helló csajok
na, eddig bírtam, hogy orrom előtt a szgép meg az internet (apjukkal persze folyton pörölök, hogy minek akar még itt is dolgozni

)
nyaralás egyábkánt nagyon jó, időnk szép, és sokat fürdünk/mozgunk, Isti délutánonként 2 órákat szunyál, dehát nekem itt van Lili is, aki ugye 5-kor kel, és jelen melegben 2 óránként eszik, és épp élete első betegségét küzdi le (köhög és taknyol, szívjuk az orrát is, de már voltunk a siófoki homeós patikába, ahol még azt is megtudtuk, hogy az ország legjobb hom. patikája a gazdagréti

de azért itt is volt olyan szer amit a dokinénink telefonon javasolt)
Zsanci, hogy vannak a srácok?
Monisa, elmúlt a fülfájás?
Macsek, nem lesz semmi baj!! puszi
Arwen, te még mindig nem szültél?

a bábakoktél féldeci barackpálesz, egy deci baracklé, egy deci ricinusolaj (ha jól emléxem, de most nincs itt a Bábakönyvem). És nyugi, ha a baba még nem kész az indulásra, akkor max. lesz egy kis hasmarsod. Egyébként nem került szóba, hogy elszámolták esetleg a kiírást? És milyen hosszúak a ciklusaid? Nekem 31-33 naposak, és az első gyerekem 41+6, a másikat 41+4 napra szültem...
Lindi, antibigyó

vazeeeee... És ha nem bírálod felül az orvost, akkor egy évig antibigyón él szegény kis Gréti???? f@sz@
Szrek, szép kis háziállatotok van
Rylie, amit nekem tanácsoltak, az nem csak egy új étrend... vond ki a kaják közül az összeset, amiben állati fehérje van, és aztán az összeset, amiben glutén van, és marad pár gabonaféle meg néhány zöldség meg gyümölcs, abból meg vond ki a puffasztókat, allergéneket - és mi marad?
egyébként nem érzem magam annyira találva az étkezési szokásaimat illetően, mert cukrot meg lisztet évek óta nem eszünk, általában otthon főzök, jó alapanyagokból (ha nem is bájó, de falusi), sok zöldséggel-gyümölccsel...
akkor már inkább a stresszoldás irnyából kellene megközelítenem a dolgot, de ez tényleg olyan, mint ahogy Móni is mondta, mint mikor egy szingli csajnak azt mondják, hogy biztos azért nincs gyereke, mert nem akar...
most lépek vacsizni