A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Ezt ő nyújtotta és pakolta rá a feltétet :wink: Irtóra ügyes a kispasi :lol:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok.

szirmi milyen nagy fiad van.)es milyen ugyes. :wink:

boni orulok hogy jo volt az elso benyomas a dokinal.)jo pihit.

cocesz vajdasagba is kuldhetsz palacsintat.:)

LANYOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BELEMENT :lol: :lol: :lol: szeptemberben megyek kerni idopontot:)
olyan nagyon boldog vagyok hogy azt ki se lehet mondani.
ja es pluszban megyunk a 3 napos pihire.)hotelba,kit erdekel menyibe kerul :lol: :lol:

bocsi a sok vigyoriert de mostan lehetne velem lepket fogatni. :lol:

Kép
monyo83

Monyó :)

Kép

Szirom, édes a fiad!

Bocs, de nincs időm visszaolvasni.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szirmi: mennyit nőtt Miksa!!!!! Hihetetlen!!!! :wink:

Sonjus: megadrukk!

Zöldi: hozzánk nem jött a paliból. :cry:

Monyó: hurrá!!! :D :D :D

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sajnálattal közlöm, hogy nem maradt a paliból egy megveszekedett darab sem.Mind megevődött.
Még nem feküdtünk le, csak pár kölök, aki reggel (mindjárt) megy dolgozni. Most jöttünk meg a sétából. elég félelmetes a Dunapart éjszaka...
Szétröhögtük az agyunkat!!! Naggggyon király volt.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

utolsó munkanap a mai ebben a tanévben :lol: vhogy a mai napot csak kibírom.
jövőhéttől délig alvás....

szép napot!

kati
katica30

Sziasztok!

Monyó, hurrrrrrrrrrrrrrrrÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Katica, bocsi de a párom ült megint a gép előtt és ő nyomta ki az msn-t! Kinyomja és utána közli! :twisted: Kitartást az utcsó naphoz!

Szirom, milyen nagy a fiad!Pociképet mikor kapunk??

Ma nem megyek dolgozni, helyette az okmányirodába ülöm le a napomat( na jó csak fél 12-ig vannak)! Utánna sipirc vásárolni, haza főzni, és takarítani, hogy úgy tudjunk elmenni nyaralni, hogy tisztaság van! Én már csak ilyen vagyok....

Kép
kata05

Elvonult a hadnép! Alváááááááás.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt! Merre vagytok?

Monyo! Végre! Hurrá!

Cocikám! Merre voltatok este a Duna parton?

Boni! Én nem adnám fel! Ugye, milyen jó dokit ajánlottam? Ezért jár nekem egy poz.terhességi teszt:-)))

Kata! Jó volt a vicces írás!Nagyon tetszett!

Csikken! Hogy vagy?

Sonja! Jobban vagy?

Szezso! Helyzetjelentést kérek állapotod felől!
(Kis állapotoskám :lol: )

Szirom! Újabb szerelmes fellángolás a fiacskád iránt!!!! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

MOnyó na ugye hogy ugye? HA te örülsz, olyan, mintha mi örülnénk! Sínen vagytok!+++++++++++++++++++++

Zöldi még jó, hoyg nem vártam :wink:

BAbim ha rajtam múlna adnám, de már ma is úgy kelltem, hoyg mindjárt megjön. nem görcsöl, de fájogat mensisen a hasam. ááááá hőm 37.00

Szezsó, Sonjus +++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek öleléshegyek

Szirom szakács lesz ebből a gyerekből meglásd! :lol:
Vendég

SZIASZTOK.

koszi :lol:

coca,nagyon fini lehetett a palacsintad ha elfogyott az osszes.

katica akkor mar csak a mai napot kell kibirnod es aztan pihiiii:)

kata,bocs de nem emlekszem hogy hova is mentek vakaciozni?

boni meg ne addd fel vannak meg csodak.)

rolam.azon kivul hogy a ferjem nagynehezen belement a vizsgalatba,meg kiderult valami.Kideritettem mert nem akart elmenni,es semmi de semmi koze nincs a buszkesegehez.
szerencs hogy megtudtam,maskent szomoru veget ert volna a kapcsolatunk.de mostmar minden ok lesz.

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Szirom: azta, milyen jóképű pizzafutár :-D (nekem is kellene a pizzatészta recept, olyan jól néz ki…)

Babim: köszönöm, jól vagyok!!! Görcsölgetek, de dobálom magamba a Magne B6-ot :-D Fogorvost túlélted? (vagy nem is tegnap voltál?)

Kata: jó okmányirodázást! :-D meg készülődést a nyaralásra..

Monyó: örülök, hogy minden megoldódott kettőtök között! Ez a nyár meg jó lesz arra, hogy újra egymásra hangolódjatok, és ősszel újult erővel vágjatok bele a babatémába :-D

Boni: 37 az tök jó, nagy poén lenne, ha a pozitív teszt miatt kellene legközelebb hívnod a dokidat :-D

Coca: köszi a (virtuális) palacsintát! :-D

Ja, és SONJUS????? Én reggel teljesen azt hittem, hogy ma fogsz tesztelni…de látom a tickereden, hogy még van 1 nap…

Egyelőre ennyi, mennem kell dolgozni…

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso kicsi topikjósnő :lol: te mikor tesztelsz?
Vendég

Hahó!

Köszi csajok, én is nagyfiúnak látom :wink: És tényleg ügyes a konyhában (meg másban is :D ), nagyon érdekli a főzés :lol:

Szezso! Mindjárt elküldöm priviben a receptet neked!

Monyó! Örülök, hogy jól alakultak a dolgok! Kicsit megint titokzatos vagy, de nem baj :lol:
Végülis hová mentek pihizni? Szerintem sokan azért kérdezték ám, mert segítenének szállást keresni :wink:

Bonikám! A 37 a tökéletes! Görcs meg nem baj, tudod :wink:

Bimi! Újabb ok, hogy gyertek a talira :wink:

Zöldi! Jó, hogy elsők a vendégek, de milyen paliból nem kaptunk? :lol:

Kata! Nemrég tettem pociképet, ilyen sűrűn nem érdemes :wink: Kicsit várok még :)

Katica! Az uccsó napot már féllábon is, de tényleg! :wink:

Snufi! Akartam már kérdezni, hogy áll a kertetek?

Csikken! Köszi :D

Lányok, magnéziumügyben már akartam mondani, hogy nagyon fincsi pezsgőtablettát kaptam a DM-ben, 250 mg magnézium + B6 vitamin. Én azóta nem is nagyon MagneB6-ozok :wink: Bár én túlságosan szeretem a pezsgőtablettákat állítólag, de ez tényleg fini és szép nagy adag van benne. Ciklámen doboza van.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom,nem akarom nyilvanosan leirni a problemajat,megkert ra.
Zentara megyunk(vajdasag)a szallas keresest mar feladtam,nincs ott semmi(elegge elmaradott varos szerintem)
Nem baj,hotelban is jo lesz,csak allandoan azon agalok hogy nem tudom hogy ott mit illik meg mit nem. :oops:
pl.szabad e a szobaba kajat felvinni?gondoltam reggel ha felkelunk vagy ilyemi,szabad e ott kavet fozni magunknak.stb.
most meg azt nem merem megkerdezni toluk hogy van e ott dupla agy,nehogy kirohogjenek :oops:

en is szeretem a pezsgotabit,a narancsosat,regen volt a plussz tableta na abbol sokat megittem:)

Kép
monyo83

Jó reggelt!
Tegnap kicsit hülyén éreztem magam, hogy állandóan írogattam, pedig csak van egy kis fájós pisilésem, meg egy kis barnázásom, úgyhogy úgy terveztem a tegnapi "hisztérikám" után, ma nem is írok, nehogy az agyatokra menjek, erre itt ülök már megint :)
bocsi

Monyo!
Vigyorogj csak nyugodtan, ezek nagyon jó hírek :)

Szirom!
A kispasid tényleg nagyon tündér :)

Boni!
Bizti, hogy nem vagy terhes? Még egy teszt??????

Babaimi!
Köszi kérdésed, jobban vagyok :) Este bevettem egy Augmentint és már reggelre sokat javult a helyzet :)

Szezso!
Hááát majdnem kísértésbe estem, hogy reggel teszteljek, de aztán összeszedtem magam :)
Ugye nem komolyan írtad az 5 órát :? :wink:
(szerintem 6-ig bírom majd :D )
sonjus

sonyus reggel minel hamarabb gyere a hirrel.
ha kepet kesobb raksz is fel nem gaz,csak mond azt hogy Lanyok pozitiiiiiv :lol: :lol: :lol:

Kép
monyo83

Monyó!

Ezt találtam neked: http://www.senta.org/sentam/modules.php ... ekint&id=2

Mit illik, mit nem: kb. mintha vendégségbe mennél szerintem. Ne aggódj! Az ágyat pedig nyugodtan megkérdezheted, hogy franciaágy-e, mert azt szeretnél, mivel a férjedel utazol. Léteznek olyan szobák is, ahol több méterre vannak az ágyak egymástól, már laktam olyanban, ti meg gondolom nem olyanban akartok :wink:
Kávé: szerintem simán, bár a szállásárban elvileg benne szokott lenni a reggeli egy szállodában. Ezt is kérdezd meg nyugodtan, hogy az ár reggelivel együtt értendő-e. Ha igen, akkor lesétáltok reggelizni, kávézni.

Sonjus! Azt reméltem, tesztelsz ma :wink: Akkor holnap rajtad a világ szeme :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom a hotel Royal ahova mi megyunk.a tobbi nem jo mert bar zentat ir nem ott vannak hanem egy kozeli faluban ami gyalog 30 perc a varostol,mi meg ejjel fogunk boklaszni,gondolom nem teljesen jozanul eshat az azert messze van.
kulomben ilyen nyari ifjusagi jatekok lesznek zentan akkor arra megyunk csak nem satorozunk mint a tobbiek.lesz ganxta zolee es a kartel amit mondjuk nem csipek :? meg ghymes amirol nem tudok semit,karthago errol se tudunk semmit,ez ilyen fesztivalszeruseg es hajnalig megy a buli:)
azt mar tudom hogy a reggelit nem lehet ott elfogyasztani mert az etermet epp felujitsak,es semmit nem lehet ott enni.
az agyat akkor megkerdezem :P persze hogy nem akarok kulon aludni a paromtol,o azt mondta ha nincs franciaagy akkor alszunk a foldon:)
ha apartmanba megy az ember akkor az ar amit ott ir azt fejenkent szamolando vagy annyi az aprtman es ahanyan laknak benne.?

Kép
monyo83

Monyó! Az apartman árát egyben szokták megadni, de ez nekem így sehogy sem stimmel. Kérdezd meg azt is. Ha van egy kis konyhátok, akkor azért olcsóbban kijöttök mindennel. Ha egyáltalán konyhát ért alatta, mert a felsorolásban nem látok konyhát. És mivel többféle szobaár van, azt is kérdezd meg, hogy bent van-e a fürdő a szobában, mert el tudom képzelni, hogy az olcsóbb szobákhoz közös a fürdő. Nem ciki kérdezni, csak az lenne a rossz, ha mást kapnátok, mint amire számítotok, és főleg, ha más összegért. Ja, és hogy ennyi pénzért ne aludjatok a földön :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sonjus tegnap reggeli teszt alapján nem! meg egyébként bse, hiszen ha 2 éven keresztül nem sikerült, akkor mé ppont most! most azt várom mikor jön meg, hoyg elkezdhessük a vizsgálatokat! :lol:
Vendég

Én tiszta hülye vagyok!
Most vettem észre, hogy a reggeli nagy rohanásban az antibogyót még bevettem, de a duphastont otthon hagytam :evil:
Frász és frász!!!!!! Ha már babát szeretnék ez lenne a minimum, hogy legalább erre odafigyelek :(
Borzasztó vagyok, és már megint hisztis, bocsi, eldugultam.
sonjus

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. Nem tudott olyat mondani amit már ne tudnánk. Mivel a mnyh 12 mm és már a 14. napon 11 volt így arra következtetett, hogy a hormonok jól működnek, csak most nem volt pé. Ja és elvittem a görbéimet, ami megerősítette abban, hogy jól működik minden. :? szedjek E vitamint és aloe verás termékeket írt fel. :shock: Az mondta fölösleges hormonnal terhelni a szervezetemet. Várjunk még vele egy kicsit. A mai hőm 36,2 és tegnap volt tojásfehérje. Most már vagy jöjjön piri, vagy legyen pé de történjen valami!!!! :twisted: :twisted:

Mindenkinek további szép napot! Most nem tudok visszaolvasni rengeteg melóm van!

Pusza!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Monyó, Dunakilitiba megyünk a Wellnes hotelbe. Remélem semmi komolyabb probléma nem volt amit nem mert elmondani.

Sonjus, én írtam az 5 órát! :wink: És nyavajogj nyugodtan, te nem űzöl hobbit belőle. Mint itt most SENKI!

Okmányirodában fél 8-kor közölték elfogyott a sorszám( és 8-kor nyit)! Sz...ok rá, meg az okmányimra!!!!!! :evil:

Így takarítok!

Kép
kata05

Bocsi Kata :oops: de 5-kor tényleg nem hiszem, hogy felkelek :)

Tudnám ám fokozni a nyavalygást :D már megint barnázom :)
sonjus

Sonjus! Ne butáskodj már!

babaimádó
Kép
babaimado

Sonjus, nem gondoltam ám komolyan az 5-öt! :lol: Remélem a babától barnázol!! :wink:

Kép
kata05

kata majd utánadküldjük smsben sonjus tesztjének eredményét :lol:

sonjus bababababababababababa!
Vendég

lili drága reméelm tegnap elkaptad Apát! :wink:

Kata neked volt már Pé? vagy tényleg a nászúton lesz? :lol:
Vendég

Kata felvettelek msn-en! Valamit szeretnék mondani :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kata!Hova mnetek nászútra?

babaimádó
Kép
babaimado

úgylegyenúgylegyenúgylegyen
attólattólattólattólattólattólattóóóóóóóóóóóóóól
:) :) :) :) :)
Olyan imádnivalók vagytok, hogy nem akadtok ki rajtam, én már rég kiakadnék magamon :D

ki is akadtam :)
Kép
sonjus

nekem az állkapcsom akadt ki a nevetéstől!

ja és hasfájásom is elmúlt :roll:
Vendég

Zombicoca felkelt. De nem ébtedt még fel!

...szerintem meg fogtok lincselni, ha nem lesz erőm ma sem szörpizni menni...
Szemetek elé sem merek már kerülni. Szét vagyok csúszvaaaaaaaaa

Kép
zölddisznó

Coca
mivel rendes kicsaj vagyok, nem lincsellek meg :wink: :lol: amúgy Boni nem ér rá ma, és délután apa is akar menni a westendbe. No, akkor marad a jövőhét megint :lol:

Bp-i és környéki Csajok
jövőhét tali? :P :lol:

Szirom
húúúúúúúúúúúúú, ez a kép nagyon jó Miksáról :D belezúgtam újra :P :wink: és még főzni is tud :D főnyeremény :wink:

Monyó
hogy sikerült párodra hatni? :D

Kata
mint ahogy Ceniko mondta volt, ocsmányiroda :lol: :lol: :lol:

Szezso, neked még 6 nap van tesztig? :shock: azt hittem kevesebb :P

Sonjus
szuszáááááááááááááááááááááá :wink:

Boni
gyanúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúús vagy :lol:

Kép
gaby25

...hu! Köszönöm Gaby! Most megkönnyebbültem. Viszont jövő héten tuti, hogy csak a hétfő jó nekem, mert kedden fekszem be a kórházba. És CSAK akkor megyek, ha mindenki CSAK iszik, és NEM eszik, és még csak nem is gondol kajára, mert a műtét előtt 48 órán át nem vehetek magamhoz szilárd táplálékot. Úgyhogy a folyékony kenyerezésbe hétfőn du. benne vagyok.

Kép
zölddisznó

Szirom: nem kaptam meg a privit... :(

Sonjus: ez nem nyafogás egyáltalán :wink: én örülök, hogy leírod, mi történik Veled :lol:

Gaby: csak múlt szerdán volt az inszem... :wink:

Tesztelni nem akkor fogok, mikor a tickerem jelzi...Nem tudom még mikor, majd szólok!!! :lol: Vagy inkább legyen meglepi :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

zöldi szerintem akkor tegyük át olyan időpontra, amikor ehetsz is, ihatsz is! :lol:
gaby neked mindig gyanús vagyok! :lol: ha má westendbe jársz vegyé nekem cukipapucsot! :lol:

szezso imádom a meglepetéseket! :lol:
Vendég

Oké Boni!

Kép
zölddisznó

Szezso! Nem kaptad meg, mert elfelejtettem :oops: De most elküldtem :wink:

Sonjus! Én sem érzem nyafinak, az vesse rád az első követ, aki hasonló helyzetben nem nyűglődne :wink: . Meg azért vagyunk, hogy legyen kinek elmondani a dolgokat, nem? :wink:

Zöldikém! Nem kötözködésnek szánom, de alkoholt ihatsz műtét előtt? :lol: :lol: :lol:

Gabi! Szerintem is főnyeremény lesz a fiam, én meg rémes anyós leszek :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bab, Dunakilitibe.

Boni, még nem vót pé-m, majd eztán!!! :lol: :lol: ( reméljük)

Ceni, visszaigazoltam! Várom jelentkezésed!

Kép
kata05

Sziromka idézek a Jóbarátok ama részéből, amikor Mónikáéknak megszülettek az ikrei, és Mónika ezeket a szavakat intézte fiához

" Annyira foglak szeretni, hogy utána soha egyetlen nő nem lesz neked elég jó!" :lol:
Vendég

Boni :lol: Aha! Látom, érted a lényeget :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

kata akkor hajrá hajrá! :lol:
Vendég

Csak bekukkra van időm: 4kor (elvileg) indulunk Szabadkára. (esküvőre) Útközben beugrunk Katiékhoz :D :D :D Szegedre.

Indulás előtt még beköszönök.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

tesókám visszakukk! :lol:
Vendég

Szirmi! Má' mé ne ihatnék? Ha hétfőn du megiszom egy söröt (uram bocsá' kettőt) az kb éjfélre már nem is "látszik" a szervezetemben. Nemhogy szerda de. a műtétkor. Úgyis tudom, hogy csak irigykedsz! :wink: :lol:

Snufi! Kellemetes esküvőzést + erszdelahajamat-ozást!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ti még nem ismertek!Egyszer kétszer írtam csak ide.Most is csak Áfonyaaa felől érdeklődnék!Nem tudjátok mi van vele?Elmentek nyaralni?A privieimet nem olvasta és ide sem látom,hogy írt vona mostanában!
Bocsi a zavarásért!

Kép

Kép
lecso

kedves lecsó Áfi és kis családja ezen a héten valóban nyaralnak, a Balatonnál!
Vendég

HOL VAN MINDENKI?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: