Először is
Annee, Andriska! Gratula nektek! Mégiscsak megértétek, s már ügyesen szopiztok. Aszta....
Másodszor meg teszek a babanetre, de olyan jó híg bébipelusból. S jó adaggal.
Miután tegnap este óta semmiféle áram nem járt lakásunkban (ma meg apával is jól összevesztem délben, mert kértem, hogy ha nagyon csengetek, akkor hagyja abba a mással telefonálást, mert azt jelenti baj van, s erre a drágám mit lép? - kikapcsolja a telefonját, mikor dupla szim kártyája van, símán átkapcsolhatta volna a titkosra - szal jó fej a drága párom, élvezem mikor szarik arra amire megkérem), most estefele lejövök az irodába, hogy egy s más dolgot intézzek el (Bori - nekem is épp új telefon szükségeltetik, azt próbálom bónuszpontokból intézni

), s olvassalak titeket. Hát persze fogadott egy csomó xar dolog idebenn, de a lagxarabb az vót, hogy nem müxött a babanet.
Na, de végül hálisten mire épp indulni akartam, megoldódott.
Gurgi! Kössz a közvetítést. Épp durciztam apa miatt (még) mikor írtad a hírt Anneeékről. Hát fel is vidultam, oszt a durcát sarokba vágtam tőle.
Zsanett24! Hát tuti eddig még engem semmilyen téma nem bőgetett meg itt amiket olvastam. De neked sikerült azzal, hogy írtad a vonalzómat. Na tessék, megint bőgök. Tudjátok milyen érzésem van ettől, hogy nem láthattam ma még, s más igen? Mintha nem érnénk oda a szülésre, s más születne meg Grétu helyett, s nekem marad a pocakom.
Tudom, ez már félig diliházi eset, de nekem annyira kezd kilenni a hócipőm. Derekam fáj, néha nyilalik a pocám, de más semmi. Gyerekem meg éli világát odabenn, mintha élet a pocón túl nem is létezne, s neki nem lenne kötelessége kibújni.
Na jó, tom, még nem maradt, nem maradtam le semmiről, csak ne lenne ez a bazi nagy meleg. Ma de 10-kor 16 fok volt odakinn, akkor még jó levegő volt, de mikor jöttem be az irodába, a kocsi már 24et mutatott. S a házban már kezdtem előről a melegtől nyuvadozni. Ráadásul a víz a csapban jéghideg, áram nélkül olyan bénának érzem magam. Kézzel mosogatni, kölkeknek nem tudni sem rajzfilmet, sem zenét tenni, főzni tiszta büdiben, mert nem működhet a gőzelszívó, kaja miatt parázni, hogy elromlik, mett a hűtőből fűtő lett. A fagyasztó, aminek hőmérője is van, s 21 fokra volt állítva mínuszban, ma déli 2-kor már csak mínusz 5-öt mutatott.
A pofám meg teljesen pöttyös, pont olyan mint szüléseim után. RONDA. Ráadásul egy pattanás is megjelent a szájam szélén, amit tutira elkapartam, s most remekül fáj.
Na húztam, mék a patikába homeósért.
Ja, Gurgika! Esztora remekül megválaszolta neked a homeós hígítással kapcsolatos kérdésed. Nem helyettesíthető.
Dinnye nincs otthon. Azaz bocs, van, de nem görög, hanem sárga
Most hívott apa, megjött áram bácsi.
Persze ebből holnap előtt (ha akkor ugyan igen) nem lesz internet, mert az külön kábel, külön cég, külön hozzáállás, de legalább a nyúgjeim java megszűnik.
Pussza
ja, egy valamire jó vót a mai nap: még minden cuccosom nincs bepakolva, de elő van készítve, s Grétu culik is, annak függvényében csomagolva, hogy mit kell vinni.