Kata! Gyönyörűek vagytok! Tök jó, hogy kaptatok párnás kékfényt! Nekünk nem jutott. Cumi csak nyugtat, vagy máshogy is segít a hasfájáson?
Ez mekkora szenyóság már ennyit hagyni a gyereket, és csak kamerázni...
Rózsa! Köszönjük a Férjed figyelmességét!
Manó! Nekem az egyik kedvenc nevem a Vica…
Csajok, sztem a gaussos jobban fájhat!!!! Nekem a 10 perces volt egy nekem erős menzeszgörcs, bár általában nem brutál a menzeszem.
Orsi! Nekem még a 3 perceseknél is magasan volt a gyerek. Csak a burokrepesztés után ment lejjebb (egyikből sem éreztem semmit, csak mondták).
Szabolcs utcaiak! Azért készüljetek bent maradásra is, ha Bébbel vmi van! Mert ált a csecsemőorvos nem engedi haza a családot, nem a nőgyogyó! Isten ments, hogy igazam legyen, de én pl. kurvára nem készültem fel 1 hét kórházra, és azon is kiakadtam!!!
Móni! Almolsz???? Hmmm...
Tegnap eljutottunk DM-be (8ig volt nyitva, yess)!

Kicsi fiam és én vettünk pelenkát, meg niveás törlőkendő utántöltőt. Majdnem az egész utat végigaludta, és amikor ébredt, akkor is csak csodálkozott. Mondjuk a 10-15 fokos hőmérsékletkülönbség nem tetszett (légkondi), de szerencsére volt nálunk melegebb takaró is.
Ma közértbe készülünk Nagymamis segédlettel.
Mamik!
Ahol csak bevásárlókocsi van, ott hogyan lehet vásárolni babakocsival??????
Törlőkendő. Nivea rulez! Kaptunk kamillás gabit, 2 használat alatt kiütéses lett a kölök feneke, és még csak nem is tisztít rendesen, sőt, büdös is... Neogranormon illata jó, tisztítóerő elfogadható, de hülyén van összehajtva, sosem húzza magával a következőt, így állandóan turkálni kell a csomagban, és akkormeg 5 jön ki eccerre. Termékminta zöld pamperst kaptunk, az nem volt rossz.