A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gil!
Ari vagy! Még nem jött meg!Holnap 18-30 re megyek a dokimhoz a magán rendelőébe,csinál ultrahangot!Majd kiderül! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Vik12!

Aranyos vagy!Köszi :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Hát akkor újra tesztelhetnél holnap reggel!!! :wink: De jó lenne!!!! De az Uh kimutatja ilyen hamar???? :? Nem később szokták nézni? Hajrááááááááááá!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!

Szia! Igen Ovitrelle-t írt a doki. Holnap kell beadnom, aztán csütörtöktől szombatig akciózni. Nem volt olcsó, de remélem hatásos.
Viszont azt nem tudom, hogy levegőtleníteni ezt is kell, vagy már úgy van elkészítve, hogy magamba kell csak szúrnom. Félek, hogy ha levegőtleníteni kell, akkor kinyomom az egészet. :) Most szúrom magam először, tuti remegni fog a kezem.

Vikkata,
Na ugye, mondtam nem lesz semmi gond. Lehet, hogy jobban tetted hogy aláírattad, nem tudom, így tényleg védve vagy. Nálunk ezt azért annyira nem kell. Őszinték voltunk. Ha meg lombiknál esetleg azt mondja, hogy már nem kellek teljes órában, vagy egyáltalán nem, akkor meg otthon maradok. De apénz meg kell, és hát ez se megoldás.Tehát nem egyszerű.

Nyunyi!
Az tök jó, hogy még nem jött meg! Ne add fel. Élő példa előtted már sok van. Hátha az az uh mást mutat, bízzál kicsit.
(Na bagoly mondja verébnek) pont a kollégáim mondták, hogy álljak m ár pozitívabban a dolgokhoz,még akkor is ha csak gyogyizunk az elején. Hátha. Drukkolok.
vic12

Mindenkinek szép Kép -ot!

Nyunyi
Sajnálom,hogy negatív lett a teszt,de míg nem jön meg addíg van remény!Ha nem is sikerült most,majd sikerül az inszemmel és tényleg nagyon fontos,hogy higyj benne!!!

Nem tüntem el csak tegnap nem voltunk otthon és késöbb értünk haza mint szerettünk volna.Viszont nem bántam,mert 4 és 6 éves csajokkal töltöttem a napom és nagyon jó élmény volt.Nem akartak elengedni minket és annyi,de annyi csillag puszit kaptam,hogy csak na.Teljesen elvoltunk párommal alélva tőlük :D

Vikike
Persze én is elküldöm a számom és nagyon ari vagy hogy ennyire érdekel!Köszi
gabicsibe

Gil!

Nem tesztelek újra,mert ugy is megyek a dokikámhoz ,és majd kiderül mi is van :wink: !

Vic12!Én teljesen pozitívan álok a dolgokhoz!Majd kiderül holnap!

Gabicsibe!Már híányoltalak nagyon!

Most el kell mennem ,majd jövök!
nyunyi82
Békéscsaba

Gil!

Nem tesztelek újra,mert ugy is megyek a dokikámhoz ,és majd kiderül mi is van :wink: !

Vic12!Én teljesen pozitívan álok a dolgokhoz!Majd kiderül holnap!

Gabicsibe!Már híányoltalak nagyon!

Most el kell mennem ,majd jövök!
nyunyi82
Békéscsaba

Vic! Kérdezek egy intimet! :oops: Dokid hány naponta javasolta a szexet? Mert nekem anno a Closti mellett azt mondta a dokim 2 napnál gyakrabban ne, mert nem tudnak újra termelődni a kiskatonák. De minden doki mást mond. Ezért érdekelne, hogy a tiéd mit javasol.

Kép
vikike0429

Gil! Válaszoltam! :wink:
Gabicsibe! Köszönöm, hogy majd megadod a számod!!!Drukkolok neked!

Kép
vikike0429

Viki!

A BMC-s semmit nem mondott. Most azt se, hogyha holnap beadom, akkor már másnap lehet próbálkozni vagy csak a 2.napon.
A rendes nőgyógyászom 2 naponta mondta, pontosan úgy ahogy neked. Csak most szerdán vagy csütörtökön......asszem inkőább csütörtökön, mert holnap este adom be a szurit. Hat csütörtökig remélem.
vic12

Vic! Köszi a választ! Drukkolok, hogy hatásos legyen!!!

Kép
vikike0429

Vic
Ha holnap kell beadnod a tüszőrepit akkor csütörtökön kell együtt lennetek először. :D Légteleníteni kell a fecskendőt,óvatosan nyomod ha az első csepp megjelenik a tű végén az már jó.Biztos le fogsz izzadni,de menni fog és utána csodálkozni fogsz,hogy ettől féltél?
gabicsibe

Sziasztok!
Újra itt! Üdv. az újaknak és mielőbbi babásodást!

Megjöttünk a nyaralásból, az idő nem volt igazán jó, de legalább nem esett minden nap.
Még nem sikerült visszaolvasnom mindent, de igérem bepotolom!
Nefke
nefke

Gabicsibe!Az lenne a kérdésem,,hogy múltkor leírtad nekem ,hogy milyen gyógyzsereket fogok kapni valószinűleg,és hogy ezeknek a bogyoknak vagy szuriknak,milyen mellék hatásai lehetnek?Meg változott azóta az áruk???Tudsz valamit esetleg? :o Előrre is köszi az infot! :lol:
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nefke! :lol:
nyunyi82
Békéscsaba

Gil
hát gondolhatod én mit éreztem amikor sorra nem sikerült a lombikom :cry: :cry: hogy álltam talpra?hát egyszerüen tudtam hogy ugyis elöbb utobb összejön,nekünk többet vert ránk a sors,de egy barinémnak a 8. lombikra jött össze ,és ugy voltam vele hogy akármennyi de megéri.persze nem tudom meddig birtuk volna még,leginkább anyagilag :oops: :oops: a lényeg hogy mindig felpofoztam magam ha negativoskodtam,amikor nem jött össze egy nap megzuhanás,aztán ujra harcra és már vártam a következöt :lol: :lol: tünetem nekem enyhe pocifájás volt,no meg a leglátványossabb,hogy beülti után 6 nappal a mellbimbóm inkább egy párizsira hasonlitott,akkora volt :lol: :lol: ez egyik lombikomnál sem volt,ebböl tudtam hogy történt valami :oops: :oops: szóval csak pozitivan,összejön az a baboka :P :P :P

bibar

Gabicsibe!!!!!

Nekem Te egy áldás vagy imádlak!!! Nem akarsz inkább doki lenni, ha már úgyis szakmát szeretnél váltani????? :D
Nagyon köszönöm az infot, majd így szervezem a programot a hétre :D

Csak el ne csesszem a légtelenítést. Parázok, meg atól is mennyire fog fájni. Ja meg próbáljam eltalálni 45-90 fokos szögben,

Te is ezt az Ovitrelle-t kaptad?
vic12

Szia Nefke! Örülök, hogy jó volt a nyaralás!

Kép
vikike0429

Bibar
Párizsi?? :shock: :shock: Ez jó! :lol: :lol: De nekem nincs párizsim :oops: Na. mindegy! Volt előtte inszemed? Hogy lehet 8 lombik vkinek :?:

Vic
Menni fog!!! Szögmérő meg nem kell, a lényeg, hogy ne teljesen merőlegesen, de ne is teljesen laposan! Hajrá!!

Kriszti
De furi, hogy másnak simán beadod, nap mint nap csinálod, és magadnak meg így izgulsz! Én is beadhatom! :lol: :lol: Úgyis tartozom Neked, te jótündér!!! :wink:

gil

Nyunyi

Merional 10X 12972.-

Ovitrelle(Tüszőrepesztő) 7112.-

Utrogestan 1660.-,ebből 2 szokott W. felírni.

Nekem mellékhatásként a súlygyarapodás volt és alkalmanként cisztáim lettek.Utrogestántól meg puffadok elég keményen :oops: Amúgy minden egyéntől függő.
gabicsibe

Vic
Még sosem jutott eszembe,hogy orvos legyek és őszintén szólva nem is szeretnék az lenni!nem fogod elcseszni!!Ha párom betudta adni magának te is megtudod csinálni!!!!!
Igen én is ezt kaptam és nem lehet elrontani :D menni fog simán!Bizzál magadban,ügyes lány vagy te!!!!Egy jó tanács ha a pocidba adod a köldököd aljától számítva (és kicsit oldalra)1 centin belül add és nem fog fájni.nekem ott sosem fájt ha lejebb sikeredett akkor csak is csak egy picikét,Ne gondold,hogy iszonyúan fog fájni,olyan mint egy szúnyogcsípés!

Nefke
Üdv újra itthon!De gyorsan eltelt !
gabicsibe

Lányok,
most azon gondolkodom,hogy tőlünk soha nem kértek házassági kivonatot vagy hogy hívják ezt :oops:

Valamikor be kell ezt mutatni?
madrin

Gil
igen volt 4 inszemem a szabolcsba,aztán átmentem a bmc-be és ott kezdtük a lombikot rögtön.nem mindenkinek van párizsija :P :P bizony 8 lombikja volt szegénynek,de most ikerfiai vannak és nagyon boldog :oops: :oops: nekem 6 beültim volt,majdnem utolértem :evil: :evil:

bibar

Madrin! Nem asszony néven szerepelsz? Mert akkor sztem nem kérik. Mert úgy egyértelmű.

Kép
vikike0429

Vikike , nem, ezért is fura :)
Bár mindig az mondtam hoyg a férjem, de nem hiszem hoyg ez elég lenne: :)
madrin

Hm. Akkor nem tudom. Én asszony néven futok, talán tőlünk nem fogják kérni.

Kép
vikike0429

Gabicsibe! :D

Vic ,jól monta te tényleg egy áldás vagy!Nagyon köszi az infót! :D Te vagy a mi fogadott anyukánk a fórumon,mindig tudsz választ adni a kérdéseinkre!!!! :D :D :D Jó anyuka lesz belőlled!Már csak egy pár nap és kiderül!!!! :lol:
nyunyi82
Békéscsaba

helló lányok!

nekem is jelentkezett a párizsi mint Bibarnak és sikerült. So ha nem szabad feladni!

Nefke sajnálom az időjárást!!!!!!!!!! hátha még el tudtok menni valahová!!!
málna79

Bibar
Akkor jó sok beavatkozásod volt! Egyáltalán kiderült, mi volt a baj? De nem csak 5 lombik lehet? Ezért kérdeztem.

Madrin
Az első alkalommal a kartonkészítésnél elkérték a személyit, biztos ott látták. Nem?

Nefke
Merre jártál? Sajnálom, hogy nem volt jó idő! De azért ki tudtatok kapcsolódni?

gil

Ok Gabi dokinéni!

Úgy fogom csinálni, ahogy mondtad. Már nem is félek annyira :D (Na jóazért de) de menni fog, fájdalmat viszonylag jól tűröm, inkább nehogy túllevegőtlenítsem.

Mellékhatásai voltak a szurinak?
vic12

Málna
Te is??? :lol: :lol: Neked hányadik napon?? Talán még bepárizsisodhatok?? :lol: :lol: Nincs még késő? Bibar azt írta, beülti után 6. napon, neked nem emlékszel mikor?

Bibar
Tényleg az a 6. nap a ciklus hányadik napja volt? Hány naposakat kaptál vissza?

gil

Sziasztok Lányok!

Üdv az ujaknak, gyors sikert a babásodáshoz.

Lányok lenne egy kérdésem :oops:
A genetikai vizsgálatot kérni kell, vagy az orvos mondja (tanácsolja)? Mi már azon kor felett vagyunk amikor már rizikos és ugy tudom már ilyenkor megcsinálják. Én 35év, László 38 év.
Ha meg kell csináltatni, azt hol tudjuk? Mennyibe kerül? Vagy csak akkor kell mikor már kisbaba is van? Nem igazán vagyok ezen a területen járatos. Remélem tudtok segiteni. Itt olvastam, hogy páran voltatok már ilyen vizsgálaton, csak nem igazán értettem, hogyan kerültetek oda.

Előre is köszönöm.
Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Málna

Graulálok a kisbabához :lol: Kép

Jerika

Kép
jezsoerika

Gil
akármennyi lombikot csinálhatsz,csak az 5. után már nem fizeti a tb a beavatkozást,igy kb 5-600.000 ft egy lombik :cry: :cry: én 3 naposakat kaptam vissza,de nem kell a párizsira koncentrálnod,mert pl Lukréciának nem volt,és most mégis boldog kismama :lol: :lol: ja és nekem különössebb problémám nem volt,egyik petevezetékem el van zárodva,ennyi,párom eredménye meg tökéletes.eddig nem akarták az égiek hogy babánk legyen,most már nagyon akarják :P :P :P

bibar

Lányok!
Mára eltünök!Jó forumozást,reggel benézek!!!Pusza mindenkinek! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Én is elmegyek tv-t nézni! Reggel jövök!

Kép
vikike0429

Sziasztok,

Kata,
Örülök, hogy minden rendben ment a főnököddel! :D

Gil, Gabi,

Én is nagyon drukkolok Nektek!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vic,
Ne aggódj, minden rendben lesz holnap. Előre is sok sikert a szuri beadáshoz :D

Nyunyi,
Majd írj, hogy mi volt UH-n! Hátha… :D (mondjuk az UH még szerintem nem mutatja ilyenkor a babót szerintem)

Nefke,
Remélem, az időjárás ellenére azért jól éreztétek magatokat!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!!!! :D Köszi Vic, Viki, Zsókuci + Mindenkinek (akit nem szándékosan de kihagytam) a drukkokat, nagyon sokat számított, hogy drukkoltatok!!!! :wink:

Gil, megnyugtattál a Merionallal kapcsolatban.. bár már felkészítettem azuram, hogy ő lesz a beadó.. :shock: :D

Képzeljétek, ha minden jól megy és jól is kalkulálok-számítgatok. Kb. a szülinapomra (vagy körül) derül ki, hogy babásak vagyunk-e.. Nagyon izgi szülinap lesz, vagy katasztrofális :cry: vagy csodálatos-csodaszép-legjobbszülinapavilágon.. :lol: :lol: :lol:

Lányok, ki tudja, hogy meddig lehet együtt :oops: :lol: lenni a lombik előtt? Még most a deca alatt lehet ugye? :wink:

Most elköszönök, holnap írok szép álmokat Mindenkinek!
Kata
torolve_20130114141731

Kata,

Ha jól emlékszem (de nem biztos, a lányok majd megmondják :oops: ), a leszívás előtt 3-4 nappal már ne, mert az anyagleadás miatt a minőség fontos... De lányok, javítsatok ki, ha rosszul emlékszem :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

[quote="jezsoerika"]S írta:jezsoerikaziasztok Lányok!

Lányok lenne egy kérdésem :oops:
A genetikai vizsgálatot kérni kell, vagy az orvos mondja (tanácsolja)? Mi már azon kor felett vagyunk amikor már rizikos és ugy tudom már ilyenkor megcsinálják. Én 35év, László 38 év.
Ha meg kell csináltatni, azt hol tudjuk? Mennyibe kerül? Vagy csak akkor kell mikor már kisbaba is van? Nem igazán vagyok ezen a területen járatos. Remélem tudtok segiteni. Itt olvastam, hogy páran voltatok már ilyen vizsgálaton, csak nem igazán értettem, hogyan kerültetek oda.

Előre is köszönöm.
Erika

Erika,
Én ma kérdeztem meg az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központot, mivel nekünk nem mondta a doki, hogy kéne. A többieknek igen. Lehet, hogy nálunk elfelejtette. :roll: Mi szeretnénk megcsináltatni még a lombik előtt.

Mehettek közvetlenül, nem fontos a BMC-be menni, mert onnan úgyis át kell vinni a vért ide.
1/2 9 - 15 óra között van vérvétel, 2 hét alatt van meg az eredmény, és 10.000 Ft fejenként. Nem kell bejelentkezni!
Megtalálod a keresőben, ha beírod a nevüket!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi Zsókuci, én meg azt gondoltam, hogy most már csütörtöktől stop van :oops: :wink: , de jó ha nem.. :lol: :roll:
Szép álmokat!
Pussz: Kata
torolve_20130114141731

Kata,
De jó hogy a főnököd pozitívan reagált! :wink:
Jaj már én is úgy szeretnék túl lenni rajta. A kezdés előtt, júli végén elmondom én is. Remélem a tiédhez hasonlóan fogadja. Nagyon gyerekbarát, és mindig érdeklődik, mikor jön a baba, úgyhogy szerintem mellettünk fog állni.

Gil,
Tessék pozitívnak lenni!!! :D

Vic,
Jó akciózást!!! :lol: :lol: :lol:

Nefke,
Örülök, hogy az idő ellenére azért jól sikerült a nyaralás. Merre voltatok?

Bibar,
Jó ez a párizsi tünet. :lol: :lol: :lol: Majd én is figyelni fogok erre! :wink: :lol:

Jó éjszakát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe

Köszi az infót. Akkor majd intézem.

Mindenkinek jó éjszakát!

Jerika

Kép
jezsoerika

Nyunyi
Köszi ezt a szép titulust,de már másnak oda adtuk :oops:

Gil
Nekem most nehogy ezen a párizsin agyalja,mert nem megrázlak hanem megpofozlak :lol: Olyat is tudok ám!!!!Kiváncsi vagy rá?????? :lol: :lol:

Kata
Hát tényleg ez lenne életed legszebb szülinapi ajándéka!Egy életre nem fogod elfeljteni mikor fogant a bébi :D

Zsókuci
Láttam ma az összefoglalót a koncertről.Meredten néztem a képernyőt hátha kiszúrlak,de sajna nem láttalak.Pedig megnéztelek volna becsiccsentve,mert nem tudom rólad elképzelni :D
gabicsibe

Helló lányok!
Én is megérkeztem, már meg is vacsiztunk! :oops: Tudom későn, de csak egy kis levest ettem, többet nem mertem.De sajnos elhúzódtak a dolgaim....Gyorsan elolvasom amit ma írtatok, olyan sokat láttam..... :shock: De így a jó! :lol:
Vendég

Zsókuci!
Igen, még jól tudod, kell az a 3-4 nap, hoyg frissek legyenek a kiskatonák.... :wink:

Bibar!
Micsoda tünet!!!Na, majd érdeklődöm ha aktuális lesz..:Érdekel a dolog...Erről még nem hallottam....

Kata!
Remélem nagyon boldog szülinapod lesz...Ha minden jól megy nekem a névnapom után 1-2 nappal lesz meg az eredményem.....

Nefke!
De jó újra rólad is olvasni!!!!!!!!!!!!Sajnálom, h nem volt annyira jó idő, de legalább pihentetek egy kicsit, kettesben.

Gil!
Igen, ez nekem is furi.....De majd a végére belejövök.Legalábbis remélem, hoyg mindet hasba kell adni...Tavaly oda kellett.... :roll: :roll: Én benne vagyok, h Te add be, csak nagyon messze vagy!!!!
És nem tartozol semmivel majd elmegyek meglátogatom a kisbabucid, és megszeretgetem, abban a tudatban, hoyg én is hozzásegítettem hogy ő megszülessen..... :wink: :lol: Nagyon sok sikert kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Kata!
Tök jó, hoyg ilyen megértő a fönököd!!!Örülök neki!!!! :lol:

Gabi!
Akkor Neked csúcs szuper napod volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De szerettem volna a helyedben lenni.HOzzánk is bejött szombaton egy kis 3 éves körüli kisfiú, az apukája volt beteg.Adtunk neki fecskendőt, és gumikesztyűből csináltunk lufit neki, amit szépen kimaszkíroztunk.....Olyan édesw volt, ahogy örült, és a végén egy hatalmas nagy babapuszit kaptam!!!!!!!!!!!!Háááááát, majd leolvadtam a székről.....Ezek azok a dolgok, amiért élünk, amiért érdemes harcolni!!!!!Hogy egyszer a MI gyermekünkkel játszunk, és a MI babánk adjon puszit!!!! :lol: :lol:
Vendég

Gabi,
Hehe, pedig én aztán nagyon tudok inni :oops: :oops: :oops: Gondolom súlyomból adódóan is, de jó pár fiú barátomat ittam már le 8)
:wink: :lol: Szóval azt hiszem, ha nekik elmondanám, hogy nem tudsz becsiccsentve elképzelni, jóóót mosolyognának :lol: :lol: :lol:

Puszillak! Jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Vic!
Hajrá szuribeadás :!: :!: :!: Menni fog az!!!! :wink:

Na, elteszem magam holnapra, holnap nem kelek korán, alszom legalább délíg...Ugyis csak agépet kell beindítani, párom szegény reggel 8-tól este 8-íg dolgozik, csak vacsit kell főzni.Elmegyek délután edzeni, masszázsra, és azután főzök, mielőtt elmegyek éjszakára....

Szép álmokat Nektek!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Vic! Hajrá szurika!!!!!!Ugye ment? :wink:
Vikkata! Hú, de szép szülinapi ajándék lenne!!!!!!Drukkolok!
Kriszti! Neked meg azért, hogy szép névnapi ajándékod legyen! Nem semmi, hogy a Párod este 8-ig dolgozik, te meg éjszakás leszel....nem sokat találkoztok. :( Mondjuk mi is inkább csak éjjel vagyunk együtt, mert Férjem mindennap 7 előtt sosem jön haza. De hát ez van. Sajnos nem nyertünk a lottón, így hát dolgozunk! :lol: :lol:
Jó edzést neked délutánra! Én reggel 8 -ra megyek...nem sokára! :wink:

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: