2003.04.01 08:52
Es olvastam az UH-drol. Szegeny de meg kinoztak
, orulok, hogy minden rendben (miert is ne lenne), es hogy meg mindig kislany
Vigyi magatokra! 

Igy egybol lemondtunk rola, a masik ok, hogy olvastam es hallottam par dolgot, amit el is hiszek meg nem is. Es ezek utan ugy dontottunk megvarjuk meg o ugy dont, hogy neki is kell olyan. 

Drukk a kovetkezo alkalomra.
Tenyleg egy hos.
Mi egy hetet csuszunk, de a visszallitas mindig megegyezik az europaival.
ami nagyon jo, de sajna nem mindig tudok naprakesz lenni, mert nalunk nagyon jo most az ido es amikor csak lehet kint vagyunk. Mikor meg itthon vagyunk, akkor meg lassan keszulodunk a barataink erkezesere. Jovo vasarnap jon ket jobaratunk, akik nalunk toltenek majd negy hetet. Most kicsit at kell rendezni par dolgot, hogy mindenkinek kenyelmes legyen. Igy ugy nez ki, hogy jovo vasarnaptol eltunok egy honapra, de nem megyek el vegleg. Megprobalok majd akkor is olvasgatni, de irni nem hiszem hogy lesz idom.
jobb felul.
2003.04.01 09:05
2003.04.01 09:18
(Én is azért kaptam, hátha...
)
2003.04.01 10:36
Pertivel kapcsolatban inkább nem akarok elkiabálni semmit, de kezd huncutkodni, ami jó jel.
2003.04.01 10:49
A férjed idegenkedésére meg csak annyit, hogy ha nálunk itthon csak az mûködne, aminek én értem a mûködési mechanizmusát ...háááát... eléggé szegényes lenne a háztartásunk 

Az, hogy nem lenne szgépünk, TV-nk, rádiónk, mikrónk, stb - de még áramunk sem!
Sõt, ha jobban belegondolok, gyerekünk sem, mert az öröklõdéstan sem megy annyira

Nekem egyébként a tapaszt néhány éve egy reumatológus szakorvos ajánlotta, azóta használom - ha épp lehet kapni! 2003.04.01 15:09
2003.04.01 17:41
és a legközelebbihez sok-sok drukk
Miért maradt el végül?
Egy ideje imád pancsolni is. ÉS egyre szebb
2003.04.01 18:05
Nekünk a délelõtti játszózás jó, vagy pedig a délután 4-5 utáni. 2003.04.01 19:19
Ezek után a mi kis "ügyeink" Tomival gyaloggalppok
Nagyon édes lehet Madike!
Önállóan dörzsölgeti vele az ínyét és a fogait. Igazi fogkefénk még nincs. 2003.04.01 19:50
. Szörnyû lehetett.
2003.04.01 20:29
Én ezerrel keresek mostanában, már beszagoltam az Indexre is, hátha. Igaz, egyelõre csak megijesztettek!
És én is úgy tudtam, hogy lepukkant immunrendszer esetén támad. Na, nekem volt nagyon lepukkant a szervezetem, és pluszban ráantibiotikumoztak, aztán meg elfeljtették, hogy mit kellett volna ajánlaniuk. Igaz akkor magamtól "zabáltam" a kül. bifiduszos csodakajákat!
Úgy látszik nem volt elég.
2003.04.01 21:09
2003.04.01 21:15

Igaz, rettenetesen kiabált a procedúra alatt, de hamar megvigasztalódott
REmélem, nem fogja nagyon kiütni az oltás sem most, sem két hét múlva! Az, hogy a popója miért ilyen, a dokinéni nem tudrta
, amiket javasolt, azt már mind végigcsináltuk. Adott egy új, készített krémet, aztán, ha az sem segít, akkor irány a bõrgyógyi
És kaptunk beutalót gastroenteorológiára - igaz, én kértem, de sajnos nem találta megalapozatlannak õ sem. De ha van vmi gond, jobb, ha kiderül, mintha nem tudjuk - de remélem, nincs! És megint hízott egy keveset azúrfi: 9,85 kg-nak bizonyult - a könyvével együtt., mert azt nem volt hajlandó letenni 

És, mekkorának mondták a babát? A nyakredõbõl kiindulva 11-12 hetes lehet? Máris? Ez lesz az utsó heüvelyi UH
- én szerencsére nem találtam olyan kibírhatatlannak! 

Méghozzá savanyított tejszín (eredetileg) Nektek is megy egy kis jobb kedv! 

Csak azért nem hiányoltalak külön, mert a szegedi topikot is olvasgatom néha - direkt miattatok
- így tudtam, hogy nem voltatok! Gabónak utólag is boldog névnapot!
Úgyhogy akkor mosrt olvasok... 2003.04.01 21:47
Reméljük lesz hallgatosagod!
Szoval mozgékony a kis pocaklako?

Ugy örült neki!Persze mi is!
2003.04.01 22:25
2003.04.02 06:19
2003.04.02 06:19
(remélem)
Kíváncsi vagyok, mekkora már a Picuri, ill. hogy most is fiúnak látják-e. Én eléggé kételkedek benne, uis a ma reggelt is a vécé fölé hajolva kezdtem
, vagy inkább
Pedig szedem ám a B6 vitamint, napi3x1-et. Mondjuk segít is, mert így csak elvétve hányok. A múltkor kifogytam belõle, és 1 hétig nélküle kellett élnem, ne tudjátok meg milyen volt...:vécétúra.
, hogy még mindig semmi hír Vitya felõl. Ahogy elnézem, már eléggé letettek a finno.-i munkavállalásról. No de sebaj, másr csak másfél év és mi is otthon vagyunk
) 

nagyon nagy kedvencünk:

2003.04.02 07:10

2003.04.02 09:43
Rájöttem ám, hogy Vitya meló kérdése leginkább a tesó project miatt aggaszt. És én is úgy szeretnék egy kislányt, hétvégén végig néztem az összes 56-os lányos rugdalódzott egy boltban
Azért fiúnak is örülni fogok, legfeljebb lesz egy focicsapat
! Na jó fél kilenctõl 3/4 6 -ig aludt, aztán reggel 3/4 8-ig. Én meg fél négytõl nem tudtam már hova forduljak a melleimtõl. Most már engem kell megtanítani aludni
Azért reménykedem, hogy ilyen ügyes marad Vili. Ja és 8-kor alig akart cicizni, viszont a 10 órait már negyed tízkor befalta
2003.04.02 10:42
2003.04.02 12:12
Akkor tényleg nagyon kivoltam, de nem hinném, hogy Tomié "gyaloggalopp" lenne.
Én úgy vagyok vele, hogy az "anyai megérzés"-re érdemes odafigyelni és inkább legyen egy "felesleges"-nek tûnõ vizsgálat.
Doncivel is rosszul voltál? Az UH miatt pedig szorítok!
A dachoz csak annyit, hogy Zsani szintúgy rongybabává válik, ha valami nem a kénye kedve szerint történik.
Egyébként elõfordul, hogy pontatlanul mérnek és ilyen picurnál néhány mm is sokat számít.
Tomi megdöbbenésére az összes vizet elhasználtuk és fürdés után megjegyezte, hogy legalább tudjuk mennyi vizet kell hoznunk a legközelebbi fürdéshez.
Remélem ma már a mi csapunkból is víz fog folyni és nem kell rácsatlakoznunk a szomszéd vízhálózatára.
2003.04.02 13:09
A kajálás külön téma. Ha nem tetszik valami, akkor repül ki a kezembõl az egész. Mindez a szobában persze, mivel a konyhánk méreténél fogva alkalmatlan a táplálkozásra.
2003.04.02 13:40

2003.04.02 13:44
2003.04.02 14:31
A bigámiát a törvény nem bünteti?
Így nem hiszem, hogy tudnál segíteni, kivéve, ha feltöltenéd az üresen váró albumunkat!
2003.04.02 15:10
2003.04.02 15:26

Õ még az Avent varázsitatóval is össze tudja pacázni a lepedõt, külön taktikát fejlesztett ki rá, hogy kijátsza a cseppmentes szelepet.
Talán ha kapna saját innivalót, mikor én a kávémat megkapom, akkor el lenne azzal. A babakávé készítés nagyon jó 5let, ha még színre is úgy nézne ki, mint a miénk, akkor biztosan nagyon elégedett lenne a helyzettel.
Persze én ágyban pohárral még nem merek próbálkozni, az újabb varázsitató beszerzése és a leporosodott cumisüveg készletek elõbányászása között hezitálok.
Azért akartam átmenetileg elõször tápszert adni neki, mert az Apja nagyon sok mindenre allergiás, bár a tejre (hála Istennek!) pont nem nagyon. Viszont Lacika, amikor még picike volt, nagyon csúnyán kiütéses lett, ha én akár csak egy fél korty tejet is ittam. Ettõl persze ki lehetne próbálni, hogy hogyan reagál, ha csak pár kortyi tejet adok neki elõször, és fokozatosan növelem az adagot. Viszont ma néztam a DM-ben, tényleg nagyon nagy csomagokban árulják a 3-as tápszereket, ha nem fogadja el, akkor jó sok kidobott pénz... Jaj, de bizonytalan vagyok...
Voltunk ma tücsökzenén is
, jó sokáig halogattuk, már alig lesz néhány a nyári szünet elõtt.
Tv-zni olyankor nem szoktunk, mert ahhoz be kellene vinni a nappaliba, és nem örülnék, ha ott úszna minden a babakajában. Igyekszem olyasmit és úgy adni neki, hogy megehesse sk., vagy engedni, hogy õ kanalazzon. Egy másik kanállal kísérem az akciót, amivel igyekszem elkapni, ami az õ kanaláról lefolyik, és idõnként engedi, hogy én is a szájába tegyek néhány kanálnyit. Ha egyszer elkezdett enni, és belelendült, akkor már nincs baj. (Illetve eddig még nem volt! 
) A nagyobb zûr akkor van, mikor elé teszem a tányért, õ meg üvöltve elfordul, és megpróbálja ledobni.
Pedig éhes, és szereti is, amit elé tettem, ha sikerül 2-3 falatot a szájába juttatni valahogy, akkor utána lelkesen eszik. Persze õ is mindent összeken, fõzelékkel teli kanalakat dobál szét, a maszatos kezével dörgöli a szemét, fülét, és kajadarabokat dug a tarkója mögé. Ez utóbbit nézem a legértetlenebbül... Lehet, hogy szûkösebb napokra szeretné félretenni?
Amióta megtanulta kifejezni, hogy valamit nem akar, azóta gyakran és szivesen ellenkezik, de sokszor maga se gondolja komolyan. pl. ahogy Danimamának írtam, a határozottan visszautasított ételt jóízûen megeszi, ha valahogy sikerül rávennem, hogy megkóstolja. Viszont ha sétálunk (fogom a kezét), akkor inkább fetreng a földön, minthogy arra menjen, amerre én szeretném. Bezzeg ha õ diktálhatja az utirányt, lemenne a térképrõl.
2003.04.02 16:12
2003.04.02 18:37
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint