JÓ REGGELT!!!
CENIKO:Veled érzek, nekem is ilyen napom volt tegnap, apa megmasszírozoot, kicsit jobb lett, de ma uo.ssaarr.Kíváncsi vagyok, neked mit mondanak rá...Én már tegnap sem állni, sem feküdni, de még menni sem tudtam

.
ESZTORA:Nagyon otthonos a kis baba-lak, nagyon tecc...
Bocsika, hogy nem írtam, de tegnap beszéltem az orvosommal, még én sem fogtam fel, mit mondott, oszt azóta tanakodunk apával.
Elmesélem, hátha tudtok tanácsot adni

, ti mit tennétek az én helyemben?
Szóval, míg bennt voltam a kórházban,pénteken csinált áramlást, mivel nekünk már 3 hete III.fokú a lepény.Akkor azt mondta, ez a vizsgálat 5 napra előre jelez, hogy nem lesz baj babóval.Kedden hazaengedtek,de előtte 3*ígérte hogy megnéz, persze nem tette, nem is találkoztam vele, mikor eljöttem.

, (persze pénteken a pénzt+csomagot, amit apa adott eltette) Tegnap felhívtam, hogy mikor kell menni NST-re, kontrollra, stb,mikor kijelenti, hogy ő júl.3-30-ig szabin lesz (amit szerinte mondott nekem

, hhhátt én se vagyok hülye...

) és ha valami bajom van, keressem Dr.Vad Szilviát (akit már láttam és tiszta unszimpatikus, ahogy a terhesekkel bánik

)
Eddig azt mondta a dokim, hogy a méhszáj és méhlepény miatt már nem húzzuk soká, a lényeg, hogy a 36. hetet betöltsem, addig vegyünk meg mindent, tegnap meg azt mondta a telefonban, hogy lehet augusztusban még egyben leszünk, hát baasszus, döntse már el, hogy
mi van , -mert a család meg én is már-azt se tudom, mit gondoljak, decemberig ne hordjam én ezt a lurót, szerinte?
Most ti ebben a helyzetben fogadnátok egy olyan dokit, aki szimpi is?Mert én ezt Vad Szilvikét nem akarom sem pénzelni, sem látni

, vagy csak szülésznőt fogadjak szerintetek, vagy ne fogadjak senkit?
SEGÍTSETEK DÖNTENI, JÓ?
Bocsika, hogy hosszú voltam, de nagyon el vagyok keseredve, hogy a végére itt maradtam a két szék közül a pad alatt...