Megérkeztünk!!!!
Végül minden jól alakult, és így nem nagyon volt időm az elmulasztott programon bánkódni!!!
Szombaton, még egy nem várt program is becsúszott, ugyanis apósom, és a sógorom is László, és most tartották a névnapjukat! Amit tudtunk, de nem számítottunk arra, hogy ott alszunk, de addig könyörögtek a nagyszülők, míg be adtuk a derekunkat!!!
Egész jól elmulatkáztunk kb hajnal 3 ig, így eléggé elcsúszott a reggeli indulás! 10 után sikerült haza indulnunk, de azért nem is siettünk, mert még a Gyuri barátját meg kellett várni, hogy át hozzon egy utazó kiságyat kölcsön!
Így kb 3 óra körül el is indultunk!
A helyben nem csalódtunk, nagyon szép volt, és a személyzet nagyon barátságos, és segítőkész volt!
A helyi étteremben nagyon finomakat ettünk, de ha mégegyszer étteremben kellett volna ennem, nem tudom mit csináltam volna! Már untam! Pedig még más helyre is elmentünk halászlét enni!
Ugyan Én nem ettem, de a Gyurinak nagyon ízlett!
A napjaink hamar elteltek, a megérkezésünk napján csak éppen a környéken neéztünk körül. de másnap már elmentünk kirándulni is a közeli nógrádi várhoz, és utána a diósjenői horgásztóhoz, ahova másnap visszamentünk horgászni, de sajnos nem fogtunk semmit! Viszont jól megsütött a nap!!!!
Délutánonként pedig jókat aludtunk a hűvös szobába! 2-3 órákat!!!
Etterke!
Gratulálok a kisfiadhoz! Örülök, hogy teljesült a vágyatok!!!
Edit
Remélem eltünt a rossz hangulatod!!!
Kati
Remélem nem viseli meg Jocit nagyon a 2 szuri?!
Nem mutatod meg az új frizuráját a Jocinak?
A többieknek is mindjárt válaszolok, csak nekem is kéne a cavinton!!!

.

mi 2en
almaevés
rács mögött
sztrájk
colgate reklám