A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsú: Ez természetes folyamat, vegyél elő egy új szivacsot és azzal+mosószer picit dörzsöld le, le fog jönni és ragyógó lesz! :wink:
Nekem soha az életbe nem volt sterilizálóm, én mindig forraltam. Mostanában meg berakom a mikróba amikor eszembe jut és ott kiforralom a szilikont lefelé fordítva vízzel feltöltve 5 perc kb. (mondjuk Viola már nem újszülött, de csak a Boginál voltam ilyen sterilizálós, másodikkal már lazábban fogtam fel, a harmadiknál, meg már a "kutya hozza vissza" :lol: )

Gurgi: Hát én bent feküdtem a terhespatológián a toxémia miatt, és előző este a dokim kicsit megbuherált altájon (másnap így is úgy is indították volna a szülést a szar vérkémiám miatt) magyarán lefejtette a burkot a méhszájról (kurvára fájt! :shock: , kb így néztem ki) Elaludtam és olyan éjfél fele ébredtem arra hogy fájogatok. De se rendszeres nem volt se vészes. Aztán rámjött a kakilás, na itt már tudtam, hogy szülünk. Szóltam az osztályos nővérnek, hogy fájásaim vannak, hívjon dokit, és a paraszt visszaküldött aludni!!!, mivel nem voltak rendszeresek a fájások!!!!! Hívtam a szülésznőmet mákom volt, mert épp ő ügyelt. Lementem a szülőszobára megvizsgált az ügyeletes doki és mondta, hogy feszül a burok 1 cm a méhszáj szülünk!!! Ez olyan 1 óra fele lehett kb. Egész éjjel sétálgattam a folyosón, kurvára nem akart tágulni, de hozzáteszem, hogy nem voltak rendszeresek és erősek a fájások! Amolyan tingli tangli. Elvoltam, kicsit lihegtem, lélegeztem a lépcsőn amikor jött a fájás és kész! Nagyon jó volt, mert rajtam kívül senki sem szült akkor (simán, a műtők viszont dugig..) és egyedül voltam éjjel a szülőszobán, a folyosón-lépcsőn meg a csaszisok hozzátartozói sajnáltak :lol: de nem érdekelt, mert a lépcsőzés sokat segített, meg hogy sétálhattam...
És olyan 4 óra fele indult be, akkor vált brutállá. Akkor hirtelen elindult nagyon erős fájástevékenység és elkezdtem nyílni mint atom.... Akkor szóltunk először apának, mert nem indult valami gyorsnak....és had aludjon szegény pára.... :lol:
Na szal olyan 1,5 óra volt kemény. Asszem a 2. vagy 3. fájásra lett meg. De olyan önkívületi állapotba van az ember olyankor, hogy nem emlékszem a részletekre...
De Bogival vért izzadtam, az nagyon nehéz szülés és kitolási szak volt.... :( De vele még szülés előtti napon is 3.0.0.0 volt (tök zárt)és kemény a méhszájam!!! Szóval én azért örülök most hogy vajpuha és már nyílik... :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő hát ezt nem értem én sem hogy minek kéne pihenni?c2000 az "értékem".
nem is pihenek, vettem tököt és az lesz ebédre megyek legyártom.

Szivvi nagyon édes Lilkó még a lebegő zokni is.vettem én is 0-at kiváncsi leszek max jó lesz kesztyűnek..
(Anyu meg vett 1 18-23 méretűt jővőre talán belenő :lol: )
voltatok már levegőzni?mondjuk megint fúj a szél...

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi: jajj de ééééééééééééééédes :) :D

Hjajj Gurgi a nyákdugó az ilyen sűrű kocsonyás cucc, ami részletekben is távozhat, de nem folyékony halmazállapotú!!! Tehát nem cseppek állagú, hanem inkább darabos, nyákos, nyúlós és barnás, véreskés színe van....

ceniko
Szeged

Ma még nem levegőztünk, alszik a gyerek, mint a tök..Éjjel fél 2 óta 2 óránként enni kért :shock: Nem értem mi van vele, mondjuk most 10 óta alszik..

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Éhes volt :) de ordított is hozzá vagy csak megébredt...?

