A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Hali!

Cuki! Én is akkorát aludtam délután, 3 órát. Tuti ezért most éjszaka majd le sem hunyom a szemem.
Miután felkelltem benyomtam egy jó nagy adag dinnyét.
De ezt még szerintem este is enni fogok.

sheepy: köszi, akkor várom az elérhetőségét az asztalosnak.

Holnap megyek fodrászhoz, úgy döntöttem visszaszőkülök, már kicsit unom ezt a barnát.
Apa örül neki, mert nem volt elragadtatva a barnától.

Na megyek kiveszem sütőből a párnát, nehogy megégjen.
Jó éjt mindenkinek, holnap jövök.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Szép estét !

Masi : Privi ment, már csak azt írd meg nekem ,hogy mit keres a párna a sütőben ??? Lehet,hogy valamiről lemaradtam ? :P

Gabi : jó hallani ,hogy nálad már egyszer bejött ez a születéses dolog . Én okt.22-re vagyok kiírva , de az ünnep miatt szeretném, ha már pénteken kibújna a baba , és így Apa biztos ,hogy + 2 napot itthon tölt a hétvégén túl, mire haza jövünk .
Már dolgozom az ügyön, mondtam Daninak ,hogyan készüljön , remélem együttműködik majd velem :-).

Én is szeretnék fodrászhoz menni, mert egyszerűen nem áll sehogy a fejemen a haj : elkezdett hullámosodni ,ami szerintem a hormonok miatt van.
Be kellene daueroltatni, mint régen , de biztos nem maradna benne+ nem is merem .
Szoptatás alatt lehet majd ilyenekkel foglalkozni ?

Szép álmokat Mindenkinek !

Kép
sheepy

Evarga
Visszanéztem,de nem találom a képet a párniról :( :oops:

Gabi
Hát nálunk programozás nem volt,így nem tudom,működne-e ,de én szerettem volna sokáig benntartani gyermekem. :oops: Végülis egy nappal túlhordtam,így ha ezt nézzük sikerült vmilyen módon.
Most november elejét lőttem be,mint szülés dátum.Kíváncsi vagyok ..

Telefonszám:Ha gondoljátok nekem is írhattok majd,mivel okt 30-ra vagyok kiírva,de ugye november elején szeretnék! :D Aki kéri küldöm priviben,mert én sem merem ide felrakni! :oops:

Eszter
Gratula a jó UH eredményhez,na meg persze a kislányhoz!

Sheepy
Sztem kipróbálhatod befogja -e a dauer.Nem hiszem ,hogy káros lenne a babára.Csak ne szippancs bele! :)

Masika
Nálunk majd írd már át a táblában légyszives,hogy kislány,és Dorottya.Köszike!

KépKép

KépKép
okr

Hali!

Képzeljétek ma ugy kidudorodott jobb oldalt a hasam,hogy hírtelen megijedtem.. :) Gondolom valamilyét odanyomta a drága!!Tiszta eldeformálódott voltam.. :wink: :? Aztán megsimiztem és megkértem,hogy ne nyomja oda ki magát..aztán elis múlt! :) Ti tapasztaltatok már ilyet?Mert én eddig nem..!Jó éjt!!

Missfried
Kép
missfried

Missi , ez normalis ! o is feszkelodik,,mozog - ez azt jelenti, hogy egeszseges es minden ok. velem is volt mar ilyen

koszi az infokat a Suttogorol, latom tobben szeretitek, biztos jo, majd megnezem. Gondolom nagy konyvesboltokban lehet kapni.

parnarol a kepet a bungyi tette fel, es van benne egy zold teknos is :)
az a kenguru vegul hol van ? mert egyszer irtatok, hogy a Stop Shop ban ? aztan bungy. modositott, hogy megsem...ha vki tudja, legyen kedves irni

jol hangzik ez a programozas. Kivancsi vagyok, hogy bejon-e, nekem elegge mindegy, hogy mikor jon, mondjuk a pentek jol lenne, de hat en oktoberben ugyis PONT raerek :):)

meg csak 22 fok van, de jo
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Bogyo, Kenguru tuti van a Bécsi úti Stop Shop-ban, már többször vásároltam ott. Ma is megyek majd, megnézem a szopis párnát is, bár mondjuk én plüsst nem nagyon szeretnék. Na majd megnézem. Ja meg elől gombolhatós hálóingeket is szeretnék venni egy párat, ezt vinném a kórházba majd.

Jó ez a programozás ötlet, majd kipróbálom, voltam régebben agykontroll tanfolyamon, majd előveszem a tudásom.

Missi, a mi pici fiúnk sorszor csinál nagy púpokat a pocakomra, olyankor ott keményebb is a hasam, de aztán elmocorog onnan. Ez normális...

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok !

Bogyó : http://www.bebilap.hu/mithol/aruhazak_boltok.htm

Itt fenn van az összes Kenguru Gold üzlet + más bababoltok is .

Missi : aranyos vagy ,hogy így megilyedtél a babád produkciójától !! :lol: Lesz ez még furcsább is , az egyik barátnőmnek a végefelé úgy kilállt a baby a pocakból, hogy szinte látta a kis testrészeit.

Csim ,ha találsz klassz hálóinget , majd írd meg , hogy hol vetted , mert én eddig csak anyukámra valót találtam, szóval nem jön be a nagyi -style .

Kép
sheepy

Cuki : Imádom a cicákat !!!! Azért csak óvatosan azzal a simogatással . Én vérző szívvel kerülöm az otthoniakat, míg nincs meg a toxoplazma eredményem , persze utána sem lesz nagy macskázás :-(.

Kép
sheepy

Cukika: Nézem a neten, hogy letölthető-e ez a windvd4, de csak a 2003-as régi verzió ingyenes. A 2007-es fejlesztésnek csak a próbaverziója tölthető le. Majd megpróbálom valamelyiket. Nektek az új van meg?
Nekünk is ilyen cicánk van - Mici a neve - , csak ő már felnőtt. Éppen most szült 4 cicát, de nagyon csúnyák lettek. Olyan tiritarkák. A kertben lakik, nem a lakásban, ezért ki tudja kivel állt össze...
Nekünk 3 macskánk van, ebből 2 lánycica. Az egyik 3 hete szült, tegnapelőtt meg a Mici. Így most lettek 9-en. Nem tudom mit fogok velük kezdeni!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hali!

Sheppy: a párna azért volta sütőben, mert tönkölybúza van benne, és néha ki kell sütni az atkák miatt, így haláloznak el a leggyorsabban. :D :D :D
Szerintem sem lesz semmi baja a babónak a dauertól.

Cuki: hanal 1ig dvd-t néztem Kés alatt első évad, kölcsön kaptam az 1-2 évadot, legalább éjszakánkét nem fogok unatkozni, ha nem tudok aludni. Még úgysem láttam az összes részt.
Látom egy az ízlésünk :D Kezdek sorozatfüggővé válni, hogy itthon vagyok.

Okr: javítom és felteszem újra a táblát.
1183538703.69.xls

Na húzok a fodrászhoz, délután megyünk Apával vásárolni, aztán meg megkért, hogy angolozzak vele egy kicsit, mert most a tanára szabin van.

Kép
masika

Masika: A gyerekek nekem is tönkölypelyva párnán alszanak. Nem tudtam, hogy a sütőben kell néha az atkákat megölni. Nem mondta az eladó! Az volt a párnák tájékoztatójában, hogy néha ki kell tenni a napra. Hány fokon kell ezt csinálni??? És milyen gyakran??

Cukika: Nem csak én foglalkozom a cicákkal, hanem a gyerekek és a nagymamám is. Nagyon tartok a betegségtől, mert sok mindent össze lehet szedni tőlük. Főleg tőlük, mert kint vannak a kertben, bolhásak, meg el-el kóborolnak, ki tudja miket hoznak haza. A féreghajtót sem lehet mindig beadni nekik, mert őket nem igazán lehet úgy fogdosni mint egy lakásban tartott cicát. Kicsit vadabbak.
Nem vagyok az állatokra allergiás, de örökké itt ülnek a teraszon, utálom amikor a szél behordja a szőrüket. Fúj! Kiskoromban cérnagilisztás voltam a macskáktól meg a kutyától. Nagyon szar volt! Félek mindig, hogy a gyerekek nehogy elkapják. Ezért kézmosás mániás lettem, örökké zavarom őket is kezet mosni.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok !

Masi : most már mindent értek párna -ügyileg :wink:

Reggelre megint egész normális a fejem , úgyhogy még meggondolom a fodrászatot , de most már biztos ,hogy a birkafrizurát választom majd :-).

Cuki : szívesen befogadnék egy egész állatsereget is , mert nagyon szeretem Őket, de nekünk is most hozott világra 8 kölyköt 2 cicamama, akikből mára már csak 2 maradt életben . ( szomszéd kutya pusztítása + kedves emberek megmérgezték őket az anyjukon keresztül ).
Egyenlőre nem kell több !!!
Szerintem ha kezet mosol macskázás után , és nem puszilgatod , nem lesz semmi bajod. Mi amúgy rendszeresen adtunk féreghajtót mert azt még el lehet kapni ,ha nem vigyázunk !

A sorozatokra én is rákattantam , a héten kezdjük a teljes Jóbarátok szériát DVD-n, úgyhogy októberig lesz mivel tölteni az időt.
Szerencsére a tv-nézésre még nem szoktam rá , mert van még olvasatlan könyv a polcokon.

