Na sziasztok,
már 7-kor bent voltam a kórházban a szülésznőmmel találkozni, akinek megint szülése volt, így 2 órát vártam rá, közben rámrakták a CTG-t... Az én kisfiam nagyon nyugis gyerek, de mikor megérzi a hasamon ezeket a "tappancsokat" teljesen begerjed és pont rárúg a tappancsra, már tök cinkes volt, egy doki meg a többi kismama is engem nézett a folyamatos "berezonálásnál".

De a lényeg minden okés, szívhang, összehúzódások, keményedések, fájások már vannak, de még nem a vészes kategória.
És ami a legfontosabb! Nincs semmi bajom a kenetvizsgálat alapján! Pedig én teljesen azt hittem, mert rengeteg folyásom lett, és nem kellemes, szóval azt mondja a szülésznő, hogy ez a 36. héttől normális.
Na aztán végülis tudtunk beszélni, de annyira megsajnáltam szegényt, hogy milyen fáradt (éjszakás volt, plusz műszak után mégegy szülés+éjszakai két szülés) és nem nagyon nyaggattam. Azért elmondtam: jönne a férjem szülni (fehér v. világos poló és papucs kell-a poló átvasalva - steril legyen kicsit) semmit nem kell vinni mindent adnak! Kértem, hogy nekem mindent mondjon mikor nyomjak, mikor vegyek levegőt stb. A vajúdást is megbeszéltük, hogy otthon szeretnék, mondta, hogy okés, csak ahogy elkezdődik hívjam, hogy intézkedni tudjon... Ennyi! Vérvétel és vizeletleadás is megvolt, holnap eredmény.
Ma elkezdtem a Callu....homeós bogyót szedni, plusz javasolta még a szülésznő az Arnica-t is, vérzéscsillapítása miatt azt csak jövő héttől adagolom. Hú tiszta llaaazzzaa leszek!
Nálunk megint szétverik a házat...

Ildi, nektek mennyi ideig tart még? Nekünk "elvileg" a héten lecseng....
Hú Zsú nekem a fejem már egy hónapja tiszta vizes, meg az orrom főleg, akkor duda lett!
Szivvi: köszönet a tüneményes fotóért, annyira kis finom igazi nőcis ez a Kiscsaj, és irigykedem, hogy már együtt tudtok az ágyban lustálkodni... Én is , én is szeretném már! Ez a kis zokni.... jaj....
Zsuzsi: én is úgy érzem, hogy Gurginak van még ideje....
Pillangó: holnapra mennek a drukkok nektek!
Esztora: nekem a júl.02. (1972) elég gáz, mert szűz aszcendenssel mint írtam precíz, kényszerbeteg, rendmániás! Nem bírnék kettő ilyen fiúval....

Egyébként nekem is AVENT gőzölős van, simán bedugod, bepakolsz, víz és megnyomod a gombot nem?