Húúú, sziasztok lányok!!!!
Megérkeztem, de nem tudom meddig....Aranyosak vagytok hogy így aggódtok...De igyekszem lazára venni a tempót....Már nem 2 órákat edzek, csak 1-et, és utána egy kis szauna, és masszázs van...Ezzel pótolom..Jövő héten már nem is megyek, lejár a bérletem.....És megfogadtam, nem veszek másikat, mert már úgysem tudnám lejárni....Inkább otthon egy két felülést csinálok, hogy a poci ne nagyon nőjjön(még).De igyekszem odafigyelni a kajára is...Nem zabálok este 11 kor pizzát....
Nyunyi!
Sajnálom, hogy nincs baba...

De ami késik, nem múlik!!!!Meglátod, hamarosan a ksifiad ringathatod a karjaidban...
Lukrécia kismami!
Igérem nemsokára leáll a motor...Egyébként is ha járok fel stimura 2 naponta az szabadnapomon lesz, és örülni fogok, ha élek....2 nap meló, és úgy fel pest, és lesz 1 szabadnapom....Akkor pedig a kényeztetésnek élek!
Zsókuci!
Nem jól hangzik ez a magas sűllyedés.....CRP-t néztek?De ahogy a lányok is írták, egy alapos góckutatás....de gyorsan!!!
Lexi!
Estrella ha jól tudom, 5-én érkezik......Ha minden jól megy, jövőhéten csütörtökön szabad vagyok, pénteken már megyek fel pestre.....Hétvégén dolgozom, de utána már nem sok van hátra, és végre otthon pihenhetek...
Nem biztos hogy el tudok menni a talira, olvastam, Te is vacilálsz, ugyanis nekem akkortájt lesz a beülti, és beszéltük Chestivel, nem biztos, hogy jót tenne egy egész napos utazás, zötykölődés.....De ha párom nem dolgozik, akkor....

Csak tudod vezénylésben van, nincs nagyon beleszólása, most volt majd 3 hét szabin!
Anita !
Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÉpzeljétek, ma találkoztam a lépcsőházban lakó aranyos ikres anyukával...És hát, tudja, mibe fogtunk.Nagyon szorkul, és mondta, legalább lesz kinek adja az ikres dolgokat....(mert egyből ikrekről beszéltünk)

Én annyira hiszek benne, hogy ez sikerül!!!!!!!!!!!(csak nehogy pofára essek!)!De nem fogok!