Kép
sheepy

csim, koszi az infot ! ari vagy !
ott van nem plussbol is, a bungyi is vassznat vett, most hivtam a Mammutot es van nekik vaszon es NEM macimintas,,stb, hanem van sima vajszinu is 8000 ft korul

cica edes :)

jon a vihar ! hurra
bogyogyorgyi

Ma nem nyomta még ki magát..de legközelebb én is lefotózom :D Hű olyan nyomott vagyok és annyira fülledt az idő..,nagyon nehezen viselem ma.. :?

Masika, még a táblázathot pár infó..a kisfiunk neve is megvan(ha az lesz)--->Sámuel :) És én 28 éves vagyok(még pár napig :D )

Ha meglesznak a 4D képek,tedd ám fel őket Cuki!! :wink:

Szép napot!!

Missfried
Kép
missfried

Masika Adataim a táblához 26 év Kislány Név:Rozina Eszter

Kép
Kép
eszter26

Megrendeltem a szopiparna.hu -ról a hatrészes szettet. Szabin vannak a tulajok, így csak kb. 2 hét múlva kapom meg.
De azt mondták ezért kapok valami ajándékot :D

Cukika: Te is írj ha megjöttél a 4D-ről!!!!!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Masika Köszönöm! :) Jó fodrászkodást! Kép

Cica:Nekünk nincs,és most nem is szívesen foglalkoznék velük. :oops: A gyerek viszont biztosan imádná! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Hali!

Jelentem szőkés lettem, mert csak melírozni lehetett a hajam. Leszivatni a színét azért nem akartam.

Most néztük meg a Hugh Grant és Drew Barrymore új filmjét asszem Zene és Szöveg a címe, hát még Apának is tetszett kis romantikus vígjáték, de nagyon jó pofa. Szét röhögtem az agyam rajta.

Gabi: vagy sütőbe kell rakni vagy a fagyasztóba, mert a hideget sem bírják ezek a kis csoda"bogarak"
A fagyasztós módszer lassabb azért nem szeretme, mert órákra kell berakni a párnát.
Sütőben 70 fokon kb 20 percig kell sütni, azért vigyázni kell nehogy megégjen. Nekem villany sütőm van, a gáz azért neccesebb. Napon csak szellőztetni tudod a párnát, attól az atkák nem pusztulnak el.

Cuki: tényleg itthon, legalább van egy kis időm magammal is foglalkozni.

Most viszont Apa a soros vacsit kér a drága. Megyek kisütöm a husit és megcsinálom a krumplipürét. Az ubisali már kész.

ja itt a tábla kiegészítve:

1183570185.4.xls

Kép
masika

Culi: tényleg JÓ itthon. ez lemaradt.

Kép
masika

Csajok!

Egy gyors közvélemény kutatás légyszi segítsetek!!!

Melyik a jobb minta www.szopiparna.hu oldalon?
A 16 szövet vagy a 20?

Légyszi segítsetek nem tudok dönteni!!!!

Köszi

Kép
masika

Sziasztok!

Masika: Köszi hogy leírtad ezt az atkaölést. Nekünk gáz sütőnk van, hát majd a legkisebbre állítom.
Szövet: Nekem a 20-as tetszik jobban, a gyerekeimnek meg a 16-os.

Voltunk 4D-n. Majd ha meglesz a képlopó progi akkor teszek fel képet. Keresztbe fekszik bennem Bibi, szegényke próbál fejre állni, de félúton elakadt. Most a háta van felfelé a köldökömnél, a feje nekem a bal oldalamon, a lába a jobb oldalamon van. Ezért szokott fájni nekem a hasam, feszít kétoldalra.
Nagyon nehezen lehetett látni az arcát, mert a talpa örökké a szájában van, vagy ha egy kicsit elveszi az arca elől a lábait, akkor meg a kezét gyömöszöli a szájába. Úgy össze volt gömbölyödve mint egy kis sündisznó. Ráadásul a köldökzsinór is az orra előtt fityeg. Hogy nem idegesíti? Na majd elmegyünk megint a 32. hét környékén akkor már jobban fog látszani a buksija.
Csodálkoztam, hogy nem is csontos, nem is sovány, olyan kis húsos arca van. Mondta is ott az egyik asszisztens, hogy jó nagy gyerek lesz, ha már most ilyen gömbölyű. :D

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cuki Anyira szép! :D De komolyan! Tök jól látszik meg minden! És milyen édes ahogyan ásít! Nagyon jó! Ezen felbuzdulva jövöhéten ellátogatunk mi is! Csütörtökön megyünk! Hurrráá! Alig várom!
És milyen jó idő van...Jó éjt!
Vendég

Nahát,hogy mindkét baba harántban fekszik?! :shock:

Gabi
Várjuk a fotókat!

Cukika
Nagyon édes Pnkababa!Milyen kis husis pofija van! :D Nagyon jók a képek!

Adri
Hát én ezt a hideg időt nem nagyon csípem :x Itt tegnap is pulóverben ,meg zokniban kellett kimenni az utcára.21 C van!Én télen is fázom ha csak ennyi van a szobában,nem nyáron. :roll:

KépKép

KépKép
okr

cuki, de cuki a babad :):) hihetetlen, hogy mar most miket csinalnak...remelem nem kemenyedsz szeptemberig

reggel jo huvos volt, de mar melegszik az ido, kellett a tegnapi eso, felfrissult minden

latom mindenki beindult parnailag, en meg mindig a feher mellett vagyok, talan a heten megveszem

Agi, Bungyi, Jutta - merre vagytok ??
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Cukika, nagyon édes a babucitok. Már én is annyira várom a 28. hetet, mi akkor megyünk genetikai UH-ra és 4d-re is. A párom arra kért, hogy a 18. és a 28. hét között ne zargassuk a babát UH-val, majd amikor a protokoll szerint is kell menni, akkor nézzük meg. Elfogadom a kérését, de már alig bírok magammal.:)

Tegnap néztem szopipárnát, végülis nem a Kenguru-ban voltam, hanem csak a Babyplanet-ben a Csillagvárban. Hát nem valami szép a kínálat ebből, majd megnézem a Brendonban, meg a Kenguruban is hétvégén. A Kismama magazin szerint a Brendonban most 7.990.- re le van értékelve. Olyan a szopipárna a Babyplanetben, ami antiallergén habgolyócskákkal van feltöltve és mostható a párna is, nem csak a huzat.

Na megyek melózni...
Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok!

Gyorsan bekukk!

Cuki, édes a kis durcás! Én úgy bírok vigyorogni, ha egy bébi durci fejet vág, mert annyira vicces! A tiéd tényleg cuki, és jó husis is!

Gabi, tőled is kérjük a fotókat!

Ja és a táblázathoz: a pocólakó elvileg lány (még csak egyszer mondták, tehát azért én még a kiskrapeknak is megadom a lehetőséget) és Dorka lesz (márha tényleg lány :lol: ) és szeptember 30-ra áttették a várható idejét - ez a "hivatalos", ezt írták be a kiskönyvbe! :lol:

Ahhoz képpest, hogy itthon vagyok annyi melóm van, folyton hívnak, vagy én próbálok némi vasalnivaló hegyeket felszámolni...
De azért pihizek is, végül is ezért rendeltek táppénzre!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Masi : én inkább a 20-as mintára szavaznék.

Végig néztem egy csomó honlapot, de sehol nem találok a kedvemre való mintákat sem ágynemű , sem kiegészítő téren :-(.
Egyenlőre nálam is csak az egyszínü a nyerő.
Ma vettünk volna kiságyat, de az IKEÁS le lett szavazva, úgyhogy indul újra a keresés, vár mivel van bölcső lehet,hogy csak karácsonyra lepjük meg vele magunkat.

Brendonos szopipárnák tényleg le vannak értékelve , de ezeket nem lehet alul összekötni . Szerintetek van ennek jelentősége?

Cuki : Nagyon aranyos a lányod, és milyen pufók kis arca meg talpa van !!! Akkor most biztos örülsz , hogy idősebbnek mérték, még a végén tényleg szeptemberi lesz :-)

Jutta : Jó pihizést és tényleg ne vidd túlzásba a munkát ,ha már egyszer otthon vagy .

Bogyó : Ágica nem most van szabin ?

Be kéne mennem a munkahelyre , mert a férjhezmenetel miatt mostanra jöttek meg az új igazolványaim , de annyira nincs kedvem hozzá !
Olyan körülményesek a munkaügyön, hogy külön be kell jelentkezni, és még akkor is 2 óra mire mindent leadminisztrálnak, és már a bejutás sem egyszerű, mert beléptető kártyás a rendszer, de a vendégkártyák nem jók mindenhová, úgy kell lecsapni egy arra járó emberkét, hogy tovább juthassak a folyosókon.

Itt is jó hűvös van , de nem bánom , csak a baba nyomott egy kicsit. Reggel aggódtam is , mert nem keltett a rugdosással ,ahogy szokta.

Szép napot Mindenkinek !

Kép
sheepy

Rendeltem szopipárnát.Ezt:
http://bababolt.com/index.php?option=co ... &Itemid=73
Az első huzattal.
Egy kicsit szélesebb ahová a baba fekszik majd,de nekem vhogy szimpatikusabb volt :oops:

Találtam egyszínű párnikat is,keresem nektek a linket.

KépKép

KépKép
okr

http://www.lotties.hu/cgi-bin/termekek_ ... ?3283&0511

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ath=99_157

Ezt a 2-t találtam,pedig volt egy bővebb választékkal is.Na mindegy.

Masi:20-a minta sztem.

KépKép

KépKép
okr

Hali !

Okr : Klassz a párna , amit rendeltél és köszi az oldalakat is !
Hát egyszerűbb lenne az élet ,ha 2 darabból kéne választani. A bőség zavara már néha az agyamra tud menni , pedig eddig úgy gondoltam nagyon is határozott vagyok :-).

Cuki : Akkor most du. próbálj meg pihenni, ha már így jártál:-(.
Mi este 9 után mindig félre tesszük a vezetékes telefonnál a kagylót, nehogy valaki zavarjon minket és csak a mobilok vannak bekapcsolva, rezgő / világító / halk üzemmódban.

Persze mint tudjuk nincs mindenre orvosság, így anyós ellen sem
:wink:

Kép
sheepy

Hali!

Ma egész délelőtt anyuval jártuk a környék bébi boltokat. Mindenáron akart venni Lilibogyónak ruhákat, de csak 3 rugit vettünk, mert szinte sehol nincs még hosszú ujjú.
Jó el is fáradtam pláne, hogy én is is már 7kor felébredtem, bár én nem anyósomra, hanem, hogy bogyóka kirúgja a pocakom oldalát.

Hát Cuki nem írigyellek. Én amilyen szabadszájú vagyok mikor felhúznak már tuti elküldtem volna búsba, de úgy,hogy többet eszébe nem jutna soha felhívni.

Ma semmihez nem volt kedvem, délután aludtam és kivasaltam, most meg kocsikat nézegetek a neten. Most az új astra kombi tetszik nagyon. Még jó hogy 6 évig autós szakmában dolgoztam így szinte az összes opelkereskedőt ismerem. Már fel is hívtam egy párat egész jó kedvezményeket mondanak.
De még meggondolom.

Köszi a tippeket az ágyneműhöz, de még én is várok egy kicsit, majd megnézem a kenguruban.
Nekem olyan szopipárnám van ami majdnem körbeéri a derekam, de megkötő nincs rajta. Majd lehet, hogy varrok rá egyet.

Na megyek összeporszívózok.

Cuki: nagyon édes Pankababa. Kedden én is megyek UHra már alig várom.

Kép
masika

Sziasztok!

Elmentem erre a cukroslöttyös vérvételre. Nem is volt olyan szörnyű. Mint a tömény limonádé. Kicsit felkavarodott a gyomrom, de nem jött ki. Eredményt nem mondtak, nem is kell érte mennem, automtikusan küldik a terhesgondozóba. Ha ne adj Isten baj van, mikor tudom meg? Csak 31.-én kell mennem terhesgondozásra, 30 hetesen! Nevetséges ez a rendszer.

Cukika: Édes Panka baba!!!
Képet még mindig nem sikerült leszednem a DVD-ről, az a képlopó amit letöltöttem a netről nem jó. De remélem holnap sikerül feltennem. Kértem az egyik informatikus ismerőstől, hogy hozzon már egy programot, ami működik is.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hali!

Cuki, nekem is hasonló összeg volt a fogkőleszedés!

Gabi, ha vmi baj lenne tényleg szólnak, olyan nincs hogy ne fognának szigorú diétára, ha rossz a leleted... :?

Takarítás? Én vasaltam, azt is imádom! :evil:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Fogkő, jaj de utálom, amikor azt szedik le, én legutoljára 6-7 ezret fizettem érte szintén..... két héten belül tervezem én is ezt a vizitet.

Kriszti
Szép a párna, amit rendeltél, Büngyié az 53. oldalon van fenn (és plüss, nem vászon huzatos), az enyém is ilyen, csak egy kis kék mintával a ráhuzható pólyahuzaton- de az alap az sima fehér. Hétvégén már tényleg nekiveselkedem a fényképesdinek!

Otthonlét
Én már alig várom, hogy ne kelljen dolgoznom, de a főnököm totál megijedt, amikor ma felfogta, hogy 4 hétig szabin leszek és mi lesz a cégemmel addig..... Aug. utolsó 9 napjára visszamegyek még az utódomat segíteni, de már én is nagyon szeretném csak a tervezgetésnek átadni magam.

Cuki
Nagyon jók a képek és milyen jól látszik Panka! Gabi, gondolom, hogy Nektek is nagy élmény volt! Mi 20-án megyünk, akkor a 25. hétben leszek, nem tudtam kivárni a 28. hetet, amit a doki tanácsolt a jobb kép érdekében....

Hasas formák
Én asszimetrikus vagyok és mindig a jobb oldalam a nagyobb, szinte mindig ott érzem a mozgást, de múltkor a buszon ülve rásütött a nap a pocimra és akkor először totál éreztem, hogy kinyomta a baba a fejét, ezek szerint szereti a napot!

> Kép
evarga

Sziasztok!

Fogkő, jaj de utálom, amikor azt szedik le, én legutoljára 6-7 ezret fizettem érte szintén..... két héten belül tervezem én is ezt a vizitet.

Kriszti
Szép a párna, amit rendeltél, Büngyié az 53. oldalon van fenn (és plüss, nem vászon huzatos), az enyém is ilyen, csak egy kis kék mintával a ráhuzható pólyahuzaton- de az alap az sima fehér. Hétvégén már tényleg nekiveselkedem a fényképesdinek!

Otthonlét
Én már alig várom, hogy ne kelljen dolgoznom, de a főnököm totál megijedt, amikor ma felfogta, hogy 4 hétig szabin leszek és mi lesz a cégemmel addig..... Aug. utolsó 9 napjára visszamegyek még az utódomat segíteni, de már én is nagyon szeretném csak a tervezgetésnek átadni magam.

Cuki
Nagyon jók a képek és milyen jól látszik Panka! Gabi, gondolom, hogy Nektek is nagy élmény volt! Mi 20-án megyünk, akkor a 25. hétben leszek, nem tudtam kivárni a 28. hetet, amit a doki tanácsolt a jobb kép érdekében....

Hasas formák
Én asszimetrikus vagyok és mindig a jobb oldalam a nagyobb, szinte mindig ott érzem a mozgást, de múltkor a buszon ülve rásütött a nap a pocimra és akkor először totál éreztem, hogy kinyomta a baba a fejét, ezek szerint szereti a napot!

> Kép
evarga

Ágica
Köszönöm!Most már látom.Nem tudom eddig hogy siklottam el felette,pedig a többi képre emlékeztem,hogy már láttam. :oops:
Tényleg jó ez a huzat rá!Tettszik! :D
Fog:Nekem is mennem kéne,de sztem sztk alapon fogom csináltatni.A múltkor amagándokim nem volt hajlandó tömni úgysem,hogy inkább menjek a körzetihez,az ingyé van! :wink:

Cukika
Nagyon szép a párnid! :D Remélem az enyém is praktikus lesz. :oops:
Anyós helyett,nekem anyu ilyen.Soha nem telefonál,csak amikor vagy én,vagy Ada alszik.Kivétel nélkül olyankor! :twisted: Hogy tud így ráérezni? :shock:

Sheepy
Köszike! :D

Gabi
Nekem meg az a bajom,hogy a kötelező vizitekre is alig tudok elmenni. :oops: Sajnos a védőnő kizárólag péntekenként van,és nekünk általkában akkora közbejön vmi. :oops: Dokihoz sem mehetek akármikor...szal nehéz egyeztetni a dolgaimat. :roll:

Úgy néz ki apa elintézte,hogy jövő héten kapjuk egy ágyat a szobájában.Bár sztem elég durva egy pótágyért napi 3000 Ft-t kérni,de már mindegy. :shock: Így azért esténként együtt leszünk kemény 1 hétig! :P

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok csajszik!

nagyon jo volt olvasni, hogy hianyoltatok, hat itt vagyok vegre tul a költözesen, otthon is voltunk videken anyueknal, tegnap este ertünk haza..
a költözes kemeny volt, nem birtam olyan jol a strapat, se fizikailag, se lelkileg..de Laci sokat segitett igy sikeresen megerkeztünk az uj lakasba nos, ki kellett a nagyszobat festeni, venni par dolgot, aztan elutaztunk es most kezdek majd pakolaszni, hogy eltünjenek a dobozok
voltam fodrasznal, mindjart megy a kep
Minike nagyon edes, aktiv kisnunas, allandoan boxol a pocomban, es Lacinak is többször bemutatkozik, nem bujik el-imadjuk.
igyekszem visszaolvasni mindent :D
Kép

pusszancs csajok
Vendég

Ronda idő van megint , de azért szép jó reggelt Mindnekinek !!

Tegnap nagyon megijedtem , Dani baba egész nap 2-3 x mozdult csak meg, és délutántól kezdve egyáltalán nem !

Reggel aztán megnyugtató rugdosásra ébredtem, de nagyon be voltam " tojva" , mert az egyik barátnőmnek a 8. hónapban egyszer csak nem mozdult többet a babája , úgy kellett megszülnie !
Boccs, hogy már korán reggel ilyenekkel sokkollak Benneteket, de sajnos ez is benne van a pakliban, és én addig nem is fogok fellélegezni, míg a babám itt nem lesz a karomban .

Szóval biztos az időjárás miatt volt az egész .

Azért tegnap bevásároltunk , vettem 1 kapucnis fürdőlepedőt, frotír törlő/ fürdető kendőket, pelenkázólapot, és fejvédőt a kiságyhoz.
Menet közben belebotlottunk egy ikres anyukába , akinek még csak 2 évesek lesznek a babái, de már túl vannak a 20 kg-os súlyon ( iskola -érettséghez kevesebb kell !!!!!! ) ezért nincs többé szükségük a babamérlegre, amit fél áron oda is adnak ma.

Azért egy kicsit meglepődtem , hogy ilyen " mutáns " gyerekeik vannak, úgyhogy csak óvatosan a tápszerrel ! :lol:

Na megyek Apának búcsúpuszit adni , mert indul dolgozni :(

Kép
sheepy

Evu
Nagyon csinik vagytok!Gratula hogy vége a költözésnek! :lol:

Sheepy
Én nem veszek mérleget,sztem felesleges.Adánál sem használtam.Annyit ,és annyiszor evett amennyit akart,és kedvére gyarapodott.Kéthetente,majd havonta lemérte a védőnéni,és kész!(azt is utálta,végigüvöltötte :wink: )

Nekem egy ikerbabákat váró ismerősöm járt,így mint a Te barátnőd.Majdnem egyidősek voltunk (akkor Adát vártam) Megviselt a dolog rendesen. :(

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Én is élek még :)

Cukika! Nagyon szépek a képek Pankáról! Az ásítós a fő kedvencem :)

Evu! Ti is szépek vagytok, ezen (és a többi képen is) sokkal szebb vagy, mint az avatárodon ;)
Gratulálok az új lakáshoz, mi még halasztjuk a költözést....

Szerdán cukros vérvételem volt, de csak zsömlét és tejet kellett ennem előtte, csütörtökön megtudom az eredményt, akkor megyek ismét dokihoz, remélem lesz pár jó fotó a csajomról.

Mi még csak a babakocsinál tartunk, ennyit vettünk meg a nagyobb beruházások közül :)
itt vannak a fotók: http://terhessegem.blog.hu/2007/07/03/a_babakocsink

Sokkal olcsóbban megvettük, mint itthon lehet kapni, de csak azért, mert nem az idei modell... Különben az idei, az itthoni áron volt kint is.
Jövő héten kiságy és hasonlók lesznek soron.
Légzésfigyelőnk még nem biztos, hogy lesz, mert rengeteget utánaolvastam, elképzelhető, hogy nem veszek. Egy cikk éppen a Kismama magazinban volt, azt hiszem a Juniusi számban erről.

Sheepy! Sokkoló, amit írtál, úgy a kismama barátnődről, mint az ikrekről! Én nagyon vigyázok, nem akarok óriás babát....

Rohanok tovább, majd még jelentkezem!
Puszi!

büngyike

Bogyó !

Klassz a babakocsi, bár nekem túl űrkorszaki :-), viszont minden megvan benne ami kell és biztos nagyon könnyű vele közlekedni , ami a miénkkel egy kicsit nehézkesebb, de legalább nem visz majd el a szél :wink: + a szine is jó , tegnap hasonlót láttam rózsaszínben !!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Lányok !
Vettem tegnap egy Anyák Lapját - nem tudom minek, nem szeretem ezeket az okos lapokat,mert annyi benne a "nagyonhasznos" jótanács, hogy az ember belehülyül.
Lényeg az ,hogy a brendonos kuponokat szívesen elküldöm valakinek ,aki igényt tart rá, mert én nem fogom felhasználni. ( Van benne babakocsi + hordozó, baba pihenőszék, ülőpárna gátsebre, kismama hálóing, pelenkázó táska és elektromos mellszívó is ) .

Cuki : Te aztán bepótolod a tegnapi korán kelést :lol:
Remélem nincs baj Veletek ?!

Kép
sheepy

Bocsi ! Büngyit akartam írni , de olvastam a blogodat és mindig Bogyó marad meg bennem :oops: :oops:

Kép
sheepy

Jelentem én is untam már az avatoromat, le is cseréltem a képet :lol:

Sheepy, nekem van anyák lapja, tehát kupon is, de kedves vagy, hogy felajánlottad :wink:

Büngyi, nagyon komoly a babakocsi, szivem szerint én is ilyet vennék..szóval hasonlót, de a kassza nem endgedi :cry:

nekünk kiságy van már, a hónap végén szeretnék babakocsit is :D
Vendég

Sziasztok!

Büngyi, végül hol és mennyiért vettétek a kocsit?
Én is ilyesmit szeretnék, de drágálom... azonban mindig oda lyukadok ki, hogy ez a legjobb!

Jutta

KépKép
jutta

hali csajok!
BÜNGYI:NAGYON PÖPEC A BABAKOCSI!
TÚL VAGYUNK A MANDULAMŰTÉTEN,E TEGNAP MIKOR HAZAJÖTTÜNK TOTÁL KÉSZ VOLTAM ,VÉGIGALUDTAMA DÉLUTÁNT . HÁL ITEN MONDEN OK VOLT , A LÁNY IS JÓL VAN.
EVU:TÖK CSINI VAGY ,GRAT A KÖLTÖZÉSHEZ :D
SHEPPY:NE AGGÓDJ A BABA MOZGÁSA MIATT , VANNAK NYUGISABB NAPOK , ÉS VANNAK AKTÍVABB NAPOK , GONDOLJUNK CSAK MAGUNKRA , EGYIK NAP TELE ENERGIÁVAL , MÁSNAP MEG TÖK PASSZÍV,EZ NÁLUK IS ÍÍGY MŰKÖDHET :D A LÉNYEG HOGY AZÉRT FICEREGJEN NAP MINT NAP
NA PUSSZANCS,MAJD MÉG JÖVÖK , KEZDEK ÉHES LENNI (GYÜMILEVES,GOMBAPÖRI)NYÁM -NYÁM :D
JA ÉS SIKERESEN BEINDULTAM A SÚLYGYARAPODÁSSAL 2 HÉT ALATT SIKERÜLT 1,5 KG FELKAPNI ,ÚGYHOGY MOST TARTOK ÖSSZ:4KG-NÁL
geosel.klara

Hali!

Sheppy: én tegnap pont ellenkezőleg voltam. Lilibogyó egész nap fickándozott, és még hajnali fél kettőkor sem hagyott aludni. Reggel mikor az Apa indult dolgozni, odajött puszilgatni a pocakomat, én meg mondtam neki, hogy fel ne ébressze mert egész éjjel alig aludtam tőle valamit, és még visszaszeretnék aludni. Azért sikerült 9kor kelnem csak.
Már reggeli után is nagyon aktív volt a kis drága.

Evu: gratula a költözéshez, nagyon aranyosak vagytok a képen.

Kellene főznöm valamit, de ötletem nincs hogy mit.
Néha kicsit unom magam itthon, de azért jobb mint dolgozni.
Esténként viszont már alig várom, hogy Apa hazajöjjön.

na lemegyek a piacra hátha kapok valami ihletet a vacsihoz.

Kép
masika

Hahó!

Tegnap voltunk picit vásárolni..,olyan jó volt!Igaz elköltöttünk több mint 20at és szinte csak apróságokat vettünk.. :? Pedig a "nagyok"még visszavannak(ha nem öröklünk):babakocsi,kiságy..!
Vettünk kádat,rugdalózokat,kisrucikat,hőmérőt,hálózsákot,"álomszép"baba cd-t!(Nyünyi nagyon szereti :) ),cumisüveget,cumit,fürdőlepedőt,textilpelust,kis törölközőt,takarót...!Lefotózok majd pár dolgot,megmutatom!!Kedden uh már nagyon várom!!
Pussz mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

Köszönjük a dicsérő szavakat :)
Baromi drága volt a babakocsi, még így is, alig merem elmondani az összeget :oops: 160 ezer. Szerencsére az öregek belepótoltak, így tudtuk megvenni. Ugyanis a papa szerette volna megvenni a babakocsit, csak akkor még nem tudta, hogy a menye ilyen drágát néz ki :twisted:

Az én lányom sem mindig olyan aktív, mint azt elvárnám, de nem aggódom. Izgalommal várom a következő rúgásokat :)

Klára, irigyellek a 4 kilódért :D mi többnél tartunk :)
:oops:

büngyike

Sziasztok!

Tegnap én is elmentem nézelődni, de még mindig nem vettem semmit, azaz vettem két kis 56-os baby-t, hát a férjem teljesen elolvadt tőlünk. Vagy félórán keresztül nézegette őket... A Kenguru-ban voltam, hát kifejezett szopis párnájuk nincsen, hanem ez a pólya-szopipárna kombináció van és a minták is elég szegényesek. Ha kislányt várnánk, akkor könnyebb lenne, minden rózsaszín... Na még a Brendonban is megnézem, hátha ott van olyan párna, ami tetszik. Igaz ott nincs kötője a párnának, de azt egy mozdulattal rá lehet varrni.

Hálóinget nem láttam szépeket, olyan van a Kenguru-ban, ami nem gombolós, hanem egy nagy lyuk van a mellnél és egy boleróval lehet eltakarni a mellet. Hát elég vicces, de lehet, hogy praktikus, még nem vettem.

Ma egész jól aludtam és azt álmodtam, hogy a kisfiam megfogta a kezemet, hát olyan jó érzés volt és reggel egy kis rugdosással és forgolódással is szórakoztatott. A mi fiúnk nem rúgja szét az oldalamat, de mindig érzem, hogy mocorog, rúgdos.

Evu, szépek vagytok a pároddal:) Aranyos a poci és el nem tudom képzelni, hogy hol van rajtad + tíz kiló...

Büngyi nagyon klassz a babakocsitok!

Sziasztok, Csilla
csim

Mi is jó drága kocsit néztünk ki!Azaz arra mindketten rávágtuk a Brendonban h de k.jó! :D Meg az ára is:140.000 :roll: :cry: Szóval remélem inkább öröklünk,mert ezt nem tudjuk megvenni...
Kép

Missfried
Kép
missfried

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: