Azért a tegnap éjszaka feldolgozása nem volt ilyen madárfüttyös.

Délelőtt átmentünk apáékhoz, próbáltam altatni a Sebit babakocsiban, kiságyban, hurcibálva, szoptatva, végül délben teljesen összeomlottam.

Szerencsére a papa ezt időben észlelte, és a munkát felfüggesztve átvette az unokáját. Így tudtam aludni 2-3 órát, ami megmentette az életemet.

Egyértelműen a kaki/puki gyötri, úgyhogy most este, addig nem fektettem le, amíg nem sikerült valamit produkálni (torna, masszírozás, fürdés, lázmérő), és így normális volt az éjszaka. Mindenkinek köszönöm az együttérzést! Timonak, Ágiboldinak már küldök is vissza belőle.
Szerencsére az egyszemélyes duguláselhárító brigádom jó munkát végzett, és a cickó is inkább csúnya, mint fájdalmas.
Tejhólyag: olyan, mint a vérhólyag, csak tej van benne (van róla kép, de nem tom, hogy borzoljam-e a kedélyeket).
Timo,
Semmi betegségre vagy fájdalomra utaló jel (láz, füle rendben, kaki, furcsa mozdulat, stb)? Esetleg a te betegséged kihatása? Hívj segítséget! Felküldjem apát?
Ágiboldi,
Lehet, hogy árajánlatot kéne kérnünk egy ipari turbinákkal foglalkozó cégtől, hogy biztosítsuk a következő lépcsőt a hajszárító és a porszívó után. Mindjárt szét is nézek a neten…
Az egyesével feltett fotókat szívesen feltöltöm (csak akkor a méretre figyeljen mindenki 449x600).
Aki pedig több képet szeretne feltenni pl. a tali fotósok, azoknak küldöm a jelszót (ill. bárkinek, aki kéri). Az oldal teljesen egyszerű, értelemszerűen kezelhető.
A fotóalbumhoz csináltam egy postafiókot:
2007tavasziak@gmail.com (bejelentkezésnél ezt kell beírni + a jelszót)
A keresztelőknek is nyithatunk egy albumot, az eddig feltett képeket, ha gondoljátok belerakom.
Barbi,
Inkább azt mond meg, hogy lehet rászokni?
Én 360x480-ba kicsinyítek, de akkor átállok én is.
És most következzen a művészi vagy elvont: