Sziasztok !
Missi nagyon csini a pocak !

Én nem tudnám megállapítani ,hogy fiús-e vagy lányos, az enyém is hol ilyen ,hol olyan. Szerintem attól is függ,hogy hogyan fekszik odabent a baba. Szemből gömbölyűbbnek, oldalról csúcsosabbnak látszik.
Párom reggel öltözködés közben megkérdezte ,hogy milyen bugyi van rajtam, mert furcsán áll rajtam .
Eddig ezek szerint nem nagyon nézegette, mert már egy ideje nagyi méretű cuccot hordok, de mondta , hogy neki tetszik , mert olyan , mint a kiselefánton a bikini, és szülés után se hanyagoljam ezeket a darabokat !
Persze csak fel akart vidítani, mert nem találtam a szekrényben olyan melegítő nacit amibe belefért a hasam is meg én is .
Cuki gratulálok a cukros eredményedhez !! Még a végén teljesen rendben lesz Veletek minden !
Miért pont szept. 24.-én szeretnél szülni ?
Húú, geszenyepüré ! Jó étvágyat hozzá , remélem a tejszínhabot sem hagyod el , ha már ilyen jó napod van.
Tetszik , hogy nem csak rózsaszín rucikat fog Panka hordani. Kislány koromban folyton kékben jártam , mert az illett a szememhez .
Persze ,ha valakinek barna szemű a gyereke , azért ne járassa barnában .
Ágica szerintem nem fogsz otthon unatkozni, pláne ,ha lesz net.
Lesz ?
Ágybetétről jutott eszembe, Ti milyen matracot vesztek a kiságyba ?
Mostanság a kókusz a menő, de még nem sikerült rájönnöm, mitől jobb, mint pl. egy antiallergén téli/nyári oldalas szivacs matrac.
A bölcsőnkben van ugyan egy vékony szivacs lap, de arra szeretnék még valamit, mert alulról felfázhat a gyerkőc.
Klári jobbulást az egész családnak ! Vigyázzatok magatokra, én is egyfolytában zsebkendő után kutatok, mert folyik az orrom,
és folyamatosan tüsszögök . Szerencsére a hőemelkedés megállt.
Erika jó utazást ! Baja nagyon klassz kis hely. Igaz még csak 3x jártam arra átutazóban, de nagyon hangulatos, és persze a fincsi halászlé!!!!!!!!!
Szép estét mindenkinek !