Sziasztok,
Gabi, nagy gratula, és olyan jó olvasni, hogy boldog vagy. Hematóma meg tűnjön a csudába.
Barbi, részvétem. Igazából nem tudok mit írni, mert 1 éve, mikor a nagyim meghalt, nekem sem tudtak, most sem tudnának mondani semmit, ami segítene. Ez az élet rendje/kegyetlensége, amit csak elviselni tudunk, megszokni nemésnem.
Macs, az nagyon jó, hogy baj nincs, hiába, no, a megérzések. A pihenéshez sok jó ötletet, nyugodalmas, megértő Fülicseket kívánok.
Most egy pár napig /újra/ elhallgatok. Részint készülünk a nyaralásra

, részint a melankólia még rajtam van, ha hagyom, és gondolkodok. Szal inkább próbálok a gyerkőkkel lenni, és pörögni, hogy ne gondolkodjak. És mert aranyosan érdeklődtetek, slágvortokban:
- manókám lassacskán abbafejezni látszik a szopizást, és ő nekem BIZTOSAN az utolsó babócám, és ez mos nagyon elszomorít
- ugyanakkor nekem szerintem egy gyerkőc is sok lenne, mert néhány jelből úgy látom, valamit nagyon nem jól csináltunk a nagyfiammal, és a kkor valszeg a lányaimnál is jelentkezni fog a dolog
- bizonyos jelek (anyagi) azt mutatják, hogy nem feltétlenül maradhatok itthon a fenekemen, hanem vissza kell mennem dolgozni, és a mi még szörnyűbb lenne, lehet, hogy a csajszi 2 éves korában. Tudom én, hogy sokan megteszik, és, hogy ők is kibírják, sőt szeretnék, de ÉN NEM. Engem kielégít a gügyögés (többnyire) és szeretek itthon lenni. Szeretnék itthon dolgozni, de ez olyan luxuskategória, ami még (most főleg) csak vágyálomnak tűnik. Én dolgoztam 1 aztán 2 gyerek mellett, és kibírható, viszont emlékszem, hogy akkor voltak napok, amikor komolyan ki akartam szálni az életből. ÚTÁLTAM. Nem a munkát, hanem a kötöttséget. Meg lehet engem szakítani, csak bízzák rám az életemet, és a szervezést.
Na, ennyit a rövidségről. Mostság ilyen gondolatok járnak az agyamban, és Curse, abszolút megértelek. Szal nagy baj nincs, csak az én agyammal.
És gratulálok az új csillagnak Votiv

, és az újdonsűlt futkározós sráchoz, akinek pluszban még hepi börszdéj, és Indi, jó pihenést, örömködést az önállóságban, és tévézést

, szóval mindenkinek mindenséges jókat, jövő hét vége felé jelentkezési kísérletet teszek, addig is SZIAMINDENKI!