Szaisztok!
Már megint annyi mindent szeretnék írni,még adós vagyok egy nagy köszönömmel nektek,sajna a mútkor elszállt minden amit írtam

,és valahogy úgy éreztem kétszer nem tudnám leírni ugyanazt.Szóval köszi csajok,hogy szorítottatok nekem és gratulákat is nagyon!
Riella!Örülök,hogy rendezödni látszanak a dolgaitok,és igazából nem bánom,h aktualitását vesztette,amit a múltkor írtam volna neked,mert ez azt jelenti,h oks van nálatok!
Mi a 7végén csaptunk össze apával hasonló helyzet miatt,de legalább megtudtam,h ez is miattam van

Ugyanúgy,ahogy Ilda írta,én is sokkal türelmetlenebb vagyok apával és egyáltalán nem túl barátságosan le is szoktam bénázni-SZERINTE!

.............Na jó lehet benne valami

De nem tehetek róla,arra már végképp nincs energiám,h még az ő önérzetére is odafigyeljek

Ez biztosan rossz,tudom is Niki anyu,de nem tudok kibújni a bőrömből és ha egyszer bénázni látom,akkor azt sajna meg is mondom neki

Például ha Lili sír,ő mindjárt ringatni akarja,amit viszont egyáltalán nem szeret a kislány,mert hát ugye akkor háton fexik,azt meg útál.Ő meg csak erőlteti.Ilyenkor elhatározom,h megpróbálok nem rászólni,de ez kb.6másodpercig megy,utána röffenek.Ő meg tűrte egy darabig,aztán visszavonulót fújt és nem nyúlt a gyerekhez,viszont mint egy régi videófilmen a narrátor vagy mint egy sportközvetítésen a kommentátor a rádióban,mindig bemondta az eseményeket,úgy,mint pl.:"kiesett a cumi a szájából",vagy "sír a gyerek",esteleg "lepisilte a pelenkázót",stb......Na ettől viszont én borultam ki és akkor összecsaptunk,na ezután tudtam meg,h ez a baja.Csak okulásként írtam meg,hátha valamelyikőtök épp készül elkövetni ezt a hibát,bár 1ikőtök sem olyan dilajla,mint én v'ok!
Viszont ezután a kis áruló lányom őt kápráztatta el az első önállő smile-számmal!
A bugyolálósdi olyannyira bejön Lilinek,h a legnagyobb melegben is kell a pocijára egy pelust körbetekerni,de ez lehet inkább a pocijának kellemes,mert amúgy útálja a meleget.Lilin szinte még alig volt hosszú ujjú rugi,kivéve persze az esős napokat,de például most is csak egy napozó van rajta,pedig elég friss a levegő.
Lorci!Úgy látszik Ricsi kihancúrozta magát a pociban
Nekünk meg Doo a lányok már most átvágósak,jól emléxem ugye,h Viki is csendes volt odabenn?
Nekem azt mondta a védőnő,h a mai babák már egyáltalán nem kell,h 16-18 órát aludjanak,állítólag azért mert már a pocakban sokkal több impulzus érte őket,ezáltal az idegrendszerük is sokkal érettebb,mikor kibújnak.Ha jól belegondolok az én kiscsajom a kórházi napokat leszámítva sohasem aludt ennyit egy nap!
Famo!Azt hiszem Te írtad,h most végre sokkal jobban tudsz babázni Csengével,ugye?!Na nálam ez gondolom pont a nagy korkülömbség miatt nem így van!Nagyon nehéz volt átállni a tini hangvétel és nevelés után a gügyögésre,őszíntén megmondom még csak mostanra sikerült valamelyest.Jó-jó tudom nálatok más a helyzet,hiszen Bence még baba,de Alexa után én vért izzadtam!
És most azért kicsit a szirupból is dobok rátok,leginkább neked írom Melcsi,mert tudom Te nem csak érteni,de érezni is fogod!
Hétfőn megjártuk a sebészetet Lilivel,sajnos még mindig köldök ügyben.Kicsit sajnálom,h nem volt nálam kamera,mert a parkolásom felért a legrosszabb-rossz győzike showal

Már négy kört mentem,hely sehol,illetve egy,de az meg párhuzamosan

.Ahányszor nagy bátran megpróbáltam mögém álltak és nekem inamba szállt a bátorságom,gázt ad,még egy kör.A sarkon állt egy fiatal pár,a negyedik körömnél már feszülten szurkoltak,én pedig úgy gondoltam lesz,ami lesz szólok a srácnak álljon be helyettem,amikor is észrevettem,hogy tolat ki egy autó másik helyről!Na én full gáz,be a helyére.............,aha,gondoltam én!Csakhogy ezek nem párhuzamosan álltak egymás mellett,hanem majdnem összeért az orruk,én meg be közéjük,majdnem beékelődtem

na ezután néztek ám,h ebből mi lesz?sejthetitek milyen jól éreztem magam,se ki,se be,40fok meleg,dől rólam a víz,Lili ébredezni kezd és még néznek is

Egy életem,egy halálom alapon kitolattam,jelzem tényleg egy hajszál híja volt,h ne vegyem érintőre a két kocsit,és elindultam a nem tudom már hányadik körömre,amikor végre tényleg be tudtam parkingolni egy megüresedett helyre,így nem kellett a srácot megkérnem.Na benn a sebészeten kb,10en voltak előttem és Lilinek volt még 20 perce kajáig,gondoltam lesz itt nemulass,ha ez a gyerek tényleg felébred!Ami persze meg is történt

Kislányom sírását 5percig bírták.ezután a recepciós kislány felnézett az asztala mögül és megkérdezte:a maga babája sír?mire én:maga szerint?????????????

Na a következők már mi voltunk a rendelőben
Hazafelé beájult a kocsiban,de így is nagyon kivolt szegénykém

És én is!

És akkor jöjjön a csöpögős rész!:
Ahogy hazaértünk Alexa kezébe nyomtam a bébit,én rohantam kaját csinálni és gyorsan megmosakodni kicsit,így ő kezdte el etetni,és a végén maradt is nála.Megetette,büfiztette és mivel a takarítónéni éppen a mi szobánkat rakta rendbe az ő ágyába fektette le aludni,és elkezdte altatni.Addig-addig,amíg mindketten bealudtak,de a keze végig a Lili fenekén volt,hha netán megébred a kicsi,akkor rázza kicsit tovább.A kis pasija meg ült az ágy szélén...Nem sokáig,mert mire kivasaltam egy adagot és benéztem hozzájuk,addigra ő is bealudt,én meg akkor és ott majdnem elolvadtam.Rohantam a gépért,h lefotózzam őket,de az a rohadt elem pont lemerült

De nem baj!Ez egy olyan emlék lett nekem,amit fénykép nélkül is bármikor fel tudnék idézni!Egyszerűen elmondhatatlan élmény volt,ahogy Alexa keze a fenekén volt és még álmában is ringatta,ha megmozdult a kicsi.Kis hülyék voltak a nagy culák is,végre újra gyerekek ők is!
Festeni lehet csak ilyen szépet!!!!!!!!!!!!!!!!!!