A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szia Lidikóka!!

Balaton juhéjj, jó is az..

Gátmasszázst már a 34-ik hét végétől lehet elkezdeni..mindennap 3-5 perc..
Átküldöm a mélcímedre a pontos leírást!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is a mélcímed???
torolve_20131003125716

Lidikóka!!!

Feltöltöttem az oldalunkra a gátmasszázst..kép formátumban../mentsd le de majd nagyíts rá mert pici/

http://www.fixmedia.hu/BV132_133.jpg

Tsók..asszem léptem..jó éjt
torolve_20131003125716

Látom Esztora még itt van.. :lol:
Szétülöm a popómat..
torolve_20131003125716

olvasgattam a termést amíg nem voltam.
hááát Gurgi nem semmi amit írsz.mondjuk szerintem is jogod van megtagadni a beavatkozást (én sem enged a sima szülést ah Lurkó nem fordul meg,Borinál is maradhatott Ádám pedig nem ez a hivatalos a kórházakban)

megyek én is zuhanyozni,jó éjszakát!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!!
Sajnos nincs jogom, erre is rákérdeztem..ez tök komoly..nincs olyan, hogy én nem ezt nem szeretném..
Azt valóban megértem ha bent maradt vmi. szövetdarab, burok..ez-az-amaz..de ha minden oké..akkor minek???????? nekem ez a fura..
torolve_20131003125716

Gratula Zsanettéknek.
De nincs bővebb infónk. Így most hogy agyalunk aa elkövetkező statisztikák fölött?

Gurgi - ez gáz. Tom milyen, Edó után egyáltalán nem akaródzott a lepénykének jönni. Szal volt kapirgálás. De én most olyan 6,5 év távlatából még mindig a gátvarrást hagynám ki. Az valahogy szörnyebben megmaradt (bár Adrinál is volt, de asszem ott jó pár öltéssel kevesebb).

Hemej, én szeretem nézegetni a képeket, s ahogy Gurgi mis írta, kár nem látni téged jobban.

Grétuc ma alig mocorgott, de mozi alatt azért "szólt" párat. Szal asszem nincs sok helye mán, meg ki tudja mennyire van a medence vize is elfogyva.

Na mék, beesek az ágyba, most értünk haza moziból (ja s képzeljétek el milyen hülye párost alakítunk apával: a héten vettünk egy filmet dvd-n, megnéztük, jó volt, csak há mi címekre sosem emléxünk vissza, erre a ma esti mozi épp az volt...... ááááááááá kicsit sem estünk pofára).

Kép
kissmanó

manó: nem hagyhatott mély nyomot a film, ha simán elmentél rá... :lol: :lol: :lol: (a házatok és a környezet zseniális és csodaszép!
-ilyenkor mindig eszembe jut pár gondolat trianonról.. de ez itt nem az a fórum... :roll: :twisted: )

ez a péterfy-s esemény elég gáz... én meg a szabolcs u. "újdonságaitól" parázok már... annyira sz@r, hogy 2 gyerekkel megszoksz vmit, amit ráadásul azért választasz, mert az a szimpatikus... és erre a 3.gyerekkel -2héttel a szülés előtt- bekerülsz egy tök új szituációba, amitől feláll a szőr a hátadon... :evil: :evil: :evil:

móni , amit írtál a kórházakról, az pont a mávos összevonás miatt zajlik. (máv-bm-honvéd-szabolcs) péntek du. közölték az orvosokkal, hogy éjjféltől nincs több szülés, mert bezárják az összevonás-átalakítás miatt... :evil: :evil:

hóhóóóó új gyerek van! zsanettéknak gratula!

KépKépKép
mütyürke

és még...
andiéknál nagyon klassz a szoba! :wink: , szivvi képe díjnyertes.. :lol: , enikő a kencék mellé próbáld ki a jéghideg fenék zuhanyt is! (nekem 1hét alatt elmúlt az aranyér... pedig ilyen még nem volt! :roll: ) ja és a nedves törlő a legfontosabb! _lehetőleg kamillás v. aloés. a sima wcpapír az aranyér melegágya.. :lol:

hirtelen ennyi jutott eszembe, üdv mindenkinek!

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Még nem ismertek, ritkán szoktalak benneteket olvasni... de nem sok időm marad a két csajom mellett ezért nem is írtam eddig. Rólam, Július 9-re várjuk a harmadik lányunkat, előrelethatólag Petra lesz. A két csan csaj, meg Zzani 4 éves volt Gréta meg 2 éves.

Amiért mos mégis megszólaltam az az:

Gurgi
Hát elég gáz hogy a Péterfyben így állnak a dolgokhoz, hogy minden szülés végén végeznek ilyen "kaparást". Nekem az eslő lánynál nem volt a másodiknál isgen, de indokolt volt mert a lepény nem egy darabban jött ki. Nem ragozom fájt... de tényleg eltörpült ahhoz képest mint a szülési fájdalom volt. Nálam szóba se került az EDA, igaz másodjára 33 ujjnyi méhszájjal vettek fel a szülőszobára és másfél óra múlva megvolt a csaj, tehát idő se lett volna rá. nekem mondta az orvos hogy vagy egy rövid bódítás, vagy most öszeszorítom a fogam és fél perc alat túl vagyok rajta. Én az utóbbit választottam, mert nem akartam hogy a tejcsibe bármi is átkerüljön. Viszont utána a gátvarrásnál már a dokival viccelődtem, hogy nem lehtne a 3 öltésből csak 1 vagy maximum 2 mert az nekem valahogy rosszabbul esett (főleg hogy az üvegvitrinből láttam hogy mit csinál hiába adott érzéstelenítőt valaogy éreztem is...

Ja és ha befogadtok néha jönnék én is.....

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok Lányok!

Próbálkoztam az alvással, de nem ment, így gondoltam elolvasom a délutáni termést, és közben hátha rámtalál álommanó is. Bár szerintem nem is az álmossággal van a gond, hanem megint úgy felmelegedett a levegő.... :?

Gurgi: nem tudok én sem újat mondani, a lányok már leírták ami megfogalmazódott bennem is, amikor olvastam amit írtál erről a kötelező borzalomról. Felháborodtam, mi az hogy kötelező?!?! A szülés előtt ha nem járulsz hozzá, akkor is? És a dokid is ragaszkodik hozzá mindenáron? Mert ha kell, akkor kell, az oké...de mindenképp...ez vicc....Én biztos mondanám a dokimnak, hogy ha nem muszáj, akkor hagyjuk ki, de komolyan. Igaza lehet a szülésznődnek, hogy az ember, olyankor valóban minden mindegy állapotba kerülhet, no de hogy ha tök felesleges? Ne vicceljünk már.... Erre adjon magyarázatot aki kitalálta, hogy ha minden okés,minden rendben lezajlott, akkor minek is?!!! Jujj befejezem ezt a témát, mert úgy felhergelem magam az ilyen dolgokon, Bálintka meg itt feszeng a pocakomban, biztos érzi, hogy anyának fölment az agyvize.
Ja igen, párommal megegyeztünk, Bálint Balázs lesz a bébi neve. Én nyertem, hihihi....

Képzeljétek, nemrégiben vettem egy csomag 4 db-os textilpelust,
( van egy csomó pelenkám még Blanka idejéből, csak gondoltam legyen egy pár új is, amit beviszek a kórházba, stb..) Nos ma kibontottam, hogy kimosom, hát 3 db van benne...Lehet, hogy most mindenen duplán felhúzom magam, de nagyon mérges lettem. Nem a párszáz forint miatt, csak maga az elv... no mostmár mindegy, ez van.

Egyébként nálam minden okés, pár haskeményedésen kívül semmi extra.

Tündérek a bébik, egyik fotó jobb mint a másik, kissmanóék erdő szélén házikójáról már nem is beszélek....nem sámli...

Kiváncsian várom, hogy mikor születik a következő bébi, kedden jön megint a hidegfront :wink: Apropo hidegfront, mi épp szerdára terveztük, hogy lemegyünk 3-4 napra a Balatonra :? :? Szegény Blankám már úgy beleélte magát, nem is tudom mit csináljak?! Na mindegy, majd még alakul a molekula, figyeljük az időjárásjelentést, hátha változik még addig.

Megyek, próbálkozom az alvással, csapó 2 :wink:

Jó éjt mindenkinek, kevésszer felkelőset, jó mélyen alvósat :D

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

még valami eszembe jutott. vettem ma málnalevél teát, igaz nem bio, mert az nem volt. Elolvastam a leírását, ez áll benne: "belsőleg hasmenés esetén teafőzetként javasolt. Szájnyálkahártya-torok, -garatgyulladásnál öblőgetőszer" :?

csajok, ez az a cuccos amit javasolnak kismamáknak, vagy én valami más anyagot kaptam?!

Írjatok légyszi, mert lassan elkezdeném inni.... bár van még pár napom, ez tény.

Jó éjt.

Kép
Kép
moni1973

Zsanett!!! Szeretettel gratulalok Kisfiatok erkezeshez!!! Sok tejcsit, sok boldogsagot egyutt erthetoen Buszke Apukaval!!!
Varunk vissza a reszletekkel!

Udv. Nadine!!! Lanykaid nagyon edesek, gratul a harmadikhoz is! :wink:
Vendég

Sziasztok!Ismét nem aludtam jól .Lányok ez hihetetlen tegnap volt 30°C ma van 15°C meg esik az eső is.Na mindegy nem hisztizek inkább megyek doktor bácsihoz.Ti meg írjatok jó sokat. :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

jó reggelt!

úgy néz ki a végére nekem csak a nyavajgás marad! :(
éjfél felé még fent voltsm, átmentem a másik szobába aludni, na ott rájöttem mi is a baj! hát az afránya hold! :evil: telihold előtt -után 1-2 napig egyszerűen nem tudok aludni! szóval gyerekre nem nagyon hatott, de rám annál inkább!
na jó hatott rá is, mert este nagy hisztit vágott le! mérges is voltam, már épp elsírtam magam

szivvi! oltááári az a kééép!
ilyenkor meg még irigyebb vagyok :roll:

gurgi, ez durva! elvileg nálunk is csak ha nem jött ki valami, akkor csinálják és érzéstelenítéssel!

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

Megvagyok/unk!!! Tegnap egész nap kóricáltunk, voltunk anyuéknál, apósoméknál és vettünk még pár dolgot Marcinak. :D

Gurgi én abszolút megértem a félelmeid, de már (9 hónap alatt) sikerült rábeszélnem magam az EDA-ra (99,99%-ban a lehetséges császár miatt). Ja és azt nem rögtön adják be, meg van hány centis tágulásnál és apósom azt mondja, aki odáig eljut önként kéri. Hát nem tom. :roll:

Lynia, éjszaka nálunk is ugyanígy telt. Hold :x Marcira nem hatott, rám annál inkább.

Tök furi kimondani, hogy jövő hét csütörtökre vagyok kiírva. Még ha nem is jelent semmit, akkor is ezt vártam már jó ideje. :lol:

kispiskóta

Andi, Samu lak gyönyörű, tényleg, amolyan angol királyi rezidencia. :D

Szivvi, ettől a képtől meg el lehet olvadni! Megható nagyon!!!

Zsanettéknak, nagyon sok Boldogságot, sok tejecskét kívánok!!!

kispiskóta

Jó reggelt!

Útba indítottam a kis családomat. Mit ne mondjak, nem sokat aludtam éjszaka.

Hemej: fantasztikus ez az egyik napról a másikra lehűlés, nem csoda, hogy ha az ember kész van tőle. Biztos ez a hidegfront érkezik hozzánk is holnap, azthiszem ennyit a Balatonról. Maradunk itthon. Azért ha kérhetem, próbáld meg más irányba terelni a felhőket, hogy ne felénk jöjjenek. :wink: Na jó kis kerülővel érkezhetnek, úgy péntek szombat körül :D Megköszönném, ha intézkednél :D :D

Emi: hát igen, ez az egész így a vége felé, már nem nagyon rózsás...Nincs ez jól kitalálva, mert igazából pont ezekben a napokban hetekben kellene hogy sokat tudjunk aludni, mert aztán szülés után erről végképp lemondhatunk, azthiszem lesz ne mulass...

Megyek, reggelizek.

Szép napot mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Szia Zsú, látom már te is itt.... :D

Kép
Kép
moni1973

Igen nem tűntem el. :lol:

Tesóméknak olyan jó ma indultak nászútra!!!!

kispiskóta

nekem szerencsére nincs (még)aranyér problémám, viszont mostanság székletem se nagyon :roll:
eszem rendesen, meg minden, de nem megy a dolog :(

lynia-

Only 10 days to go-llálálálálláálllláááá

kispiskóta

Emi, nálam ugyanez a helyzet. Még az Elevit szedését is abbahagytam, biztos attól van. De nem. Valamivel jobb a helyzet, de nem annyira.

kispiskóta

ha már itt tartunk, ilyenkor mi a "normális"? mert nekem a napi nem jön össze!

lynia-

emi: . Szerintem nem egyedi a problémád...szerintem ilyenkor már nincs olyan hogy normális, ez is egyénenként változó. Szerencsére ( lekopogom) nekem ilyen gondom nincs... csak a szokásosakat tudom tanácsolni, sok rostos gyümölcs, gyümölcslé...aszaltszilva és társaik. Próbáltad már reggel éhgyomorra a rostos gyümölcslevet?

Móni

Kép
Kép
moni1973

jó reggelt.

én jól aludtam (mint akit kupán vágtak)
Ricsi mai első mondata:ma van a szülinapom,boldog szülinapom!
aranyos volt.

nekem semmi probléma hátsó részen szerencsére mert ha 1 nap kimarad nagyon tudok szenvedni.egyetlen ellenség az étcsoki.

Bridzsi

Kép
esztora

Moni:Na el beszélgetem a felhőkkel el küldtem őket Afrikába.Remélem szót fogadnak és tudtok menni a Balcsira. :wink: :P :P :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Én jól aludtam egyedül az elalvással volt gondom. Samu átfordult egyik oldaláról a másikra és a lábikóját elég rendesen neki feszítette a bordáimnak...éjszaka rendeződött a helyzet.

Köszönöm mindenki véleményét!!!! Igazán rendesek vagytok!!
Kép

Zsu!
Én döntöttem, kérek EDA-t és kész.

Amúgy van olyan aki nem kaphat???

Nadine! Légy üdvözölve.

Mütyürke! Téged sem irigyellek..

Moni!
Nekem nagyon tetszika Bálint név. (Zseb TV, Takács Bálint :lol: az olyan cuki kis figura volt)

Ja Málnalevéltea: hasmenés és bélhurut ellen ajánlják, a gyógynövényes könyvben tegnap megnéztem..klassz mert nekem amúgy is szorulásom van már régóta..
torolve_20131003125716

Esztora!!
Ez jó, Ricsi..háhá, jó fej!!!!! Kép
Boldog Szülinapot Ricsinek!
torolve_20131003125716

Gyerekek, én reggelre mindig olyan könnyűnek érzem magam, pocakilag is..aztán pár óra és nehezedek.. :lol:
torolve_20131003125716

Köszi hemej, remélem szófogadó felhők.... :D mert különben irgum-burgum, meggyűlik velük a bajom.

Kép
Kép
moni1973

móni, irány a balcsi, tanusíthatom, hogy egy felső sincs erre felé!

de jó neked gurgi, én már most alig élek :? aztán még csak a gépig másztam el

lynia-

gurgi: szóval akkor jó anyagot vettem... ennek örülök. Lehet, hogy a napokban el is kezdem inni, bár nem tudom, erről is annyira változóak a vélemények, olvastam már olyat is, hogy szülés előtti 3. hónaptól lehet inni, aztán azt is, hogy 34. héttől, na és a klasszikus 36. hét. Nem tudom, na mindegy, várok még egy pár napot. Mindenesetre köszi, megnyugtattál, hogy nem hülyeséget vettem.

Kép
Kép
moni1973

emi: az a gond, hogy mi szerdán mennénk, mert attól a naptól szabad a házikó. Azt gondolom, hogy most tök jó idő van, de sajna még nem tudunk menni. De azért köszi.

Kép
Kép
moni1973

jaaa, akkor bocsi, viszont holnaptól már hideg lesz ha minden igaz
hova mentek amúgy?

lynia-

északi part, Dörgicse. Akali fölött.....

Kép
Kép
moni1973

na akkor mellettünk mentek el :lol: (b.fűzfő)

lynia-

Moni!
Már nyugodtan ihatod egyébként.
torolve_20131003125716

Huu de elmennék most a balcsira EMI!!
Majd augusztus végén, talán..
torolve_20131003125716

Sziasztok! :lol:

Tegnap csak olvasgattam, írni valahogy nem volt kedvem :oops:

Manó, hihetetlenül gyönyörü helyen laktok. Én is valami hasonlót szerettem volna, dehát...

Annee: Andris nagyon szép baba, de ezt már mondtam :lol: Még egyszer gratula!

Szivvi: ez a kép valami fantasztikus, komolyan díjat nyerhetnétek vele!

Andi: nagyon vagány a Samulak, nagyon tecc! Szomszédokért nem irigyellek. Én még nem tudom milyen lesz a hátsó szomszéd, nem siet költözni. Viszont majdnem biztos, hogy lesz még velük gondunk :roll: :roll: Már elkerítette magát drótkerítéssel és azt zárj-drótozza, nehogy valaki átmenjen :roll: Elég fura emberek :roll:

Gurgi: én is csak felháborodni tudok a kórház és az orvosod hozzáállásán. Mi az, hogy kötelező. Miért??? Szerintem igen is van jogod visszautasítani! Kezelést is vissza lehet utasítani, ha nem értesz vele egyet. Én megkeresném a kórház betegjogi képviselőjét nem csak az orvossal beszélném meg ezt a dolgot :roll:

Én is aránylag jól aludtam az éjszaka, végre :lol:
A férjem ma kezdi külföldi utjait, tuti nemsokára szülök, és akkor mikor nem lesz a közelben :twisted: Most kezdek kicsit parázni :?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

emi: majd integetek :wink: ha megyünk egyáltalán :?
gurgi: azt mondod?! lehet, hogy főzök ma egy adagot. mennyivel kezdjem, napi egy csészével?! vagy lehet többet is? A védőnőm azt mondta, hogy eleinte fél liter, majd napi 1 liter. Igaz ő a 36. héttől javasolta. De a 36. hét meg már mindjárt itt van, nem aggódom emiatt.

Kép
Kép
moni1973

Lányok, én megyek dobok még egy fél órás szundit. Leragadnak a szemeim. Bár nem csoda, keveset aludtam éjszaka.

Majd jövök.

Kép
Kép
moni1973

gyreee gurgii, te úgyis olyan fitt vagy!

ma lenne egy utam az ocsmányirodába, nincs kedveeem :(

lynia-

Figyusztok Csajok!

Ez nem gurgi orvosának a hozzáállásának kérdése. Én is ott szülök és nekem is meg fogják csinálni, meg egyáltalán mindenkinek. Ettől még nagyon jó orvosunk van!!!

ja és nem gurgit akarom védeni, csak mindenki a dokiját támadta, a Péterfyben ez "protokoll". Sajna nem sajna ez van.

kispiskóta

Brigi!
Nem szeretnék balhézni ezzel kapcsolatban, ismerős a doki..szal gáz lenne nagyon.

Ohh, elutazik a férjed? Nah..és lesz segítséged?????? :shock:
torolve_20131003125716

Zsunak igaza van, a dokimmal semmi próblémám nincsen..nagyon jó szakember!!
torolve_20131003125716

Hali!

Gratulálok Zsanettnak! :D
Lilifotó nagyon ari!.

Izgi a "méhmosó" téma :shock: , nem merem megkérdezni, hogy a II.-es nőin mi a rendszer, erről nem volt szó....

Sajna a telihold nem volt hatással Borsra, pedig én is elértem a "kijöhetne" szakaszt. A nagy pocak=korábban megszülés elmélet is megdőlt nálam: beköltözött egy pók a szülőtáskámba....
Sőt, még extra takarítás is volt hétvégén és így sem történt semmi.

Szép napot Mindenkinek!!!

üdv.: ckat
ckat

Reggelt!

Olyan közepesen aludtam, 4x pisi, de rohantam, mert úgy éreztem befolyik :oops: Hihetetlen, hogy pillanatok alatt rá tud tehénkedni a hólyagomra :evil: :lol:

Köszi az aranyeres infókat. Én mindig nedves törlőkendőt használok -a csajoknak is meg magamnak is vécé után- :D De úgy láccik nem ezen múlik..... Eldobtam Violát bölcsibe, de már nem volt erőm elmászni a patikába krémet venni. Majd picit később, mert keményedett útközben a hasam. Pedig itt van a bölcsi 200 méterre :shock:

Moni: Igen ez a málnalevél tea, gondolom Herbária terméke, valóban ez van ráírva. Igyad nyugodtan :wink:

Hemej: Azokból az esőfelhőkből küldhetsz ide is... :lol: Jó nagy pocakod van :) És szép helyen jártatok tegnap! Teccik :)

Gurgi: Örülök, hogy sikerült döntened Eda ügyben :wink:

Manó: Ez a mozis eset jóóóóóóóóóóóóó :lol: Erre mondja apánk, hogy "adtunk a carnak egy pofont" :lol:

Mütyürke: Trianonról nekem is vannak gondolataim lévén én meg vajdasági vokk :oops: :roll:

Szééééééééééép napot mindnekinek!
Pusssssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

probléma, rövid OO..javítva
torolve_20131003125716

méhmosó téma :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

CKat! Hellooooooooo! Bors: annyira cuki név a Bors..

Hát sztem ott nem csinálják, a barinőm ott szült, igaz 5 éve..akkor nem volt..
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: