A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cseka! a honlap, www.koronaborhaz.hu
Akciók szoktak lenni, mi is annak keretében megyünk, kapunk egy ingyen éjszakát +egy ü.bort+ borkóstolás és pincészet bejárása+ korlátlan szauna, jakuzzi+medence és egyéb használat. Elég kultúrált hely.
Gizmixx! Remélem, mihamarabb rendbe jössz. Csütörtökön a Vass doki is van hívd fel.

manoka
manoka71

na ma is okosabb lettem :-)
Ági28

Manoka71!

Minek hívjam fel a Vass dokit??? Nem tudod mikor jön vissza szabiról???

Cyprus!

Az endo okozhat ilyen tüneteket???
gizmixxx

Hát én úgy tudom, hogy igen, de hülye vagyok, minek pofázok olyanról amiben nem vagyok biztos. Nem akartalak ijesztgetni hidd el. Csak 1 tipp volt, hogy mitől lehet.
Mondjuk én is megkérdezném a dokit, ő biztos tudja mi lehet a bibi.
Nem szokot ilyen lenni??
cyprus

ja, csak a vérzés miatt gondoltam a telcsit.
:oops:
Nem tudom meddig van szabin, de az intézetben biztos megmondják.

manoka
manoka71

Hát én úgy tudom, hogy igen, de hülye vagyok, minek pofázok olyanról amiben nem vagyok biztos. Nem akartalak ijesztgetni hidd el. Csak 1 tipp volt, hogy mitől lehet.
Mondjuk én is megkérdezném a dokit, ő biztos tudja mi lehet a bibi.
Nem szokot ilyen lenni??
cyprus

megsem szólalok, azt hiszem hülyeséget írtam, bocsi

manoka
manoka71

Manoka71!

Nyugi nem harapok????
Ma hétfőn van ma is tudnék beszélni a dokival ha akarnék de nincs hozzá kedvem!

Cyprus!

Te aztán jól rám ilyesztettél! :( :( :( :(
gizmixxx

De hidd el, hogy nem akartam. bocsi-bocsi Ne legyen igazam.
:evil: :evil:
cyprus

Cyprus!

Eggyáltalán nem haragszok! Ne izgulj!
gizmixxx

Cyprus!

Látod amit írtam nyugi minde ón oxigén!

Te már túl vagy az első lombikon?????
gizmixxx

sziasztok, már régen írtam....

időközben kiderült, hogy 2 kis lakóm van, a harmadik, aki sokkal kisebb volt, felszívódott...

egy émelygésse, hányással kapcsolatos kérdésem lenne...

gyakorlatilag egész nap émelygek, ált 1x v 2x ki is jön, ami ki akar...
enni nagyon keveset tudok enni, húst szinte semmit sem...állandósult, hogy, amikor beveszem a folsavat és a gravidát, rögtön ki is jön...
szerintetek van azért elég tápanyag bennem?
vagy szóljak a dévainak, és írány a kórház wgy kis infúzió?

köszi puszi mindenkinek

cirmesz
cirmesz

Nahát, Cyprus, hogy te miket tudsz! :D Ezt a citromlé dolgot megjegyzem magamnak, hasznos kis praktika! :)
noczi

Szia Giz!

Olyan jó hogy hallok felőled, mert mi ismerjük ám egymást :wink:
Kívánok neked sok, sok erőt és kitartást, és ne keseredj el, fel a fejjel, bár tudom ezt könnyű mondani, de hidd el tudom mit érzel, én is így voltam a 2. sikertelen lombik után ... szóval ne szomorkodj, tudod , csak pozitívan, és előbb, vagy utóbb meg lesz az eredménye !!! :wink: Sok puszi, Virgi

Cyprus!
Jó hogy írtad ezt a citromsavas dolgot, mert eddig ezt én sem tudtam :wink:

Cirmesz!
Gratula a babákhoz, hát én a helyedben szerintem megkérdezném a doki bácsit, mert az a biztos, amit ő mond :wink:
bucóka

Szia Cirmesz! Na, akkor gratula az ikrekhez!!! :D Én amilyen aggodalmaskodó típus vagyok, biztos felhívnám a dokit, de most nincsen ám Dévai, konferenciára ment, csak csütörtökön lesz újra, úgyhogy nemtom... Remélem, nem lesz semmi gond! Esetleg próbáld ki a rókaellenes praktikákat, amiket a lányok Csekának írtak össze pár hete, hátha valamelyik beválik! Jó sokat kell visszalapozni, de csak megtalálod... Gyömbéres üdítő szerepel benne, meg fagyi, az biztos... :D
noczi

Szia Cirmesz! Én megkérdeztem a dokitól a múltkor, hogy nem lehet, hogy a gravidától hányok? Azt mondta, hogy de!!! Szal én azóta a doki tanácsára úgy veszem be, hogy bőségesen kibélelem, tehát félbetöröm és a kaja kellős közepén eszem meg a feleket. De aszonta, ha igy sem jó, akkor törjem össze és keverjem joghurtba. Ha az sem jön be, akkor szedjem az elevitet.

Egyébként ha reggel iszol egy actimelt és egy kis kekszet rágsz hozzá, az megnyugtatja a gyomrot, nekem legalábbis ez volt az egyetlen, ami bejött. Utána egy órával már fogsz tudni rendesen reggelizni és közben jöhet a gravida részletekben :lol:

Cyprus: jól vagyok, köszi, fent vátoltak miatt már nem kell rókákkal kütdenem, csak enyhe inger támad néha :oops: Poci már növöget, vannak gatyák, amiket már nem tudok begombolni, de ez nem csoda, mert nem volt túl bő fazonú egyik sem :wink:

Jövő héten megyek uh-ra és genetikai vizsgálatra.

Kép
cseka

Szia Cirmesz! Én megkérdeztem a dokitól a múltkor, hogy nem lehet, hogy a gravidától hányok? Azt mondta, hogy de!!! Szal én azóta a doki tanácsára úgy veszem be, hogy bőségesen kibélelem, tehát félbetöröm és a kaja kellős közepén eszem meg a feleket. De aszonta, ha igy sem jó, akkor törjem össze és keverjem joghurtba. Ha az sem jön be, akkor szedjem az elevitet.

Egyébként ha reggel iszol egy actimelt és egy kis kekszet rágsz hozzá, az megnyugtatja a gyomrot, nekem legalábbis ez volt az egyetlen, ami bejött. Utána egy órával már fogsz tudni rendesen reggelizni és közben jöhet a gravida részletekben :lol:

Cyprus: jól vagyok, köszi, fent vátoltak miatt már nem kell rókákkal kütdenem, csak enyhe inger támad néha :oops: Poci már növöget, vannak gatyák, amiket már nem tudok begombolni, de ez nem csoda, mert nem volt túl bő fazonú egyik sem :wink:

Jövő héten megyek uh-ra és genetikai vizsgálatra.

Kép
cseka

Bocsi, nemtom miért ment el kétszer és Cyprus: ...vázoltak...és küzdenem...egyre hülyébb vagyok úgy látszik :cry:

Kép
cseka

Bucoka!

Honnan ismerjük egymást??? Van egy sejtésem: másik fórum???
gizmixxx

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

sziasztok csajok!

Gizmixxx látom mosolyogsz, ezt már szeretem! :-)
Ági28

Cirmesz, nem hiszem, hogy ezért kórházba fektetnétek, a terhességeknél ez ugye általános, mármint a hányás. A terhesség végén hallottam csak ilyenről, hogyha nem elég fejlett a baba, akkor adnak szénh.+fehérje infúziót. Biztos van nekik elég tápanyag, az emberi szervezet csodákra képes, nyugodj meg, hogy elveszik a babák ami kell nekik, egyébként a terhesség elején még nem is olyan sok kell. Hiába nem esik jól, egyél és próbáld ki a fenti tanácsokat. Nem baj, ha nem kívánod, a lényeg, hogy a babák kívánják :wink:

Gizmixxx, sokkal jobb már mint a tegnapi "szemmeregetős" :D :D :D Remélem már napról-napra gyógyulgat a lelked!
beber

Sziasztok Csajszik :D ,

hááát, sajnos nem javítom az első inszem sikerességi rátáját, ugyanis megjött :( . Most kicsit még ilyen :( :( vagyok, de óráról órára jobb a helyzet :D , mert végül is úgy indultam neki, h az első nem is nagyon szokott sikerülni.

Éppen ezért már most eldöntöttem, h a következő sikerül és punktum. :lol: :lol:

van most valaki a Klinikán? Szerintetek be kellene már ma jelentkeznem csütörtökre? Vagy csüt reggel hívjam Dévait és ő majd mondja mikor menjek? Még épp beleférne egy inszemecském a szabija előtt :wink: , ehhez viszont csüt már mindenképpen mennem kéne.

Cirmesz,
óriási gratula a két babócához!Vigyázz Magadra!A lányok már írtak praktikákat. Én azért , ha úgy érzed válságos a helyzet, beszélnék csütörtökön Dévaival. Hallottam már olyanról, aki kórházba került a terhesség eleji sok hányástól...De ez azért extrém eset volt.

Szép napot Mindenkinek!

Bébé
bébé2007

Sziasztok!
Éppen csak bekukkantok, mert fizetős helyen vagyok. Nem tudtam teljesen végigolvasni az elmúlt majdnem 2 hét termését, de Ági és februárapu jóvoltából nagyjából képben vagyok.
Boszti gratulálok, és kívánok nektek minden létező szépet és jót!
Cyprus, sajnálom. Reméljük, a második tényleg bejön! (Már magam miatt is, én is így jártam a múltkor.)
Noczi, mit mondjak? Annyira bíztam mindkettőtökben, sajnálom nagyon. Csütörtökön mégy vissza? Hátha mond neked is valami biztatót.
Katóc, gratulálok a két aprósághoz, vigyázz rájuk nagyon!
Cseka, múlt héten hétfőn voltál Dévainál? Csak nem egy helyes kis zöld ruha volt rajtad? Nem mertem megkérdezni, hogy te vagy-e :)
Velem eddig minden rendben, a hasam fáj, de nem nagyon, és a múltkor is ez volt, szóval egyelőre nem ijedek meg. A fenekem mint egy szita a sok prog. injekciótól, de nem bánom, többet is elviselnék.
Hát röviden ennyit, nemtom, mikor jövök legközelebb.
Mindenkinek minden jót!
február

Cirmesz, én is gratulálok!

Gizmixxx, jobbulást!

Bocs, ha valakit kihagytam!
február

Sziasztok:)))

Február! Der jó, hogy jelentkeztél:))) Az jó, ha fáj a pocid. Nagyon vigyázz magadra. És legyél te a következő + példa előttünk:)))

Bébé! Nagyon sajnálom, de az első inszem sikerér etényleg nem sok esély van. a következő tuti menni fog. Szerintem, ha csütörtökön felhívod dévait, akkor az elég. Biztos fogad még aznap. Szegény, már most látom, hoyg csütörtök reggel beesik az intézetbe és észnélkül csörög majd a telefonja. Pedig csak 3 napig volt távol:))

Gizmixx! Tudom, hogy nem haragszol:))) És igen, már túl is vagyok az első lombikon amint azt olvahattad. Rohan az idő, mi?

Szabira akarok menniiiii!!!
cyprus

Cirmesz! Gratula az ikrekhez:)) Vigyázz magatokra és minden szépet nektek:)))
cyprus

Sziasztok Mindenki!
Bocsánat, ha nem írok külön mindenkinek, - bár saját tapasztalatból mondom, hogy nekem mindig nagyon jól esik, ha valaki külön hozzám szól a nevem feltűntetésével - !
Noczi, nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, már csak azért is, mert láttam, amikor jöttél a transzferre, majd kicsattantál a boldogságtól, és alig vártad, hogy bekerülj a műtőbe, és végig olyan jó kedvű voltál. Azért remélem, hogy nem vagy nagyon elkeseredve, és már az új lehetőségre koncentrálsz, ahogy Te is Cyprus! Lányok, annyira előttem jártok már, hogy kalap le előttetek ezért a hosszú útért, amit eddig ugyan sikertelenül, de végig kellett járnotok. És mindenki előtt, aki itt van ezen a fórumon. Hajrá csajok.
Ági28. Te úgy emlékszem pénteken mész! Mi lesz, csak megbeszélés!
Cirmesz, hatalmas gratula a babókhoz, és kitartás, kívánom, hogy róka koma mielőbb elkerüljön!
Február, megy a drukk!
Cseka és Bodjas mamik!Minden rendben?
finch

Na és a második futam!
Gizmixxx, örülök, hogy jobb a kedved.
Beber? Hogy telnek a napok?
És tényleg, Mi van veled Hanyatka?

Cseka!
Napról-napra halad a Macika a vonalzódon. Hogy telik az idő!!!!!!

Bébé2007!
Sajnálom azt a fránya inszemet! Tényleg!
Sajna nekem is egyre inkább fájogat a hasam. Holnapra szerintem minden kiderül. Bár olvastam itt a babaneten egy fórumot, ahol olyan kismamák beszélgettek, akik úgy is terhesek voltak, hogy fájdogált a hasuk és barnázgattak is, ezért még bizakodom, mert egy hete folyton szurkált a pocakom, és annyira nyugodt érzés volt bennem, hogy sikerült ez a spontán hónap, és a hőm is végig magas volt, még ma reggel is 37.1, holnap meglátjuk.
végül is én a többiekhez képest annyira az elején vagyok, hogy nincs miért elkeserednem. Szóval drukkolok mindenkinek. ( magamnak leginkább :D :lol: :D :lol: :D :lol: :wink:
Szép estét!
finch

Finch szia igen jól emlékszel, pénteken megyek, és csak megbeszélés lesz. lehet, hogy rákszűrés is, vagy valami tutkó! :-)
Ági28

Valami tutkó! Apánk majd kitalál neked valamit! :lol:
finch

Sziasztok! :D

Február, örülök, hogy minden rendben, neked sikerülnie kell, hallod? Legalább neked! :D

Finch, nocsak, nocsak, még a végén összejött spontán?! Drukkolok nagyon!!! Nem vagyok elkeseredve, tényleg nem, még mindig ugyanolyan jókedvű vagyok, mint amilyennek beültikor láttál, ez nálam ilyen konstans állapot mostanában, hála a jó égnek! :D

Bébé, fel a fejjel! Szerintem inkább hívd fel holnap a Klinikát időpontért! Már csak azért is, mert Dévai csütörtökön csak 10 körül kezd majd, mert reggel műtéte lesz a Jánosban, vagy mi... Én tegnap hívtam őket, és délre kaptam időpontot. Lehet, hogy találkozunk? :D

Más: Tegnap beszéltem a lánnyal, akivel együtt volt a punkciónk, sajnos neki sem sikerült. :( Negyedik lombikja volt...
noczi

Sziasztok!

Február! Igen, én voltam a zöld miniruciban, Te hol voltál? Jöttél ki a kórteremből a mosdóba? Hogy néztél ki, mesélj!

Finch, köszi a kérdésedet, jól vagyok! Róka elhagyott, úgyhogy mostmár minden okés!

Kép
cseka

köszi Finch, ,nagyon jól, nem mondom, h nem fárasztó, dehát kit érdekel? Nem alszom sokat, már rájött, h szereti ha inkább társaságban van mint a kiságyban és apuvállán is jobb elaludni meg anyu nyakában mint a kiságyban :D Sírni nem nagyon hagyom, 1x próbáltam, de nem lehet klibírni, különben jó kisfiú, csak vannak nyűgösebb napjai. Én is jól vagyok, mintha nem is szültem volna, teljesen felépültem, ,mondjuk már pár nappal utána.
beber

Sziasztok jó reggelt! :-)
Ági28

Sziasztok!

Kicsit bepofátlankodnék pár kérdés erejéig.
Szeretnék érdeklödni. Orvost szeretnék váltani és felmerült a Dévai intézet is.
Vas dokiról szeretnék bövebben informálódni és arról hogy mennyire fizetös ez a hely.
Jöhet priviben is elöre is köszönöm.
zsembi

Sziasztok csajok!

A napokban eléggé el voltam havazva,csak ma délben tudtam benézni és visszaolvasni.

Ági!!!Nagyon aranyos "zurad"van.Nem semmi,hogy ennyire titokban,meglepiként intézte a csodálatos hétvégéteket.
Mond meg neki,hogy üdvözlöm és le a kalappal. :)
Igaz én sem panaszkodhatok,mert a szülinapomat Párizsban ünnepelhettem,ezt persze együtt szerveztük meg, a meglepi az az volt,hogy ott egy gyönyörű gyűrűt varászolt elő a zsebéből az én Drágám:)

Cyprus,Nóczi! Sajnálom,hogy ez most nem sikerült,de nem szabad csüggedni,hisz tudjuk,hogy milyen nagyszerű munkát végző dokink van és nagyon haladunk a babóink felé!!!

Finch! Köszi jól vagyok,még nem nagyon van semmi,várakozó időszakban vagyunk.Számításom szerint kb. 14én kell,vagyis nem kell megjönnie.Még nem stresszelek,majd talán a jövő héten :)

Beber!Annyira aranyosak a fotók,már egy párszor megnéztem őket :)

Február!!!Majd jelentkezz.Nagyon szurkolok nektek!!!

Póci!!!Mi van veletek,hogy vagytok???
hanyatka

Gizmixxx!!!
Gondolok ám rád.Hogy vagy,sikerül azért összeszedned magad???

Cirmesz!!!Gratulálok a babákhoz!!Vigyázz nagyon rájuk!!

Cseka!!Nagyon örvendek,hogy már nem látogatnak rókáék :)
Nagyon szalad az idő,már a 12.dik hétben jársz.Boldog pocakosodást!!!

Akiket nem említettem,azoknak is sok puszi.

Szép estét!!!
hanyatka

Szia Hanyatka!

Köszi ari vagy! Neked is nagy pocit kívánok minél előbb!!!

Puszi

Kép
cseka

Szia Zsembi! Nem Te Zsembi vagy a Családineten a lombikbébisben?
beber

Szia Beber!

Én vagyok küldtem pű-t.
zsembi

Sziasztok!

Kicsit el voltam tünve, mert az új helyemen is sok volt mostanság a meló, de korántsem olyan megeröltető, mint a másikon:-)))

Ági, kicsit irigykedtem:-))), nagyon talpraesett a párod!:-)))

Remélem, a friss anyukák és babáik jól vannak....kicsit kevés a hír róluk...

Zsembi, Vass doki is nagyon emberi, bár nem mondható egy macinak, munt Dévisz dokibá:-))) Viszont Ő is alapos és ő sem hálapénzes, ha erre voltál kiváncsi
modrooka

modrooka köszi igen erre is kiváncsi vagyok.
zsembi

Sziasztok!

Csatlakozni szeretnék, ha megengeditek. Úgy néz ki mi is a Dévai intézetbe fogunk járni.
magamról, 25 éves vagyok, 2 hónapja házas :D , egy nászúton megfogant régóta tervezgetett babával, aki sajnos méhen kívülire sikeredett. :( mindkét petevezető oda.. - volt ott minden, gyulladás, ciszta... :( közölték, hogy csak lombikkal lehet babánk. A Dévai dokit ajánlották és örülök, hogy csupa jókat olvastam tőletek! :)
Szerintetek az első találkozástól mennyi idő telik el a beültetésig, ha semmilyen hormonális vagy (egyéb) szervi baj nincsen? Csak alapvizsálatok? Mennyire durvák most a gyógyszerárak, hogy már nem annyi a támogatás? 80-és 300 ezer között olvastam egy ciklust.. hát azért az nem mindegy..
Még egy kérdés: mindegyik beültetést maga a Dévai prof végzi?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok!
yamita

Helló Lányok!

Remélem mindenki jól van. :))))

Szia modrooka!

Én ma beszéltem Dévaival megmondtam neki a hcg eredményt, amitől megnyugodott, hogy akkor nem vagyok méhen kívüli terhes. Szóval szeptemberben jöhet a 2. lombik. Megkérdezte, hogy rajta vagyok-e a listán már, mondtam, hoyg még nem, mert a hcg-eredményre vártunk. Erre azt mondta, hogy jó és megkérdezte, hogy mikor jön majd meg augusztusban és kaptam is tőle időpontot aug. 21-re. Csakhogy azóta azon agyalok, hogy akkor most rákerültem-e a listára vagy nem? Merthogy a múltkor Ágiék írtak fel kint, de én most nem beszéltem velük. Szerintetek???
Nem akarom fölöslegesen nyaggatni szegény dévait, mert ugye mindig ő veszi fel a telefont. Viszont az se lenne jó, ha nem lennék rajta a listán. :cry:
cyprus

Szia vamita!

Üdv közöttünk. Gratulálok a házassághoz és sok boldogságot nektek. Nagyon sajnálom a méhen kívülit:(((
Az viszont nagyon jó, ha dévaihoz fogsz járni, mert nagyon-nagyon jó doki és itt mi mindannyian nagyon szeretjük. Gondolom már olvastad, hogy milyen alapos, mindenre odafigyel... Szóval nála nagyon jó kezekben leszel.
Van már időpontotok hozzá a konzultációra? Vagy ezen már túl is vagytok? Dévai most július 20-tól aug 20-ig szabin lesz. Csak, ha még nem voltatok konzultáción akkor szerintem még a szabija előtt hívd fel. Szerintem szeptemberre kaptok időpontot. Hogy a beültetésre mennyi idő múlva kerül sor???? Hát ha minden szükséges leletetek megvan (1 évnél nem lehet régebbi semmi), akkor már nagyon gyorsan megy a dolog. Szerintem ha minden lelet megvan, akkor - már ha hely is van a listán - akár a következő menszi alatt kezdhettek. A menszi 5. napjától ekzdődik a stimuláció és kb. a 12-14. napon van a leszívás, a beültetés pedig rá kb. 2 napra. Szóval, ha elkezditek, akkor már nagyon gyorsan zajlik minden.
cyprus

Elmegyek ebédelni, aztán jövök:))

hah csajok, hol vagytok????
cyprus

Szia Cyprus!

Én itt vagyok! Hogy érzed magad? Én felhívnám a csajokat a recepción és megkérdezném őket a listáról. A Dévai Int. honlapján azt a számot fogod megtalálni ha jól emlékszem, amit a csajok vesznek fel, de ha nem, akkor úgyis kikapcsol apánk hozzájuk a lista végett.

Kép
cseka

Cyprus: nagyon nagyon köszönöm! :) most egészen jó kedvem lett! De jó, hogy ilyen rettenet energia van benned!
Nem is tudod milyen megnyugtató, ilyeneket olvasni. Ugyan még csak pár hónapja kerültem ebbe az élethelyzetbe, de annyi rosszat olvastam már össze az intézetekről, orvosokról. :( Köszönöm! :)
Hát, leleteink nem nagyon vannak, a kórházból van egy zárójelentésem és kész. Ebben benne van az állapotom, meg a műtét leírása. Szóval valószínűleg akkor lesz egy teljes labor, vérkép, ekg, és a páromnak egy spermavizsg. (??) És bízom benne, hogy nem kell sokat várni.
Annyira tisztelem azokat a nőket akik hosszú hónapok óta küzdenek, és mégsem hagyják el magukat és nem csavarodtak be. Sosem gondoltam volna, hogy ez így tud fájni. :(
Szóval ezúton küldök mindenkinek SOK energiát :D és remélem, hogy egyre több siker sztorit olvasok majd, mert az nagyon jó érzés! :)))
yamita

Szia Yamita!
Üdv közöttünk, jó helyre kerültél, a doki nagyon tud, kicsit szigorú ugyan, de ez néha kell.
A kezelés megkezdésétől azért pörögnek az események.
Gratulálok a házasságotokhoz!

manoka
manoka71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: