szia sági férje!
n köszi, h megírtad!!! hál istennek, akkor minden oké, huhhh.
ágiboldi/bkvsok
nekem jó a 9.55, hol legyen a tali? és hánykor?
csongria
jó, h visszajöttetek, az idő lehet, h nem volt szuper, de meglátod, milyen jó volt nyaralni (legalábbis én így utána 2-3 héttel még csodálatosabbnak látom)
nekem fogalmam sincs, h egy távolságin mennyi ember van, felfér-e egy bkocsi?! barbi???
barbi
én annyira irigylem a pakolási/takarítási mániádat, bárcsak nekem lenne ilyen. mondjuk a függés sosem egészséges, de ez legalább hasznos
"örülök", h másnak is sz.r volt a tegnapi napja, mert én majdnem beadtam a felmondásom. ugye a kis ünnepelttel (köszi a köszöntéseket) elmentünk sétálni, addig nem is volt gond. jó hosszú volt (4 óra), evett közben egyszer a kórházparkban (ott is nosztalgiáztunk), aztán hazaértünk. na akkor kezdődött a haddelhad. másfél órán keresztül ordított, egyértelműen azért, mert túlpörgött. minden tudásunkat bevetettük, de semmi. nagy nehezen a pszékben lecsihadt egy kicsit, de ott is kitartott hősiesen, nem aludt ám el. aztán a fürdés-kaja visszahozta a rutint, de addigra már n csúnyákat is gondoltam (asszem egy-kettő ki is hallattszott belőle

)
szvl én levonhatom azt a következtetést, h ha nem alszik eleget, akkor n nyűgös lesz. de ehhez ugye egész nap itthon kéne lenni, mert teljesen változatos időpontokban akar aludni, és azt is legink bugyolában. holnap a talin készüljetek kézjelekkel, mert lehet, h nem fogjátok egymás hangját hallani. esetleg barbi, ha ki tudnál üríteni egy kisebb szekrényt, amibe bemászhatunk, h ne zavarjuk a többieket
timo
igen, igen a ragacsot én írtam

(tizenkét évig éltem együtt egy világcukija angolszetterrel)
fotók
én elég hülye vagyok a kicsinyítéshez, de ha beírom a két számot, akkor megcsinálja, ugye? esetleg a méretet fel lehetne tünteni a képtárban mert két számot megjegyezni nem olyan egyszerű.

kérekszépen jelszót, nem akarom terhelni az ötletgazdát a fórumból mentegetéssel
ágiboldi
örülök, h jó lett a süti. azt nem mondtam, h várd meg, amíg kihűl, mert úgy sokkal finibb és egyszerűbb kezelni is. (én nem szoktam megvárni

)
norc
ezek a sztorik n n durvák, hát úgy látszik egy előnye mindenképp van, ha az ember 30on túl szül...
a hét vicce
pár napja a lenhossékparkban odajön 3 ("helybeli") kislány.
-jajjdearanyos baba, mennyi idős?
-3 hónapos.
-h hívják?
-kelemen.
-és kisfiú v kislány?