Sziasztok!
Hűűű, ti aztán termeltetek!
Mona!
Örülök, hogy minden rendben van, tegnap este sokat gondoltam rád.
A Sudocrem nagyon jó, bár én csak az akkori Felicitas csomagban kapott mintát használtam el, mert az ára elég húzós. Nekünk a Bepanthen és Neogranormon is tök jól bevált, de azokat is csak ritkán használtam, ha véletlenül kipirosodott a popsi. Egyébként a dokinéni által felírt olcsó patikai popókenőccsel is szépen karban lehet tartani a popsit.
Nyuszifül!
De jó, hogy hallottunk rólad! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek és mielőbbi zebra tesztet!!
Times!
Nagyon ügyesek a srácok! Kívánom, hogy minél hamarabb belejöjjenek a szopizásba és mehessetek haza!
Mirosz!
Köszi!
Ja, a gátmasszázs olajról nem én írtam, de gondolom, hogy drogériában esetleg gyógyszertárban szerezhető be. Én az előző 2 terhességem alatt nem használtam, de szerintem most ki fogom próbálni. Jó volna most gátmetszés nélkül megúszni...
Bebi!
Jobbulást Biusnak!
Mamiblue!
Ilyenkor normális a 30 cm körüli fejkörméret. Visszanéztem, Balázsomnak a 36. héten volt ekkora, születésekor pedig 35,5 cm. Tominak is 35 cm volt.
Mandala!
Szép ez a szülőszoba! Össze sem hasonlítható a mi kis vidéki kórházunk szülőszobájával

.Nálunk anno olyan belebújós zöld rucit kapott apa, szegény majdnem megfagyott. Emlékszem 3 éve májusban nagyon lehűlt a levegő és olyan hideg volt a szülőszobában, hogy még én is fáztam a vastag köntösben, pedig a kíntól inkább melegemnek kellett volna lenni. Aztán órákat töltöttem a jó meleg zuhany alatt, szegény férjem meg kékre fagyott.
Tehéntej...
Én az előző terhességeim alatt végig háztól, nagyon tiszta helyről hordott forralt tehéntejet ittam. Semmi baj nem lett. Bár most is lehetne, de sajnos már nincs időm rá, hogy elmenjek érte, sorban álljak, forralgassam, hűtögessem... Kényelmesebb boltit inni, de az íze a poros nyomába sem ér.
Az viszont engem is megviselt, hogy szülés után vissza kellett fogni a tejfogyasztást, mert nagy tejivó vagyok. Most közel 1 litert iszom naponta, plusz imádom a joghurtot.
Mocorgás...
Az én lánykám is rengeteget mozog, főleg este 8 után kezdi a banzájt. Úgy meg tudja feszíteni magát, hogy az már fáj.Egyszerre dudorodik ki jobbról lent és balról fent, s közben lent mintha kapargatna. Már beszéltem is vele, hogy van rajtam ott alól egy lyuk, ahol majd ki kell bújni, felesleges újat vájni.
Apa pár hete rájött, hogy ha a fülét odatapasztja a pocihoz,a megfelelő helyre, szabad füllel is hallható a szívhang. Mivel Picurkánk már szépen be van fejfekvésbe állva, ez a hely nagyjából mindig ugyanott van a köldököm alatt kicsit jobbra. Azóta ez mindennapos program, hogy apa hallgatózik, a csajszi meg bokszolja a fülét.

Először nem hittem el, hogy tényleg azt hallja, de a védőnéni megerősített, hogy lehet.
Kellemes hétvégét!