A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kriszti
Hát tesóm kisfia nem mindennapi jelenség........
Pörögd ki magad, mert utána ágynyugalom! Remélem Estrella jól van! Alig várom, hogy hazajöjjön. Bár gondolom Ő nem :lol:
Vendég

Kriszti!

De jó, hogy Ti is kezdtek, akkor lehet, hogy babaeső lesz a nyáron? Adná az ég!!!!

Lexi,

Jó lesz neked a Balcsin, csak pihizzél!!!!!

Rebe? kukucs merre vagy

Gil, Gabi,

Kitartás, és pihi és nyugi és sikerül!!!

Lányok,

Hülye kérdés: kellene vmit éreznem a Clostitól "odabent" Nektek voltak tünetek. Miből éreztétek, hogy nőnek a peték? Vagy ezt csak uh-n látja. Kellene valamit éreznem? Bemagyarázni nem akarok és nem is fogok semmit, csak egyszerűen érdekel, ne nézzetek hülyének. :D
vic12

Gil!

Remélem igazad lesz. 18án megyünk Svájcba, és 20.-án kell megjönnie. Addig mondjuk kiderül, tehát Svájc alatt nem hinném, de ki tudja.
vic12

Vic! Én pici szurkálást éreztem azon az oldalon, ahol értek a Petikéim. De lehet ám, hogy pszichésen... :oops: :oops: De Uh -val nézték, és ott voltak! :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok Lányok,

Szóval megjöttünk.
A következő ciklusban kezdjük a szurikat, szóval július végén. :wink: :D Majd a 20. napon kell mennem és akkor felírják a szurikat.
Long protokollom lesz.

A páromnak a leszívásig kell szednie E és C vitamint (2 hónap), mert nem jól mozognak a "fiúk" és egy kicsit rásegítünk.
Nekem meg el kell mennem magas TSH érték miatt endocrinologiai vizsgálatra. A doki szerint valószínűleg pajzsmirigy alulműködésem van, de még csak nagyon kezdődő állapot lehet, és az agyalapi mirigy már mutatja. Azt mondta kapok rá valami gyógyszert. Jövő hét pénteken megyek oda.

De a lényeg, hogy úgy néz ki 1 hónap múlva indulunk!

Még nem tudtam visszaolvasni részletesen, de látom gondoltatok rám! Köszi! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gil, napi 1x szedem a bromot, 2 hónapja. Az első héten volt tőle minden bajom, fájt a fejem, meg olyan kába voltam, de aztán ez hamar elmúlt, és jól bírom. Amúgy kb. 15-ik voltam a sorban, de ott voltam 6.45-re. Mondjuk ma nem voltak olyan rengetegen. A központi laboratóriumban meg 2-en voltak előttem... a dokinál is. Szóval mázlim volt.

Szóval, nem tudjátok, együttélési papir kell a HSG-hez, vagy ahhoz még nem? Kriszti?
elan

Sziasztok!!!

Köszönjük az aggódást az eltűnésünk miatt, de kisebb lakás, ház átalakításunk volt, közben sűrűn kellet menni a belgyógyászhoz is, meg elkaptunk valami jó kis hasmenéses vírust, és infut kaptunk a baba miatt kétnaponta, hát röviden ennyi, és kissé kimerültem ebbe a sok f.....-ba!!

De babóka nem érzett belőle semmit, mivel ma voltunk az amnios megbeszélésen, és édesen szopizta az újját!!! Sűrűm láttuk most mivel mindenhol megnézik jól van e!!! De nem mutatja meg mi van ott neki középen!! Hol a fülét fogja, hol az újját szopizza édesen, és a lábaival kalimpál állandóan!!! IMÁDOM!!!!!!!

Na csajok nem amnionk lesz!! Nem kell ez a komoly vizsgálat, a babát kihagyjuk a cécóból, Corionboholy mintavétel is elég, a méhlepényből vesznek kis mintát, és meg sem fogom érezni én sem, sem a baba!!! Nos Hétfőn este befekszem, kedden de. megcsinálják, du. irány haza, és csak pőihi, de nem kell feküdni napokig, csak lájtosan jönni menni!!! Na és rá egy hétre eredmény lesz, és a nemét is mergtudjuk majd!!!

Mindenkinek nagy pussssza, és jó pihenés, ill. kevés munkát, de sjna ,mennem kell a vérnyomit mérni, de hála istennek minden rendben vele!! Pá lányok!!!

Kép
tini75

Bariném!
Ez jó hír!Örülök,hogy minden ok!
Lukréciám!
Akkor már öregecske vagy így 31 -el! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lexi!
Ez fantasztikus!Látod,megéri feküdni és hogy a hited nem hagy cserben,ez a legjobb!Ügyi vagy!
Vic!
Én mindig mensis görcsöket éreztem peteéréskor a hasamban alul!
Kriszti!
Jó az a péntek 13!
Rebe!
Tök jó,hogy egy hónap múlva kezdhettek!
Vendég

Helló Tini! Örülök, hogy jól vagytok!!! Mi ez a vizsgálat??? én erről még nem hallottam! Írsz róla bővebben, akár priviben is?

Lányok, sajnos Baby otthon tesztelt és egy csíkos lett, holnap megy vérvételre, nagyon szorítsunk neki hátha csoda lenne!!!! nagyon el van keseredve!!!!

Ballagyo, neked mikor annyira alacsony volt a HCG akkor teszteltél előtte?
málna79

Sziasztok!

Lexi, örülök, hogy alakulnak a dolgok. Pihi-pihi-pihi. Remélem a Balcsin még gyorsabban és könnyebben fog telni az idő!

Kriszti, szuper, hogy kezdhettek!!! Hát igen, a dokink már csak ilyen ééédeees! :D 2 hét múlva megyek én is hozzá.

Vic, a Closti-tól anno én is elég erőteljesen éreztem a peteérést. Elég erősen szúrkált a hasam, vastag volt a méhnyálkahártya... Az uh-on meg volt, hogy embrió nagyságú petesejtet látott a doki :D Szóval tuti a gyógyi hatása!

Babyka, már ilyen gyorsan eltelt az idő??? Nagyon-nagyon szorítok értetek!!

Tini, örülök, hogy az egyszerűbb vizsgálat lesz. Biztos minden oké lesz és szuper, hogy a vérnyomásod is jó.
süni76

Kriszti!

nekem jó a jövő hét, már alig várom, hogy lássalak:-)

Kép
numato

Hazaértem edzésről...Gyorsan visszaolvasok! :lol:
Vendég

Rebe
Na végre akkor ti is kezdtek!

Lányok
Mitől függ,hogy long vagy short?

Elan
Szerintem hsg-hez még nem kell,de ha biztos akarsz lenni benne inkább hívd fel őket!

Vic
Én azt hiszem nem éreztem semmit,de már olyan rég volt lehet nem emlékszem jól.

Baby
Nem feladni Tini is sírvafakadt,mert negatívat tesztelt és még is ott növekszik a baba a pocijában!!!Azért hátha Kép

Tini
Végre jelentkeztél!Tök jó lehet látni miket csinál a babó!Vigyázz magatokra!!Majd keddre megy a drukk!!
gabicsibe

Lexi!
Sztem sem akar EStrella hazajönni még...Én sem jönnék.... :wink: :lol: Majd biztos mesél...Aztán ha elmúlik a veszély, akkor egy palacsintázást összeütünk.Ha más nem, rendelünk, és felmegyünk hozzátok egy kis dumapartira! :wink: :lol:

Vic!
Úgy legyen!Legyen babaeső!!!!!!!!!!!!!És bár előttem is vannak még jócskán, de utánam is sorakoznak sokan!De jó is lenne, ha kiürülne ez a topik!!!

Rebe!
Már írlak is be hoyg jövő hónapban....... :lol: Örülök nektek!!!!!!

Elan!
A HSG-hez még nem kérik.De mire az inszemre vagy lombikra kerül a sor, akkor igen...Lombiknál nekünk a leszívásnál már kérték... :roll: Úgyhogy igyekezz vele drága, mert nekünk pl. 2 hét volt, mire időpontot kaptunk a közjegyzőhöz.....

Tini!
Örülök, h a vérnyomid alakul....Csak így tovább!!!!!!

Benszi!
Hááát, ha nem lesz semmi gond, és mehet a stimu tovább, akkor elásom a rossz napos elképzelésem..... :wink: :lol:

Málna!
Üzenjük Babynek, hoyg ne adja fel...Bármi lehet!!!Volt rá példa nem is oylan rég!!!!!!!!!!!

Süncike!
Lehet egyszerre megyünk?????Jó lenne!!!! :lol:

Móni drága!
Nagyon affelé hajlok, hogy 5-én megyek fel, ugyanis 3-án sietnem kell éjszakára, 4-én reggel jövök haza....Bár még meglátom.Vetekszik a 4, és az 5.....Majd jól átgondolom!Én is szeretnélek már megismerni, és a kis "családod" is!!!!!!! :lol:
Vendég

Móni!
Megkukkoltalak a másik oldalon!!!Csodaszép NAGY pocid van..... :shock:
Vendég

Málna

Köszi a híreket Babyről, én azért még reménykedem, és nagyon drukkolok neki! Várjuk holnap a híreket!!! Bár sajnos én holnap max. késő este tudok benézni...

Rebe
Akkor mindjárt kezdődik a nagy kaland!! :lol: Sok sikert!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok,

Most sikerült végigolvasnom a mai termést, elmentünk egyet mozizni. Hű jó sokat írtatok.

Numato,
Nagyon boldog szülinapot! :lol:

Vic,
Bízz benne, hogy ez a Closty nálatok segít! Soha nem lehet tudni! :wink:

Elan,
Majd legközelebb! Szerintem hívd fel Irénkét, és megmondja HSG-hez kell-e a papír!
Amikor én még előtte voltam, egy alkalommal tőlem megkérdezte, hogy hoztam-e már.
De nem biztos, hogy emiatt.

Lexi,
Hű de örülök! Látod, látod! Megéri pozitívnak lenni. :lol: Csak így tovább! Azért küldök egy adag vérömleny űzőt: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Irány a Balaton, a jó levegő, nyugodt környezet biztosan jót tesz!

Kriszti,
Tuti jó, hogy kezdhettek! Hajrá, hajrá! :lol: :lol: :lol:

Gabi, Gil,
Babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tini,
Örülök, hogy minden OK a vérnyomiddal! :D Jaj de jó lehetett a kis pindurodat látni mozgolódni! Keddre drukkolok nektek!

Baby,
Nagyon szorítok! Nem feladni még! Tini tesztje sem volt egyértelmű, és ott van a babóka!

Gabicsibe,
Hát fogalmam sincs mitől függ, hogy long vagy short. Nekem a doki megnézte a leleteimet, és annyit mondott, "hát lehet ez long".

Lányok, egy kérdés. Mivel a páromnál van gond, a lombik előtt nem kell genetikai vérvételre menni? Ti voltatok?

Bocsi, egy kicsit hosszú lett. Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Rebe! Mennyi az a túl magas Tsh? És ezt hányadik napi vér eredményből látták? Mert nekem itthon a dokim csak 3. napit csinált, és azon picit magas volt. De éppencsak a felső érték fölött egy picivel. De ez a doki nem mondott rá semmit. :shock: Azért (is) várom, hogy a Bmc-be kerüljek, ott biztos majd megmondják a frankót! Szóval mennyi az a sok?

Málna! Köszi az infókat! Drukkolok Babynek!!!!Miért nem ír nekünk? Annyira el van keseredve? Vagy csak egyszerűen nincs ideje?

Tini! Szuper érzés lehet látni a picurkád! És milyen kis szemérmes! :wink: Mit takar egy ilyen vizsgálat?És miért kell?

Kép
vikike0429

Baby!
Drukk mára,hátha!
Kriszti!
Bejön a 13.-a ne aggódj!
Vendég

Rebe, Csajok! Bocsánat! :oops: Most néztem meg a leleteimet, és nem a Tsh-m magas, hanem a Tte. Összekevertem. :oops: :oops: (3,7-ig normál, nekem 4,0)

Kép
vikike0429

Nem találom ki kérdezte, bocsi.
Én személy szerint ajánlanám a genetikai vizsgálatot. Nem annyira vészes az ára és mindenképpen megnyugtató az eredmény. Ha meg baj van, akkor egyből teljesen más irányba kell menni, mert szükségesek olyan vizsgálatok, amiket amúgy nem végeznek. így nem lesz felesleges lombik (főleg ha csökkentik 2-re) és az idő se rohan el mellettetek. Ha jól tudom 10ezer Ft- ba kerül fejenként. Estrella volt, ha hazajön biztos pontosabb infoval tud szolgálni. Ha jól tudom az Istenhegyi Géndiagnosztikai KÖzpontban van ilyen vizsgálat. Csak időpontot kell kérni és pikk-pakk zajlik minden.
Vendég

Lexi! Nem én kérdeztem, de most már engem is érdekel? Hogy zajlik egy ilyen ? És mit is néznek tulajdonképpen? :oops:
Egyébként, hogy vagy?

Kép
vikike0429

Jóó regggelt!

Babyka, szorítok nagyon!!!!

Nálunk a férjemnél csináltak az Istenhegyin genetikai vizsgálatot. BMC-ből kellett felvinni a vért és kromoszómarendellenességet néztek. 10 ezerért. Szerintem is megéri!

Numa, nem tudom írtam-e tegnap, de nagyon boldogságos szülinapot kívánok! Ennél szebb ajándékot el sem tudnék képzelni!!!
süni76

Süni! Szóval vérből megy! Akkor sztem mi is meg fogjuk csináltatni. Fel is írom, és ha majd megyünk megkérdezem!

Kép
vikike0429

Én kérdeztem a vérvételt. Igazából én szeretném megcsináltatni.

Süni, ezt ti kértétek, vagy a doki magától mondta. Mert nekünk nem mondott semmi ilyet. Nekem kéne mondani, hogy szeretnénk?

A BMC-ben vették le a vért, és azt vittétek az Istenhegyire? Nem lehet egyből az Istenhegyire menni?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi,

Kriszti, igazából abban reménykedem (kicsit), hogy összejön spontán is a kölyök, és akkor nem kell a papir :) Úgyhogy majd csak akkor kérjük, amikor kiderül, hogy lesz inszem. A kerületünkben eléggé túlkinálat van közjegyzőkből, uh. szerintem nekünk nem kell majd ennyit várni.
elan

Kriszti
de jóóóó,szuper hogy kezdtek,nagyon drukkolok neked,ennek sikerülnie kell :P :P

Málnanekem a 13-as hcg-et kimutatta anno a teszt :oops: :oops: nagyon drukkolok azért babynek,hátha más eredmény lesz,megirod majd nekünk az eredményt?

Lexi
itt is megirom hogy nagyon örülök nektek,és jó hogy mész balcsira,kikapcsolodsz egy kicsit :lol: :lol:

Gabicsibe
nekem 2 long volt,azt mondta a Zeke hogy 1 %al jobb a sikerességi arány,aztán az utolso short volt,és az sikerült :oops: :oops: nálunk nem volt más oka csak annyi hogy hányadik napon voltam ott és akarom e akkor rögtön elkezdeni.

Rebe
hu neked is beindulnak a dolgok lassan,nagyon drukkolok ám :P :P

bibar

Elpattanok edzeni.... :lol:

Kép
vikike0429

Lexi!

Nagyon várlak! Mikor jöttök?

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

POnt én is ezt akartam kérdezni, hogy mi a különbség a long és short között?
Bibar neked is short volt?
NEkem augusztus 7-én kezdődik, tudsz írni pár sort arról hoyg is néz ki? Kb a beültetésig hányszor kell bemenni? MErt akkor a szabimat átvariálom.
Nekem az is fura hogy Orgametrilt szedek amitől ugye nem jön meg. Augusztus1-jén kell az utolsót bevenni és 6 nap szünet, de nekem akkor meg fog jönni az nem lesz baj?

elan,
szerintem a HSG-hez nem kell papír mert elvileg ez egy vizsgálat.
Ami TB támogatott.

Bocs hogy külön nem írogatok, de természetesen mindenkinek drukkolok. 8) 8)

Tegnap elhatároztam, hoyg nem sprizázom túl ezt a lombikot. Gondoltam hoyg tisztitó tea, semmi alkohol, kávé stb stb.
De rájöttem hoyg nem ezen fog múlni és ki is nyitottam egy üveg bort :oops:
Méhpempőt szedek és borzasztóan utálom...
JA nem vagyok ám alkoholista :)
madrin

sprizázom = spirázom bár a párom szerint spilázom de nem tudom melyik a jó szó :oops: :oops:
madrin

Sharon
Amint a férjem le tud lépni a munkahelyéről. Küldhetnél egy telcsiszámot, mert egyszer csak elege lesz,aztán közli, hogy pakoljak. Mindenképpen szólok, ha megyünk!! Most hétvégén biztos, hogy nem, mert köztisztviselők napja lesz. Az a baj, hogy a csoportvezető és Ő nem lehetnek együtt szabin. a csop. vez. most elment 3 hétre. MIndig mi megyünk utoljára nyaralni (általában szeptemberben, vagy októberben) mert a párom a legfiatalabb. Hiába Ő az irodavezető, de még családja sincs. JÓ mi? Meg mondjuk ez az Ő hibája is, mert ha a sarkára állna, senki nem szólhatna semmit. Nekem az a lényeg, hogy ha a baba megszületik itthon legyen, a többi most nem annyira érdekel.
Vendég

Madrin
nekem a 2. napon kellett mennem,akkor kezdtük a szurikat,aztán 3 vagy 4 nap mulva,akkor vérvétel is,eredmény várás tehát hosszu nap,onnantol kezdve 2 naponta kellett mennem,a végén sürün vérvétel,és a 12. vagy 13 napon volt a leszivásom.szóval nagyon gyorsan zajlott az egész :P :P borral kapcsolatban annyit,hogy én utálom a bort,de hallottam hogy beülti után minden nap meg kell inni egy decit az segit :oops: :oops: én legyürtem minden este egy kis sajttal,és ez segitett e vagy nem azt soha nem tudjuk meg :oops: :oops: ugyhogy nyugodtan borozgassál :lol:

bibar

Csajok!!!
Képzeljétek el, hogy kitűnő lettem ebben a félévben is. Hurrá! Pedig egy csomó tárgyat felvettem előre. Most annyira örülök! Bár ezt a barátnőmnek köszönhetem, aki kettőnk helyett járt suliba, amíg én orvoshoz járkáltam. :oops:
Mikor kiengedtek a kórházból, akkor elmentem szigorlatozni, de leharaptátok volna a fejemet, ha elárulom. :oops: A párommal megbeszéltem és Ő megértette, hogy ez nekem mennyire fontos.
A bp-i dokinak bevallottam, háááát, eléggé leszúrt. A lényeg, hogy nem lett baj és megvan a félévem.
Most megijedtem ettől a sok jótól, ami az elmúlt két napban történt velem.
:shock:
Vendég

Lexi!

Én utólag leharapom a fejedet a vizsgázás miatt!!! De azért nagyon örülök, hogy sikerült! Nagyon ügyes csaj vagy és a kisbabád meg nagyon erős, biztosan örül, hogy ilyen okos anyucija van!!! Egyébként szinte biztos voltam abban, hogy el fogsz menni vizsgázni! Megéreztem! A jótól ne félj! Reméljük innen már hozzá kell szoknod a jóhírekhez!!!!

Kép

Kép
sharon

Bibar köszönöm a választ akkor az augustus 7-e után vegyek legalább ki 2 hetet...
Barátnőm úgy csinálta hogy reggel hajnalban vérvétel visszarohant a melóhelyre majd vissza uh-ra csakhát ő közel dolgozott. Megtehette, én meg sajna jó messze vagyok.

Lexi gratulálok, nagyon ügyes vagy, nem is baj hogy szigorlatoztál, mert ha nem mentél volna el még most is ezen aggódnál ami meg nem jó a babának.
Az én férjem is közalkalmazott és náluk augusztusban kötelező szabira menni. K-va ki vagyok akadva mert augusztusban a legdrágább minden nyaralás, így már lassan 3 éve nem nyaraltunk emiatt :(
Bezzeg a főnöke augusztusban is nyaral, meg szeptemberben is...
NA mindegy ezen már nem is idegesítem magam :(
Viszont nagyon helyes hogy pozitív vagy , csak így tovább, én hiszek a pozitív energia hatásában.
Ezért próbálok nagyon laza lenni én is, bár néha elfog a szorongás :(
madrin

Jó reggelt, végre péntek!!!!

Vikike, Benszi, Süni, Gabi,

Hát én az égegyadta világon nem érzek semmit a hasamban, viszont éktelen székrekedést csinált nekem már 2 nap alatt a Closty. Még vasárnapig kell szednem, de semmi változást nem érzékelek,max fáj egy kicsit a fejem, de szerintem az inkább a frontok miatt van. Lehet, hogy akkor nem is hat?
Ha ez a Clostis próbálkozás nem jön be, azt mondta a doki, hogy akkor szuriban kapok gyógyszert? Azt már megérzem vajon? Félek, hogy ez nem vezet eredményre. ( Ne már, hogy valami lórugás hasson csak)

Jó hát hétfőn az uh-n majd kiderül. Elolvastam a tüneteket a gyogyi papírján, de a székrekedésen kívül semmit nem érzek.
Az Elevitnél ugyanez volt. Én is elkezdem a méhpepmpőt, meg említette valaki a Gravidát, hogy jobb. mint az Elevit. Az nem csinál rekedést?

Benszi,
Köszi az E vitamin ötletet, párommal már szedetem a Cetebe-t meg multivitamint. Van valakinek ötlete mit érdemes még?

Rebe!

Szuper hírek!!!!!!

Baby,

Nem feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Láttunk már ilyet, és aztán meg ott volt a csík később. Szóval kitartás!!!!!!!!!!!Szorítok már nagyon.

Lányok, mi az a short meg long protokoll? Egyáltalán mi az a protokoll??????? nekem ilyenről a doki nem beszélt?

Nektek a doki elmondja, hogy a gyogyik mellett mit egyetek, igyatok, ami jót tesz, milyen vitamint, ásványi anyagot vigyetek be a szervezetbe? Mert nekem erről egy szót se szólt. És folamatosan azt hallom, olvasom, hogy valaki ezt szed, valaki azt. Ti mit használtok?
vic12

Lexxiiiiiiii!

Nagyon gratulálok, nagyon ügyes vagy!!!! Nem csodálom, hogyx akkor most minden happy :)

Te kis maximalista!!!! Még a doki is leszid. DE látod, hogy minden sikerül.
vic12

Vic ne csodálkozz, ha nem lenne ez a fórum iszonyatosan elveszett lennék.
Senkinek nem mondanak semmit, nem tudom más intézetben így van e, de itt erre nincs idő. Eddig ezt az egy negatívumot tudom elmondani.

Párom szerint kéne alkalmazni minden meddőségi központba diatetikust, mert elég szépen felhízlalnak a hormonokkal...
Tök igaza van!
Azt hogy mik a csodaszerek az itt megtudod.
De szerintem, normális étkezés (sok zöldség , gyümölcs,fehér hús)
KEvés kv stb stb,
Én azt mondom hoyg én pl attól érzem jól magam ha elmehetek edzeni,és a lelki egyensúly a legfontosabb, műtét után 5 hétig nem mozoghattam (sportolhattam) tiszta lelki beteg voltam, most megint bírok járni és tök jól vagyok:)

Én méhpempőt szedek, elvileg az méhnyálkarhártya erősítő, tisztító hatású (nekem pl fáj a fejem , de ez rajta van a papíron hoyg a tisztulás miatt előfordulhat),c-vitamint szedek, plussz calciumot mert nekem most klimaxos állapotot ídéztek elő, és félek a csontritkulástól.
Párom szed c-vitamint + E vitamint, bár nála semmi gond nincs, de biztos ami biztos...
HU LÁnyok látszik hoyg ma semmi dolgom az irodában :oops:
madrin

Madrin!

Köszi az infokat. Na az előbb elszállt az egész, kezdhetem újra.
Hát igen, nem lehet csodálkozni, nagy üzemben megy az egész. De én magánrendelésen voltam, és ott még elvileg fizetek is. :) Szóval legalább itt mi segítsünk egymásnak.

Azt nem tudom, máshol, hogy megy, de pl. a Dévais fórumban sokat olvastam hogy ott megmondják, mit egyél, igyál, mit szedjél.
Én is olyan kukán érzem magam, néha akkor is amikor Ti írtok erről-arról (pl. protokoll) Valószínűleg én is megértem majd, ha sajnos odajutunk. :(

A méhpempőt én is elkezdem szedni.

Valaki ajánlotta a Maca Vibe-t a fiúknak. Valaki tud erről valamit?

Most nekünk sincs sok meló, én is halálra unom magam. Legyen már négy óra!!! Utas egy szál se. (Na mindjárt elkiabálom)
vic12

Krisztike drága nagyon-nagyon örülök,hogy kezdhettek :D !Meglátod a 2-es és 13-as szerencsét fog hozni Neked :wink: !

Vic én is szedtem régen a Clostyt és nekem sem volt tőle semmi tünetem,pedig növögettek a petikék rendesen.Szerintem a székrekedés inkább a Gravida miatt van.Ne add fel!!!!

Rebe örülök,hogy Ti is kezdhettek nemsokára :wink: :D !

Babynak én is nagyon szorítok!!!!

Anett neked is nagyon szorítok,már biztos túl is vagy rajta.Várunk a hírekkel,ha tudsz gyere!

Gabi,Gil a drukkok mennek folyamatosan :wink: !

Mindenkinek puszi és nagyon jó hétvégét kívánok!
Lippa

lippa

Csajszik,
Köszi mindenkinek már így előre is a drukkot! :wink:

Lexi,
Nagyon-nagyon gratulálok a vizsgádhoz! Remélem már csak jó történik majd veled! :D

Vic,
A protokoll orvosi szóhasználatban a gyógyászati kezelésekre vonatozó egyedi útmutatásokat jelenti. Megnéztem neked.
Szóval ha jól értelmezem a lombik alatt, milyen injekciót kapsz, mennyit, meddig, stb. A short csak kb. 2 hét, a long meg kb. 1 hónap a beültetésig!

Én elkezdtem Elevitet szedni 18-tól, meg eszem a méhpempőt. Párom meg nagy dózisban C és E vitamint!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vic,
Ja amúgy nekem az Elevittől nincs székrekedésem, csak sötétebb, feketés színű. Bocsi! :oops:
Szerintem tuti, hogy egyénfüggő kinek melyik válik be (Elevit-Gravida).

Kép
rebe
Dunaharaszti

Edzettem... :lol:
Vic! Férjem szedte a Maca Vibe tablettát. Én a Dm-ben vettem, de sztem bármelyik drogériában meg lehet venni. Ugyan a Férjemnek semmi baja elvileg, de ezt már szedte egy ideje, amikor volt a sperma vizsg. Tehát nem tudom, e nélkül mi lett volna.

Lexi! GRATULÁLOK!!!!

Kép
vikike0429

Lippa!

Nem szedek Elevitet, csak szedtem, de abbahagytam mert székrekedést okozott. És ez nekem amúgy is nagy probléma. Ezért gondoltam a Gravidára mert valaki említette. Most nem szedek még semmit. Most kezdem a vitamin, ásványi anyag bombával feltuningolni a szervezetem. Ezért is gondoltam a Garvidára. Meg multivitamin pezsgőtablettára.

Viszont így akkor kicsit megnyugtattál. Lehet, hogy az én petikéim is érnek akkor? Neked mennyire volt hatásos a Closti?
Jó, mert már kezdtem azt hinni, hogy nem használ semmit a Closti.
vic12

Vic!

Akkor félreértettem,ne haragudj azt hittem,hogy már szeded a Gravidát :oops: .Nekem a Clostyt még a régi nőgyógyászom írta fel,nem a BMC-ben,sajnos nem hozott eredményt,de mint utóbb a BMC-ben kiderült apa problémák is voltak.

Lippa
lippa

Vic
Nekem az Elevittől semmi bajom nem volt, vagyis kis szorulás igen, de a Gravidától állandó hányingerem és hasmenésem van. Bár a hasmenés a kórház utolsó hete óta állandósult. Legalább nem hízok annyit. :lol:

Benszi
Hol vetted a szopipárnát? Neten rendelted, vagy boltban? Már néztem én is és nekem a netes szimpi, meg árban sem vészes.

Sharon
Ha talizunk, akkor leharaphatod a fejemet. Igazad lesz, de muszáj volt. :oops:

Madrin
Elvileg az én férjem mehetne máskor is, mert már csak a jegyző a főnöke, de ő ilyen kis önzetlen(?). (húha, nem találom a tuti szót ide, bántani meg nem akarom.)
Vendég

sharon
Még szobafogság van, de egyre nehezebben bírom. :oops:
Vendég

Vic én is szedtem Clostyt semmit nem éreztem,mondjuk az én nődokimnak fel se tűnt hogy nem ez a bajom hanem van egy nagy endometriozisom....
Még szerencse hoyg csak 3-4 hónapig hittem neki, és egy 10 ezres vizsgálat után mikor hümögött hogy a gyógyszerektől tele lettem cisztával, na akkor otthagytam.
Konc tanárúr 2. uh után megmondta mi a bajom....
madrin

Madrin! Én 3 hónapig szedtem, baba nem lett, de ciszta sem. Én is abban bízom, hogy a Bmc-ben megmondják, miért nem vagyok még babás.

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: