Hali.
Először is: ma láttam, hogy a Somogyi utca 11.-ben (vagy 9.-ben?) nyílt egy cipőbolt, néztem a cipőket, szandikat, szerintem jó minőségűek, az ottani tanúsítvány szerint ortopédorvos is ajánlja azokat, és ahogy láttam, 5000 Ft körül van minden. Szóval aki most tervez venni lábbelit, talán érdemes lenne ott is megnézni…
Bibi, tegnap láttam a fiadat a mamával. Hátulról ismertem meg, de aztán megnéztem elölről is, hogy biztos ő az, de ő volt.

Troliztak egyet biztos.
Stella, hidd el, történhetnek ilyen változások, sajna nem csak itt, hanem bárhol. Egyébként a Klinkáról már tavaly is hamarabb hazaküldték az anyukákat, mint a kórházból.
Cseppek, nálunk nem kőpadló van, hanem padlószőnyeg, de koppanás terén nem hiszem, hogy sokkal rosszabb (jobb?) lenne az egyik, mint a másik. Peti is rengeteget koppan(t), de egyelőre nem látom kárát, és szerintem a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordul, hogy elpottyan a gyerek, és mivel még nem tökéletes az egyensúlyérzékük, azzal a lendülettel hátra is dőlnek, és jön a kopp.
Nálunk anyósnál van padlólap, igazából én sosem féltem, hogy Peti felfázik, mert azért a pelenka sokat véd, és zokni ott mindig van a lábán.
Fogzásra Viburcolt próbáltátok már, ez egy kúp, de homeos, csak nem annyira gáz, mintha gyógyszert adsz. Egy misét megérne…
Székrekedésre sajna nem tudok tanácsot adni, mi majdhogynem az ellenkezőjével vagyunk megáldva, napi 3-4 kakis pelus biztos van.
Zsanett, nem kizárt, hogy Marci már készülődik a nagy útra! Én érdekes módon Petinél nem vettem ezt észre, mert a születése előtt nap is jól érezte magát odabent…
Alátétügyben szerintem jól emlékszel, de lehet, hogy kivonták a forgalomból, vagy csak készlethiányos, kérdezz rá…aztán max. érdekesen néznek rád.
Ági, amint látod, a nőorvosok száma igencsak „megcsappant” az utóbbi időben. Akiről én még hallottam, a Klinikán Pap doktornő, de mivel ő még elég fiatal, nem hiszem, hogy van magánrendelése, de az ambulancián szerintem érdemes lenne felkeresnie az ismerősödnek, és beszélni vele.
Enikő, hát még szép, hogy jól van az a gyerek megcsinálva!!! Ahhoz képest, hogy én mennyit kutyagoltam Petivel a pocimban, nyitott méhszájjal, és mégis túlhordtam… Lackónak is jó még odabent (az más kérdés, hogy te jelen körülmények között kint látnád szívesen, igaz?).
A fotózás cirka két órás volt, és háromszor öltöztettük Petit, az utolsó öltöztetés meg is lett örökítve. Na az nehezen ment, de akkor már Peti is kezdett fáradni, egyébként semmi gond sem volt…
Csibe, szép méretek!!!
Ági