Nanica,
Az Életmód/Hordozó topikban érdemes feltenni az ilyen kérdéseket (közben látom már Pann is javasolta), én épp a múlthéten indítottam el egy lavinát a kifelé hordozás kérdésével. Igazi fanatikusok a csajok, tényleg érdemes kikérni a véleményüket.
Első kép, de jó ötlet! Megyek keresem…
Lora,
Nekem is 600x450, nem gond.
Ha én már 6 órát alszom megszakításokkal, akkor már jól vagyok, de ezért néha 9-kor kell lefeküdnöm. Sebi napközben sokat alszik, mindenki mondja feküdjek le én is. De azért, amikor egymás után 3-szor ébredek úgy, hogy azt sem tudom hol vagyok, és nincs erőm kivenni a kiságyból a nyüszögő gyerkőcöt, akkor el megy a kedvem a nappali alvástól. Sosem tudom, hogy 3 percet vagy 3 órát aludhatok.
Timo,
Nem akarom elkiabálni, de drasztikusan csökkent a kézben levés, olyannyira, hogy néha már csak az élmény kedvéért hurcolom.
Én is tegnap láttam először ezt a programot, pl. azt sem értem, hogy krisy-ék esküvői fotója, miért pihen.
Ria,
Hát igen, én voltam az egyetlen az osztályon, akinek nem volt varratszedése, és tényleg semmi gondom nem volt a gátsebbel.
Nem lehet könnyű anyukád nélkül, igazán sajnálom!
Hányinger? Jön a kistesó?

Na jó, ez rossz vicc volt.
Képek: ide felteszed a megfelelő méretben (449x600), és innen felteszem, és ha a linkre mész a vonalzóm fölött meg tudod nézni.
Nem is tudtam, hogy lehet szexisen szülni, na majd a következőnél…
„Beolvasók”: én tipikusan az voltam

, szinte az első perctől fogva innen szereztem minden információt, nagyon hasznos volt, teljesen függő voltam/vagyok. És tényleg visszás a helyzet, mert amikor én megláttam Barbit a szülésfelkészítőn, majdnem ráköszöntem, mint régi ismerősre, és aztán beugrott, hogy azt sem tudja ki a frász vagyok. Szóval képzeljük el a helyzetet, hogy egy társaságban vagy, ahol senkit nem ismersz, és vannak emberek, akik „mindent” tudnak rólad.

A kukkolás mértékét szerintem, jól mutatja a hozzászólások/látogatók aránya.
Róki,
Gratula az új kocsihoz, ma én is láttam neked egy tök jót.
Itt az első fotó, a séróm kicsit megvadult a szülés alatt, de ez annyira nem érdekelt, viszont ez egy hihetetlen pillanat volt...Megfogni valakit, aki 9 hónapig veled van, de nem érinthetted meg...