Elmentem puncimanciért a bölcsikébe.... :D

ceniko
Szeged

Enikő!
Köszi a történetet..hát nem lehetet semmi..hátha most jóval könnyebb lesz. Ezt kívánom! Mindenkinek!

Szal nyákdugó nem lehet cseppes..csak zselés, sűrű cumó.
Oké.

Ja Esztora!
Hova feküdjél már a 39-ik héten..menjél tököt gyalúlni.. :lol:
torolve_20131003125716

Szivvi: Na végreeee! imádom ezt a csajt, annyira cuki! Kisvirágos szexidressz naon teccccik!!!!

Gurgi: Nudibááár!!! :lol: :lol:

Szerintem Zsú lesz a következő. Gurgianyunak van még egy kis ideje... megérzésem szerint.

Kép
zsuzsi**

Megyek én is hamit csinálni ...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok,

szépek a tündérek, Annee-nak óriás gratulációt küldök!

tegnapi tali nagyon hangulatos volt, de gépet elfelejtettem vinni... sorry Csajok! nem ez az első amit elfelejtek...(((

tegnap volt az első nst, minden rendben, Babus jól érzi magát odabenn...

sikerült magam jó felb.... a hülye mesteremberek miatt... porszívózás közben tök sok újabb hibát találtam... mikor lesz már normális a magyar építőipar????

megyek babázni és barinőzni,
üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Jól van Zsuzsikám!
No. és én mikor kerülök sorra a megérzésed szerint?? :lol:
torolve_20131003125716

:evil: ollyan hülye ez a babanet, most épp a 333333. oldalon vagyok, és minden hsz-t kever!

cuki Lilkód van Szivvi!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

zsuzsi, de jó lenne, főleg Lilkó képeit nézegetve, de manóékat se felejtsük ki a sorból! :wink:

Szerintem Zsanett lesz a következő. Végülis úgyis akkor jönnek, amikor ők akarnak. :roll:

esküszöm, mintha nem zsenge zöldbabot főznék, hanem marhát, átvert a zöldséges. :evil:

kispiskóta

sziasztok!

Szivvi! Lili baba nagyon édes!

Kiváncsi leszek ki lesz a következő? :roll:

Végre lehült az idő, bár így se tudtam aludni mert Lilla baba megérezte és egész éjszaka mozgolódott, reggelre meg elfáradt, akkor meg elkezdett fájni a hasam. Most újra elkezdett tornázni, küldtem le neki egy pisztrángot, biztos ízlik neki :D

Találtam új dokinénit, nagyon aranyos volt, bár csak telefonon keresztül beszéltünk, mondta hogy éjjel nappal hívhatom, szombaton találkozunk vele személyesen, egy kicsit megnyugodtam.
Emi

Kép Kép
emi_25

Emi: Kit találtál????? :roll: Jöhet privibe is!
Virágot még mindig nem sikerült elérned? Biztosan jó a szám amit kaptál???

ceniko
Szeged

Nekem nagyon szar éjszakám volt.Aludtam kb.5 órát 2 részletben.Tök hulla vagyok.Ma már többször meghatódtam.Storyban benne van Csisztu Zsuzsa a kisfiával olyan szépek és ezen is elkezdtem sírni.Egyébként ma is olvastam egy horoszkópot az meg azt írta,hogy pihenjek sokat mert hamarosan minden erőtartalékomra szükségem lesz.

Holnap megyek dokihoz,hátha már bent tart,hogy beindítsa a szülést.
pillangó7

Enikő! Írtam privit!
emi_25

Andrisról képek: :lol:

Kép Kép

Gurgi, te a diéta végett fagyit se ehetsz? :roll:

kispiskóta

Sziasztok!

Szivvi, valami csoda édi Lilike, és azok a zoknik...
Biztos minden nap megrágicsálnám azokat a pinyura lábiujjakat...

Nálunk szupi idő van, tisztára fel is vagyok dobódva, takarítok mint állat, a szobát már kinyaltam ablakot is pucoltam, most még jön a konyha.
Bár picit le kellett pihenni bútortisztítás közben mert pocak keményedett meg fájdogált, de nem volt gáz.
Annyira felpörget ez a jó hűvös idő, hogy nem birok magammal.

Na, lépek is konyhát ganajászni, ott is átnyalom a konyhaszekrényt, annyira utálom, hogy fehéret vettünk annó, minden meglátszik rajta...

Legyetek jók, aki a vége felé jár az ne pihenjen, csak picit, hátha jön a következő béb!

Pussz...
Vendég

Jaj de kis cukker Andris baba, egyem is meg!
Anne mégegyszer nagy gratula, hát csak kibujt ez a nagyfiú!
Zsu!
Köszönjük a képeket!
Vendég

Hali!

Édes Lili baba!

Adminisztrációs kérdésem lenne: vidéki cím az állandó lakcímem (így sokkal jobb a köt.biztosítás+ egy kis családi ok), de szeretném, ha a kölköm a pesti kéróba lenne bejelentve. Ezt így lehet kérni, vagy automatikus az anya állandó címe???
Köszi előre is a választ!!!

üdv.: ckat
ckat

Én úgy tudom, hogy az anya állandó címe a mérvadó, de nem 100%.

kispiskóta

Hú csajok csuklik a fiam, egész lent a "végbelemnél" érzem :oops: Nagyon brutál.... :shock: És vannak hébehóba jóslóim, úgy kb 2 órája... lepihizek....

Andris egy tündér. Milyen kis szexi ruciba tárolják őket a kórházban! Itt pólyába vannak+pelenka+rékli (egyenuniformisba nyomulnak a kisdedek)

ceniko
Szeged

Ckat: Nálunk ugyanaz a helyzet. Kérheted, hogy más címre jelentsék be, de az fontos, hogy valamilyen hozzátartozó oda legyen bejelentve. Én így tudom. Esetleg a magyarorszag.hu-n több van róla, de nem vagyok ebben biztos.

Gurgika: Szerintem minimum egy heted van még...

Kép
zsuzsi**

annyira sterillizáltok hogy én is kiprobáltam az enyémet.nekem awent gőzőlös van.már végzett de még forró nem tudom kinyitni.kiváncsi vagyok milyen lesz a végeredmény.

Bridzsi

Kép
esztora

Jaaaj, de édes ez a kis Andrisgyerek :D Jókat játszott anyájával, most meg milyen cééépen alukál :D Kis tündérbéb...

Kép
zsuzsi**

na ezen még nem is gondolkoztam, nekem is van áll. lakcím de bejelentett tartózkodási is! akkor ugye a tartózkodási lesz a mérvadó?

nagyon édi Andris! olyan kis husika :lol:

lynia-

Babás képek nagyon aranyosak :P Olyan furi, de én még nem tom elképzelni Kispicurt, h hogy is néz ki.

Lakcím: jó kérdés. Nekem van egy állandó és egy tartózkodási helyem,a tartózkodási egyben a párom állandó lakcíme is. Remélem, ide lesz bajelentve.

Csajok, ha másképp nem kéritek, akkor dönt az anya állandó lakcíme. Ezt a kórházban kérvényezni kell, hogy hova akarjátok bejelenteni. Kérvényezés nélkül automatikusan a ti ÁLLANDÓ lakcímetekre kerül béjb is...

Kép
zsuzsi**

Lepihizek. Iszonyúan görcsöl vagy szúr vagy mi a hasam alul a jobb oldalon. :shock: :shock: Királylány elterült bent :D

Kép
zsuzsi**

sterilizálást én is most olvasgattam, és kifőzéshez én is a citromsavat láttam, meg vhol azt, hogy utána hideg vízzel öblítés, vagy desztilált vízben kell kifőzni
én még nem csináltam, mert mire odakerülünk, addigra nem is lesz steril, vagy igen?

lynia-

hoppá, akkor kérvényeznem kell majd, különben nagyihoz jelentik be...na még ez is, oltári sok papír lesz itt!

lynia-

Zsu!
Annyira nem kell szigorúan vennem a diétát, főleg, hogy az elmúlt 8 hét átlaga 5.5 lett..szal ehetek fagyit...hoho :lol:
torolve_20131003125716

Andris baba milyen aranyos, kis angol pólyában ha jól látom! Édes kis szappanopera főhős! Olyan, mintha ki lenne lakkozva a körme :lol:

Hencsi!
Hajrá takarítás, hajrá Bogi!
torolve_20131003125716

Gurgi, most indulok, de még megyek gyógyitárba, úgyhogy lehet kések. :wink: :lol:

kispiskóta

Sziasztok!

Szivvi, nagyon edik a kepek!

Annee! Megegyszer gratula, kicsi Andris nagyon aranyos!!!!

Emi 25, jo hir, hogy talaltal uj dokit!!!

En mult ejszaka vegre jol aludtam. Am tegnap ota fajdogal a hasam menses szeruen. Foleg ma este, szinte egyfolytaban mar tobb oraja...
Vendég

Na sziasztok,

már 7-kor bent voltam a kórházban a szülésznőmmel találkozni, akinek megint szülése volt, így 2 órát vártam rá, közben rámrakták a CTG-t... Az én kisfiam nagyon nyugis gyerek, de mikor megérzi a hasamon ezeket a "tappancsokat" teljesen begerjed és pont rárúg a tappancsra, már tök cinkes volt, egy doki meg a többi kismama is engem nézett a folyamatos "berezonálásnál". :shock: De a lényeg minden okés, szívhang, összehúzódások, keményedések, fájások már vannak, de még nem a vészes kategória.

És ami a legfontosabb! Nincs semmi bajom a kenetvizsgálat alapján! Pedig én teljesen azt hittem, mert rengeteg folyásom lett, és nem kellemes, szóval azt mondja a szülésznő, hogy ez a 36. héttől normális.

Na aztán végülis tudtunk beszélni, de annyira megsajnáltam szegényt, hogy milyen fáradt (éjszakás volt, plusz műszak után mégegy szülés+éjszakai két szülés) és nem nagyon nyaggattam. Azért elmondtam: jönne a férjem szülni (fehér v. világos poló és papucs kell-a poló átvasalva - steril legyen kicsit) semmit nem kell vinni mindent adnak! Kértem, hogy nekem mindent mondjon mikor nyomjak, mikor vegyek levegőt stb. A vajúdást is megbeszéltük, hogy otthon szeretnék, mondta, hogy okés, csak ahogy elkezdődik hívjam, hogy intézkedni tudjon... Ennyi! Vérvétel és vizeletleadás is megvolt, holnap eredmény.

Ma elkezdtem a Callu....homeós bogyót szedni, plusz javasolta még a szülésznő az Arnica-t is, vérzéscsillapítása miatt azt csak jövő héttől adagolom. Hú tiszta llaaazzzaa leszek!

Nálunk megint szétverik a házat... :evil: Ildi, nektek mennyi ideig tart még? Nekünk "elvileg" a héten lecseng....

Hú Zsú nekem a fejem már egy hónapja tiszta vizes, meg az orrom főleg, akkor duda lett! :roll:

Szivvi: köszönet a tüneményes fotóért, annyira kis finom igazi nőcis ez a Kiscsaj, és irigykedem, hogy már együtt tudtok az ágyban lustálkodni... Én is , én is szeretném már! Ez a kis zokni.... jaj....

Zsuzsi: én is úgy érzem, hogy Gurginak van még ideje....

Pillangó: holnapra mennek a drukkok nektek!

Esztora: nekem a júl.02. (1972) elég gáz, mert szűz aszcendenssel mint írtam precíz, kényszerbeteg, rendmániás! Nem bírnék kettő ilyen fiúval.... :oops: Egyébként nekem is AVENT gőzölős van, simán bedugod, bepakolsz, víz és megnyomod a gombot nem?

Andrea
Kép
kindernay

Andris baba mégegyszer Üdv a Nagyvilágban, te kis huncut fiú!

Andrea
Kép
kindernay

Ja lányok kérdés, valakinek volt már ilyen?
2 napja éjszaka arra ébredek, hogy (nem, nem pisi...) feljön a kaja a számba és iszonyúan ég a torkom... aztán folyamatosan hányingerem van, alig bírok elaludni...

Andrea
Kép
kindernay

Hi Kinderke!
Örülök, hogy minden rendicsek veletek, kenet, NST, szülésznő..
Szal te is azt mondod, hogy van még időm...lehet..az én fejem nincs bedagadva és ma a lábfejem is csontosabb lett..háhá
bár annyira nem volt durva eddig sem 2 hete csak papucsot tudok felhúzni
Jól van lányok ha van még időm akkor még lazítok ecce-kécce itt-ott amott..római part, városliget..hihi..
Csak aztán nehogy nagy legyen a meglepi aranyangyalkáim..
Én a képletem alapján mondanám a közeledtét bár van egy-két tippen..pl. 29-ike..esetleg 30..aztán juli 5 vagy 8.

Na jön Zsu, megetetem kis pereccel, fini házi nápolyival, fagyival, gyümivel! :lol:
torolve_20131003125716

Jaj annyira elegem van az emberekből, itt b@sszák a rezet, össze-vissza járkálnak, mintha Ők laknának itt nem én... összekoszolnak mindent, huzatolnak, úgy utálom már őket, hagyjanak már békében! Határidő: péntek du. utána senki , se ki, se be! 8)

Gurgi: sétálgassál, nápolyizzál, megyek eszem valami gyümit én is!

Andrea
Kép
kindernay

Andi, sajnos nekünk még nem látszik a vége, hiába kicsit későn kezdtünk bele... Fürdő félkész, ma takán már fugázzák a nappali-konyhát, de még komplett festés, és 3 szoba padlózása hátra van4 és akkor a költözésről még ne is beszéljünk, még jó hogy nagy a salád, és van 2 tettrekész hugom! :) nektek jó lesz hogy már a héten vége, nekem lehet hogy átcsúszik már szülés utánra! :(

Andris baba nagyon aranyos!!!!!

Most lépek, valami nem oké, hányingerem is van... holnap doki!

KépKépKép
dikó1

Nagyon aranyos a kis Andris mint egy kis manó.Ma megyek szülés felkészitöre alig várom lehet végre megint úszkálni.Ma ittam először málna levél teát hát nincs valami jó íze.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Már 2órája olvasok vissza :lol:
Örülök, hogy jól sikerült a tali, gondolom mekkora feltünést okoztatok :lol:

Bori: Ádám nagyon édi! A kis morci :lol:

Gratula mindenkinek a jó eredményekhez!

Tegnap én is voltam dokinál, minden rendben nálunk is, nem nyílt és nem is rövidült a méhszáj=még nem szülök! BDP:87mm, FL:76mm, AC:325mm, becsült súly 2838gr. Lepény 1fokozatban érett!
Ma voltam a kórházban NST-n meg vérvételen meg levette a dokim a kenetet kókuszvizsgálatra. Jövő héten kell mennem megint. Az NST-n is minden rendben volt, 1fájást produkáltam :lol:
Viszont ha már ott voltam meglátogattam Anneeékat! Andris nagyon édes kismanó :lol: Annee kivirult megnyugodott és nagyon boldog. Szombaton vagy vasárnap mehetnek haza még nem tudja, de azt mondta nem is érdekli a lényeg, hogy ott van Andris! :lol:
Gurgi: szerintem a nyákdugód indult el, nekem is ilyen volt nem ragacsos sűrű :wink:
Megyek, felébredtek a kölkeim, később még megpróbálok benézni, addig is mindenkinek kellemes délutánt!
Puszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nem múlik el a fájdalom... mit csináljak? Lehet, hogy ez természetes, de akkor is nagyon rossz!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Én lélekben veled vagyok, de mondani nem tudok semmit.. :?

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Köszi. Neked nem volt ilyen? Olyan szúró, nyomó érzés, de csak a jobb oldalon... nagyon rossz, hullámzik az érzés.

Kép
zsuzsi**

Én ebből kimaradtam, nem maradt rá idő, hogy Lilkó beforduljon..

KépKép

KépKép
szivvi

Értem :( Szerinted ez az lehet, hogy befordult, és nyomakodik lefelé?

Kép
zsuzsi**

Hali!

Köszi a válaszokat! Akkor kérvény lesz.

Cuki Andris! :D

Üdv.: ckat
ckat

kész a Lurkó rezidencia (a matrac még zacsiban van de ráérünk kibontani ha célegyenesben vagyunk már) csináltam képeket is de nincs meg az adatkábel így kicsit késnek!
és hát nem kíméltem magam de Lurkó nagyon jól érzi magát odabent.

esett 2 csepp eső!

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: