Sziasztok!
Sára, nagyon-nagyon gratulálok. Még a kezem is tiszta libabőrös lett a jó hír hallattán. Én pont így voltam a titoktartással is, és a hányingerrel is.

Ja, és azzal is, hogy a tesó születése előtt költöztünk. Nagyon egyformán hoztuk össze a dolgokat.
Akkor jöhet a következő felvonás, mármint a háznál. Hát nem lesz kis meló. Habár nem tudom hogy építkeztek, de belül szinte mindent a férjem csinált, és így elég lassan haladtunk.
Vigyázz magatokra, és sok puszi Vincének is.
Látod, visszahoztad a jó hírrel a régieket.
Gabek, Sárának nem lesz gondja az emelgetéssel. Én is emelgettem a Jencikét, a második tényleg teljesen más.

Ti mikor szeretnétek kistesót?
Hát nálunk úgy volt az alvás, hogy amikor átköltöztünk, akkor mind a hárman (Jencike, apa és én) egy szobában aludtunk, nem akartuk egyből külön rakni a Jencikét, mert előtte is velünk aludt. De mindig a saját ágyában. Aztán megszületett a Janka, 2 hétig még négyen aludtunk egy szobában, mindenki a saját ágyában, csak ugye ha felébredt a Janka egyből kikaptam, meg kijöttem vele. És akkor mondtam, hogy a fiúk költözzenek ki, mert nem akartam hogy a Janka megszokja, hogy minden mocorgásra fölveszem, stb. Így a Jencike aludt az apjával, én meg a lánnyal. (Szerencsére van még szobánk.

) (Ja, amúgy a gyerkőcöknek egy nagy szobájuk van, és majd később ha akarják ketté lehet választani.) Szóval napközben azért a Jencike a saját ágyában aludt, de azért tartottam tőle, hogy este hogy fog az apja nélkül aludni. De egyik este apa elment bulizni, és ilyenkor úgy szoktam hogy a két gyerek ágya között van a fotel, abban szoptatom a Jankát, a Jencikének meg mesélek és énekelek, és így alszik el. És hát másnap reggel 6-kor keltek, és azóta is így alszanak.
Ha fordítva születnek, nem bírtam volna megcsinálni, mert a Jencike sokáig fölébredt éjszaka. Úgyhogy a Janka egy kis tündérlány.
Edna, örülök, hogy csatlakoztál. Majdnem annyi a korkülönbség a gyerkőceink között. Attól már én is tartok, hogy ha Janka nagyobb lesz, milyen harcok lesznek majd.
Dina, akkor már Ti is elkezdtétek, hát hajrá. Úgy látom nem sokáig lesznek itt egy gyermekes anyukák.
Lilla, mi újság Veletek, Te is nagyon eltüntél. Remélem minden rendben.
Timi, hogy vagytok, hogy állsz az angollal, ház, munkahely, gyerekek? Hanna hogy van?
Gyere mesélj, ha van egy kis időd?
Rita, jó hogy benéztél. Tényleg mikor is költöztök? Gyógymanók mennek Máténak.
Jutkáékkal vajon mi lehet, azt hiszem talán Sára említette őket valamelyik nap. Nem tartja Vele valaki a kapcsolatot?
Na, jó azt hiszem mára elég belőlem.
Jó éjszakát!