A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Tom, Hencsire gondoltál, csak én itt mán teljesen behüllyülök.
Akarok is írni neki, s megadom pl. az egyik emilcímem, hogy Robi (talán így hívják a Hencsi párját), hogy írjon. Vagy esetleg adjam meg innen valamelyikőtök mobilszámát is?

Kép
kissmanó

Jó reggelt!Éjszakai pisi járat nálam is meg volt.Nálunk szakad az eső és hűvös is van.Gondolom Henchy már babázik remélem minden ok velük.Mindenkinek kellemes napot kívánok!!! Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jó reggelt!

Hencsi száma nekem is megvan, és az enyém is neki... De nem tudom, hogy ír-e nekem, mer ezt szerintem senkivel nem beszélte meg... :roll: :roll:

Ma is kutyául vagyok. Nem leszek sokat, csak du., estefelé, mert jön anyukám... Nna, ennek lagalább örülök.
A reggel nálam ugyanolyan, mint Manónál. Nyugdíjas csigalajhárbálnadinoszaurusz... elindulni sem bírok. :evil: És ezt mán nagyon utálom!

Kép
zsuzsi**

Manó: Írjak Hencsinek szerinted?

Kép
zsuzsi**

Írtam neki mindkét számára, hogy tűkön ülünk...írjanak.

Kép
zsuzsi**

Na jó, én is írtam :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Én meg azt írtam, hogy szétizguljuk magunkat itt miattuk.

Kép
kissmanó

Hja, jányom a végére megtanult csuklani. Tegnap du. is művelte, meg most is.
Na, ezt is megértem.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Gondoltam megnézem Babdorka.fw...-n van e újabb szülősztori. Nem volt, de észrevettem, hogy nekem is azt írja a vonalzóm, hogy "lehet, hogy ma születek" :shock:
Hűhaaaaa, ennek fele se tréfa már. Betojtam? Ja, meg legalább észhez tértem kávé nélkül.

Hát, további szép napot Mindenkinek!

ck
ckat

Ckat: Igeeen...Borsnak is 7 napja van:D

Kép
zsuzsi**

Manó: Így legalább eléggé nyomatékosak voltunk, hogy mostmáraztán gyerünkmááá!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Ckat! Ejjóvót. Észheztértél kávé nélkül.
Hmmm. Én mit kéne tegyek a 40+0 látványnál?

Kép
kissmanó

:D :shock: :oops: :roll: :D :roll: :oops: :lol: :roll: :roll: :roll:
ckat

Manó, nem tudod, mikor foganhatott? Saccperkábé?

Na most mán tényleg indul a mandula!

Majd gyüvök!

kispiskóta

Jó reggelt!

Emi épp a Barátnőim a terhességről c. könyvet olvassa. Készül az anyaságra? :wink: :D

Manó, ne haragudj, akkor félreértettem valamit. Azt hittem, 40+0-nál már indítanak. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Huu, izgulok Hencsiért..
torolve_20131003125716

Áááá, dehogy készül. Csak most asszem az anyája a legjobb barátnője.
S persze semmi harag. :wink:

Kép
kissmanó

Áááá, dehogy készül. Csak most asszem az anyája a legjobb barátnője.
S persze semmi harag. :wink:

Kép
kissmanó

Bocs a duflázásétt.

Há fogantatást nem tom, mett nem tom mikor értek célba az érintettek.
De gyártás az vagy okt. 7-én vagy 9-én este vót.

Kép
kissmanó

Csak ugyi elrettentő példánk mán van arra, hogy anya pocójánál nincs jobb a világon. Edó is 40+ nál volt kirángatva, s nem jószántából jött.
Szal most sem sok jóval bírok számolni.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Ti aztán nem hagyjátok az ember lányát,hogy sajnálja magát egy picit is! Itt mindenki tud überelni mindent,csak nekem nem megy? :wink:
Én nem járok ki pisilni ééjszak így az alvósproblémáim megmaradnak ott,hogy melegem van,meg esetleg nem férek el...
Nekem még két hetem van,de már örülnék ha kibújna és úgy fürödhetne mint Ádi! Tündéri azon a képen! De Manó mellett meg sem merek szólalni,hisz előbbre van...
Szóval kapjátok összemagatokat!! Manó irány szülni,hogy ellehessek én is azzal, hogy ez a gyerek nem akar kijönni! :lol: :lol:
Tekintve,hogy a derekam is tök jól van, nem fáj semmim.... Ezt persze nem bosszantásból írtam :lol: :lol:
Vendég

Mondjuk a csuklással megörjít!! :twisted: Vagy mozogjon vagy vmi,de ez a pici : Öh! Megörjít!!! :evil: :evil:
Vendég

Orsi! Nem is veszem ám bosszantásnak. Jól elvigyorgok itt rajta.
Há nem tom. Valahogy mondom, olyan érzésem van, hogy Gurgi nem szülhet előttem, meg Andi. Többiekről semmi előérzésem.
Bár mint mondám, arra asszem senki nem gondolt még álmában sem, hogy a végleges táblázatban ki lesz a sor elején.
Én már megadtam magam, mint írtam, szembeszállnék a vonalzómmal: ASSZEM MA SEM SZÜLETEK.

Kép
kissmanó

Még Borinál nem tiszta előttem a dolog, hogy végülis mi is lett volna neki az elméleti születési dátum.
Meg nem tudunk semmit Baba24-ről. Így jelentem, asszem eslők lennénk, akik túlhordásban részesülünk.

Kép
kissmanó

Vagy ma du. álljak neki, fertőtlenítsem ki a mellszívót, kiságyat rakjam be a hálószobába, hogy törpi érezze neki is kéne lépni valamit a helyzet holtpontról való kimozdítása érdekében?

Kép
kissmanó

És Manó, mondatd a múltkor, hogy meglepődött a férjed,hogy magadra rántottad. Újabb próba? Vagy nem jön be? Mert ha nem működik akkor szólok a férjemnek,hogy ne tököljünk már ezen,mert megindul a gyerek a végén magától,mi meg b..szhatjuk :wink:
Vendég

Vót próba még, de semmi.
Ez egy furfangos gyerek, nem dől be holmi népi megfigyeléseknek.

Gurgi! Azétt lécci szólj, hogy mikor is indítod a most télleg kezdünk vajúdni projektet, hátha akkor pszihésen rám is hat, s mett nekem dokinéni 3 órát ígért, télleg nem engedlek magam elé.
Andi! Dettó!!!
:!: :!: :!: :!:

Kép
kissmanó

Manó!
Nem fogok sztem..előtted szülni :lol: ha vasárnapig kibújik Gréta.... :lol:
torolve_20131003125716

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!
Látom, MANÓ egyben vagy, pedig imádkoztam értetek, hogy kicsi lányod kirúgja a háza oldalát :roll: , lehet, hogy szabadnaposak az angyalok :oops:? De azért hosszú még a mai nap, csak nyugtával, tudod...
ZSUZSIKÁM:Örülök, hogy jobb kedved van :lol: :lol: :lol: .
Most lépek, mert tanácsadásra kő menni, bár kedvem, az ugyi nincs, de nagy úr a muszály.
Du-n jelentkezem, addig is tsóka mindenkinek, meg jókedv és kitartás lányok!!

Kép
Kép
christine

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!
Látom, MANÓ egyben vagy, pedig imádkoztam értetek, hogy kicsi lányod kirúgja a háza oldalát :roll: , lehet, hogy szabadnaposak az angyalok :oops:? De azért hosszú még a mai nap, csak nyugtával, tudod...
ZSUZSIKÁM:Örülök, hogy jobb kedved van :lol: :lol: :lol: .
Most lépek, mert tanácsadásra kő menni, bár kedvem, az ugyi nincs, de nagy úr a muszály.
Du-n jelentkezem, addig is tsóka mindenkinek, meg jókedv és kitartás lányok!!

Kép
Kép
christine

A baloldalamon van Samu lábikója és gördül a kezem alatt..annyira jó érzés és aranyos..amúgy Samu nem húzza bemagát hanem soxor kinyújtja a lábát
torolve_20131003125716

Rózsa! Aranyos vagy.
Tom, bíztató jelként kéne felfognom, hogy hosszú még a mai nap.

Gurgi! Feltételek, feltételek, s megint csak feltételek.
Ha kibújik....... s ha nem? s ha doki elmegy szabira? még nincs közel, de asszem holnap reggelre eljön az a pillanat, hogy dühömben s főleg tehetetlenségemben elkap a bőghetnék.
Jó, tudom, szinte végigpofáztam a 9 hónapot, hogy mi kinéztük magunknak a pocsolyán túliak (Amerika) napját, s jó nekünk a júli 4. De az a sok gaz uh. mikor annyifélét mutatott. Kezdve júli 4-től egész júli 11-ig. Akkor nem érdekelt, de most már kezd idegesíteni.
Qrva kölkére az uh monitorja nagyobb hatással volt mint én, a tulajdon anyája?

Kép
kissmanó

Manóóó!
Nana!!
Te vagy rá a legnagyobb hatással és nem az UH!
Feltételek nincsenek, Gréta jönni fog amikor majd úgy látja, hogy itt az idő..nyugiiiii bébi.. :lol: Addig meg próbálj meg lazítani..lálá
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Jelentem, mi jól alukáltunk, 3 és fél 4 órákat egybe!! :lol:
És Kinderkére sem hatott a ráolvasás? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

hát én jól aludtam,látom semmi új hírünk nincs még!
kicsit hátra dölök és olyan a hasam mint a kő!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Ti most miben állapodtatok meg a dokkerrel, meg a bébbel??

KépKép

KépKép
szivvi

Szilvi!
Ne röhögtessél mán. Méghogy megállapodni bébbel?

Kép
kissmanó

Gurgi!
Bírom a Hofi féle számot: lazítani, próbálj meg lazítani.....
kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek (háhá, ez megvolt mán duflán is nálunk nem oly rég)

Kép
kissmanó

Jól van Manókám!
Ha megvót hát megvót!

Baszki én reggel 6 óta itt ücsörgök..(volt benne egy kis reggeli+Tv nézés) de szinte folyamatosan a gép előtt gubbasztok..nem dagadt a lábam na most fog :lol:
torolve_20131003125716

Hencsi nem válaszol... :roll: :roll: :?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Az én éjszakám is kivételesen jó volt miután végre elaludtam. Az nem ment könnyen, de utánna már nem ébredtem :lol:

Manó: megértelek teljesen! Már én is nagyon türelmetlen vagyok, pedig még van 3hetem :?

Remélem Hencsi hamar jelentkezik mostmár, kezdek izgulni értük!

Nálatok milyen idő van? Itt semmi jele a lehülésnek meg 20foknak amit igértek, most is nagyon meleg van :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Manó
Ne Grétiből (meg a többi csajodból) indulj ki :lol: :lol:
Vannak szófogadó gyerekek! Enyim béb csak az időt értelmezte rosszul, de ez ugyi egy ikreknél nem kirívó :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Brigi!
Türelem, estére itt a lehűlés!
Nekem is meleg van most..

Szivvi!!
Az öltöztetés könnyen ment, megy?? Szal pl. body, rugi??
Nekem ez kis parám, hogy nehogy nyúzzam-húzzam, kihúzzam a kis karját meg ilyenek..
:oops:
torolve_20131003125716

Hú Csajok, hogy ti mennyit termeltek! Alíg győzök olvasni.
Hogy bírjátok, azok, akik már babáztok? Engem elfárasztanak a mell-kimasszírozások...és a ház körüli kisebb dolgok...Az egyedüli pihentető, mikor Egon felébred és egy félórácskát eszünk, pellenkázunk...olyan édi. Meg tudnám enni...

Bori! Ádi nagyon édes és valóban szép nagy gyerek. Mennyi a súlya most? És mennyiket eszik?

Gurgi! Nagyon izgalmas lehet ez a tágulás... Szorítok nektek!

Manó! Neked is szorítok, hogy Grétus végre rálépjen arra a gázpedállra.

Zsuzsi! Megy a pozitív energia!!! Pár hét vagy pár nap múlva már mosolyogva emlélkszel vissza...

Rózsa! Hátha, megtudsz valami újat Lilikéről...

Hencsi! Merre vagytok? Már az egész topik értetek izgul!!!!
:wink:
molkata

Gurgi: A mostani Kismamában van néhány tipp ezzel kapcsolatban... Hátha abból is tudsz valamit hasznosítani..

Kép
zsuzsi**

Kata: Köszi, aranyos vagy, ma már teljesen jól vagyok a sok energiától, amit küldtetek! :lol:

Kép
zsuzsi**

Gurgi: köszi, de már 2napja ezt várom :oops:
Alig bírok mozogni, nagyon feszit a pocakom de csak lent. De komolyan alig bírom megemelni a lábam :? Néha keményedik a pocim, de semmi rendszer nincs benne. Takarítanom kéne, de nem megy, ez marhára idegesít, olyan a lakás mint ahova legalább 2bombát dobtak :oops: Türelmem egyenlő a nullával, a srácokhoz sincs idegem, étvágyam nincs, egyszóval már nagyon nem bírom. És ami a legrosszabb, ilyenre nem voltam felkészülve. Eddig minden terhességet simán bírtam, semmi bajom nem volt, mostmeg... :?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgi
Nekünk ez vált be: odateszem a markába az ujjam, akkor rászorít és úgy dugom bele a ruha ujjába, aztán már csak a ruhát húzom, a végén megnézem megvan e az összes kis ujjacska :lol:
Apa olyan jó kis bodykat vett az osanban, hogy nem belebújós, hanem keresztbe patentes.

KépKép

KépKép
szivvi

Kata - gázpedál :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, most ment a rádióban tudósítsá, egy hapsi szok jelentkezni New Yorkból. S mondá vala, hogy ma van a függetlenség napja náluk. Há, mán tom, nem ámcsiéknál vagyunk, ezétt nem akar drága gyermekem függetlenedni tőlem. :cry: :cry: :cry:

Kép
kissmanó

Szivvi: Ez az a body, amit mondtam? Mert én is olyanokat vettem... kicsi méretben :D

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: