A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

lanyok koszi koszi,anyira aranyosak vagytok hogy el sem lehet mondani.) :cry: -meghatodas.

Kép
monyo83

Monyo+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szirom! Örülök, h. rendbejött Miksa!

Coci! MAi tali részemről lefújva. Pont kérdezted, ki megy fogdokihoz..hát én. De nem Pestre járok...Így tuti nem megy a tali.Kedden kiszedett egy amalg.tömést, mert fájt a hidegtől és betömte, de vszínű magas lett, mert fáj.Vissza kell mennem ma:-(

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
és a holnap jó lenne neked? mert ha mindenkinek jó lenne, akkor tőlem lehet holnap is :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!
Összes tickerem stornó, úgy néz ki, hogy igen rendesen jön belőlem valami nagyon sötétbarna, kis darabokkal spékelt cucc.
Elkettyentem, de talpra állok :)
sonjus

sonjus,neeeeeeeeeee. :cry: :cry:

Kép
monyo83

Sonjus: basszuskulcs…Pedig szeded a Duphastont!!! Felfázásod javult??

Monyó: remélem mindent sikerül letisztázni és új alapokra tudjátok helyezni a kapcsolatotokat. Lehet a babó is csak erre vár :wink:

Kati: szuper, hogy ilyen gyorsan fognak Nálatok történni a dolgok! Petikének puszi!!!

Boni: ezer drukk mára!!!

A találkozóknak jó találkozót :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus, sajnálom! :cry:

Kép
kata05

Felfázásos akármicsodámmal ma benézek a körzetihez.

Szezso!
Na most én sem tudom, hogy a duphaston mellett, hogy adhatja elő 28 napra ezt a megengedhetetlen stílust :) :?: :shock:

Legalább késhetett volna! Pont tegnap bújt hozzám a párom, adott egy puszit a hasamra és azt mondta, hogy lehet, hogy odabennt már van valaki. Ezek után hogy mondjam meg, hogy ...
:cry:
sonjus

Sonja, hívd fel a dokit azonnal!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi!
Melyik dokit? Kaálisat? Azonnal? Ne rémisztgess!
Most mivan????????
sonjus

Felhívtam Krizsa dokit, mondtam a fájós pisilést, meg a barnázást is, azt mondta menjek el a körzetihez, szedjek antibiotikumot (valami penicilin származékot) és a barnázásom még nem jelent semmit, attól még lehet ott baba és várja a hívásom :)
sonjus

Sonjus: Augmentin, Zinnat, Semicilin mehet terhesen is :wink: És szedd be amit kiírnak, nehogy felülfertőződjön!!! Nagyon szurkolok!++++++++++++++++++++ Mennyire barnázol????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok!

snufi: msn-en majd gyere vmikor, és megbeszéljük a talit.

boni: drukk+++ várunk a beszámolóval.

coca: :lol: :lol: :lol:

monyo: drukk+++ türelem, türelem. próbáljátok megbeszélni a dolgokat.

szirmi: kitartást!

baba: drukk a fogorvoshoz! jaj!

sonjus: nagyon-nagyon drukkolok++++

szezso: egy hét múlva teszt, nagyon izgulok, drukk++++

rólam: ma felhívtam az ántsz-t, nincs időpont kérés, csekken előre be kell fizetni a pénzt (6 ezer / fő). így ma kirohantam hozzájuk csekkért, persze a város másik végén vannak. az ajtajukon megláttam, hogy ugyanezt a vizsgálatot, abban a magánorvosi rendelőben is megcsinálják, ahova a legtöbb vizsgálatra járok. felhívtam őket, ott lehet időpontot kérni, de ez a vizsgálat 15 ezer ft. az már kicsit sok.így maradunk az ántsznál. valószínűleg jövőhét szerdán állunk majd sorba csapolásra.

kati
katica30

Halihó!

Monyó: gondolok Rátok!

Boni: szerintem nem rossz a görbéd!!! Még akármi is lehet belőle!!!

Sonjus: jajj!!!! Drukkolok nagyon!

Szezso: hogy vagy?

Kati: holnap talizunk!!! :D

Szilcsi: sajnálom, hogy Veled nem. :(

Rólam: voltam ma bent a Margitban a dokimnál: írt beutalót magának ( :roll: ), kaptam receptet is (Bromo), júli 9.-én vért is vesznek, megnézik a prolaktinomat, ok-e, tartja-e a szintet. :shock:

Pusza: Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ceni!
Elsőre soknak tűnt, de azóta cseréltem tampont és most azt mondanám, hogy épp-hogy
?
sonjus

Sonjus: jól tetted, hogy felhívtad a dokit :-) jól ránkijesztettél :wink: Mennyi Duphastont szedsz? (lehet, hogy pont a baba miatt van a barnázás…)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus: Az nem vészes, főleg ha nem folyamatosan jön :wink: Egyegy csepp belefér.... nyugi! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Igaziból Babaimi, azonnal hívd fel a dokijától kaptam frászt :) és mentem telefonálni! Köszike érte és pussssssssz!!! :)

Ceni!
Elsőre tényleg nem egy-egy csepp volt, hanem úgy rendesen, de azóta szinte semmi!

Szezso!
3 x 1 duphastont szedek és azért még nem hagyom abba. Csak nem lesz gond! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Katicának írtam, épp msn-en, hogy valahogy nem tudom még feladni, hátha mégis összejött :)
sonjus

Sonjus! Azért, mert megijesztettél. A húgyúti fertőzés veszélyes lehet a babára! +még barnáztál is! Azért írtam, hogy azonnal Krizsa, még mielőtt baj lenne! Inkább feleslegesen hívjuk, mint későn (ezzel Áfi is egyet fog érteni!). Szorítok neked!

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="gaby25"]B írta:gaby25aba
és a holnap jó lenne neked? mert ha mindenkinek jó lenne, akkor tőlem lehet holnap is :P :wink:

nem kaptam választ :cry:

Sonjus
drukk, hogy minden ok legyen +++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Visszatettem a tickereim :)
Nem adom még fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért sem!!!!!!!!!!!!!
Igaz Babaimi! Minket nem olyan fából faragtak!!!!!!
sonjus

Bimi! Ügyes voltál, Sonjus azonnal telefonált :wink:

Sonjus! Drukkolok, ha a doki is azt mondja, hogy ne add föl, akkor föl ne add! :D Mikor mész a körzetihez?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Köszi a drukkot!
4-kor végzek és csak utána tudok menni :(
Azért még remélem, hogy a főnököm hamarabb beér mint tervezi, gyorsan végzünk és elenged korábban!
sonjus

Sziasztok!

hazaértünk.

először is:

Sonjus BAbim nagyon kis meggyőző tud lenni. vigyázz magatokra!

szezso drukkhegyek ikrekhez!

Végre egy olyan orvos,aki után pozitívan gondolkodounk mindketten :lol:

amint megjön a mensim, már ebben a hónapban minden vizsgálatot megcsinálunk, :lol: és utána összedugjuk fejünket, hármasban ( ezt ő mondta így)hogyan tovább.

azt mondja nekem, érdemes csinálni egy teszte, mivel késik a mensim
erre én nevetve: köszi, azon ma reggel túlvagyok negatív !
erre elnevette magéát! .-milyen kis felkészült. de ez lehet még korai, ha továbbra sem jön meg, akkor hívjon fel :lol:

Párom azt mondta amikor kijöttünk:
NA ide se jöhetsz egyedül, túl szimpi a doki! :lol:

ennyi
Vendég

TALI
Coca most telcsizett, hogy közbejött valami, de neki jó lenne a holnap

Boni
Ti melyik dokinál is voltatok? örülök, hogy jó benyomást tett rátok a doki :D gyere mesélj :P :wink:

Kép
gaby25

Boni: hogy jönnek ide az ikrek? Nem ééééértem... :lol:
Na, annak örülök, hogy végre kifogtál egy normális dokit, és haladtok előre Ti is! :-D

Snufi: köszi, jól vagyok :-D kicsit görcsölgetek, de amúgy minden oké…Neked is tök alapos a dokid, hogy megint nézet prolaktint…

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso úgyistudom, hogy érted!

gaby zöldi sajnálom. én holnao nem érek rája!majd legközelebb

babim kitartás fogdokihoz

mire vagytok még kiváncsiak?

ja görcsöl a hasam ott ahol nem akarom, hogy görcsöljön.
Vendég

most meg mindenki eltűnt? :twisted:
Vendég

Én vagyok, csak nem volt net!( csomagváltás miatt)

Sonjus++++++++++++++++++++++++++++++++++..........!

Boni, de jó legalább történik vmi!!

Katica, Petikének továbbra is küldöm a gyógypuszikat!

Kép
kata05

katám most kjelenleg az, hogy már 3 napja fá a hasam bóvissza visszatérően, mensisen. áűllandóan a wcre futkosom, hogy mi van! most má megjöhetne, nem kellene szivatnia!
Vendég

Boni
na mi van? most már nwem kilóban méred magad? :lol: és új te leszel nem régi? :lol: HESS GÖRCS :evil: ki a dokid???? Krizsa?

Kép
gaby25

Sikerüüüüüüüüüült!!

Kép
kata05

katám ügyi vagy!
Vendég

Bonikám, örülök, hogy ilyen jól ment :lol: Látom, kicsit fel is dobódtál, örülök neki nagyon! :wink:

Sonjus! Majd jelentkezz, mit mondott a doktor!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom hát igen! most először érzem tényleg, hogy ez nem állóvíz! gyorsan lezvarjuk a vizsgálatokat, és utána hamarosan nekünk is lesz babánk! punktum :lol:

Küldök neked egy virtuális nyak és derék masszírozást, hoyg jobb legyen! miksa? jól van?
Vendég

Boni! Köszi, rám fér :wink:

Miksa irtóra jól van, az előbb dobott be egy gombóc csokifagyit, rá egy doboz kakaó, majd egy banánt :roll: :shock: :lol: Remélem, nem lesz semmi baja :lol:

Megyünk pizzát csinálni, azt nagyon szereti, van saját gyúródeszkája :wink:

Majd amíg kel, még benézek :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

hmm pizza egyébként priviben kérem receptjét! :lol:
Vendég

Elküldtem :wink: Tényleg jó recept! Arról a fogyis oldalról van, amit a múltkor ajánlottam, csak kicsit kibővítettem :wink:

Muszáj lépnem :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Voltam dokinál, nem nagyon akart antibogyót felírni, nehogy baj legyen, de mondtam neki, hogy beszéltem a Kaális dokival és mondta, hogy mehet, így Augmentint írt fel 2x1-et. Azt kicsit sajnálom, hogy nem volt lehetőség vizelet vizsgálatra, de a gyogyi majd segít tuti!
Mikor eljöttem, azt mondta, hogy drukkol szombatra :)
Barnázás azóta sincs :D
sonjus

Sonjus! most már mindne rendben lesz meglátod! pihenj amennyit tudsz, igyál sok sok folyadékot!
(((((((((((((((((((((((((((((sonjus))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Sonjus, nagyon kiváncsi vagyok a szombatra! Remélem 5-kor megcsinálod a tesztet! :D

Küldök vmit, egy másik topicban olvastam, de jó:

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből

Kép
kata05

KAtám! :mrgreen:

Kispiskóta hogy van?
Vendég

Piskóta jól van! Várja a történéseket.

Kép
kata05

Bocsi Boni, hogy bekavartam a mai talival. Ma volt a biziosztás, és az osztályom kifundált valami turpisságot, és jönnek hozzám mindjárt. Már kész vagyok a 8962575 db palacsintával. Ha marad, küldök mindenkinek!

Pusz!

Kép
zölddisznó

már ülök is a villamosra! :lol:
Vendég

Jajjjjj, nem kell, lövöm őket szanaszéjjel! Szegedtől Szombathelyig debreceni kitérővel Eger városán át Komáromon tól Győrig és onnan vissza Keszthely felé, hopgy a nyaralók is kaphassanak :lol:

Kép
zölddisznó

beijedtél, mi?hogy rádtörök? :lol:
Vendég

Milyen palacsinta, Zöldi? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok, mentem aludni, már egész nap csak aludni akarok, meg tegnap is. ez a hülye időjárás. meg egyébként is fáj a hasam, derekam.

pussz
Vendég

Jó pihit Boni!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: