A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Vikkata!!!!Látom ma keztek,hajrááááááááááááááá :wink:

Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Gabicsibe,Gil!Mindjárt tesztelhettek,márcsak 4 nap,,hajrá babák,,,,Sikerükni fog!!!!!!!!! :lol: Hogy érzitek magatok!!???
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi!
Nekem még nem kellett innom ilyen lötyit!Borzasztó lehet!Szerintem az egész terhesség részben túlélőtábor!
Bariném!
Jó,hogy minden ok az óriás bébiddel!
Nyunyi!
Nagyon helyes a fiad!
Zsókuci!
Cickafarkfűteába és kb.2kg sós vízbe ülj bele!Hihetetlen hatása van!cSak a sima só is isteni!Jobbulást!
Vendég

Sziasztok Lányok!!!!!!!!!!!!!!! :D

Jelentem túléltem az első szurimat!!!!!!!!!!!!! 8-ra mentünk a meddőségis asszisztenshez itt, vagyis ő már nem ott dolgozik, de jó a kapcsi.. :wink: Na szóval az ő felügyelete alatt überdurvánremegő kézzel beadtam az első szurit.. :? Most először örülök neki, hogy hájas a hasam!!!! :lol: :lol: :lol: Holnaptól már egyedül csinálom.. :?

Nyunyi! Milyen édes ez a fiú... :D A csajokat majd nem győzöd elhessegetni mellőle.. :lol: Amúgy, köszi a drukkot, túléltem a kezdést, bár most figyelem magam, nehogy valami allergiás tünetem legyen, mert pont ma vagyok egyedül az irodában.. :roll: és persze egy kis hipohonder vagyok.. :lol:

Kriszti! Így már értem.. :wink: Ja még tegnap nem reagáltam, hogy én nem bánnám, ha együtt kéne feljárnunk.. :D :lol: Úgy, de úgy szeretném, ha sikerülne.. :D Aztán nekem itthon már +van a szülészem is :D , ha nincs szülészed, őt bátran merem ajánlani, ő egy tüneményes ember.. :wink:

Vic, Gil! Lehet, hogy minket láttatok, én a BMC-ben hót homály vagyok, semmire nem emlékszem mire haza érek, és az összes fontos kérdés itthon jut eszembe.. De komolyan, olyan mintha szita lenne a fejemben, amikor ott vagyunk.. :? Már gondoltam rá, hogy összeírom a kérdéseim, hogy ott csak fel kelljen tenni.. :shock: :wink:

Dugó, köszi a hűtőtáskás ötletet! Most kitaláltam, hogy veszek egy olyan 600 forintos cumisüveg hőtartó hengert, abba pont bele is férnek a szurik és az ampullák.. van füle is, meg kis praktikus, aztán jövő áprilistól is meg lesz a helye.. :lol: :D :wink:
Pussz Mindenkinek!
Kata
torolve_20130114141731

Kriszti, Elan,

Én is 13-án megyek a BMC-be. De én elég korán már fél hét-háromnegyed hét felé ott leszek. Én 9-től dolgozom, addigra mindenképpen be kell érnem, úgyhogy lehet, én már végzek mire Kriszti, te jössz.
De Elan, ha te korábban odaérsz, akkor lehet, hogy tudunk talizni. azt még nemtom miben leszek, de majd megírom.

Csajok!
Ti rendszeresen összejártok? Szoktatok találkozót szervezni.
Most a babanetesre én is kaptam meghívót, de "sajnos" :D Svájcban leszek.
De ilyen BMC-s topikosat szerveztetek már?
vic12

Kata!

Nagyon ügyi vagy!!!!! Ugye, hogy nem is rossz. Mostmár én is könnyen beszélek.

Én már láttam egy pár ismerőst a BMC-ben, de nem innen a topicból, rajtad kívül, hanem ott amikor sorban álltunk beszélgettünk a csajokkal, és amikor legközelebb mentem már egymásra köszönünk. Főleg az első 2 alkalom volt ilyen, mert azt se tudtam mi merre, hány óra, hót homály voltam én is a szavaidat idézve. :D De egyébként én ugyanezt érzem a dokinál, pedig én még magánba is járok hozzá. Nehogy azt hidd hogy ott többet elmond. Mostmár én is összeírom a kérdéseimet, mert mindig úgyérzem, jó elmondja következő lépést, meg vizsgálatot, de egyébként semmit. Általában én is itt tudom meg a dolgokat a csajoktól.

De mostmár figyleni fogok mindenkit a képek alapján. :)
vic12

Vic
volt már egy topiktali,és most is lesz azt hiszem aug.4.-én a babásban van hirdetve de ide is irta a chesti hogy gyertek!!!!!!!!!!!!!nem csak babások és kismamák,hanem a leendö kismamák is!nézz át a babásba és gyere ha van kedved,minnél többen vagyunk annál jobb!

ez a többiekre is vonatkozik :P :P :P

bibar

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot és a babatapikat,de már nem kell értem szorítanotok :cry: Tegnap este barna pötty bugyingon én meg a padlón!Páromnak nehéz volt megvígasztalnia,mert én most nagyon hittem benne és olyat is éreztem a mit eddig nem.Már nem is raktam fel az esti Utrot,mert reggelre úgyis megjön.Reggelre nem jött meg és már már kezdtem reménykedni,hogy velem is történhet csoda.Rá kellet jönnöm ismét,hogy velem nem történnek csodák!Reménykedve felhelyeztem a golyóbist,de ami ezután következett nem ecsetelem,mert nem szeretnék gusztustalankodni korrán reggel!Úgy is sejtitek mit láttam!
Nehéz tovább lépnem, de tudom meg kell tennem még ott van a többi lehetőségem.Lányok én nagyon félek a lombiktól!!Igaz van rá most egy hónapom,hogy megbarátkozzak és elfogadjam a sorsom.Ugyanis előre látó voltam és már az inszem napján megbeszéltem W.-vel a lombikot és long lesz,augusztus közepén megyek a szurikért és szeptermberben megcsinálják.Lányok!Mikor is megy szabira kedvenc doktorom?

Gil
Te most ne keseredj el!!!!Neked még van reményed és tessék pozitív lenni!!!!!!!!

Most már megyek,mert túl hosszúra sikeredtem és a kollegáim elött nem akarok bőgni,nincs kedvem magyarászkodni.Azt hiszem ma elég szarnapom van így is!

Puszi Nektek
gabicsibe

Drága Gabicsibe
annyira biztam benne én is,de ma sird ki magad aztán holnaptol pozitivan nézz elöre,én is igy csináltam :oops: :oops: és ne félj a lombiktól,nézd meg Málnát neki is az elsö rögtön összejött,vegyél rola példát :oops: :oops: fel a fejjel,jo esélyed van ikrekre is :lol: hidd el kárpotol az élet a mostani szomorúságért :oops:

bibar

gabicsibe!
Sajnálom, hogy nem sikerült. A lombiktól pedig ne féljél, én is nagyon féltem tőle, de mikor az első szurikon és az első uh-n túl van az ember, akkor már megnyugszik és nem parázik annyira, de addig míg meg nincs a beültetés, addig bizti izgulni fogsz, hogy hány petesejtet sikerül leszívni, mennyi termékenyül meg és utána pedig, hogy sikerül-e. Szóval elég izgulós időszaknak nézel elébe, meg itt mindenki aki ezt csinálja, de sajnos nekünk ez jutott.
Félni nem kell, a szurikat ki lehet bírni és utána már minden rendben lesz! Amúgy lehet, hogy mi is akkor megyünk vissza, (nálunk mensi függő a dolog) és akkor még az is lehet, hogy majd egyszerre lesz a leszívás, meg a beültetés és egymásért is izgulhatunk, meg a többiekért. :lol:
Nefke
nefke

Gabicsibe ,
sajnálom :(
De ne félj a lombiktól, nézd meg engem is bedobtak egyből a mélyvízbe, augusztusban lombik nekem is ráadásul short ami azt jelenti h szeptember elején már tudom mi van.
MA még pityereghetsz egy kicsit szerintem ezt megengedjük Neked itt a lányokkal, de holnaptól csakis pozitívan a lombik felé.
Én is így próbálok tenni :)
Muszáj sikerülnie! :D

Zsókuci,
én is nagy felfázós vagyok, múltkor 3 fajta antibiotikum nem segített. MAjd amikor a 4. fajtát akarták adni beintettem, csak gyógytea (benszis ) + vettem áfonya kapszulát és segített!

LÁnyok, hülye kérdés, amikor szurizzátok magatokat, teljesen normális életet éltek :oops: úgy értem nem kell piheni? Ezt pl azért kérdezem mert én ki szeretnék menni a 0. napon a Szigetre LGT koncertre :oops:
Bár ez nem életbe vágó probléma, de jó tudni nehogy elcsesszek valamit!
A másik , hogy van jelentősége annak hogy pl. mondjátok Krisztinek hoyg ne edzzen (így írják? :oops: ), ennek van vmi jelentősége peteérés vagy ilyesmi?
EZt azért kérdezem mert lombikig én próbálok naponta edzeni mert jó lenne egy kicsit leadni...
madrin

Madrin
élj ugyanugy ahogy eddig :lol: :lol: én is sportoltam,majd amikor már több petesejted érik akkor nem esik már jól a mozgás mert pl nekem eléggé szurtak a petefészkeim,mikor már kb 20 tüszöm érett :shock: :shock: de az elején nyugodtan szigetezz és mozogj!utánna ugysem lehet majd :lol: :lol:

bibar

Gabiiii :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Neeeeeeeeeeeeeeeee!!! Basszus, nem hiszem el! És már a 27. napon??????? Nagyon kiakadtam a hírre... Miért van ez így? :cry: :cry: És még éreztél is valamit? Ez akkora szemétség! :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabicsibe,
Nagyon nagyon sajnálom! :cry: Pedig annyira szorítottam neked!
Természetes, hogy most szomorkodsz. De utána viszont próbálj csak előre nézni, és lebegjen a cél előtted! Nem tudok okos tanácsot adni, most sírd ki inkább magadból, aztán pár nap múlva csak előre! Ne félj a lombiktól!

Tudod nekünk meg egyből csak az jöhet szóba. Én is félek egy kicsit, de hát mit tudunk csinálni. Éppen azt számoltam, ha minden jól megy 3 hét múlva már szurizom magam, és szeptember legelejére ki is derül sikerült-e vagy sem. Mindjárt itt van! :roll: :shock: :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabicsibe!!!!!!!!

Nagyon sajnálom....... :cry: :cry: :cry: :cry: Fel a fejjel,tudom könnyű ezt mondani,Nagyon ,nagyon sajnálom!!!!Kitartás!!!!!!!!!!!Puszika
nyunyi82
Békéscsaba

Vic, én még nem éreztem úgy, hogy nem tudom meg a válaszokat a kérdéseimre, csak ott nem jutnak eszembe a dolgok :oops: :oops: , mert szita az agyam.. :oops: Szűcs doktor válaszol mindenre, nagyon aranyos, amit kérdezek.. :) Ha többet kérdeznék biztosan arra is válaszolna, csak mikor ott vagyok kiürül a fejem.. :roll: De most elhatároztam, hogy felírom, ha eszembe jut valami, és megkérdezem.

Gabicsibe! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.. :cry: nagyon drukkoltam..
:roll:
torolve_20130114141731

Gabicsibe!!
Sjnálom!A lombiktól ne félj,nem olyan vészes,mint gondolná az ember!Én 6-on vagyok túl.Az sokkal szarabb és fájdalmasabb,mikor az embernek megjön!
Madrin!
Csatlakozom Bibarhoz!Majd ha növögetnek akkor hagyd abba a mozgást,mert kidurranthatod őket idő előtt!
Vendég

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, neeeeeeemmmmmm :cry:

Nem is tudok mit mondani. Légy erős most.
Annyira rossz látni, hogy aki a leginkább bíztat minket, hogy álljunk már pozitívan a dolgokhoz, az is ennyire el tud keseredni. Rohadt igazságtalan dolog ez, mert itt mindenki megérdemli, hogy sikerüljön.
Sírd ki magad, utáld most a világot, jogos. És meríts erőt a párodból

De utána fel a fejjel. Mert újra bíztatni kell magadat és minket is. :D Mi lenne velünk nélküled? :)
A lombikra azt mondják sokkal nagyobb az esélye, mint az inszemnek. Elhiszem, hogy félsz tőle, én is félnék. De látod, a lányok azt mondják nem olyan vészes.

A következő sikerül, meglásd. :wink:
vic12

Gabi nagyon sajnálom :cry: !Ne félj a lombiktól,én is sokkal rosszabbra számítottam,mint amilyen volt.Igaza van Bibarnak legyen előtted példaként Málna.
Én úgy emlékszem augusztus 20-szeptember 20 ig lesz szabin kedvenc doktorunk.

Lippa

lippa

Sziasztok!
Jajj, Gabicsibe, nagyon-nagyon sajnálom!!! :cry: Úgy látszik, Nektek végig kellett csinálnotok az inszemeket ahhoz, hogy aztán az első lombik sikerüljön! Fel a fejjel!!!!

Sikerült elérnem a BMC-t, hétfőn dél körül megyek.

Elmesélem, hogy jártam: Anyukám kb. 20 éve azt hajtogatja, hogy penicilin érzékeny vagyok. Pár hónapja pedig azt, hogy ő az :D Na, én eddig minden dokinál említettem. Szűcs doki mondta, hogy jó lenne kideríteni a köv. lombikig, hogy mi az igazság. Hát tegnap elmentem háziorvosi beutalóval az allergológiára (gyanús volt, hogy miért oda). Ki is derült, hogy baromi rossz helyen járok, de ha már ott voltam, megcsinálták az allergia tesztet, ami negatív lett. Sejtettem előre. Legalább kicsit nosztalgiáztam a tűszúrásokkal.
Ma pedig elmentem a SOTE bőrklinikájára, ahol 2 óra várakozás után közölték, hogy januárra tudnak időpontot adni. De ha vállalom a költségeket, akkor 1 hét múlva. Hát, 6 ezrembe fog kerülni, de nem várok januárig :( A vicc az egészben az, hogy ugyan a pozitív teszt egyértelmű, de ha negatív lesz, az még egyáltalán nem zárja ki a gyógyszerérzékenységet :( Na, erre varrjatok gombot!!

Pussz, és bocs az off-ért!
süni76

Sziasztok!
Megvolt a modem csere, újra üzemel a netünk!
Gabicsibe!!!!Nagyon sajnálom!!!!!!!!Kívánom neked, hogy az első lombikod sikerüljön! Kitartás!!!!!!!
Süni! Ni comment....magyar egészségügy.
Gil!!!El sem hiszed, mennyire drukkolok!!!!!

Én továbbra is barnázom.... :oops:

Kép
vikike0429

Drága Gabicsibe
Tudom,hogy most nagyon rossz. Hittél valamiben, ami nem is biztos, hogy megérdemelte a bizalmadat. Hatszor megpróbáltad, és semmi. Gondolj arra, hogy most újabb esélyt kapsz, egy erőszakosabb módszerrel. Most Te fogsz győzni!! Ne félj a lombiktól, nem annyira szörnyű, mint az ember gondolná. És megéri, hidd el. Én több embert is ismerek, akiknek meghálálta a természet a türelmüket, mert végig csinálták az inszemeket és az első lombik sikerült. Pikk-pakk túl leszel rajta és csak azt fogod észrevenni, hogy gömbölyödik a pocakod. Fel a fejjel!
Vendég

Süni!

Mi is penicillin érzékenyek vagyunk azurammal, vagyis ő tutkó, én meg penicillin+tetrán vagyis még gyerekkoromban tetrántól volt bajom.. Amúgy anyukám is penicillin+ tetrán érzékeny, így rám is rámragasztották, miután a tetrán hintőportól tiszta kiütés lettem.. Na szóval mitőlünk is kérdezték, első körben azuramtól, hogy van-e gy.érzékenysége, aztán meg tőlem is. De ez egyébként a táptalaj miatt fontos? Mert gondolom, ha csak az altatás miatt lenne az, akkor az mindegy lenne, hogy a fiúnak van
-e.. na most lehet zavaros voltam, de végülis azt szeretném kérdezni, hogy nem tudod miért fontos ez? :roll:
torolve_20130114141731

Megszülettek a főnököm gyerekei.
NEm tervezett babák voltak,mivel a lány tudta hogy szakítani fognak, titokban abbahagyta a gyógyszert.
És egyből és spontán ikrek.

Mikor megtudtam sírtam hogy milyen igazságos az élet :(
Most hogy láttam a fotókat elsírtam magam mert olyan kis édesek :)

34. hétre születtek 1600 grammosak, a kis súly a csaj dohányzása miatt van :evil: :evil:
madrin

Madrin!!!Ilyenkor kérdezem annyira elkeseredetten, hogy MIÉRT???????????????????????????????Miért adatik meg annak ez a csoda, aki nem méltó rá!!!Mi meg gürizünk érte, és mi van? A nagy semmi!!! Bocsánat...kijött belőlem. :oops:

Kép
vikike0429

Vikike, azt mondom hogy igazad van, de én próbálok nem erre gondolni.
Mivel így átvágta, nem maradtak együtt, de a főnököm minden segítséget megad nekik.
Viszont nevelheti egyedül őket, szegény gyerekek :(
NEkem ilyen áron nem kéne.
de tényleg hihetetlen....
madrin

Sziasztok Lányok!
Hazaértünk épségben pestről...Jól megjártam, de nem lényeg, nem is bosszantom magam...

Móni!
Szép a pocid!!!!Örülök, h megismertelek!!!Aztán h találkozunk e 4-én is, majd eldől.....Vigyázz a kis manókra!!!! :wink: :wink: Puszillak!!

Madrin!
No comment........ :roll: (sajnos az élet megbosszulja önmagát...Lehet nem most, hanem majd........Én is kezdek lassan leszokni az edzésről, mindjárt megyek spinningre, és holnap is bevállaltam...Jövő héten még elmegyek 2 X, aztán VÉGE!!!Nem kockáztatom a szépen nevelt tüszőcskéim "életét"....

Süncikém!
Sajnálom, hogy ilyen torturán mentél át.....De a lényeg, ha van pénzed, bármit el lehet intézni!!Sajnos!!!Ide jutottunk! :cry:

Gabicsibe!
Sajnálom...De ne félj a lombiktól!!!Hidd el, nagyobb az esély!!!!!Igaz anyagilag elég megterhelő.....(bár én még szerencsés vagyok, mert olcsóbban vettem....de így is.....)

:(
Vendég

Bocsi,
én nagyon tudatlan vagyok :oops:
Honnan tudod hogy a tűszök már megértek, uh által vagy számolgatni kell, vagy nem tudom :oops:
Csak hogy időben leálljak én is, bár szerintem hiába küzdök a hormongyógyszer erősebb és csak hízok :cry: :cry:
madrin

Kriszti! Mi volt Pesten?
Az én edzőm azt mondta, hogy akár babásan is lehet majd edzeni. Tudja, hogy szeretnénk babát, majd az összes gyógyszerembe, vizsgálatomba be kell avassam, de akkor végig majd olyan gyakorlatokat fog összeállítani, ami nem árt. Ameddig jól vagyok, csinálom majd. (Persze a dokik véleményét is kikérve.) Ha meg nem esik jól, úgyis abbahyagyom.

Kép
vikike0429

Madrin!
Nem tudom...... :oops: :lol: De ha már kapom a puregont is, akkor abbahagyom az edzést...És ez jövőhéten pénteken lezs reményeim szerint.... :wink:

Viki!
Jó nagy forgalom, és sok buta ember...... :lol: :lol: :lol: Igazad van, lehet kismamiként is edzeni, de szerintem az inkább már alaktartó, és nem fogyasztó.....És azt lightesen kell csinálni.Én pedig úgy nem tudom.... :roll: :lol: :lol: Így még 1 hétíg megyek én is, aztán odafigyelek, mit eszem.....Amit akartam, az lement....
Vendég

Kriszti! Én meg még a kezdésig remélem fogyok, aztán alakot tartok :lol:

Kép
vikike0429

Már kezdem érezni az Ovitrelle hatását. Tegnap még semmi nem volt, ma meg már feszül a hasam, mint állat. Este meg holnap akciózunk. :oops:
Szóval érezgetem a tüszőrepedést. Csak lenne eredménye
:( :)

Tudom , hogy ez egy folyamat, de ha tényleg összejönne a baba aranyba foglalom W doki nevét. Vikkata :wink:

De tudom, sajna méfg hosszú az út addig. És egyszer majd váratlanul, remélem hopp egy bébi lesz a pocimban.

Madrin,

Hát igen, az érzés ismerős. Ma is láttam egy fogtalan alkoholistát babával az aluljáróban, és akkor jönnek a neki miért, nekem miért nem típusú kérdések...
vic12

Sziasztok,

Gabicsibe :(,

Kép

És ne félj a lombiktól! Az majd elsőre sikerül meglátod!!!! Erős csajszi vagy, és anyuci leszel hamarosan, hidd el!!! Millió pussz!

Benszi,
Köszi szépen, legközelebb kipróbálom ezt is. Bár nem bánnám, hogy ha több ilyen nem lenne :roll:

Kata,
Nagyon örülök, hogy túl vagy a szurin! :D:D Ügyes csajszi vagy!!! :wink:
Amúgy meg értem a kérdésekkel kapcsolatos dolgokat, nekem is törlődött a memóriám, ha bent voltam a drága jó Wiegandt dokinál. Persze ahogy kijöttem, szinte ezer dolog jutott eszembe, hogy mit szerettem volna megkérdezni.

Vic,
Bibar ugyan már írta, de az egyel lentebbi topikban szervezés alatt van egy augusztus eleji topiktali! Szóval mindenki, aki szeretne jönni, az jelentkezzen odaát! :D A babák motiválóak lesznek, és láthatjátok, hogy mi az amiért küzdünk – még ha nem is egyszerű a dolog, és néha nehéz előre tekinteni, akkor is :D :wink:

Madrin,
Sajna én is nagyon felfázós vagyok… csak ránézek egy hideg kőre, és már fel is fáztam :D
Persze, szerintem nyugodtan menjél a koncertre, nem lesz attól semmi bajod! Csak ne hagyd összenyomorgatni magad a nagy tömegben :wink:
Nem semmi amit a főnököddel kapcsolatban írtál. :cry: Az élet tényleg nem igazságos :?

Sünci,
Nem semmi. Sajnos ez megint az eü szegénységi bizonyítványa… ráadásul januári időpont??? Felháborító, komolyan!!! :evil:

Gil, Dugo,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Én szerencsére már jobban vagyok. Mától szedek homeós immunerősítőt, és gyulladáscsökkentőt kúraszerűen. Remélem, hogy segít! Nyaralás után újabb vérvétel aztán, meglátjuk, hogy mennyit sikerült faragni ebből a csúf értékből :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Helló! Csak gyorsan, míg az uramnak nem kell tálalni a vacsit... :D
Vikkata, szerintem is csak az altatás miatt lényeges. Pasiknak ez itt nem számít. Azért biztos ami biztos, megcsináltatom, mert tényleg sok jó gyógyszer alapja a Penicilin. Én anyukám is érzékeny rá. Talán ebből gondolta annak idején, hogy én is...
Azért annyira nem mérgelődtem. Elfogadtam, ez van. Persze tudnánk másra is költeni ezt az összeget.

Vic, hajrá!!! Kapd el apát!!!!

Kriszti, este azért sikerült tesztelnünk a férjemmel :wink: Minden oké!! :D
süni76

Na, hazaértem én is...HUlla vagyok!
:lol: :lol:

Süncikém!
Örülök nekei, hoyg minden ok!!!!Mi is leteszteltük!!! :oops: :oops: :lol: Nálunk is ok!!!! :lol: :lol:

Zsókuci!
Lassan indultok!!De jó nektek!!!!!Kicsit "irigy " vagyok! :wink: De én meg maradok növesztgetni a pocakomat...... :roll: És majd 2 év múlva az ikrekkell elmegyünk valahova....

Sharon!
Ez nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem gondoltam volna h ennyire vékony vagy!!!!!!!!!!De jó neked!!!!(ez most az irigység) :oops: :lol: És tetszett amit a Lukrécia írt....(helytakarékos gyerek) :roll: :lol: MIntha nem is lennék kismami....Szerencsés alkat vagy!De ami késik nem múlik...Lehet túlszárnyalsz majd midenkit! :wink:
Vendég

jajjjj:Javítás:Lennék=lennél...
Tiszta lökött vagyok...Már magamról írok! Remélem ez jó ómen...... :lol: :lol:
Vendég

Süni! Nálunk kérdezték a férjemtől.. és ő tényleg penicillin érzékeny, én valszeg, csak úgy mint Te, hogy anyukám rámakasztotta, bár ugye volt az az eset a tetrán hintőporral.. :roll: Így inkább mindenhol mondom, minhogy gond legyen belőle. Én különben kaptam már egyszer penicillin származékot Augmentin-t a fülemre orvosi felügyelet mellet.. de általában a Sumetrolimot adják, ha beteg vagyok.

Zsókuci, köszi!!!! hát majd holnap kiderül, egyedül is megy-e.. :? Amúgy ma túléltem egy fogorvost is, még a baba előtt akartam kicseréltetni egy kicsit kopott tömést.. :D Persze vagy egy fél órán keresztül meséltetett a lombikról a doktor nénim.. :lol: mert még két éve adott egy Elmex fogrémet, hogy feltétlenül ezt használjam, ha kismama leszek, most jár le a szavideje augusztus végén, úgyhogy azt mondta, hogy ez jó jel.. :wink: Hát remélem!!!!!!!!! :D

Kriszti!! Ezt mire írtad: "Jól megjártam, de nem lényeg, nem is bosszantom magam... "??? Mi történt???

Hát irigyellek benneteket a mozgás szeretetéért, én ehhez mérhetetlenül lustika vagyok.. :oops: van egy czanikbazsa dvd-m, de még szerintem ki se bontottam a csomagolásból vagy 3 éve.. :roll: most meg már ugye csak nem kezdek el tornázni, mert ugye a tüszőim.. :lol:

Na lányok, szép icccakát Mindenkinek!!!! :) Vic, Neked mozgalmasat is!!! :oops: :D :D
torolve_20130114141731

Kriszti, írtam pü-t. :wink:
torolve_20130114141731

Kata!
Válaszoltam...Gyere skype-ra.....
Vendég

Sziasztok!

Most csak benéztem egy kicsit ,mert rohangálás volt egész nap,De már megyek is!!!!Mindenkinek megy a drukkkkk!!!!!!!!!!!!!

Drága Gabicsibém!!!!!!!!!!!Meg tudtál egy kicsit nyugodni?!!!!! :cry:
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!!!!!!!! :wink:

Vik!Minden oké a szuri beadással!!???

Gil!Minden oké nálatok??????????Drukkolok!!!!!!!! :wink: :wink

Szép álmokat mindenkinek!!!! :P : Holnap jövök!
nyunyi82
Békéscsaba

Hú, délután írtam, és most látom, hogy elveszett :(

Csak azt akartam mondani, hogy Gabi, nagyon sajnálom én is, de majd a lombikkal sitty-sutty összejön, erre gondolj!

Vic, azt azért nem hinném, hogy 9 előtt odaérek. Inkább fél-háromnegyed 10-re tervezem... De sebaj, majd legközelebb!

Mi van akkor, ha az ember dokija éppen akkor van szabin, amikor elfogy a gyógyszer? Ha odatelefonálok, hogy beugrok receptért, más is megírja?
elan

Sziasztok Lányok!

Én is megérkeztem. Hosszú volt ez a nap. Voltam a BMC-ben.
A gammaGt eredményem negativ lett, ezt vittem vissza Szűcs dokinak. Megbeszéltük a folytatást. Elsőre inszem lesz. Ha megjön a 3 napon uh, és gyógyszer irás. Rákérdeztem a genetikai vizsgálatra (mivel mi már az idősebb korosztályhoz tartozunk ) és azt mondta, hogy nekünk nem kell, majd ha baba lesz akkor vele igen. Egyenlőre ennyit tudok.

Kriszti

Látom, te is voltál a BMC-ben. Miben voltál? Hátha emlékszem rád. Én kék egész ruhában voltam. Lehet, hogy feltüntem egy kicsit. (Tudom nem divat, de imádom az egészeket, és főképp nem szorit!)

Gabi

irtam pü-t.

Kissé mérges vagyok magamra. Olyan buszt sikerült elérni, ami minden kis faluban megáll
:evil:
A 2 órás utazás helyett 3 órás utazás lett. Na ezt a járatot sem felejtem el még egyszer. Inkább várok a későbbire. Ennyit ülni :evil: Ez a tanuló lecke.

Jóéjszákát mindenkinek!

Erika :oops:

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika!
Én nem voltam ma a bmc-ben, csak pesten, igaz a bMc előtt voltam...Be nem kellett menni, majd jövőhéten pénteken megyek......Így biztos nem láthattuk egymást! :roll:
Vendég

Kriszti

Bocs, akkor félre értetelek.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika !
Semmi gond! :wink: És a kék egyberuha igenis divat!!!Én is mindig azt veszem fel, ami tetszik és letojom a divatot.....Ami a kedvencem, nálam az a divat!!!!!A mai divat nagyrészt egyébként sem tetszik.....
Nekem is van talpíg érő ruhám, legalább 8 éves, de imádom!!! :lol:
Örülök, h lassan kezdetek...Kb.mikorra várható?Még júliusban?Vagy augusztusban már???
Vendég

Lexi!
Holnap mész pestre, ugye???Gondolok Rád nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, lassan dobok egy táblát...gyorsan kiteregetek, és felteszem....
Vendég

Kriszti

Ha minden igaz július 19 körül várom és utána kezdődik nekünk is :lol: Szűcs dokit ird már be a nevem mellé, gondolom menet közben nem változik meg az orvosom.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika!
POnt pár perce írtam be a dokit..Gondoltam, ha vele beszélted meg a folytatást, tuti ő az orvosod..... :wink:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Gabikám :cry:
Ez a nap a szomorúságé volt, de tudom, hamarosan csak a következő lépésre fogsz gondolni, hogy mielőbb kismama lehess!
És ha lombikkal, akkor úgy!
Tekintsd úgy, ez volt az előszoba, hogy belépj a babaszobába!
Át kellett rajta haladni és kész!
De ott az ajtó, ami már félig nyitva, és neked már csak be kell lépni. Oké?
A lombik sem sokkal bonyolultabb az inszemnél ( csak sajnos drágább) . Ne félj tőle, segíteni fog!
Drukkolok!

KépKép
naposoldal

Jó reggelt!
Vic! Kívánom, hogy "eredményes" legyen az akció!!
Gil!!!!DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: