Sziasztok Lányok!
Gabi,
Köszi az infókat. Az ötleted szuper, szívesen lennék nálad idvez. Különben te is idegenforgalomban dolgozol?
Nálunk a férjem is egész jó utazásszervező lenne, de ő inkább a hegyi túrák szervezésében és lebonyolításában éli ki magát. Svájc egy része kőkemény magashegyi túra lesz, de a végére azért kultúrát és gasztronómiai élményeket is beletettem. Én is szeretek túrázni, de ez azért nem olyan pihenés, mint egy hét a tengerparton. Aktív. De én a döglést is csak úgy bírom a tenger mellett, hogy azért a helyi látnivalókat megnézzük. És sosem utazási iroda által szevezett keretek között. Már tudom mikor, hol vágnak át. Max. helyi irodával. De én inkább robogót vagy autót szeretek bérelni, és magunk felfedezni mindent. Idvez mégha nem is hivatalosan, de adott hozzá.
Vikike,
Köszi a bíztatást. Hát mi még csak most kezdük bele, egy szuper mediterrán házat szeretnénk. Már nagyon izgatott vagyok emiatt, és nem féle tőle, inkább örülök, hogy elkezdjük. Sok pár tönkremegy ezen.
Tegnap voltam dokinál, hát elég hamar végeztünk. Kábé 2 mp alatt átfutotta a papírokat, és azt mondta nem olyan rosszak az eredmények. Én elhiszem hogy rutinból keni vágja, de ott álltam (na jó) ültem kukán, hiszen ha nem olyan rosszak, akkor nem lennénk ott , nem? Ahogy a szavaiból kivettem, valszeg a hormonjaimmal és a peteéréssel van gond.
És igen, egyelőre tényleg termináltan kell együtt lennünk, kaptam Clostyt és a jövő héten kapok 2 tüszőrepesztőt.
Aztán próbálkozunk majd szuris gyógyszerrel, és ha azzal se akkor inszem. Tegnap elkezdtem szedni, hát kíváncsi vagyok milyen hatása lesz, de megmondom őszintén nem sokreményt fűzök hozzá. Nem ránk jellemző, ha csak simán összejönne. Nekünk mindenért meg kell küzdenünk, túl könnyű lenne így. De hát ki tudja.
Hétfőn kell mennem reggel uh-ra a BMC-be, jön valaki?
Benszi,
Köszi, remélem szuper lesz, már nagyon várom a nyaralást.