A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szép estét mindenkinek!
Ugye hiányoztam? :wink:
Hazaértünk, Keszthely gyönyörű, a Balaton hajóról is szép, a Festetics kastély is álom, átmentünk Hévízre a gyógytóba és a Sümegi várba is, sőt Sümegen lovagi tornát is néztünk, hihetetlenül jó egy hetünk volt! :D Enikő is imádta, vacogva is pancsolt (míg ki nem szedtük a Balcsiból) és igen hősiesen végigjárta velünk az összes helyet.

Visszaolvasgatok egy kicsit, de egy hetet nem, így bocsi ha valakinek drukkot/gratulát kifelejtenék... 8)
Vendég

Áfi Sümegtől aztán tényleg közel lettek volna anyukámék! :lol: ugye milyen szép környékről származunk? :lol:

Jó hogy hazajöttél! :wink:
Vendég

Mi is megérkeztünk.

Végigolvastalak Titeket, de nem tudok Mindenkinek reagálni, bocsi. :oops:

Sonjus: sajnálom. Hajrá 2. inszem!

Zöldi: kár!!!!!!!!!4 Legközelebb mindenképp szólj, ok????

Boni: drukk. Teszt?

Szezso: és Te mikor tesztelsz?

Kati: köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat nagyon, az ebéd isteni volt!!!

Az esküvő jó volt nagyon. Szabadka városházája gyönyörű. Szép volt a szertartás, a lagzin jót mulattunk. A piacon jól bevásároltunk olcsóért, ma meg Katiékkal voltunk pár órát Szegeden. Szóval fantasztikus volt a 7végénk. :D Ha nem jött volna meg! :roll: De megjött!!! :( Ez van, jól viselem , meglepően jól. Nagyon várom amár a 9.-ét, az átjárhatóságit. Biztos ezért nem borultam ki. :wink:

Jó éjt!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi: Én Szabadkai vagyok :oops: Örülök, hogy tetszett a városháza :) Palicson nem voltatok? Hol volt a lagzi???

Áfi: Üdv úúúúúújra itt :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni: de, Palicson is voltunk, a vőlegény palicsi. A lagzi is ott volt Palicson, meg mi is ott aludtunk, nem bent a városban! Szép helyen laktál!!! :D

snufi

Snufi: Szabadkán születtem de Palicson lakok (hivatalosan még mindig :lol: ) Ki a vőlegény???? :) Jöhet privibe is :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tesókám bacca meg pirike! :twisted: örülök, hogy legalább a hétvége jó volt. Hajrá Átjárhatósági!

mentem alcizni!

pussz
Vendég

Katica
csak nem abba a csárdába mentetek Snufiékkal ahol én is voltam? :?: én is én is én is akarok fincsi szegedi halászlevet :P :wink:

Snufi
nyavajás piri belerondított a fantasztikus hétvégédbe :twisted: ugye milyen fini a szegedi halászlé?

Áfi
én is addig voltam vízben kicsinek, míg lila nem lett a szám :lol: és mindig mondta, hogy nem fázok :lol: Keszthelyen én is voltam már, meg a kastélyba is, klassz hely

Bonika
jóéjt, én is megyek alcizni

Kép
gaby25

Jó reggelt!

1 cn úgyhogy HAJRÁ VIZSGÁLATOK! :lol:

Szezso hipermegaextrasupergigadrukkhegyek!
Vendég

Sziasztok!

Boni sajnálom, de hajrá vizsgálatok!

Áfi, üdv itt!

Szezso+++++++++++++++++++++++++++++!!!

Mindenkinek legyen szép hete!!! Akinek kell apára fel!
Egy hét múlva jövök!

Puszi Kata

Kép
kata05

Katám! aztán próbáljatok meg lazítani! :mrgreen:
Vendég

(((((((((((Boni)))))))))))))), (((((((((((((((Snufi))))))))))))))

Szezso??

babaimádó
Kép
babaimado

Szia babim! :lol:
Vendég

Nagyon sajnálom hogy ilyen régen nem sikerült már senkinek ... :(
((((((((((((((((Bonika))))))))))))))))))))))
((((((((((((((((Snufi))))))))))))))))))))))))
Gaby,
Enikő szó szerint ugyanazt játszotta amit te kicsinek: vacogás, lila száj, kérdés: fázol? válasz: (vacogva) nem! :lol:
Kata,
jó pihenést!!!
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak Érden voltam anyuméknál, meg egy hétig aztán itt volt a barátnőm! Most már jobban ráfogok érni!
Most dobok két képet, manóról meg rólam, du-tán teszek fel majd többet is, aztán jövök és visszaolvasok!
Remélem mindenki jólvan!

Puszi

Melinda

Kép Kép

És ilyen lett a hajam!

Kép

Kép
elizabeth25

Jó reggelt,

úgy görcsölök, mint állat!!!! Ááááááááá!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem elmúlik, mert ma egyedül leszek a gyerekekkel.

Tesókám: :( Ölellek.

Szezso: teszteredmény?

GabY: nem szeretem a halászlevet, de ez valami isteni volt!!!!! :D

Áfi: örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

snufi

Tesó :cry: jobbulást!
Vendég

Jó reggelt!

Tegnep megint eltűntem, vendégségbemenős bbc-party volt, naggyon király.

Örülök nemelkeseredő piritjólviselő harcostársaim edzettségének. Hajrá vizsgálatok!

Nekem ma olyan peteérésem van, hogy alik bírok menni. De sajna ma el vagyunk tiltva a kextől.

Holnap kórház, mostantól CSAK folyadék szerda estig. Már most imádom :wink:

Üdv Kipihent Áfi!

Kép
zölddisznó

Hello Csajok!

Áfonya: Hiányoztál!!! :-D Különben meg jaj, de jó, hogy ilyen szuper volt minden!!! :-)

Snufi: örülök, hogy jól sikerült a hétvége :-)

Boni: :-( de amúgy meg :-D Szerdán akkor vérvétel?

Rólam: tegnap mensi jellegű görcseim voltak este, és a jól ismert, lábba sugárzó, húzó fájdalom is megérkezett…Szóval, nem tudom mi lesz.
A teszt időpontjának kitalálását ez alapján bizonytalan időre felfüggesztettem :-D De biztos nem a ticker alapján fogok tesztelni...

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Tessék elmenteni a mobil számomat, és azonnal SMS-ezni, ha teszteltél! Naaaaa, lécccccccííííí!

Kép
zölddisznó

Coca: addig nem tesztelek, amíg kórházban leszel, jó? :-D Mikor engednek ki?
Ja, még vmi: ha mostantól csak iszol, akkor ezzel ki lehet váltani a beöntést???

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso szerdán v csütörtökön :lol:
Vendég

Szezsó! Holnap délben még meg kell innom egy koktélt, az a neve, hogy X-prep. ...na, az aztán mindent elintéz! Nem kell ide beöntés! Máshol nincs előtte ilyen hosszú absztinencia, de az én dokim tutira megy. ha esetleg komplikáció van, akkor biztonságban legyenek a beleim. :lol:

Kép
zölddisznó

...akkor csak pénteken tesztelhetsz. Kibírod? Megölnek a csajok!

Kép
zölddisznó

zöldi lélekben veled leszek!(((((((((((((((((()))))))))))))))))))))
Vendég

Köszi!

Megyek egy kicsit "dolgozni". Du. leszek. Pusz!

Kép
zölddisznó

Coca,
az Xprep-et én is ismerem fenolftalein tablettával kombinálva :shock: De nekem csak 1 napot kellett étlen kibírni ezekkel a szörnyű hashajtókkal mikor volt a vastagbél tükrözésem. Így is rettentően sz@r volt, minden de minden részvétem a tied!!! :( Lapar előtt meg nem is kellett se hashajtás, se beöntés se semmi, csak előtte nap ebéd után nem lehetett enni semmit, éjféltől inni se.
Vendég

Coca: persze, kibírom :-D a csajok nem ölnek meg, mert a csajoknak nem ígértem semmit :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Épp csak bekukkantok, mert muszáj indulnunk!

Áfi, üdv itthon!

Snufi! A fene egye meg, de legalább a halászlé jó volt :wink:

Boni! Jön a kivizsga :lol:

Szezso! Drukk!+++

Zöldi! Energia++++++++++++

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziromka így van! egész hónapban futkoshatok, de kit érdekel! :lol: lesznek eredményeim! :lol:
Vendég

Sziasztok!

sonjus: :cry: 2. inszemre fel!!! ++++++++++

szezso: ++++++++++++++++++++++++++++

boni: akkor most az jó, hogy megjött? :oops:

áfi: szép helyeken voltatok, anno 3 éve mi is voltunk a Balatonnál, körbe jártuk az északi részét, Sümeg és környéke nagyon szép.

Mint már írtam is, ebben a ciklusban újra elkezdtem mérni a hőmet. Fura egy görbe, de érzem, hogy peteérésem lesz.
Nincs most valami jó hangulatom, meghalt férjem uncsitesója. Felfoghatatlan :cry: :cry: :cry:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Dobok egy görbét:

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jó reggelt!

áfi: köszi a képeket :lol:

boni:sajnálom :cry: hajrá kivizsgálás!

snufi: egy hét múlva átjárhatósági! hajrá! köszönjük az ajándékokat.

gaby: ugyanott voltunk :lol: gyere le szegedre, és elveszlek megint enni. :lol:

kata: jó utat! érezzétek jól magatokat!

liza: nagyon édes a picur. :lol:

coca: mennek a drukkok+++++

szezso: tesztet várunk!

szirmi: hogy vagytok?

szilva: sajnálom :cry: lehet ebből még pé! :wink:

kati
katica30

Szilva először is fogadjátok Őszinte részvétemet!

hát honnan nézzük: persze jobb lett volna babásnak lenni, de ha már így alakult, akkor hajrá vizsgálatok! jó lesz végre valami biztosat tudni. :lol:

láttátok, hogy lesz óriási babanettali is?
Vendég

boniko: köszönjük! és vizsgálatokra fel!

Szilvi

szilvaqueen

katica most már Én is menni akarok HOzzátok! :lol:
Vendég

boni: gyere! szívesen látunk :D 3.napi hormon lesz ugye először?

kati
katica30

Hahó!

A reggeli 2 algoflex hatott, jól vok már. Kiscsaj alszik, igy most van idöm. :lol:

Kati: szivesen, fogyasszátok egészséggel.

Boni: hajrá kivizsg.!

Szezso: jajj, de sokára tesztelsz!

Bettike: dobsz majd egy táblát, ha lesz egy kis idöd?

Coca: gondolunk Rád!

Megyek, ebédelek, aztán jövök vissza. Reszkessetek! :D

snufi

reszketek mint a nyárfalevél!

kati igen, harmadik napi lesz szerdán, de ha nem érnék át Bp egyik végiből másikba, akkor 4.napi csütörtökön :mrgreen:
Vendég

tesókám én eddig ababn a hitben voltam, hoyg te aért nem jössz talira , mert sógorodnál leszel azon a hétvégén háziasszony. de asztán rájöttem, hoyg te Krétán leszel akkor! :lol:
Vendég

boni: egy napon adjuk a vérünket. mi is szerdán megyünk, csak mi délután, az ántszbe vércsapolásra.

kati
katica30

Húha hát igen!
Vendég

Boni: úgy volt, igen. De lemondta. Viszont ez az egyetlen hét, amikor el tudunk menni nyaralni, mert minden hétvégénk foglalt már. (esküvök, legény/lánybúcsúk, debreceni baráti látogatás,....)

snufi

snufi akkor mégis jól emlékeztem! :lol:
Vendég

Zöldikém! Nagyon drukkolok neked!!!!!Sokat fogok gondolni rád!

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Szilva! Részvétem :(

Áfi! Többször is gondoltam rátok, hogy a fene egye meg, Balcsi előtt és után is micsoda kánikula, és pont amikor ott vagytok, akkor xaródik el az idő. De nagyon örülök, hogy azért így is jól sikerült a nyaralás!
Én is parázok egy kicsit az idő miatt, mert amikor utoljára voltunk (3 éve egy hetet, Miksa kicsi volt), akkor egyetlen egyszer nem tudtunk fürdeni :? De legalább az uram kipecázta magát :D

Katica! Köszönjük szépen, jól vagyunk! Miksának már végre föl kéne állítani a medencét, de az uram eddig bírta húzni, mert félti a füvét :roll: :lol: , aztán meg kiderült, hogy nincs meg a pumpa. A múlt héten nem erőltettem az idő miatt, de ma szépen megkértem, hogy szerezzen be egy pumpát :wink: Vett egyet :lol: Most már csak az ki ne derüljön, hogy nincs meg valamelyik dugó :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi: vagy nehogy lyukas legyen a medence. :wink:

snufi

Snufi! Erre már nem is merek gondolni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

vagyok :P

Snufika
hasznát vetted a képeimnek? :wink: városnevek többnyire meg vannak adva, így már láthatod, mit szeretnél esetleg te is megnézni :wink:
http://www.west-crete.com/map-maps-crete-greece.htm

Coca
kitartás a koplaláshoz, nem lehet könnyű :?

Szilva, szerintem még most lesz az a pé :wink:

KAtica
lassan már mindenki vágyakozni fog az ottani halászlére, és mindenki meglátogat, hogy vidd el oda :lol: 21-i hétvégén tuti nem lesztek Miskolcon? akkor megyünk tapolcára.

Boni
akarsz menni óriási babaent talira? :P

Kép
gaby25

Snufi
ahol mi sajna nem voltunk végül, az Agios Nikolaos-nál a Spinalonga sziget, azt érdemes megnéznetek, nem lesz tőletek messze. Erről is tudok azért pár jó fotót küldeni :)

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: