A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vic
ebben a terminál együttlét témában nem tudok hozzá szólni,mert ilyen még nem volt itt senkinek.De ezt találtam az egyik meddőségi oldalon:

Terminált együttlét

Legegyszerűbb esetben a szexuális élet megfelelő időzítése is meghozza az eredményt. Átlagos hosszúságú ciklussal (28-30 nap) rendelkező nőknél a tüszőrepedés (ovuláció: az érett petesejt kiszabadulása a petefészekből, aminek következtében a petesejt megtermékenyíthetővé válik) nagyjából a ciklus közepén, a 13-15. ciklusnap körül következik be. A petesejt és a spermiumok életidejét is figyelembe véve a tüszőrepedés körüli kb. 3 napban történő együttlétek jó eséllyel terhességet képesek eredményezni. A tüszőrepedés idejének otthoni meghatározására számos egyszerű módszer létezik: ébredési hőmérséklet mérése, méhnyak-nyák illetve vizelettesztek. A megtervezett együttlét történhet természetes ciklusban és ovuláció-indukcióval kiegészítve is, utóbbi esetben a tüszőrepedés pontos ideje előre ismert.
gabicsibe

Sziasztok,

Elan,
Izland? Hű, ez nagyon jól hangzik!!! :D:D Majd kérünk sok-sok fényképet!!!

Gil,
Hát igen, a sütés sem lehetett egyszerű a melegben! :shock:

Viki,
Mikor mentek Sárvárra? Mert amikor megyünk nyaralni Bükfürdőre, akkor mi is megyünk egyik nap Sárvárra :wink:

Madrin,
Jesszusom, ez tényleg sokkoló élmény lehetett! :( Nem csodálom, hogy a mai napig felkavar, ha erre gondolsz! :evil:

Rebe,
Hová költöztök? Saját lakás?

Lexi,
Bár a másikon már írtam, de most ide is (mást): az nem megoldható, hogy levigyenek a Balcsin lévő nyaralóba, és ott pihizzél? Gondolom az teljesen mindegy, hogy hol nyomod az ágyat, vagy a matracot!?

Anita,
Ne izgulj a leszívástól, tényleg semmi az egész. Bemész, elaltatnak, leszívnak, kb. 15 perc és ébresztő. És velem a műtőben is mindenki nagyon rendes volt. Mondtam is nekik, hogy kár, hogy nem ennyire kedves mindenki a magyar eü-ben, mint itt, a BMC-ben. Aztán ezt követően már a következő kép az volt, hogy ébredek a szobámban :wink: :lol:
Drukkolok, hogy minél több petikét tudjanak leszívni Neked!!!

Gil, Gabi, Baby:
Mennek ám további babatapik! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!!!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Végre itthon!!!
Anita!Nagyon drukkolunk péntekre...Nem akarsz a táblába bekerülni??????
Reggel ha hazamegyek, akkor dobok egy újat!

Lexi!
Imádlak!!!!És vigyázz nagyon magadra! Mostanában sokat fogok dolgozni, (szerda, péntek szombat, hétfő kedd), de azután meglátogatlak!!!És ha megírod, mit szeretsz,viszek neked filmet is!!!!!!!!!! :lol: :lol: Csak pihenj, és ne foglalkozz semmivel, csak a babával!Aztán ha meglesz atranszferem, akkor együtt nyomjuk az ágyat! :wink: :lol:

Gabi!
Akkor mi adtunk a spontaneitásnak!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :lol:

Holnap telefonálok kedves doktorunknak, hoyg szombaton kezdhetem e a szurizást!!!Úgy izgulok!Remélem tényleg nem kell felmenni, mert pont dologzom.....

Mónikám!
Ha minden jól megy 3-án vagy 4-én vagy 5-én megyek pestre..... :roll: :lol: De még egyeztetünk!!!!
Vendég

Elan,
Szóval nem nagyon tudom eldönteni miben leszek holnap. :roll:
Valószínűleg barna 7/8-os nadrágban, fehér vagy esetleg narancs pólóban. Ha nagyon hideg lesz akkor lehet, hogy farmerben és rózsaszín pólóban. Szóval teljes a káosz :!:
Az iwiwes képek alapján hátha felismersz, meg én is téged. Mi bizti, hogy lent leszünk!

Zsókuci,
Igen, saját házikóba költözünk Dunaharasztiba. Most tapétáznak, ha kész lesz, még egy-két simítás, parketta, meg miegymás, és szerintem augusztusban költözünk! Már alig várom! :lol: Csak hát rengeteg pénzt kell beleölni, ha azt akarjuk, hogy szép legyen! :roll:

Vikike,
Látom, ti is nagy munkában vagytok! :wink: Nem irigyellek, egy építkezés mindig sok idegeskedéssel jár! Na de ha kész lesz... :D

Mindenkinek jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drága Móni!
Nem is kívánhatnék e napon az utolsó órában mást, csak azt, hogy teljesüljenek álmaid, vágyaid, legyen nagyon szép életed!!!!!!!!!
Boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!
Sajnos kis jelem nincs, mert dolgozom!
Vendég

Numa!
Hát nagyon boldog szülinapot és nagyon gratulálok a zacsishoz!Remélem te is a vegyespáros babák táborát fogod tarkítani,mint én!Írtam az iwiwen!
Lexi!
Miért nem mész le a nyaralóba?Ott ellennél foglalva a tesódékkal és nem csak magaddal.Sajnos ha az ember otthon fekszik egyedül,akkor mindent sokkal szarabbul él meg!
szerintem jó fej a védőnénid,hogy így érdeklődik felőled!
Elan!
Én 32 voltam most és tavaly leöregezett a Zeke doki!Mármint a szervezetemet!
vic!
Tényleg nem múlik semmi egy hónap alatt!Érezd jól magad Svájcban!
Dugó!
Drukk a holnapi leszíváshoz!
Gabicsibe!
Tudom,hogy óvatosan kell maszizni,de csak akkor jó,amíg masziznak és még utána kb.egy óráig!Igazából a derekammal elvagyok a combom zsibbadása és égő érzése nagyon fáj!
Remélem pihensz még és nem melózol!!
Kriszti!
Drukk a szombati injekció kezdéshez!
Vendég

Sziasztok!

Benszikém, válaszoltam is, és NAGYON köszike, olyan ari vagy :!: :wink:

Drága Kriszti, nagyon köszönöm a köszöntést, és a jókívánságokat, úgy legyen! :lol:

Tegnap úgy megettük a parfétortámat, hogy még a 30-as gyertyát is elfelejtettük feltenni :lol: :lol:

Kép
numato

Sziasztok Lányok!

Gabi,

Köszi az infókat. Az ötleted szuper, szívesen lennék nálad idvez. Különben te is idegenforgalomban dolgozol?
Nálunk a férjem is egész jó utazásszervező lenne, de ő inkább a hegyi túrák szervezésében és lebonyolításában éli ki magát. Svájc egy része kőkemény magashegyi túra lesz, de a végére azért kultúrát és gasztronómiai élményeket is beletettem. Én is szeretek túrázni, de ez azért nem olyan pihenés, mint egy hét a tengerparton. Aktív. De én a döglést is csak úgy bírom a tenger mellett, hogy azért a helyi látnivalókat megnézzük. És sosem utazási iroda által szevezett keretek között. Már tudom mikor, hol vágnak át. Max. helyi irodával. De én inkább robogót vagy autót szeretek bérelni, és magunk felfedezni mindent. Idvez mégha nem is hivatalosan, de adott hozzá. :D

Vikike,
Köszi a bíztatást. Hát mi még csak most kezdük bele, egy szuper mediterrán házat szeretnénk. Már nagyon izgatott vagyok emiatt, és nem féle tőle, inkább örülök, hogy elkezdjük. Sok pár tönkremegy ezen.

Tegnap voltam dokinál, hát elég hamar végeztünk. Kábé 2 mp alatt átfutotta a papírokat, és azt mondta nem olyan rosszak az eredmények. Én elhiszem hogy rutinból keni vágja, de ott álltam (na jó) ültem kukán, hiszen ha nem olyan rosszak, akkor nem lennénk ott , nem? Ahogy a szavaiból kivettem, valszeg a hormonjaimmal és a peteéréssel van gond.
És igen, egyelőre tényleg termináltan kell együtt lennünk, kaptam Clostyt és a jövő héten kapok 2 tüszőrepesztőt.
Aztán próbálkozunk majd szuris gyógyszerrel, és ha azzal se akkor inszem. Tegnap elkezdtem szedni, hát kíváncsi vagyok milyen hatása lesz, de megmondom őszintén nem sokreményt fűzök hozzá. Nem ránk jellemző, ha csak simán összejönne. Nekünk mindenért meg kell küzdenünk, túl könnyű lenne így. De hát ki tudja.

Hétfőn kell mennem reggel uh-ra a BMC-be, jön valaki?

Benszi,

Köszi, remélem szuper lesz, már nagyon várom a nyaralást.
vic12

Vic!
Én voltam spontán terhes már a clostyltól,úgyhogy próbálj hinni benne!Soha nem lehet tudni!Hátha!
Numa!
Megint írtam!
Vendég

Benszi!

Köszi a bíztatást. De nálunk a férjem eredményei sem annyira jók. nem rosszak, de inkább az alsó határa a normálisnak.
Reménykedem egy kicsit, meglátjuk. :)
vic12

Numato
Boldog szülinapot így utólag is!
Kép
gabicsibe

Anita

Holnapra
Kép
gabicsibe

Sziasztok!
Gabicsibe! Nem a Bmc-ben voltam, hanem a saját dokimnál "itthon". Majd ide is jönnék hozzá vissza szülni, ha esetleg..... :wink:

Zsókuci! Július 27-én megyünk Sárvárra 3 napra! Milyen jó lenne összefutni! Ti mikor mentek?Ja, most nézem, 16 nap múlva...akkor azt hiszem, az korábban van. :(

Numa! Boldog szülinapot!!!!!!!!

Vic! A Bmc-ben kaptál Clostit?????Én szedtem 3 hónapig. Az itteni dokim írta fel. De sajna.... :( Kívánom, hogy neked beváljon.

Kép
vikike0429

Vic
Sajna nem ilyen területen dolgozom,de tervbe van véve,hogy váltok majd a babó után.Ez az egyik ötletem :D ,mert már régóta vágyom erre a munkára csak hát a megvalósítás várat még magára.Azt hiszem én kicsit későnérő típus vagyok.Mióta betöltöttem a 30-at azóta rájöttem mit is szeretnék csinálni.

Bízzál benne,hogy ez a Clostys dolog sikerülni fog!Különben ez már küzdés úgy hogy sikerülni fog!!!!!
gabicsibe

Vikike
Csodálkoztam rajta,hogy ott csináltattad meg, mert itt is megcsinálták volna.Az a lényeg,hogy megvan.Mi az a "ha"??????
Nincs ha innen már babóval távozól :D
gabicsibe

Vic!
Hinni,hinni,hinni!Enélkül semmi nem megy!Apunak nyomd az E vitamint!És hajrá!!!!
Vendég

Kriszti

Tudjuk,hogy Babynek mikor kell mennie eredmény hírdetésre?
gabicsibe

Gabicsibe! Azért mondta a dokim, hogy menjek hozzá, mert akkor már a Bmc-ben nem kell. (vagy a 6 ezer kellett neki! :shock: ) De mindegy, ennyivel is előrébb vagyunk!

Kép
vikike0429

Vikike!

Igen, a BMC-ben kaptam, tegnap írta fel a doki és hétfőig szedem. A rendes nőnógyászom is ezt akarta felírni, csak mivel a párom eredményei nem túl jók, felhívott egy andrológust, ugyanis a BMC aandrológiáján mikor a párom ment kezébe nyomták a papírt és nem mondtak neki semmit. A papír meg ugye kínai számunkra. És az andrológus azt mondta meddőségi és inszem.
De W. doki egyelőre azt mondta próbáljuk meg gyógyszerrel egyelőre, ne rögtön beavatkozással. De a másik dokim is ezzel próbálkozott volna 2-3 hónapot. Hát, meglátjuk. Reménykedem, de nem élem bele magam.

Gabi,
Ok megdumáltuk. Akkor gyerkőcök után saját irodát nyitunk. Már csak a lóvé kéne hozzá. :D
vic12

Vic! Akkor drukkolok, hogy nektek sikerüljön ezzel! Mi már valószínű nem fogjuk ezt kapni a sikertelen 3 hónap miatt.

Kép
vikike0429

Vic

a closty tényleg nem rossz,bízz benne,nekem is bejött már.(igaz csak a 6-ik hétig :? )Jó gyogyó tényleg.

Benszi,Elan

Ez vicces,én most vagyok 31 és tavaly mondta Zeke doki milyen fiatal vagyok még. :lol: Ne aggódjak.Úgy látszik 31-től már öreg,a 30 még fiatal. :lol: :lol: :lol:

Numa

Látod ,nem is mondtam még,hogy NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK és gratula a csodaszép ajándékhoz! :wink:

Gil,Gabi

Továbbra is nagyon szorítok nektek!!!!!!

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Képzeljétek, a 21. napi vérvizsgálatot+nagyrutint+nőgyógyászati vizsg., UH-val lezavartam fél 10-ig, uh. végül mégis bejöttem dolgozni.

Rebe, ezért sajnos elkerültük egymást :(

W. azt mondta, a bromó tök jól levitte a prolaktinomat, viszont sajnos ebben a ciklusban (egyelőre) nem volt tüszőrepedésem. A következő a HSG lesz, amikor megjön, akkor kell bejelentkeznem.
Nem tudjátok, a HSG már beavatkozásnak vagy csak vizsgálatnak számít? Azért kérdem, mert még nem készítettül el az együttélési papirt a közjegyzővel, de akkor bele kell húznunk. Vagy azt elég majd az inszemnél?

Különben a doki azt mondta, hogy a HSG, és a mostani laboreredmények tükrében lépünk tovább, valószínüleg gyógyszer és/vagy szuri, és terminált együttlét formájában.

Ja, és augusztus 20-tól lesz szabin, 3 hétig :)

És tündéri volt, mint mindig :)
elan

Elan!

De jó, akkor majdnem ugyanaz a helyzet, mint nálunk!!!
Különben a stílusát nagyon bírom én is vicces, meg jó fej, de néha azért mondhatna többet, hogy ne álljak ott kukán, hogy akkor most mi van. De az tetszik, hogy bíztat, hogy pozitívan áll a dolgokhoz, és nem úgy áll hozzá, hogy hát kicsi a valószínűsége hogy összejön a baba. És az eredményekre is azt mondja, hogy nem rossz, de a normál értékeket nem tudom, meg hát a sajátomat se, mert nála vannak, hogy összehasonlíthassam.

Te milyen gyógyszereket kapsz?
vic12

Sziasztok!
Képzeljétek, ahoyg hazajöttem, arra volt erőm, hogy lezuhiztam, bezuhantam az ágyba, és elfelejtettem táblát tenni! :oops: :oops: De majd most pótolom!

Gabi!
Babynek csak kikövetkeztettem, h mikor is kell mennie....Elvileg a leszívástól számított 2 hét...Nem tudom, hány naposakat kapott vissza...Én úgy számolom, h 3 naposakat....Így 15-én megvolt a leszívás, és 29 az eredmény...... :roll: :roll:
Vendég

Lukrécia,

köszönöm :lol: majd írok privit hamarosan :lol:

Kép
numato

Alex, Nyunyi!!!!!
Merre vagytok :?: :?: :?: :?: :?:

Én kb. 1 óra múlva telefonálok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink:
Vendég

Vic12, egyelőre csak bromot, mert magas volt a prolaktinem...
elan

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!!!
Voltam uh-n és úgy néz ki csökkent a vérömleny és a vérzés is. (Akkor éppen nem is véreztem, amikor a doki vizsgált.) A magzatvíz kevés, de a baba jól van. A méhszájat fedő lepényrész bármikor leszakadhat, ami majd nagyon erős vérzéssel fog járni, viszont még marad bőven megtapadt rész, ami elég lesz a baba fejlődéséhez. Képzeljétek el, azt mondta a doki, hogy Ő most annyira boldog. És látszott rajta, hogy tényleg az. Imádom és a párom is látja, hogy tényleg mindent megtesz. Arról nem tehet, hogy a párom szerelte meg a nyomtatót, vizsgálat előtt meg a klímát. A körülményeket sajnos nem változtathatja meg, akármilyen jó orvos is. Jó lenne megszabadulni a lepényproblémáktól és én lennék a legboldogabb kismami. Azért most örülök ám!!!
Meg annak is, hogy Ti is "elengedtetek" a Balcsira. Ott is fekszem, a párom meg kicsit kikapcsol, mert nagyon kemény a helyzet a munkahelyén. Én nem vagyok MSZP-s, de amit a városban a Fidesz művel, az annyira undorító, hogy nem igaz. Szerintem nekünk ezek miatt nem lett spontán babánk. (A páromat teljesen lestresszeli a munkahelye.) Tegnap a műfater 50. szülinapján kb. 15-ször hívták a munkahelyéről, tök idióta dolgok miatt. Már olyan gyomoridege volt (amúgy soha nem beszél ezekről a dolgokról) alig tudott enni. Annyira sajnáltam. Ma reggel az uh alatt kb. 5 hívás. Utána meg még magyarázkodni, hogy miért nyomta ki. Nem semmi! Elnézést, de a kórházban voltam. -DE minek? - A feleségemet hoztam? - De miért? Mi a baj? Most komolyan, ehhez kinek, mi köze van?????????És nyilván nem a közvetlen munkatársakról beszélek, mert ők teljesen képben vannak.
Vendég

LEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Szuper hírek, akkor most elhiszem, hogy nagyon boldog vagy és óriási kő esett le a szívedről. Látod a pihi és a pozitív gondolatok segítettek. Nagyon szereti ez a babuci már most az anyukáját. Szorítok, hogy továbbra is minden rendben menjen.

Anita!

Drukk megy holnapra!!!!!!

Kriszti!

Szuper a frissíttett tábla!!! És milyen gyors vagy. Hihetetlen.
vic12

Anett te merre vagy "gondolat-tesó"?
vic12

Lányok!!
Szombaton kezdek szúrni, és 13-án pénteken kell mennem a BMC-be!!!!!!
Olyan édes ez a doktorbácsi!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops:
Iréénkével beszéltem!!!!Ő is egy tünemény!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Numa!
Boldog szülinapot!!! El is hiszem, hogy örülsz a szülinapi pocakodnak!!

Elan!
Mekkora mázlid volt, hogy ilyen hamar végeztél! :D Első voltál talá a sorban?? Örülök a jó híreknek! Bromoból mennyit szedsz? Még sose szedtél? Elég erős gyogyi.

Vic
Szerintem örülj neki, hogy olyan jók az eredmények, hogy esélyt lát a spontánra! Tök jó! :D Na, mald a svájci hegyi levegő megteszi a hatását!!! :wink: :wink:

Viki
A lényeg, hogy túl vagy a vizsgálaton! Mi meg nyitunk majd egy magánsulit!!! Jó? :lol: :lol:

Gabi!
Mi újság??? Azt hiszem, mégis meg kellene ráznod :? Kérek megint pozitív energiákat!!! Most épp nem tudom elképzelni, hogy nekem valaha sikerülhet... De majd most neked sikerül, és az majd erőt ad! :wink:

Kriszti!
Baby babonából nem jön mostanában? Olyan izgi!!!!

Lukrécia!
Kösziiiiiiiiiiiiii!!!!

Rebe??????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Elan! Nagyon ügyes vagy, hpogy ilyen hamar elintéztél mindent!!!!

Lexi! Na, ugye, minden jóra fordul! Drukkolok neked továbbra is, hidd el, nem lesz semmi baj. A nehezén meg már túl vagy. Az aranyos doki meg külön főnyeremény ilyenkor.

Kép
vikike0429

Kriszti!!!!!
Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!! :D :D Végre eljött a te időd is!!!!!!!!!! Hajrá Kriszti!!!! :D :D A végén Irénke lesz a keresztmama??? :lol:

gil

Kriszti!!!Örülök, hogy kezdhettek!!!!!!!

Gil! Jó is lenne magánsulit nyitni! Ott biztos nem ennyit keresnénk... :? Ha elfogadsz tőlem egy kis ++++energiát, én is küldök. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
vikike0429

Köszii Viki! :D :D :D

gil

Gil!
Sztem Baby babonából nem jön, igazad van.....
Én is örülök, h mindjárt kezdés!!!!!!!!!!!!!!!El sem hiszem!Annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!!
Neked pedig küldök pozitív energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Lexi!!!!

NAGYON jó, örülök, nagyon vigyázz magadra, és jó pihenést a Balcsin, pontosan merre mentek?

Kriszti, szuper, hogy kezdhettek, és a péntek 13.csak szerencsét hozhat, nem?Én nagyon drukkolok, tudod, a 2.be fog jönni :wink: :lol:

Gil, köszönöm

Kép
numato

Móni!
Nagyon szuper!!!!Bár nekem a péntek 13 általában szerencsétlen volt, de az utolsó 2 nem........Úgyhogy remélem most szerencsés lesz.....Elvileg a kettes a szerencseszámom!!!!! :wink: :lol: :lol:
Úgyhogy a jövőhéten tuti megyek pestre....a szurikért! :wink: :lol: Hozzád, ha neked jó!!!!! :roll:
Vendég

Gil
Kép
Egy kis virtuális ébresztő :D
Igenis neked is sikerült!!!!!!Hinni,hinni,hinni!!!

Itt egy kép miért érdemes hinned!!!

Kép

És persze amit kértél +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gabicsibe

Lexi
Végre biztató hírek!Kitartás és jó pihit a Balcsin!

Kriszti
Hurrrrááááá!!!Veled is történik már végre valami!Szorítok nagyon,hogy szerencsés legyen ez a kettes szám :D
gabicsibe

Gabi!
Pusszantalak!!!!! :lol: :lol: Igen, mostmár nekem is szükségem lesz a sok pozitív energiára, drukkra!!!!Olyan hihetetlen!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti
Bízhatsz bennem :D
gabicsibe

Lexi

JUHÉJJ!!!!Irány a balcsi! :lol: De azért pihi!!!!!!

Kép
lukrécia

Lexi, Kriszti!

Nagyon örülök mindkettőtök jó híreinek!
További szép napot:-)
Brumi
brumi_30

Gabi!

Ez igen!!! Jó kis "megrázkódtatást" okoztál! :lol: Édi a babó! :o :D :D

gil

Lexi!
nagyon örülök!!!!!!Kimondhatatlanul!!!!!!!!!!!Pusszantás, és pihizz tovább!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti
De jó! Akkor hogy is lesz. 7 hetente születik egy babóka a triumvirátus tagjainál? Ez milyen állat!!!!! Bár lehet, hogy én picit majd sietek, de addig még el kell jutnom. A második lombik amúgy is nyerő, csak sokat állj fejjel lefele, hogy a lepény nehogy lent tapadjon meg. :lol: :lol:
Mihelyt a párom le tud lépni lemegyünk Fonyódra.

Sharon, készülj, megyek megnézem én közelebbről azt a pocakot. Ne felejtsd el, hogy az Utrogestán miatt nekünk eleve fel volt puffadva a pocakunk. Ezen tényleg ne aggódj, lesz még gombóckád. Én meg a dinnyét hagynám ki. Olyan gyönyörűek azok a kismamák, akik csak pocakra gömbölyödnek. Nekem a párom tegnap megkérdezte, miközben a derekamat simogatta, hogy jééé, most itt a babóka? azt hittem megharapom.
Vendég

Lexi!
Párodat nem hagyta el a jókedve annak ellenére, hoyg hetekíg egyedül élt, és ahogy Te mondanád, "csak púp" vagy....Látod!!!Szüksége van rád!!!!!Imád, úgy ahogy vagy!!!!Olyannak amiylen vagy!!!!!!!!!!!!És mi is így szeretünk!!!!!!!!!!!!

Remélem nekem ikreim lesznek, és majd a családotokba nősülnek, és mennek férjhez!!!!! :roll: :lol: :lol: Jó pihit nektek, nekem még 1 hétíg húzós lesz a meló!!!De már kibírom ezt a 3 hetet...Addig eljárok edzeni, relaxálni!!!! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: