A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Gurgi: a kinyomás itt-ott nem fájás, inkább a keményedés miatt érzed, hogy kinyomja magát... a keményedés persze méhtevékenységnek-fájásnak számít (ma kérdeztem meg én is);

Manó: gratulálok a betöltött 40. héthez! Kaffantó!

Kata: nagyon szép kisfiad van, olyan békésen szunyál, nem is látszik, hogy fáj a poci!

Andrea
Kép
kindernay

Megkívántam a pogácsát.... valamit kéne sütni nekem is.. megyek csinálok tojáskrémet... piritóssal! Hmmm

Andrea
Kép
kindernay

Olajban fent?
Mi az Gurgika?
Andi - asszem ez a mai nap legfényesebb megjegyzése :wink:

Kép
kissmanó

Gurgi! Pénteki nap nekem sosem teccett semmire.
Max ha 13-ra esett.
Jajj nekem. Júliusban épp így van.
DE az egy unokatesóm szülinapja, uhhó nem jó.
Sőt nem jó épp ilyen alapon a júli 10 sem.
Na bassza meg, mennyi bajom van :oops:

Kép
kissmanó

Gyerekek! Most az eccer télleg nagyon, de NAGYON szeretnék 24 órával vénebb, azaz okosabb lenni.

Kép
kissmanó

Még tiszta szerencse, hogy apácskának egyetlen unokatesója sem él az országban, így ritkán találkozunk (van egy a pocsolyán túl, akit még nem is láttam), uhhó asse tom mikor van a születésnapjuk. Mett ha tudnám, télleg bent kéne maradjon Grétu.

Kép
kissmanó

Sziasztok! :)

A baba születésével egyenes arányban fogy a szabadidő. :lol: :lol: :lol: Nix időm jönni. :D :P
Randán besárgultunk. :cry: Ha péntekig nem javul akkor vérvétel. :cry:
Dobok képet a kiccsaládomról, de engem kéretik becsukott szemmel nézni! :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

na jó, hív apácska, menjek nézzem meg a melósok ma micsináltak.
Még jövök.
S ezt vehetitek fenyegetésnek is.

Kép
kissmanó

Anne! Fotótudósítással is beérjük ám.
Jók vagytok rajta egytől egyig. S csakazértis nézünk téged, hisz a szappanoperahős anyácskája te lennél.

Kép
kissmanó

Na sikerült végigolvasni :lol:
Bár jegyzeteltem, de túl hosszú lenne az egyenkénti reakcióm,így ha nem haragudtok meg akkor amit lehet összevonok :oops:

A már babázó anyukákra nagyon-nagyon íííííííííírigy vagyok, csodaszép, tündéri gyerkőcök.

Zsú és Manó: szorítok,h teljesüljön a kívánságotok, (csak a pocilakók miatt nem nevezem nevén)

Ja és nemutolsósorban Enikőnek is teljesülhetne. Nálunk apának van 27-én szül napja,( mi 21-re vagyunk papirozva) ő szeretné ajándékba kapni :wink:

Andi: te csak ne siess a "zártságoddal" vagy gyorsan tanuld el Gurgi: "Tágulunk-tágulunk" -ját :wink:

Hatalmas gratula Hencsinek és Boginak! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok.

Gurgi: köszi az infót

Kép
szücsi

Annee: csodaszép családod van és ebben benne vagy te is!

Kép
szücsi

Hűű, de lemaradtam...

Hencsinek és Boginak nagy nagy gratula!!! Jó egészséget, sok sok tejcsit! :D :D :D
Vendég

Dikó: persze, hogy szülhetünk együtt, de minnél hamarabb :wink: :lol:

Hencsi: Végre! Gratula nektek, nagyon sok boldogságot Bogihoz és sok fini tejcsit neki!img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1183565444.74.gif[/img]

Manó: kitartás drága! Kép

Annee: nagyon szépek vagytok. Ha majd lesz egy kis időd meg tudnád írni kell e valamit bevinni a kórházba a babának? Vagy adnak mindent?

Végre ide is ideért a hideg meg az eső de kisfiamat nem hatja meg :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

[quote="szücsi"]A írta:szücsinnee: csodaszép családod van és ebben benne vagy te is!

Köszönjük szépen! :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kész vagyok, elolvastam tegnap délutántól az irományokat.

Henchy! Gratulálok nagyon jó egészséget, sok tejcit kívánok! Időközben már biztos van ezutóbbi is.

Lányok, én egyre kevesebbet tudok itt ülni a gép előtt. Egyrészt zsibbad a lábam, másrészt pedig iszonyatosan be is van dagadva, és a kezem is. Már szinte semmit nem tudok felvenni a lábamra. Ráadásul ma az arcom is vizesebb, ( vagy dagibb) , főleg a szemem alatt van jól megtelve vízzel. ( lassan olyan táskáim lesznek mint Derrick-nek)

Jó ez a lehűlés, ennek örülök, bár ez a délutáni szürkeség.... olyan depis lesz tőle az ember. Mindjárt nyomok egy kis nutellát, hogy jobban érezzem magam.

Várom már a hétfőt, kiváncsian várom, hogy mit mond a nődoki.

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok most, remélem holnapra fittebb leszek, és akkor írok bővebben.

Mindenkinek kitartást, és jó pihengetést kívánok.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Hencsike és Bogi!
Szeretettel gratulálunk Nektek! Sok örömet, jó egészséget kívánunk!

KépKép

KépKép
szivvi

Annee
Cépek vagytok!

KépKép

KépKép
szivvi

Kinderke!
Hát nemtom, nekem az orvosom és ági a szülésznőm is azt mondta, hogy a kinyomás az keményedés, és én is úgy érzem..nekem olyankor az egész baromira befeszül. Azt is mondták, hogy a méhösszehúzódástól nyomja ki magát..pindurka

Tojáskrém, na az is finom..utána indulhat a durrogtatás..háhá

Manó!
Főtt krumplit összetörni liszttel, sóval összegyúrni, kinyújtani, kiszaggatni és forró olajban kisütni..
Egyébként lekvárral a legjobb!! Jó kis babletykó után..Überfasza

Annee!!
Egyem meg a kis családot, milyen édesek vagytok, ahogy ott ültök az ágyikón, mint régen a családi képeken..kis Andris laza csákó, rá sem bagózik a köztársaságra, alszik de milyen aranyosan..kész

Tegnap mondtam Atinak, hogy nagyon szeretem a gyerekeket de bölcsit nem nyitok mert én állandóan sírnék..mindig meghatódom..
Ez az én formám.
torolve_20131003125716

Szia Brigi! :)

Köszönjük. :D A kórházba pelust és popsitörlőt kell vinni. Meg érdemes popsikrémet is, mert amit adnak az trutyi. Nem tudod letörölni a gyerek popsijáról. Kis babazoknit vagy kesztyűt is érdemes hogy ne karmolja össze magát.
Vendég

Moni!!
Derrick, Horst Tappert Kép
bocs de nagyon röhögök...derrick-en..
torolve_20131003125716

Annee!
Én megzabálom azt a gyerkőcöt, nézem-nézem..a kis kezecskéjét..
torolve_20131003125716

Szivvi, Gurgi: Köszi, köszi! :D :D :D

Jesszus... Apa csinált egy videót a képekből, zenével.
Zokogok...
Vendég

Hu Annee ne is mondd, elképzelem és én is mingyá bőgök..
torolve_20131003125716

Tegnap óta egy kicsit parázok. Felhívott a kolléganőm, aki a kavics értékesítéssel foglalkozik, hogy segítsek már neki az egyik bányánk létszámának felére csökkentésében, mert ugye ő nem tud kiket javasolni, mert csak azóta néz rá a dolgozókra amióta nem vagyok (és ugye az utódom meg még nem tud objektív véleményt mondani). Bár már lógott a levegőben ez a dolog, de azért meglepődtem. Kértem kis időt az átgondolásra és ma délelőtt megegyeztünk a nevekben, amit már továbbított is a központ felé.
És hogy miért parázok? Remélem jól tudom, hogy terhesség alatt nem mondhatnak fel, még akkor sem ha jelenleg csak tp-en vagyok, de a kód ugye a veszélyeztetett terhességre utal. A munkaügyesünket mégsem kérdezhetem meg, mert ciki helyzetbe hoznám a kolléganőt.
Bocs az off-ért, de néha eszembejut és mélázom rajta.

Kép
szücsi

Henhy:Gratulálok nektek én is.Sok-sok tejcit kívánok!!! Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Móni
Torzult arc??? Az vmit jelent :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Huhh.. Potyognak a könnyeim.. Ez iszonyú megható...
Apa megpróbálja betenni az iwiw lapomra is. Pedig vannak benne érdekes képek...
Van egy ami azonnal készült szülés után. Amikor még él a 24 órás vezetékes kapcsolat Andris és köztem. :lol: :lol: :lol:
Durva nagyon...
Vendég

Gurgi: Komoly nagyon! De iszonyú megható...
Vendég

Elment anyukám a húgommal együtt, de olyan jó volt ez a nap!!! Most valahogy úgy vagyok, hogy minden helyrejön...

Annee: Édi a családod, büszke lehetsz rájuk!!! És igenis, te is benne vagy ebben a családban drágám!!!

Móni: Ez a Derrick duma kifogástalan :D :lol:

Andi: De tényleg úgy érzed, hogy mindjárt...? Anyu szerint meg lehet érezni, hogy mikor lesz a nap...

Kép
zsuzsi**

Most megyek megvacsiztatom apát, magunkat már nem tudom mit mert állandóan csak eszünk :lol:

Kép
szücsi

Köszi Zsuzsi! :D
Vendég

ANNEE:BÜSZKE LEHETSZ A CSALÁDODRA, GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK, EGYTŐL- EGYIG!!!!
MÓNI:Télleg lehet, hogy te is hamarosan babázol?
GURGIKA:Holnap meg is csinálom a pogidat, amit írtál...naddon jóóóól hangzik...
Babócák gyönyörűek, egyre irigyebb vagyok, meg türelmetlen, én is szeretném látni enyim babát.
SZÜCSI: A terhesség+szülési szabi alatt nem mondhatnak fel neked, mert jogi védettség alatt állsz, a munkatörvénykönyv szerint. Emiatt ne aggódj!!!
MANÓ:Drukkolok neked nagyon.
Holnao nem jövök, mert uh-ra megyek, utána meg barinőzés lesz, úhhogyy MILLIÓ PUSZI NEKTEK!!!!

Kép
Kép
christine

Belinkelte... Merjem feltenni? De csak saját felelősségre nézzétek meg!!!!
Vendég

Rózsa! Gyere este icipicit legalább, hogy tudjuk azért megvagytok még.
Ugye jössz?
Olyan cépeket szoksz írni, hiányozni fog, ha nem.

Kép
kissmanó

én vállalom

Kép
kissmanó

Christine: Köszönjük! :D
Vendég

Akkor teszem, de tényleg durva!

Ime:

http://www.megaupload.com/?d=8T6UWTPP

CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! PZS-T KÉSZÍTENI!!! :lol: :lol:
Vendég

NYUGODALMAS JÓ ÉJSZAKÁT NEKTEK, MINDENKINEK TELJESÜLJÖN A SZÍVE KÍVÁNSÁGA !!!! Kép

Kép
Kép
christine

Na, most picit jobb a hangulatom.
Apácska levitt a telek alsóbb részére, a felújítás előtt álló régi ház mellé. S letárgyaltuk, hogy a nemrég kifundált úszómedencével hogy is legyen.
Hú, apát visszább kellett fogjam, első körben 72 nm-es medencét akart. Igaz, mikor az ötlettel jött, még csak 48 volt. Na, középarányos 60-ban kiegyeztünk. Mett azétt mégiscsak kell bele víz is, meg tisztítani, meg társai, s az ismét píz lesz, nemcsak annyi, hogy megépítjük (sajna csak jövőre).
Szeretem mikor megbeszéljük az építkezéses meneteket. ezt a házat is, ahol most lakunk, teljesen a kettőnk elképzelései alapján építették meg. Vettük a kockás papírt, s húzogattuk rajta a vonalakat, meg becsúszott egy kis körív is. Tuti, a régi ház felújítva szuperebb lesz, de én mán innen nem költözöm ki. Azt egy darabig ha sikerül kiadjuk, oszt majd a lurkóké lesz. Csak bírjanak osztozódni fölötte. Ideális az lenne, ha kettő találna magának máshol valamit, s egy maradna, s kifizetné tesóit.
Hú, milyen messze elkalandoztam a jövőben.
Na, de jobb a kedvem, ez a lényeg. Bár lehet, 10 perc, s újabb depihullám söpör át rajtam.

Kép
kissmanó

Rózsa! Mondom ugyi. Olyan szép ez is.
Kérem szépen, én jó gyerek vagyok, szépen kérem, gyere holnap is, s vidítsál fel minket.

Kép
kissmanó

Annee! Nem engedi. Aszongya minden izé foglalt. Próbáljam meg újra, de ráadásul csak néhány órán belül. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kissmanó

Vendég

MANÓ:ÉDES VAGY, JÓLESEL A LELKEMNEK NAGYON!!!
NE LEGYÉL JÓ GYEREK, CSAK MANÓ! ÉN MINDENHOGY SZERETLEK MINDANNYIÓTOKAT, MEGÍGÉREM ESTE ÍROK!!!

Kép
Kép
christine

Annee: Nekem sehogyse akar ez bejönni. Minnyá megőrülök!

Kép
zsuzsi**

Annee! Ez csodás. Csak kattintgatok, hogy újra és újra.
Kössz, hogy megosztottad velünk.

Lenne egy icipici kérdésem: mi a vége? Mert nekem furi, hogy a zöld csík nem fut végig alól, olyan mintha egyszercsak megszakadna, s visszaugrik az elejére.
De mind1. Amit láttam akkor is csodás.
Még eccer köszike.

Kép
kissmanó

Köszike Rózsa. Mondom én, aranyos vagy. Cupp az oroocskátokra.
Na jó, Lili Emmának majd csak később, ha megérett arra anyájával egyetemben, hogy találkozzanak.

Kép
kissmanó

Ja, 10 perc eltelt, de Annee tett róla most, hogy ne legyek depis.
Csak kár, hogy eccer megnéztem, véletlen lecsuktam, s most másodszor nem engedi kinyitni. Aszongya menjek át fizetős verzióba. Há itt a béka segge alatti kultúrából ezt nem tom megtenni.

Kép
kissmanó

Na jó, nem eccer néztem meg, hanem vagy 3x, s utána csuktam le véletlen. :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry:

Kép
kissmanó

Sikerült, láttam...!!!
Annee: Köszönöm!!!

Kép
zsuzsi**

Manó: Irja hogy mennyi idő múlva lehet újra letölteni. Akkor töltsd le rögtön. Ne a megnyitást, hanem a mentés lemezre(vagy valami hasonló) gombot válaszd! Utánna többször is meg tudod nézni! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: