon jó képek. A kis pöttyös Főni a tündéri pofijával és a boldog mama a pici manóval. Szeretnék már én is hasonlót.

Emi 25: lehet, hogy ma már te is beállsz a sorba :lol: Drukkolok.

Gurgi: te sem vagy túl messsze akkor ilyen fájásokkal :wink: (ma-holnap :lol: )

Köszi a jókívánságokat

Kép
szücsi

Csajok mindannyian szeditek a homeós bogyókat???? Naponta hányszor hány darabot szopogattok el? És ki milyet használ?

Szücsi: Amikor a csajokkal voltam terhes, nekem állandóan hüvelygombám volt, de szinte 2-3 hetente :shock: Most hogy kispasit várok, egyetlen egyszer lett + a tenyésztésem ( a folyamatos brutál folyás ellenére) akkor is valami Coli bacit tenyésztettek ki. Nem tudom hogy lehetne elkerülni, ha gomba lenne akkor a megváltozott PH miatt van ami tejsavas irrigálással megelőzhető -talán-, de a baci.... :roll: Gyógyulást!++++++++++++++++

Dorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa++++++++++++++++++++++++ :D

ceniko
Szeged

Hellóóó Mindenkinek!!

Dorka
drukkk+++++++
Csajok
Én úgy olvastam, hogy minden krémet le kell mosni szopi előtt!!!!

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok,
Kissmanó, óriás gratuláció Nektek! Pikk-pakk megoldottad, én is így szeretném...
Babdorkának szorítás!!!!!!
most kezdtem el parázni, közel állok a síráshoz... nagyon beindultak a szülések... én nem akarok szülni, mi lesz velem????
Én majd írok Zsuzsinak, az ő száma megvan nekem, de remélem, ez még messze van...
tegnap este 10-ig bulizni voltam a kollégákkal, annyira jó volt, de Babus nagyon mozgolódott, így jobbnak láttam hazafelé venni az irányt....
no szép napot, megyek felfrissülök a zuhany alatt,
üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Szisztok!

Voltam reggel laborban, szerencsére még ma lesz eredmény, kiváncsian várom. Egy kicsit izgulok is, ez a hülye vizesedés.... remélem nem lesz semmi extra eltérés az eredményemen. Majd este beszámolok.

Egyébként pedig semmi különös, én sem aludtam el túl korán, kb. fél 2 körül sikerült, kétszer voltam pisijáraton, majd 7-kor keltem a labor miatt.
Nekem is nagyon feszült éjszaka a pocak, ennyire még soha.

Dorka, várjuk a jó híreket...

molkata: én már 5 éves korom óta nem eszem a húst, és ez a Blankánál sem okozott semmi problémát, pedig sokan mondták, hogy "húha, mi lesz ezzel a babával, te nem eszel húst". az ilyenektől mindig agybajt kaptam, de szerencsére a dokim már akkor is megnyugtatott, és most sincs ez másképp.

Gurgi: nem irigyellek az elmúlt éjszaka miatt, biztos nem volt kellemes, de igaza van a szülésznődnek, azt tényleg érezni fogod, ha már "valódi fájásaid lesznek". Kitartás!!!!

Andi: tök jó hogy lement a víz a lábadról, örülök!!! Ez már azt jelenti, hogy valami történés lesz, nem?! Nekem sajna most megint elég dagi a lábam.

Hencsi már lehet hogy megy haza hétvégére, nagyon várom már, hogy írjon, mi van velük. Manóéknál is eltelt egy nap, nem emlékszem, hogy ő írt arról, hogy náluk hány napot töltenek ilyenkor a kórházban?!

megyek, mert főznöm kell.

Móni

Kép
Kép
moni1973

emi, zsuzsi, hol vagytok?????

Kép
Kép
moni1973

Dorka! Mennek a drukkok, ugyik legyetek!!!

Emi! Nektek is kitartast, akar valjon valora Parod kivansaga, csak ne huszonakarhany oras vajudassal :wink: Drukk!!!

Kata! Ez a siras remelem azert vhogy elkerulheto lesz :wink: Mivel harom napra a szulesre senki sem lesz velem kiveve talan ferjem szuleit, elottuk sirni viszont nem szeretnek...
Amugy korhazban fogok szulni. A vizsgalatok gyorsan lezajlanak, de anyukakepzon nagyon szimpatikusak voltak mind a noverkek mind az egyik orvos aki leugrott rovid eloadast tartani.
Vendég

Móni! Nálam ua a helyzet. Mindenki hüledezik.... :twisted: és engem is idegesít. Még a kórházban is az egyik doktornöö, de a saját dokim leállította...

Akik már szültetek! Hogyan adjátok be a vigantol cseppet? Mi tegnap kezdtük cumis üvegbööl anyatejjel, de nem a legjobb megoldás. Elööször a cumisüveg nem tetszett, aztán meg a cici... :shock:
molkata

Mandarka! Ezúttal már gyakorlott leszel, biztos jobban fog menni. :D És remélem, hogy nekem is, majd a másodiknál... :D De már nincs gondom, ügyesen összeszoktunk. :P
Jó ez a krémes sztori. :-) Nekünk a patikába ráírták a dobozra, hogy melyik a krém és melyik a fürdető. Lehet, hogy az ilyen estek miatt :-)

Gurgi! Kitartás! Már közel a cél!

Egon annyira mohon eszik, nálunk max 15 perc az etetés és ezalatt eszik 90-100-at. Van, hogy a torkára megy, elkezd köhögni, de akkor sem adja a cicit. :D Lehet, hogy emiatt fáj a hasa? Ma megyünk a gyerekorvos, majd megkérdezem.
molkata

Kata: kiskanálról pici anyatejjel, szépen le tudja szopogatni! Egyébbként én simán a szájába cseppentettem :lol:

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: