Sziasztok !
Végre készen vannak az új ablakaink . Egész du. takarítással telt, meg bosszankodtunk , mert a gyerekszobában frankón rádobták a koszos / denevérürülékes ablakot a szoptatós fotelra , úgyhogy szét kellett szerelni, mert nem lehetett rendesen kiporszívózni a karfája melletti rést. Párom meg szentségelt, mert az elején úgy tűnt, hogy nem is lehet majd újra összerakni.
Ezét jó előre vásárolni
Évi : azért elküldöm a további részleteket is , mert amúgy nem lett olyan rossz a végeredmény.
Masi: A babát nem én szeretném éjszakánként felébreszteni, asszem ezt valaki más írta korábban .
Kár , hogy nem jött be a vitorlázós dolog

nekem nagyon hiányzik 15 év vitorlás múlt után , bár lehet ,hogy terhesen én sem élveztem volna .
Suttogó titkai I. itt van a polcomon, de még nem nagyon néztem bele, mert kaptam egy másik babázós könyvet is ,ami egyenlőre jobban tetszik, de lassan előveszem , annyian dícsérik !
Ha esetleg érdekel majd egy 4. asztalos is , van egy ismerősünk, aki szekrénysortól kezdve, mindenféléket csinált a családnak , szívesen megadom az elérhetőségét , csak szólj !
Ciripke : Vigyázz magatdra, és remélem nem lesz semmi komplikáció ! Nem kell vele feküdni ? Nem tudom elképzelni milyen lehet, de akinek eddig ismerős közül sérve volt, mindet nyugalomba parancsolták .
Cuki biztos az időjárásváltozás miatt vannak aktívabb / nyugisabb napok odabent , most pl. Dani úgy ugrál a hasamban, mint egy kecskebak , napközben meg alig csinált valamit a hőségben.
Azért én szomorú leszek ,ha már nem fog ennyit ficánkolni, mert ez annyira jó és megnyugtató érzés , mert ilyenkor kézzel is fogható a jelenléte.
Évi : a babás cuccokkal én is ilyen gondban vagyok, mert szeretnék izléses dolgokat vásárolni, amin nem tobzódik a sok tiritarka minta.
Nálunk eleve napsárga a fal és piros az ablak + minden fenyőből van , úgyhogy főleg egyszínű dolgokat fogok vásárolni.
+ arra is gondolni kell, hogy unisex legyen a végeredmény , mert legközelebbre szeretnénk kislányt összehozni.
Szép álmokat Mindenkinek !!!!