Köszönöm, hogy megnéztétek, és véleményeztétek a görbémet, ami…. Hát szóval ebben a hónapban nem éppen görbe formájú!
Sajna nem nagyon ment feljebb a hőm. Ez van.
Kicsit lehangolt, hogy most volt először + az LH teszt, és akkor épp most nincs peteérésem…:evil:
Sőt! Most égetem magam egy kicsit, de én a napokban világosodtam meg, hogy ez az LH teszt nem is azt mutatja, hogy mikor van peteérésem, csak a peteéréshez szükséges hormonális környezet meglétét, de cseppet sem biztos, hogy peteérés is követi!
Hát nekem most nem követte!
A lábamra kitaláltak a gyógyszertárban egy kencét, ami kb 2-3 nap alatt totál helyre tette. Úgyhogy jól van a zúzott bokám, köszi az érdeklődést!
Évi!
Dóri tündéri!
És milyen nagy csaj lett…
Szerintem is tiszta olyan mint te vagy! Egy az egyben hasonlít rád
Kacsa!
Tündéri az apa-köszöntős kép!
Biztos nagy sikere volt
És hát a pocakfotó!
Panka!
Örülök, hogy Emilinek egyre jobban bejön a babapancsi
Ez aztán a tudatos nevelés máris világbajnokot neveltek belőle?
Piri csak nem a programotok közepén toppan be…
Angie!
Sajnálom, hogy ilyen nyügike Sziszkó!
Biztosan ez a nagyon buta időjárás is bejátszik! Azért biztosan nagyon megsínylik a pöttömök is, hogy reggeltől estig 15-20 fok különbség van a hőmérsékletben.
Maci!
Elfogytak a napok...
Fleur!
Nagyon örülök, hogy már pihi van neked!!!
Tök szupi lehet Pécsen.
Tök sokat gondoltam rád pénteken, meg hétvégén. Hogy vajon milyen lesz az utolsó nap, meg a kollégák, meg a búcsúztató, meg minden…
Hétvégén mi kint voltunk Miklóson mind2 nap reggeltől estig, mert faházat építettünk a kertbe, hogy legyen hova tenni majd a fűnyírót, meg ilyesmiket!
Pupyék is kint voltak szombat délután, naggyon jó volt!
Szerettem volna feltenni faházas képeket, de nem megy ez nekem Pupy nélkül
Majd, ha tudok, varázsolok képet róla!
Ja, és csúszik a költözés 3-4 hetet, mert nem lett meg a közmű!
Egyfelől jó, mert naponta 5000 forinttal csökken a ház ára, de rossz is, mert be voltunk sózva miatta, és így mostmár tuti biztos, hogy csak aug. végén, a Sziget után fogunk tudni költözni
Nem baj, eljön majd a mi időnk ebben is
Pupy, Drága!
Tudom, most aztán végképp nem tudod nézni a babanetet, meg nem is ez az első, de nagyon várom a híreket! Drukkolok
Rohannom kell melózni, de a főnököm elutazik szerda este, és akkor majd talán egy kicsit többet tudok jönni
Puszi: Eszer