A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Há tom most utólag, hogy a mentést kellett volna.... volna

Kép
kissmanó

Megyünk fürcsizni, aztán jövök. :D
Vendég

Sikerül, most épp menti.
Hurrá.
Kössz mégeccer Annee.

Kép
kissmanó

Nekem nem sikerál... :(

kispiskóta

Kép Kép Sziasztok!Megmutatom miket vetem ma Benjáminnak.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

A második lehetőséggel sem?

Kép
kissmanó

Az a sportos felső tök cukker.

Kép
kissmanó

sziasztok!

Hencsinek és Boginak jó egészséget, sok sok tejcsit! Nagyon szép Bogi baba!

Hemej! Cukik a rucik!

Annee! Nagyon szép kis családod van!

Enikő! Akkor holnap a klinikán találkozunk! már csak a lurkóinkat kellene erről valahogy meggyőzni. :D Igen holnap Emese névnap lesz, ezért szeretnék holnap szülni, bár ez nem kívánságműsor!
Emi

Kép Kép
emi_25

Háj csajok!!

Hencsi: Nagyon nagy gratula nektek :) Milyen gyönyörűszép neve van a kiscsajodnak :D :oops: :lol: Örülök, hogy jól vagytok! Tejci majd lesz.... gyors felépülést!++++++++++++++++++++++

A derekam kész van, nagyon fáj.....és szakad rólam a víz, annyira utálom már ezt a nyarat és még mennyi van belőle :shock: Pedig esik az eső, picit le is hűlt a levegő, de nem eléggé :evil: áááááááááááááá

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Annee, sikerült, hát... Meghatóóó!!!!!!!!!

Ha jól olvasom, akkor holnap már 4-en készülünk a tudjuk, mire! :lol:

kispiskóta

Nekem nem sikerül, akármit csinálok.. :cry:
torolve_20131003125716

Na jó, akkor Zsú, amit írtam tárgytalan.

S milyen ügyesen bírunk kódoltan +beszélni".
Hmmmm

Kép
kissmanó

Gurgi! Privi ment.

Kép
kissmanó

Manó, mit írtál? Vagy csak írtál volna?

Gurgi a második lehetőséggel próbáld, de te tényleg csak egy 100-as zsepivel indulj neki.

kispiskóta

Mélt néked.

Kép
kissmanó

Nekem nem megy.. :cry:
torolve_20131003125716

Jaj, így értem. Amúgy tök rendi vagy Manó!!!

kispiskóta

én sem tom megnézni Annee linkjét, pedig úgy szeretném...(((

Kép
lidikoka

3szor néztem, 3szor :cry:

kispiskóta

Ahogy írtam Gurginak is: a második megoldást kell választani, nekem az volt a nyerő.
Ott kéri, hogy görgess lennebb, kiválasztod a "free" verziót, klikk rá, majd bejön egy kód, amit mellé be kell írni, majd katt, és jön a töltés.
Ennél érthetőbben így memóriából nem megy.

Kép
kissmanó

Na, ma este apácskát ismételten bevonom a "forgalomba".
De meglepetésszerűen, még Grétunak sem szóltam róla.
Psssszt.

Kép
kissmanó

S addig menyek vacsizni, meg nyalok egy kis fagyit. Nem kéri a lányom, de hátha jó néven veszi, hogy olykor kedvezni szeretnék neki.

Kép
kissmanó

Sajnos én sem tudtam meg nézni Annee linkjét. :cry: :cry: :cry:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Na megnéztem..hát kész...iszonyatosan sírtam, áhh zokogtam..ááh..ezt nem lehet szavakkal leírni..Annee!! Köszönjük, hogy feltetted nekünk.
Ati is megnézte..ő is meghatódott..
Fúú annyira a hatása alatt vagyok... :cry: :cry: :cry:
torolve_20131003125716

Gurgi: Már én is telesírtam 1 csomag zsepit. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nekem nem megy, hiába nénetes vagyok, az angol oldalakkal meg vagyok lőve... :(

Na talán holnap! Most betolok egy kis dinnyét, azután keményedek tovább! :)

Ha már nem jövök, akkor jó éjt! Ja és Manó apaelkapás után irány osztódni! :D

KépKépKép
dikó1

Na, mit mondtam Rita, mennyi zsepivel kell nekiindulnod?

Én is megmutattam Daninak és neki is tetszett.

kispiskóta

Frissen szült anyukák! TB kérdésem van: most a kiskölöknek kiküldik postán a TB kártyáját, vagy apának be kell érte menni sorban állni? Illetve több helyen hallottam, hogy apuka nem ér önmagában semmit, anyuka meghatalmazása kell minden ügyintézéshez. Mi a tapasztalatotok?

Jóslófájások: nekem olyan érzés, hogy mikor elkezd keményedni, elkezd úgy fájni, mint amikor elsőnapos menstri van, aztán kemény-kemény, majd mikor elkezd puhulni, akkor csökken a menstris fájdalom is. Persze amikor nincs jóslófájásom, akkor keményedések még vannak. Nekem pl. 3-4 napja már folyamatosan van néhol 5-10, néhol meg 20-30 percenként keményedés, ami nem jár fájdalommal.

kétfiús anyuka
babdorka

:cry:
jaja, 100-as pzs.
torolve_20131003125716

Mára elköszönök..
Jó éjszakát, sztem jó lesz mert hideg van, szép álmokat!
torolve_20131003125716

Zsú: A TAJ kártyát kb. 30 perc alatt intéztük el. Mivel a nagyokét is ki kellett kérni egy ellopás miatt igy Apával kettéváltunk. Én a nagyokét, ő a kicsiét intézte. Igy végeztünk fél óra alatt.
Ha nem mentek érte, 3-4 hét mig kiküldik. Addig az ellátásokat (GYED, GYÁS, Anyasági) nem tudod intézni amig nincs meg a kártya.
Szóval, szerintem érdemes bemenni.
A Teve utca sarkára kell menni, az Árpád hidhoz.
Vendég

Na, visszagyüttem.
hideg? kűggyetek mán picit ide is belőle.
Rólam most is csurog a víz, olyan fülledt a levegő, hogy csak.
Benyomtam egy adag dinnyét, nesze neked vacsora. De ha nem volt itthon sem kenyér, sem zsömle, mit tegyek? Most aztán nesze neked pisijárat.
Na, menyek készítek apának meg magamnak kis melegvizet (kár, hogy így bálnásan kizárt dolog ketten fürikézzünk eccerre).
Oszt jóccakit nektek.
Ha nem jönnék, ne várjatok (hi-hi, én az optimista :oops: )

Kép
kissmanó

Mentem hunyi. Jó éjt Mindenkinek!
Kép
Vendég

Annee, ari vagy, de Dorka kérdezte.

Jóccakát Mindenkinek!!!

kispiskóta

TAJ. ugyanaz, mint amit Annee mondott, kiegészítve, hogy kell hozzá a lakcímkártya. Nekünk 10 napot mondtak, de 7 után készen volt, a kórhaz kerületének anyakönyvi hivatalában vette át Apa.
Én mindenhova meghatalmazással küldtem a Páromat, hogy ne legyen kérdés.
Vendég

mármint a kórházi kerületben a lakcímkártya (igen, a IX. ker. adta ki a XI.ker-i címet) a szül.akvivel együtt, azokkal pedig oephez, budapestieknek az árpádhídhoz.
Vendég

bori: ezt az uccsó mondatot nem igazán tudtam értelmezni... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Hali!

Hencsinek gratulálok!!!!

Annee: megnéztem, nagyon szép ajándék Aputól!

Gurgula: igyekszem lépést tartani, bocsi, ha nem vettem észre, de mi van Nenokével????

Csatlakozni szeretnék a " ma meg akarok szülni" klubba!

ckat
ckat

Hencsi, gratulálok a kis Bogihoz!
Biztos lesz hamarosan tejed is!

KépKépKépKépKép
uxi

Na ma nekem is megjöttek a keményedések, egy kis részük fájdalmas is volt.
Csodálom, hogy eddig elkerült, mostanra besokalltam az idegtől.

Pedig már a neheze megvan, a lakás eladva, csak ez a sok hülye ügyintézés ne lenne.
5 perccel zárás után sikerült odaérnem a földhivatalba, persze így a jegyzőhöz sem tudtam menni, tehát a bankba sem.:(

KépKépKépKépKép
uxi

Na, jöttem megnézni a vonalzóm. 40+1 Szép.
Dokkernéni nem tom milyen bűvészkedés árán, de korongján sosem látott júli 4-et (aha, s ezennel elmúlt az ámerikaiak napja, legalábbis tuti az itteni időszámítás után igen).
Ezelőtt egy órácskával kivittem a dinnyelevet, kicsit úgy sikeredett mint az Andié. Ilyen mélyen aludnék?
Oszt főtt valami kaja a kutyáknak a kályhán. Ment a gőzelszívó, s most az előbb arra ébredtem, hogy az elszívó ugyan kiviszi a szagot a konyhából, de az a szabad ég alatt megfordul, s bejön a hálószoba nyitott ablakán. Juppi, kafa fővő disznóbőr szagra ébredni.
na, újból dinnyelé elvisz csapolásra (kicsit sok, vagy mi a kő....), oszt megállapítást nyer, hogy nyákdugó eleje balra el. Hmmmm.... jól becsapom lánykámat? Vagy ő a szófogadó s eddig nem is tudtam? Mett ugyi ma csütörtök. S még van belőle szűk 20 óra. Derekam indított, fájások jönnek-mennek benne. Na, de én azért még nem kezdem számolni a 3 órát :) Sőt, menyek, s visszafexem. Mett az ágyban is fájdogált, csak én vótam az álmos.
Na, háha még sikerál alunni.
Ha nem jövök, akkor annak elég nyomós oka lesz.
Na, nektek további szép álmokat az ébredésig.
ha meg reggel jövök, akkor én estem pofára.

Kép
kissmanó

Ja, kicsit kuszák a gondolataim, az nem sikerült kiderüljön, hogy szerintem a dinnyelé átment szivárgó magzatvízbe. Ha mást nem, akkor valahun fenn pici hajszálrepedés lett (amivel azért még lehet hunyni picit reggelig - remélem), s ezért nincs zutty mint Szilvinél vala.
Na jó, még valamit akartam írni, de nem tom.
Hja, maholnap nem lesz kifogásom a feledékenységre. Hisz ha nem leszek terhes, akkor.....
Na, de addig még nagy meló előtt állunk.
Pussz

Kép
kissmanó

Manóóóóóóóóóóóó!!!!! Teljesen izgulok értetekkkkkk!!!!! Én még mindig tartom szám Marci előtt, de szerintem kitalálja a ki nem mondott gondolataim is. Nálam csak keménykedések vannak!

Drukkolok neked ezerrel!!!!

Remélem már nem jössz, mert akkor Grétus elindult kifelé megnézni anyáját!

kispiskóta

[quote="kispiskóta"]A írta:kispiskótannee, ari vagy, de Dorka kérdezte.

Jóccakát Mindenkinek!!!

Izééé... Bocsi! :oops: :oops: Láccik hogy meg voltam gyűrve mint a papírkutya! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hűűű, Manó! De izgi! :D :D :D
Megy a sok drukk ezerrel!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Hmmmm, Manó ilyentájt már írni szokott... :lol:

kispiskóta

Húúúú Manó a manóba wazzzzze nehogy gyere ma már, küld az smst nemsokára, aztán pár nap múlva jelentkezz a szüléssztorival :wink: :lol: Hajráhajrá!

Amúgy 1 órát sikerült aludnom :( :evil: ,elaludnom minden nap horror, olyan 1 óra fele sikeredett, de már fél 2kor arra ébredtem, hogy fájok, egészen reggel fél 6ig. Nem voltak se rendszeresek, se vészesek, de pont elég erősek ahhoz, hogy ne tudjak aludni :evil: :shock:
Már agyaltam mi hiányzik még a kórházni pakkból,és hogy mentőt hívjak, vagy taxit, hogy indulandusz..... aztán apa elment reggel 6kor horgászni én meg bealudtam, 3/4-ed 7ig. Felkeltek a purdék... Minnyá viszem őket bölcsibe a másikat nagyihoz.
Tök jó lehűlt a levegő, de én így se tudtam aludni :( Olyan szar, már tökre kivagyok fingva a tartós nem alvástól..... ingerült vagyok,ideges és mindenbajom van!!

Mindenkinek kitartás!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Meghozza ez a front Grétust!!!! Hajrá Manó!

Én is fájdogáltam este is, meg hajnalban is, de össze-vissza... Ma leállok a magnéziummal, ettől lehet hogy beindul minden??? :)

Ma anyum levette az uccsó labort, befejezem a lakáspuceválást, és onnan már bármi jöhet. Brigi benne vagy? :D

KépKépKép
dikó1

szép jó reggelt!

Hencsiéknek Gratula!

Annee, szuper ez a kisfilm, én is meglestem tegnap! :wink:
oltári cukker Andris is!

Manóóó hajráááá!

Én kivételesen "jól" aludtam, a 2 óránkénti ébredést leszámítva.

TAJ: nekem minap az jutott eszembe, hogy mondtátok, hogy az orvos ugye felírja pl. popsikenőcsöt, az hogy is van?
én név+gyerek taj, vagy gyerek név+én taj? valami ilyesmi volt... :roll:

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Maaannnó: azt a leborult... látod, csak gratulálni kellett, hogy Grétus észrevegye a dátumot! :lol: Igzi!!!!!! HAAAAJJRRRRÁÁÁ!!!

Annee: Csodálatos családod van, gratulálok nektek!

Szücsi: tágulunk-tágulunk C1000..... aztán majd meglátjuk, megy a málnalevél ezerrel, meg a homeós bogyó, remélem kinyílok, mint a rózsaszál, Ó te kedves királylány!

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: