A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Finch!

Megkérdezhetem, hogy te hol tartasz most ?

Tudod, próbálom az infót gyüjteni, hogy egy kicsit jobban megismerhessek mindenkit :wink:
bucóka

Szia Bucóka, persze megkérdezheted. Március végén voltam először Dévai dokinál, 2,5 év sikertelen próbálkozás után kerestem fel őt. Elkezdtük a meddőségi kivizsgálásokat, az utolsó vizsgálat ( átjárhatósági ) június 11-én volt. Mindent rendben talált dokibácsi, adott nekünk egy spontán hónapot, ha nem jött össze, július elején kell jelentkeznem nála, és valószínűleg irányítottal indulunk.
finch

Sziasztok!!!

Finch!
Dehogy indultok írányítottal ,majd mész szépem Uh-ra a pozítiv teszteddel! :)
hanyatka

Cyprus!
Nem szabad feladnod,holnapig semmiképp!!!
Drukkolok nagyon!
Nóczi!Neked is.

Katóc!!!Ügyes kislány legyél és pihizzél sokat :)
hanyatka

Szia Hanyatka! De jó is lenne! Még mindig remélem, hogy a látó szól belőled!!!! :D
finch

Finch,

látod, Te is abba a hibába esel, mint én, hogy még mielőtt kiderülne, hogy sikerült-e ez a hónap, már a következő lépésen gondolkozol. Jövő héten szépen tesztelsz egy pozitívat és azzal fogsz jelentkezni Dévainál!

Szóval, amíg nem jön meg, csak pozitívan......(most ezt magamnak is mondom).

Megint lenne egy kérdésem. Én szívesen maradnék majd babával a pocakomban is Dévainál. Ez hogy működik nála? Mert gondolom, van, aki meddőségi kezelésre jön hozzá, és ha babás lesz, akkor megy vissza a nőgyógyászához terhességi gondozásra.

Bébé
bébé2007

Bébé, igazad van! Teljesen!
finch

Ági!!!
Hol vagy???Milyen volt a tegnapi napod???
És milyen a mai,így 30 évesen?? :)
hanyatka

Én is ebben bízom Finch!!!
Úgy gondolom,ez lesz a mi hónapunk is :)
hanyatka

Helló Csajok! Megpróbálok valami képet felapplikálni ide, meg az idejemúlt vonalzómat leszedni:) Itthon minden klassz, az első éjszaka kivételével igazi jókisfiú PIstike, eszik, alszik és mostmár nézeget is 2 napja:) Legalábbis úgy csinál mint aki lát:) Engem megismer, rögtön "csaffog" ha meghallja a hangomat én egy nagy mell vagyok neki. Próbálkozom a képpel ha addig meg nem jönnek apuék látogatóba. Puszi mindenkinek, most nem tudok visszaolvasni, de remélem mindenki sínen van, sokat gondolok rátok! Szeptember tuti hónap lesz meglátjátok!!! Nekem bejött :wink:
beber

Ja, a szülés Dévaival egy álom volrt, meg az egész! A szülésznő, mindenki. 1edül voltan a szszobán, kb. 2 óra alatt lezajlott az egész, vajúdás, tolás, minden. És Dévaival még szülni is jó, majd meglátjátok, aki nála marad és ebben is olyan szerencséje van mint nekem, hoyg éjszaka volt a dolog. Na, próbálom a képet, nem pofázok már megint nektek oldalakat :lol: Meg lehet már írtam is ezeket, akkor bocs, de kicsit meg vagyok kavarodva kinek-mit-mikor írtam.
beber

Szia Beber!! Örülök, hoyg minden rendben!!!

Ági most kért meg, hogy tudasam veletek a BOSZTIHÍRADÓT!!!!!
Június 27-én 12:06-kor 2,5 óra vajúdás után megszületett Regina. 3270 g és 53 cm. Jól vannak és nagyon boldogok!!!!

SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!
cyprus

Szia Beber! :D De örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon várom a képet! :D Jó babázást nektek!!!!

Isten hozott Regina!!!
Kép
noczi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek, hogy így szurkol nekem!!! :D :D :D

Cyprus - Doki bácsi mondja ki az utolsó szót. Ne hagyd abba a gyogyót, és csinálj tesztet mindenképp. Fel a fejjel!

Én úgy tudom, hogy a három hónap az egész procedúra kezdetétől számít, tehát amikor mensi kezdetekor először elmegyünk doki bácsihoz beállításra, és nem a transzfer dátumától. Legalábbis nekem idáig így számoltuk ki mindíg. Más kérdés, hogy lesz-e hely még szeptemberre.
katóc

Boszti - Gratulálok, ügyesek voltatok! Sok boldogságot kívánok!
katóc

Sziasztok lányok!

Beber, nagyon gratula még egyszer!!!Örülök naon, hogy minden rendben ment, várom a képet én is!!!

Ezer puszi Bosztinak és Reginának is!!!

Cyprus: nekem ugyanez volt az első lombiknál és akkor felhívtam apánkat. Ő erre szigorúan mondta, hogy a gyógyszereket szednem kell tovább is és a tesztet is meg kell csinálnom. Úgyhogy kérlek, ne hagyd abba a gyogyit és csináld meg a tesztet is. Tudod, hogy nem véletlenül mond ilyeneket!

Ági: mi volt a meglepi???

Kép
cseka

Beber!!!
Örülök,hogy jól vagytok,várjuk a képeket!!!

Boszti!!!
Gratula és millió puszi Neked meg a drága Reginádnak!!!Sok Boldogságot!!!
hanyatka

Beber, Boszti! Hatalmas gratula! Vigyázzatok magatokra és a babókra!
finch

Hello lányok!

Boszti, Beber!

Szívből gratulálok mindkettőtöknek !!! :D :D :D

Ági!

Csak nem a tegnapi fergeteges parti fáradalmait pihened ? :lol: :lol:

Lányok, nincs valahol valami táblázat, ahol lehet kicsit olvasgatni, hogy ki hol tart, kivel mi történt eddig ?
bucóka

Sziasztok
Ági!!!

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bucóka!
Noczi jóvoltából hetente, kéthetente ( ahogy esik és ráér ) felkerülnek csillagocskáinkba a legfrisebb adatok! Legutóbb 2007.06.26-án 15 órakor került fel a legfrisebb.
finch

s és s :oops:
finch

Beber és Boszti!!

Gratulálok a csöppségekhez! Sok boldogságot!

Ági,
milyen volt a születésnapi ünneplés???

Cyprus,
ugye tesztelsz holnap reggel?Olyan jó lenne, ha jó hírekkel jönnél majd!Drukkolok!!!

Bébé
bébé2007

nem tudok feltenni! Már 2x kicsinyítettem a méretét, tizenegynéhány KB csak és mégis azt írja, hoyg túl nagy! :twisted: :twisted: :twisted: Gondolom én vagyok a béna, de már 20x próbáltam és nem megy.
beber

Beber!

Töltsd fel a kepfeltoltes.hu-ra!
Aztán csak be kell másolnod a direkt linket, amit ad, ezek közé a tag-ek közé: és kész!
noczi

halihó Lányok! Az újszülöttek érkezéséhez gratulálok a szülőknek!
barnázgatás nem jelent semmit.
Nóczi! ha Dévai csianlája a babát és Vass doki ellenőrzi, hogy lakike ott valaki, akkor nálunk bejött.... remélem Nálatok is! Spontán hónapról annyit, hogy három hete bszéltem egy csajszival, aki átfúvás után közvetlenül úgy teherbe esett, hogy csak na!
Ági! Hogy vannak a cérnák? Pai meddőségre is tudnak tenni valamit? Ha nem ment át a szülinapi jókívánságom, akkor isten éltessen sokáig!
Fabruár! Szorítok ezerrel! Akit nem szólítottam név szertin attól elnézést kérek, de megint csak rohanok! Puszi, vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok! Bocsika gíors leszek. Sajnos 4 napíg csak itkán jövök,mert apa elrabolt. itt senyvedek! :-)

www.semira.hu
Ági28

Hát Ági, itt én is szívesen senyvednék pár napig. :D
katóc

Waoooooooooooooooooooooow! Ez aztán a meglepi! Kellemes pihit kívánok nektek!
finch

Hello lányok!

Jelentem, teszt negatív, de már meg is jött rendesen. %-ig oda kell érnem apánkhoz. Hát bejött a megérzés, az 1. nem sikerült. De majd a következő fog.:)

Ági! Fene a jó dolgodba:)))))
cyprus

Sziasztok!

Cyprus, sajnálom :( , hogy nem sikerült, de annak örülök :) , hogy előrenézel. A második pedig tuti, hogy sikerülni fog!!Kíváncsi vagyok, mit fog mondani doki bácsi.

Mindenesetre kezdheted szervezni a nyaralást. :wink: :wink:

Ági,
ez szupiiiiiiiiiiii, nagyon klasszul néz ki ez a hotel!Szép napokat, jó pihenést!

És a többieknek is szép hétvégét!

Bébé
bébé2007

Sziasztok lányok!

Finch!
Köszönöm az infót, mindjárt meg is nézem a csillagocskákat :wink:

Cyprus!
Nagyon sajnálom :( de az tényleg nagyon jó, hogy ilyen pozitív vagy, mert ezt tényleg csak így lehet csinálni, szóval hajrá, előre, bébének igaza van, a második tuti siker lesz meglátod :wink:

Ági!
Ez szupi ajándék :D :D :D jajjjjj de szívesen lennék ám a helyedbe :D :D :D
bucóka

Sziasztok!

Cyprus! :( Sajnálom, hogy nem jött össze, de tényleg jó, hogy bizakodó vagy az ezt követő időszakra nézve.
Ma reggelre nekem is elkezdett fájogatni a hasam, ez a szokásos mensi előtti érzés. De semmi baj, még talán bármi lehet. Ha pedig nem sikerült, akkor még tényleg nincs itt az én időm.
finch

Na? így jók? még a vonalzómat leszedem valahogy, mert kissé már aktualitását vesztette az is. Még mindig nem olvastam vissza, de megteszem a hétvégén! Cyprus, téged látlak, nem is írom, h sajnálom, azt tudod úgy is, viszont annyira jó, hoyg így állsz hozzá! A 2.nál már tudják mi a bibi az a lényeg, ehhez kellett az első. De gondolom Dévai után még nagyobb lelkesedéssel vagy már!
Boszti, éljen!!!! Gratulálok! Cseka, látom a vonalzódat, atyaég, már a 11. hét! Gratulálok!
Ági hol van? Hova vitték őt? Olvasom a többieket is majd, ez csak a gyors "átfutás" volt, mindenkivel képben leszek újra ígérem és drukkolok ezerrel mégha nem is vagyok annyit!

http://kepfeltoltes.hu/view/070629/pist ... es.hu_.jpg

beber

Beber,
ezek a fotók gyönyörűek!Az elsőtől hideg futkos a hátamon, olyan csodálatos!Komolyan, könny szökött a szemembe, mert az a fotó tényleg a csoda pillanatát örökíti meg!

Tündéri a kisfiad, gratulálok hozzá!Milyen édes kis hajas baba :D !

( énisilyetszeretnékmár :oops: :oops: :oops: )

Bébé
bébé2007

sziasztok!

Beber! Gyönyörű ez a Pistike!!! Ezer milliószor gratulálok nektek! :lol:

Cyprus! Nagyon sajnálom, de ezt úgyis tudod! Irány a nyaralás és ne is gondolj vissza! Ezer puszi 8)

Kép
cseka

köszi, kicsit véres, gondolkodtam feltegyem-e, de aki itt van, annak nem túlzás sztem :) Hajas igen, meg szőrös is:) Háta, füle, combja, karja :lol:
beber

Beber! Cuki a bébitek!
Sok Boldogságot kívánok nektek!

Mindenkinek szép hétvégét, engem vár a BALATONI NYÁR!
Puszi mindenkinek!
szép napot
finch

Sziasztok!

Beber, tüneményes a kisfiad! :D Mekkora haja van!!! :D Nagyon édes! És mizu a körmeivel? Tényleg le kellett vágni? :lol:

Nahát, Ági, ez borzasztó! Micsoda kenyetlen párod van! :D Engem nem vinne el senyvedni valami hasonló helyre? :D

Cyprus, sajnálom, hogy így alakult, menj és nyarald ki magad valahol, használd ki a szabadságot, valszeg utoljára mész a pároddal kettesben nyaralni! :D Jövőre már úgysem lesz nyaralás, csak nagy pocak és pelenkaszag!!! :lol:
noczi

igen, a körmeit épp ma vágta le anyu!!!! KOmolyan!
beber

Sziasztok!

Cyprus - Sajnálom! :( De azért jó, hogy így állsz hozzá. Menj, nyaralj egy nagyot, pihend ki magad alaposan, töltsd fel a 'raktárakat' :) , és hajrá szeptemberben!!!
Azért doki bácsi mondott valamit? Mondjuk, hogy beindult-e sárgatest-termelés, vagy valami?

Beber - Nagyon cuki Pistike!!! És mennyi haja van!!! Mégegyszer gratula a bébihez!

Jó hétvégét Mindenkinek!
katóc

Sziasztok!
Fú nagyon szar a hely! Ne irigykedjetek! :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

majd hétfőn beszámolok részletesen. Ma du apával egy romantikus kétszemélyes fürdőzésre készülünk. :oops: :oops:

Csak a nhülya mensim ne lenne meg! :x

Na puszi majd jelentkezem.

Beber édi a baba! :-)

Cyprus lehet,hogy akkoregyütt megyünk a kövire?
Ági28

Szia lányok!
édi ez a Pisti baba! garatulálok hozzá!
Ági remélem a nyaralás jót tett! mi hétfőn megyünk fürödni, naná, hogy amensim akkor fog jönni (két héttel a leszívás után + 3 nap progievés... úgyhogy tuti piros betű, ja és olyan vastag volt a méhnyálkahártyám, hogy... Újra kérdezném, hogy nem tod foglalkoznak -e férfimeddősséggel a cérnások?
Nóczi, amint tudsz valamit jelentkezz!
Cyprus sajnálom, de én is örülök, hogy előre tekintesz!
Február! Szorítok!
Gizmixx! pihenj és töltődj, aztán hajrá!
Minden új tagnak üdv!
ha nem vagyok akkor pancsolunk.....
Vendég

Lányok!
Ha a ciklus 2. napja hétvégére esik akkor csak hétfőn lehet elmenni a hormonvizsgálatra, vagy hétvégén is lehet menni a nyirőbe?

manoka
manoka71

Sziasztok jóóóóóóó reggelt! Frissen fitten itt vagyok! :-)
Ági28

Helló lányok!

Beber! Gyönyörű a kisfiadJ) Olyan meghatóak ezek a képek. Sok puszi

Na, én pénteken voltam apánknál. Olyan édes volt, hogy azt el sem tudom mondani. Komolyan, ha eddig nem bőgtem, akkor ott majdnem. Előszöris mikor beléptem megkérdezte hogy na mi van? Én meg mondtam, hogy az van, hogy nincs semmiL Erre azt mondta, hoyg a francba és két hatalmas puszit kaptam tőle. Aztán az uh-nál megkérdezte, hogy tuti megjött???? Én meg mondtam, hogy hát ez a 2. napom, de szerintem tuti és a teszt is negatív lett. Erre ő azt mondta, hogy márpedig én terhes voltam az tuti, de nincs kizárva, hogy az is vagyok. Hát én majdnem lefordultam az ágyról. Megmutogatta az uh-n, hogy tele vagyok sárgatestekkel, 17mm-es a méhnyálkám és baromira meg van minden duzzadva. Mondjuk mivel nem látott petezsákot, arra jutott, hogy valszeg most már nem vagyok terhes, de ezer %, hogy voltam és ez csak egy hajszálon múlt, hogy nem maradt meg az uh szerint. Aztán kérdezgette, hogy nem láttam-e fehér színű szövetdarabot távozni..Végül ma reggel el kellett mennem hcg-re, csak, hogy tutira kizárjunk minden csúny dolgot. Hát csajok, ez a hír azért egy kicsit felzaklatott, de dévai azt mondta, hoyg fogjam fel jó hírként, mert már az elsőnél elindult valami és ez nagy dolog. A 2. tuti sikerül ezt mondta ő is, de most már én is úgy érzem, mert már most is majdnem. Mikor jöttem el megkérdezte dévai, hoyg mikor jövök a következőre? Én meg mondtam, hoyg amint lehet. Erre rávágta, hogy akkor szeptember. Szóval aug. nagyon végén újra kezdünk. Mondjuk a listára csak csütörtökön ír fel, mert fel kell hívnom a hcg miatt, de azt mondta beférek. Szóval Ági, együtt megyünk a babákértJ))
És miután gondolom látta, hogy ezek a hírek jól fejbe csaptak a végén is adott 2 nagy kitartás puszitJ) Csajok, nincs mit tenni imádom a dokinkatJ
Bocs, hogy hosszú lettem majd du jövök.
cyprus

Manok! Ha hétvégére esik a 2. nap, akkor hétfőn kell menni:)

Ági! Mesélj!! Gondolom szörnyen érezted magad:))))
cyprus

Cyprus azért ezek mégiscsak jó hírek! .-) Figyeld meg a szeptember a mi hónapunk lesz!
Ági28

Sziasztok!

Manóka! A Nyírőbe hétvégén és ünnepnapon is lehet menni!

Ági, húha, látom, nagyon kipihented magad! :D

Megjött a menszim, úgyhogy kénytelen voltam én is elkezdeni szervezgetni a nyaralást! :)
noczi

hú nagyon gáz volt. Egyébként majdnem tökéletes volt, csak a mensim ne lett volna meg!
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: