Sziasztok!!!!!!!!!!!!!
Isten hozta Levente babat es millio gratula a boldog szulonek!!!
Masa szuper ugyes volt!!!!Orulok,hoyg ilyen szep es konnyu szulese volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es kepzeljetek,sztem lattam oket a Hban!
Ugyanis mi most ertunk haza nemreg,mert ott voltam,CTG,doki,Uh murin.Es a dokim mutott,szoval vartunk ra a gyerekagyas varoban 2 orat

Es kozben volt ott egy szep kis csalad..gyanakodtam...de Masa kicsit maskepp nez ki az avatar kepen...de megis hasonlitott...
A picit nem lattam,de a nagyot igen,meg Apat!Most a kepek alapjan pedig tok egyertelmu,hoyg o volt!!!!!!!!!Hat Csajok,ugy ult ott,mint aki latogatob ajott,meg nemmndtam volna,hoyg ejjel szult!!!!!!!!!!Szuper csaj!!!!!
Kar,hoyg nem voltam benne biztos,hoyg o az...
Velunk:
CTG okes,Uh-minden rendben,teljesen atlgos meretekkel rendelkezik a manoci,lepeny II.,olyan 3200-3400 koze saccolta a doki.Mehszaj 1100 es elsimult,de meg nagyon fent van,nem erett,de puhul

Ugyhogy szorgosan iszom tovabb a malnalevelet,meg a homeos bogyeszokat,hatha za vmit segit meg...Azt mondta szepen dolgozik atermeszet,de szte nemszulunk meg a hetevgen.
CTGre hetfon kell mennem legkozelebb,aztan naponta.Viszont jovo vasarnap kulfoldre utazika dokim,en egybol beparaztam,de azt modta nyugodjak meg,adig tutko meglesz a mano,mert csodak nincseneke,tehat a mehszajam azt mutizza,hogy jon o hamarosan
Ugyhogy Csajok jojjenek a csalogato drukkok,mert tenyleg jo lenne par napon belul szulni!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja azert doki megprobalta kezzel tagitani,de mondta,hoyg nem akar nagyon megkinozni...huuuuu bazeg ugy kapaszkodtam kozben a viszgalo agyba

ha nem latom azt hittem volna,hoyg konyekig bennem van......azert durva volt
Neet,
ez a macsekos szotri nagyon cuki lehetett!!!Elkepzelem a kis mancsokat egyutt